• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ممنون بچه ها هم از علی رضا هم فرهاد به خاطر عکسها

W42s یا همون عکسهایی که DVD man گذاشته مخصوص ژاپن تولید شده ولی گویا یه نسخه GSM هم میخوان ازش بزنن...
اگه بزنن خیلی چیز توپی میشه...

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با سلام من یک w550 دارم دیروز آن را خاموش کردم دیگر روشن نشد می گویند باید آن را ریست نمایم چگونه در حالیکه موبایل بالا نمی آید آن را ریست نمای
اگر بالا نمیاد که احتمالا باید flashبشه.اگر اشتباه نکنم.

امکانات دقیقش رو نمیدونی؟

من راستش منتظر گوشی مثل W950 هستم که یه دوربین 3.2 مگاپیکسلی هم داشته باشه

اگه تولید نکنه,میرم N73 میگیرم
راستش نمیدونم.ولی باز اگر هم تولید بشه مثلا 3 ماه دیگه تازه وارد بازار میشه.که یه مقدار زجز آوره.

اگه بزنن خیلی چیز توپی میشه.

اگر مثل W44S بزنه که دیگه حرف نداره.

dash hitman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من عضو جدیدم.خوشحال میشم منم توو جمعتون بپذیرید.
یه سوال.
من یه گوشی w700دارم . وقتی می خوام گوشی رو ریست کنم کد تلفن رو ازم می خواد . هر کدی رو امتحان کردم نشد. چه کدی باید وارد کنم؟
در ضمن از بین w700 و w550 ;کدوم رو انتخاب می کنید؟یا بهتر بگم کدوم بهتره؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام.خیلی خوش اومدی.برای کد ورود 0000 یا 1234 رو امتحان کن ببین جواب میده؟
به نظر من که w700 هم از نظر دوربین هم از نظر مموری خور بودن بهتره.با اینکه خودمون 550 داریم.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به دوستانی که sms باز هستن شدیدا توصیه میکنم که از خرید W700 منصرف بشن.

آقا من 3ماهی w800 داشتم و توی sms زدن انصافاً باهش مشکلی نداشتم:) احتمالاً عادت ندارید که کم کم مساله حل می شه یاهم که انگشت هاتون بزرگه که هیچی دیگه:D :blush:

farhadoo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام 2سوال؟:blush:
ایا برنامه جاوا برایw810برای کنترل تلویزیون از طریق بلو توث یا اینفرارد وجود داره؟؟
ایا برنامه ای وجود داره که کار منشی تلفنی رو روی این گوشی ها انجام بده؟!
مرسی:p

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
آقا من 3ماهی w800 داشتم و توی sms زدن انصافاً باهش مشکلی نداشتم:) احتمالاً عادت ندارید که کم کم مساله حل می شه یاهم که انگشت هاتون بزرگه که هیچی دیگه:D :blush:
خیر من بدلیل نوع کیبوردهاش نگفتم.متاسفانه تا جایی که بنده اطلاع دارم تمام گوشیهای W700 در اکثر مواقع در فرستادن sms مشکل ایجاد میکنند و باید برای بار دوم و یا سوم آن sms را ارسال کرد.مثلا هنگامی که شما میخواین sms ارسال کنید برای بار اول بعد از گذشت 20 ثانیه که sms رو نتونست ارسال کنه پیغامی میده مبنی بر اینکه sms رو به draft بفرسته یا نه که شما باید yes بزنید و بعد دوباره sms رو از draft ارسال کنید.
خب حالا خوبه من در روز شاید 5 sms بیشتر نفرستم ولی برای sms بازان عزیز فکر کنم با وجود این مشکل در طول روز :wacko: بشن.

