• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماین بسیار ساده الکترونیوم

mohsen20111023

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام
با این روش می تونید خیلی راحت حدود 10 الکترونیوم در هر 2 روز بدست بیارین و توی کیف پلتون ذخیره کنید.
اول از طریق گوشی موبایل برنامه Electroneum را دانلود کنید و مراحل عضویت را طی کنید، و بعد روی start mining کلیک کنید تا ماین شروع بشه. (این مدل ماین نه فشاری به گوشیتون میاره و نه زیاد ازتون شارژ میگیره چون مثل اینکه برای تبلیغ الکترونیوم این مدل ماین رو گذاشتن که در واقع اگه برنامه آنلاین باشه مقدار مشخصی بهتون الکترونیوم میده. (ضمنا این برنامه هم کیف پول هست هم ماینر)
برای اینکه سرعت ماینینگ یکمی بالاتر بره باید یک کد رفرال در اون وارد کنید.
کد رفرال من D3F4E6 هست. لطفا از این کد استفاده کنید و تغییر در سرعت ماین رو با زمانی که بدون کد کار می کنید ببینید.
توضیح : مقدار ماین شده بطور اتوماتیک به کیف پول منتقل میشه.
موفق باشید

i76wQ0R3-u4-KJVAe2DIghfqKU9S9HDM4tQbbPXfPeT35wM9SXkZJru-kQutOkG63AQ=w1280-h893-rw
سلام برنامه فقط جهت یادگیری هست تو نت سرچ کنید الکترونیوم نمیشه ماین کرد اینام فقط سوری هستش فقط برید تحقیق کنید چرا بیخودی وقت تون رو میگیرید این همه راه واقعی کسب ارز دیجیتال هست

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
برای من که با دو تا گوشی دارم کار میکنم هنوز هیچی تو کیف پولم نریخته.ولی خود استارتر میگه دریافتی داشته.بقیه نظری ندارن؟

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
سلام
من روی دو گوشی نصب کردم اول p6 که گوشیه خودمه و دوم s7 که برای یکی از دوستانه ، هر دو 30 هش هست و مشخصه که ماین نمیکنه و فقط به انلاین بودن جایزه میده
مشکلی که با p6 دارم اگه از برنامه بیام بیرون، باید clear data کنم که دوباره بتونم وارد شم و مثل اینکه به ایپی هم حساسه اگه از روی سیم کارت برم روی وای فای مجبور میشم دوباره از برنامه بیام بیرون و کلییر دیتا کنم دوباره وارد شم که باید قبلش ایمیل ارسالیش رو هم تایید کنم
نظری در این مورد دارید که بتونم این مشکل رو رفع کنم؟

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
سلام
من روی دو گوشی نصب کردم اول p6 که گوشیه خودمه و دوم s7 که برای یکی از دوستانه ، هر دو 30 هش هست و مشخصه که ماین نمیکنه و فقط به انلاین بودن جایزه میده
مشکلی که با p6 دارم اگه از برنامه بیام بیرون، باید clear data کنم که دوباره بتونم وارد شم و مثل اینکه به ایپی هم حساسه اگه از روی سیم کارت برم روی وای فای مجبور میشم دوباره از برنامه بیام بیرون و کلییر دیتا کنم دوباره وارد شم که باید قبلش ایمیل ارسالیش رو هم تایید کنم
قرار بود بگین چیزی تو کیف پول ریخته یا نه.

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
سلام برنامه فقط جهت یادگیری هست تو نت سرچ کنید الکترونیوم نمیشه ماین کرد اینام فقط سوری هستش فقط برید تحقیق کنید چرا بیخودی وقت تون رو میگیرید این همه راه واقعی کسب ارز دیجیتال هست

دوست عطیط من خودم 500 الکترونیوم از اینجا فرستادم اکسچنجر به بیت کوین تبدیل کردم

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
سلام
دوست عزیز نمیدونم چرا با گوشیتون مشکل داره شاید گوشیتون پر شده باشه. چون من توی منزل با وایفای هستم و تا محل کار برسم با اینترنت همراه و محل کار دوباره وایفای ولی قطع و وصلی خیلی کم داره. اون قطعی هم که داره برای اینه که ی وقتایی که مثلا از قندشکن استفاده می کنم گوشیم سرعتش میاد پایین یا اتصالش از اینترنت قطع میشه!

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
بنده دو روزه که نصب کردم باید به ی حدی برسه که بزنه ، فعلا تا 6 etn نزده ، اپلیکیشن رسمیه بعیده نزنن به کیف پول....
مطمئن باشید میفرسته دوست عزیز. برنامه متعلق به خود سایت الکترونیوم هست و میتونید از توی سایت هم بالانستون رو چک کنید.
ضمنا دوستان عزیز اینهمه عضو شدین ولی فقط یکیتون رفرال کد منو زده!!!
واقعا ممنون از لطفتون

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
مطمئن باشید میفرسته دوست عزیز. برنامه متعلق به خود سایت الکترونیوم هست و میتونید از توی سایت هم بالانستون رو چک کنید.
واقعا ممنون از لطفتون
سلام
ممنون میدونم برای دوستمون توضیح داده بودم
بنده کد رفرال شما رو زدم و بعد برای یکی از دوستان که نصب کردم کد رفرال خودم رو زدم ، جالبه برای من زده 0 رفرال ..... فک کنم مشکل از سیستمشون هست
دوست عزیز نمیدونم چرا با گوشیتون مشکل داره شاید گوشیتون پر شده باشه. چون من توی منزل با وایفای هستم و تا محل کار برسم با اینترنت همراه و محل کار دوباره وایفای ولی قطع و وصلی خیلی کم داره. اون قطعی هم که داره برای اینه که ی وقتایی که مثلا از قندشکن استفاده می کنم گوشیم سرعتش میاد پایین یا اتصالش از اینترنت قطع میشه!
ی مقدار گوشی رو فضاش رو باز می کنم ببینم چی میشه

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
واقعا ممنون از لطفتون
سلام
ممنون میدونم برای دوستمون توضیح داده بودم
بنده کد رفرال شما رو زدم و بعد برای یکی از دوستان که نصب کردم کد رفرال خودم رو زدم ، جالبه برای من زده 0 رفرال ..... فک کنم مشکل از سیستمشون هست
ی مقدار گوشی رو فضاش رو باز می کنم ببینم چی میشه

mohsen20111023

Registered User
لایک‌ها
14
بشینید تا بریزه به حرفم رسیدید بهم پیام بدید

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
خب برادر داره میریزه دیگه!!!
حالا چه ما بشینیم چه بایستیم
من تا حالا ی 500 تا برداشت کردم و الان موجودیم توی کیف پول 220 تا هست. برسه به 500 باز منتقل می کنم اکسچنجر و تبدیل می کنم

pes1374

Registered User
لایک‌ها
35
برنامش کار میکنه و واریزی داره.
کاری با مقداری ک کم هست و این ک با این مقدار ماین به جایی نمیرسی و.. کاری ندارم.فقط خواستم بفرستم بگم واریزی داره چون والت رسمی خود الکترونیوم هست.

فایل های ضمیمه

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    8.9 KB · نمایش ها: 23

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
رجیستر بسته شده ؟!

فیلد پسورد دوم رو موقع رجیستر غیر فعال کردن مثل اینکه !

ninimaster

Registered User
لایک‌ها
174
سلام کسی الکترونیوم داره بفروشه ؟

ninimaster

Registered User
لایک‌ها
174
کسی نداشت الکترونیوم فروشی ؟

roozbeh72

مسوول مسابقات