• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
روایات متعددی هست....یه عده میگن تا 20 روز دیگه ...یه عده هم میگن 40 روز دیگه

ولی فکر کنم تا نهایت 30 روز دیگه دستمون برسه بهش:cool:

منم همچنان منتظرشم:cool: :rolleyes:
اگه خدا بخاد یکیشو میخرم...

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از h_1222 :
سلام. کسی می تونه به من بگه فرق بین فلش کردن و آپدیت کردن فریم ور چیه؟
هرکدوم چه تغییری تو گوشی ایجاد می کنن؟
مرسی

سلام

فیرم ویر یا همون FirmWare خودمون نرم افزاری (شامل برنامه و دیتا) هست که کلیه امور مربوط به راه اندازی و عملکرد های اصلی هر سیستم سخت افزاری (از جمله گوشی موبایل) رو انجام میده. این نرم افزار روی حافظه فقط خواندنی ROM از نوع PROM یا EPROM یا EEPROM که به E2PROM هم معروف است نوشته شده وتوسط کاربر عادی قابل تغییر نیست. فلش کردن یعنی نوشتن دوباره یک نرم افزار روی آن حافظه و جایگزین کردن نرم افزار موجود با یک نرم افزار دیگر، حال اگر نرم افزار جایگزین شونده نسخه جدیدتر نرم افزار موجود روی گوشی باشد به آن آپدیت کردن میگوئیم
امیدوارم توضیحاتم کافی باشه

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باباي يكي از دوستاي ما P990 رو يكي دو ماهي هست كه داره. البته از دوبي گرفته.
عجيبه كه هنوز تو ايران نيست

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرتون قيمت W850 بعد ار ثبات چند ميشه؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از adib :
من شنیدم که قبل از اینکه یک گوشی رسما وارد بازار شه یه تعداد محدودی از اون گوشی رو در اختیار مصرف کننده میگذارن تا نقایص اون مشخص و بر طرف بشه.البته مطمئن نیستم.
هنوز که هم داخل سایت سونی اریکسون هم سایتهای دیگه مثلgsmarena زده coming soon.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از hamed1297 :
من شنیدم که قبل از اینکه یک گوشی رسما وارد بازار شه یه تعداد محدودی از اون گوشی رو در اختیار مصرف کننده میگذارن تا نقایص اون مشخص و بر طرف بشه.البته مطمئن نیستم.
هنوز که هم داخل سایت سونی اریکسون هم سایتهای دیگه مثلgsmarena زده coming soon.

بله درسته اونی که بابای دوستشون داشته نسخه آزمایشی یا prototype بوده نه اصلی اش...

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
البته W850 خیلی قبل از اینا تولید شده بود و می تونست 4-5 ماه پیش هم عرضه بشه، ولی امان از این راز داوینچی!

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دلیلش چیه آقای Xplod

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از adib :

هستش آقا... یک ملیون دویست...من تو مغازه های مشهدم یکی در میون دیدم. بعدم تو تموم فروشگاه های خارجی واسه فروش گذاشتنش. sonyerricsson جان من فکر می کردم prototype فوقش 10، 20 تاس؟!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از xPlod :
البته W850 خیلی قبل از اینا تولید شده بود و می تونست 4-5 ماه پیش هم عرضه بشه، ولی امان از این راز داوینچی!

جریان چیه ؟!؟!:blink:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از X_Farhad :
هستش آقا... یک ملیون دویست...من تو مغازه های مشهدم یکی در میون دیدم. بعدم تو تموم فروشگاه های خارجی واسه فروش گذاشتنش. sonyerricsson جان من فکر می کردم prototype فوقش 10، 20 تاس؟!

