به نقل از Sony Ericsson!! :روایات متعددی هست....یه عده میگن تا 20 روز دیگه ...یه عده هم میگن 40 روز دیگه
ولی فکر کنم تا نهایت 30 روز دیگه دستمون برسه بهش
منم همچنان منتظرشم
اگه خدا بخاد یکیشو میخرم...
به نقل از Sony Ericsson!! :روایات متعددی هست....یه عده میگن تا 20 روز دیگه ...یه عده هم میگن 40 روز دیگه
ولی فکر کنم تا نهایت 30 روز دیگه دستمون برسه بهش
به نقل از h_1222 :سلام. کسی می تونه به من بگه فرق بین فلش کردن و آپدیت کردن فریم ور چیه؟
هرکدوم چه تغییری تو گوشی ایجاد می کنن؟
مرسی
به نقل از adib :به نظرتون قيمت W850 بعد ار ثبات چند ميشه؟
من شنیدم که قبل از اینکه یک گوشی رسما وارد بازار شه یه تعداد محدودی از اون گوشی رو در اختیار مصرف کننده میگذارن تا نقایص اون مشخص و بر طرف بشه.البته مطمئن نیستم.به نقل از adib :باباي يكي از دوستاي ما P990 رو يكي دو ماهي هست كه داره. البته از دوبي گرفته.
عجيبه كه هنوز تو ايران نيست
به نقل از hamed1297 :من شنیدم که قبل از اینکه یک گوشی رسما وارد بازار شه یه تعداد محدودی از اون گوشی رو در اختیار مصرف کننده میگذارن تا نقایص اون مشخص و بر طرف بشه.البته مطمئن نیستم.
هنوز که هم داخل سایت سونی اریکسون هم سایتهای دیگه مثلgsmarena زده coming soon.
به نقل از adib :باباي يكي از دوستاي ما P990 رو يكي دو ماهي هست كه داره. البته از دوبي گرفته.
عجيبه كه هنوز تو ايران نيست
به نقل از xPlod :البته W850 خیلی قبل از اینا تولید شده بود و می تونست 4-5 ماه پیش هم عرضه بشه، ولی امان از این راز داوینچی!
به نقل از X_Farhad :هستش آقا... یک ملیون دویست...من تو مغازه های مشهدم یکی در میون دیدم. بعدم تو تموم فروشگاه های خارجی واسه فروش گذاشتنش. sonyerricsson جان من فکر می کردم prototype فوقش 10، 20 تاس؟!
به نقل از X_Farhad :نویزی جون مشهد بودی و ما نمی دوسنتیم؟ آقا یه قرار بزار یوقت نبینیمت...
حالا جدای شوخی، توی احمدآباد توی سیتل یا همون بغل مغلا بود دیدم! توی پاساژ تک هم یکی بود می گفت با یک و صد وارد می کنه!
به نقل از X_Farhad :هستش آقا... یک ملیون دویست...من تو مغازه های مشهدم یکی در میون دیدم. بعدم تو تموم فروشگاه های خارجی واسه فروش گذاشتنش. sonyerricsson جان من فکر می کردم prototype فوقش 10، 20 تاس؟!
به نقل از Sony Ericsson!! :شک نکنید اونی که دارید میبینید هنوز prototype هست....اصلی هنوز نیومده...
انقدر موبایل باز تیر ریخته تو این فرومهای خارجی که به محض اینکه بیاد خریدن و تو بوق و کرنا میکنن که همه میفهمن...
یادمه سر همین K800 همین چند روز قبل گوشی تازه تو مغازه ها اومده بود هنوز سونی وقت نکرده بود سایت خودش رو آپدیت کنه و coming soon اش رو برداره از زیر K800 ولی خبرش پر شده بود....بعد یه روز سونی سایت رو اپدیت کرد تا اون موقع راحت بهتون بگم 20 نفر رو دیدم که گفته بودن خریدن
رو همین حساب شک نکنید که هنوز نیومده...من پیگیر هستم شدید ....به محض اومدن بهتون خبر میدم:happy:
به نقل از xPlod :این Prototype ها تحت شرایط و تضمین های خاصی به افراد مشخصی داده می شن، و همون طور که روی خود گوشی ها نوشته شده فروشش ممنوعه. اما تجربه نشون داده کههمیشه چند هفته قبل از عرضه رسمی، محصولاتش رو در کشورهای خاور دور به بازار می فرسته، دقیقن مثل K750 که وقتی هنوز Coming Soon بود یکی از بچه های همین فروم اونو داشت. و این یعنی دیگه وقتشه!