amanz
Registered User
- نوشتهها
- 2,211
- لایکها
- 1,085
آب = ارز
رنگو = محمود
لاک پشت پیر = عاغا
شاید بعد از این پست بن بشم!!
خوبی.. بدی دیدن حلال کنین..:blush:
يارانه ها رو خوب اومدي
آب = ارز
رنگو = محمود
لاک پشت پیر = عاغا
شاید بعد از این پست بن بشم!!
خوبی.. بدی دیدن حلال کنین..:blush:
آفرین. یعنی یه ژن خیانت کار داریم؟در جواب سوال کلی تاپیک......... نظر خودم رو بگم , این جماعت پارسی زبان خیانت کارن و اخر سر هم خیانت کاری بود که مارو به سرازیری انداخت..خیانت حاج ابراهیم خان کلانتر
باید این ۳ تارو نمیداشتیم خصوصا ۲تای اولی رو :
۱ - اسلام ۲ - آخوند ۳ - نفت
100 % تایید می شه
یا ژاپن هم که تا 120 سال پیش هیچ حرفی برای گفتن نداشت؟
ما دهه ی هفتادی ها هم واسه دها 80تایی ها میسوزه
در مورد دهه هفتادها درست صحبت کن اقا
عین واقعیته!ما دهه شصتی ها که هیچ، دلم واسه این دهه هفتادی ها میسوزه. کلا کرکرشون پایینه. رنگ و بوی اخلاقیات، انسانیت، وجدان، تلاش، کار تیمی، بی رنگ بیرنگ شده.
دقیقا!من نمیدونم چرا بچه های مدرسه پیش 2-3 تا بی خانواده جمع میشند!خیلی جالبه که اونا بهشون زور هم میگند!شما خوب باشی بهت میگن ببوگلابی، بد باشی همه مثل مگس میچسبن بهت، هرچی درصد ناخالصیت بیشتر باشه دخترا بیشتر از زیپ شلوارت بالا میرن.
وقتی نیاز جامعه با ارزش های فرهنگی یک جامعه در تضاد باشه، بدیها و سلب اعتماد ملی تبدیل میشه به عرضه
خوب مرسی از نظرات
نظرات تقریبن بی ربط بود. من هم قبل از خوندن این کتاب همین رو چیزها رو فکر می کردم اما اینها کلی گوییه
اتفاقات ریز باعث پسرفت ایران شده. اتفاقاتی مثل اعتقادات امام محمد غزالی و پیروانش به حذف علم از دین و بیخود دونستن علم کنار دین.
یه کشور می تونه تو 100 سال با یه حرکت کوچیک با همت چند صد نفر یا شاید حتا چند نفر فرهنگ پیشرفت و گسترش بدن و البته برعکس.
این که چرا آمریکا پیشرفت کرده، ژاپن در این وضع هست یا مالزی کشور توسعه یافته ای داره می شه دقیقن به خاطر همین اتفاقات و آدم ها هستن.
و بلعکس پسرفت یه تمدن و یه کشور محصول بی عرضگی یک یا چند نفر به صورت تاثیر گذار روی فرهنگ عمومی و اجتماعی اون تمدن بوده.
کتاب رو مطالعه کنید. شاید مصدق ها و رضا خان ها اگر تعدادشون بیشتر بود یا فرصت بیشتری داشتن وضعیت ما از کشورهای اروپایی بهتر می شد. شاید...
در مورد ژاپن سخت در اشتباهید. تمام موفقیت امروز ژاپن ریشه در فرهنگ غنی و آیین شینتویسم کشورشون داره. اونها در فرهنگشون هدف، تلاش برای رسیدن به هدف، از خودگذشتگی، کار تیمی، برنامه ریزی دارن که ما هیچ وقت نداشتیم و نداریم.
مسئله ی ما مسئله ی فرهنگی ولاغیر
به عنوان یک ایرانی اصلا تعصبی روی آثار تاریخی و اینجور مسائل ندارم چون واسه امروز ما کاری نمیکنند، اون چیزی که واسه امروز و فردا موثره تصمیمات دیروز و امروزه
ما دهه شصتی ها که هیچ، دلم واسه این دهه هفتادی ها میسوزه. کلا کرکرشون پایینه. رنگ و بوی اخلاقیات، انسانیت، وجدان، تلاش، کار تیمی، بی رنگ بیرنگ شده.
واسه این جامعه نگرانم
ببینید عرضه و تقاضا در فرهنگ جامعه به چه شکل شده.
شما خوب باشی بهت میگن ببوگلابی، بد باشی همه مثل مگس میچسبن بهت، هرچی درصد ناخالصیت بیشتر باشه دخترا بیشتر از زیپ شلوارت آویزون میشن.
وقتی نیاز جامعه با ارزش های فرهنگی یک جامعه در تضاد باشه، بدیها و سلب اعتماد ملی تبدیل میشه به عرضه
عرضه و تقاضای امروز جامعه ی ما تو هر سطحی مشکل داره. ایکاش تو این 30 سال ارزشهای اخلاقی رو بر اساس دین بیان نمیکردند که تا با این فاصله گرفتن از ارزش های دینی حداقل از اخلاقیات دور نشند. اما بنظر من جامعه ی ما توی کماست.
احتمال هشیاری هم وجود نداره.
من اعتقاد ندارم که چیزی به مردم این جامعه تحمیل شده باشه، ایمان دارم هر چیزی که شاهدش هستیم از سی or سی گرفته تا مسائل دیگه مدیون تولید جامعه هستش
خوب مرسی از نظرات
نظرات تقریبن بی ربط بود. من هم قبل از خوندن این کتاب همین رو چیزها رو فکر می کردم اما اینها کلی گوییه
اتفاقات ریز باعث پسرفت ایران شده. اتفاقاتی مثل اعتقادات امام محمد غزالی و پیروانش به حذف علم از دین و بیخود دونستن علم کنار دین.
یه کشور می تونه تو 100 سال با یه حرکت کوچیک با همت چند صد نفر یا شاید حتا چند نفر فرهنگ پیشرفت و گسترش بدن و البته برعکس.
این که چرا آمریکا پیشرفت کرده، ژاپن در این وضع هست یا مالزی کشور توسعه یافته ای داره می شه دقیقن به خاطر همین اتفاقات و آدم ها هستن.
و بلعکس پسرفت یه تمدن و یه کشور محصول بی عرضگی یک یا چند نفر به صورت تاثیر گذار روی فرهنگ عمومی و اجتماعی اون تمدن بوده.
کتاب رو مطالعه کنید. شاید مصدق ها و رضا خان ها اگر تعدادشون بیشتر بود یا فرصت بیشتری داشتن وضعیت ما از کشورهای اروپایی بهتر می شد. شاید...
قرن 10و 11 که اوج پیشرفت علمی ایران بود بعد از اسلام اتفاق افتاد. چندان ربطی نداره.
حالا اون پیشرفت (!) چه ربطی به اسلام داره ؟ (نمیتونید ادعا کنید به واسطه اسلام بوده)
اگه اون قرمزا رو بخوای از بین ببری باید 80 درصد مردم ایران قتل عام بشن!
درسته حکومت ترکیه لائیک هست. اما این 97 درصد که دینشون اسلام هست، اگه دینشون با پیشرفت مخالفتی ، پس ترکیه ترکیه به این پیشرفت نمی رسید.