کجا دیدی؟ بگو ما هم بریم ببینیم:rolleyes: ولی هنوز تو سایتش هم کامینگ سونه ها!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نویزی جون مشهد بودی و ما نمی دوسنتیم؟ آقا یه قرار بزار یوقت نبینیمت...:D
حالا جدای شوخی، توی احمدآباد توی سیتل یا همون بغل مغلا بود دیدم!:cool: توی پاساژ تک هم یکی بود می گفت با یک و صد وارد می کنه!;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از X_Farhad :
نویزی جون مشهد بودی و ما نمی دوسنتیم؟ آقا یه قرار بزار یوقت نبینیمت...:D
حالا جدای شوخی، توی احمدآباد توی سیتل یا همون بغل مغلا بود دیدم!:cool: توی پاساژ تک هم یکی بود می گفت با یک و صد وارد می کنه!;)

ایول:D آره قبلا هم که گفته بودم که
حالا امشب که تعطیله حتما بعدن میرم میبینم:rolleyes:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از X_Farhad :

شک نکنید اونی که دارید میبینید هنوز prototype هست....اصلی هنوز نیومده...:cool:

انقدر موبایل باز تیر ریخته تو این فرومهای خارجی که به محض اینکه بیاد خریدن و تو بوق و کرنا میکنن که همه میفهمن...

یادمه سر همین K800 همین چند روز قبل گوشی تازه تو مغازه ها اومده بود هنوز سونی وقت نکرده بود سایت خودش رو آپدیت کنه و coming soon اش رو برداره از زیر K800 ولی خبرش پر شده بود....بعد یه روز سونی سایت رو اپدیت کرد تا اون موقع راحت بهتون بگم 20 نفر رو دیدم که گفته بودن خریدن:cool:

رو همین حساب شک نکنید که هنوز نیومده...من پیگیر هستم شدید ....به محض اومدن بهتون خبر میدم:happy:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از X_Farhad :

انقدر موبایل باز تیر ریخته تو این فرومهای خارجی که به محض اینکه بیاد خریدن و تو بوق و کرنا میکنن که همه میفهمن...

یادمه سر همین K800 همین چند روز قبل گوشی تازه تو مغازه ها اومده بود هنوز سونی وقت نکرده بود سایت خودش رو آپدیت کنه و coming soon اش رو برداره از زیر K800 ولی خبرش پر شده بود....بعد یه روز سونی سایت رو اپدیت کرد تا اون موقع راحت بهتون بگم 20 نفر رو دیدم که گفته بودن خریدن:cool:

رو همین حساب شک نکنید که هنوز نیومده...من پیگیر هستم شدید ....به محض اومدن بهتون خبر میدم:happy:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Sony Ericsson!! :

خب معلومه که prototype هست ولی باز هم بعد از این همه مدت انتظار زیارت همین prototype از نزدیک میتونه لذت بخش باشه! :D

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
این Prototype ها تحت شرایط و تضمین های خاصی به افراد مشخصی داده می شن، و همون طور که روی خود گوشی ها نوشته شده فروشش ممنوعه. اما تجربه نشون داده که
se.gif
همیشه چند هفته قبل از عرضه رسمی، محصولاتش رو در کشورهای خاور دور به بازار می فرسته، دقیقن مثل K750 که وقتی هنوز Coming Soon بود یکی از بچه های همین فروم اونو داشت. و این یعنی دیگه وقتشه!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از xPlod :
این Prototype ها تحت شرایط و تضمین های خاصی به افراد مشخصی داده می شن، و همون طور که روی خود گوشی ها نوشته شده فروشش ممنوعه. اما تجربه نشون داده که
se.gif
همیشه چند هفته قبل از عرضه رسمی، محصولاتش رو در کشورهای خاور دور به بازار می فرسته، دقیقن مثل K750 که وقتی هنوز Coming Soon بود یکی از بچه های همین فروم اونو داشت. و این یعنی دیگه وقتشه!

آره والله وقتشه...خیلی هم وقتشه.....بد جور منتظریم...کجایی P990 نازنین...خدا کنه یه قیمتهایی باشه که بشه خرید :happy:

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
قابل توجه سونی دوستان:جهت افزایش نیافتن پستهای انجمن نوکیا اون هم به صورت کاذب از کل انداختن بی مورد خوداری فرمایید.پیشاپیش از همکاری شما متشکریم.looool

بالا