justp990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
چطوری می تونم فونت فارسی روی P990 نصب کنم ؟:(

h_1222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

کمک ...... کمک ...... کمک

من W800i دارم، چند روزی است که وقتی برام SMS می آد نه چراغ گوشی روشن می شه نه روی صفحه پیغام دریافت massage میآد. فقط ringtone میزنه و بالای صفحه علامت نامه میذاره. پیغام Delivery هم دیگه نمیده ولی صدای Delivery می آد. بغیر از موارد که گفتم گوشی کامل کار میکنه.
تاحالا کسی به این مورد برخورده؟
کی میدونه چی شده آخه؟ :(
راه حلش رو کی داره :'(

ممنون میشم اگه راهش رو میدونید بهم بگید.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
خیر من بدلیل نوع کیبوردهاش نگفتم.متاسفانه تا جایی که بنده اطلاع دارم تمام گوشیهای W700 در اکثر مواقع در فرستادن sms مشکل ایجاد میکنند و باید برای بار دوم و یا سوم آن sms را ارسال کرد.مثلا هنگامی که شما میخواین sms ارسال کنید برای بار اول بعد از گذشت 20 ثانیه که sms رو نتونست ارسال کنه پیغامی میده مبنی بر اینکه sms رو به draft بفرسته یا نه که شما باید yes بزنید و بعد دوباره sms رو از draft ارسال کنید.
خب حالا خوبه من در روز شاید 5 sms بیشتر نفرستم ولی برای sms بازان عزیز فکر کنم با وجود این مشکل در طول روز :wacko: بشن.

ایرادی که فرمودین از مخابراته که در بخش اخبار هم بهش اشاره شد;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان

کمک ...... کمک ...... کمک

من W800i دارم، چند روزی است که وقتی برام SMS می آد نه چراغ گوشی روشن می شه نه روی صفحه پیغام دریافت massage میآد. فقط ringtone میزنه و بالای صفحه علامت نامه میذاره. پیغام Delivery هم دیگه نمیده ولی صدای Delivery می آد. بغیر از موارد که گفتم گوشی کامل کار میکنه.
تاحالا کسی به این مورد برخورده؟
کی میدونه چی شده آخه؟ :(
راه حلش رو کی داره :'(

ممنون میشم اگه راهش رو میدونید بهم بگید.

برای من هم با K750 اتفاق افتاده منتها فقط وقتی که تو یک منوی دیگه باشی ( مثلا داری آهنگ گوش میدی از file manager که نور هم خاموشه ) اینجوری فقط صدای زنگ میاد ;)

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
ایرادی که فرمودین از مخابراته که در بخش اخبار هم بهش اشاره شد;)
منظورتون اینه که این مشکل روی گوشی های دیگه هم پیش اومده یا اینکه مخابرات با W700 مشکل داره!!! باید بگم متاسفانه این مشکل از خود W700 هست نه مخابرات.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
منظورتون اینه که این مشکل روی گوشی های دیگه هم پیش اومده یا اینکه مخابرات با W700 مشکل داره!!! باید بگم متاسفانه این مشکل از خود W700 هست نه مخابرات.

بله دقیقا منظورم همون مورد اول هست. اینکه همه گوشیهای یک مدل در فرستادن SMS مشکل داشته باشند رو نه تو رویوو های این گوشی و نه تو فرومهای دیگه پیدا میکنید. برا گوشی من و ... دیگه هم این مورد چند وقتی هست که پیش اومده. قبلا هم اینجوری شده بود ( عید پارسال که همه SMS ها رو با هم فعال کردن!)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1

بله دقیقا منظورم همون مورد اول هست. اینکه همه گوشیهای یک مدل در فرستادن SMS مشکل داشته باشند رو نه تو رویوو های این گوشی و نه تو فرومهای دیگه پیدا میکنید که کسی شکایت داشته باشه . برا گوشی من و ... دیگه هم این مورد چند وقتی هست که پیش اومده. قبلا هم اینجوری شده بود ( عید پارسال که همه SMS ها رو با هم فعال کردن!)

h_1222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای من هم با K750 اتفاق افتاده منتها فقط وقتی که تو یک منوی دیگه باشی ( مثلا داری آهنگ گوش میدی از file manager که نور هم خاموشه ) اینجوری فقط صدای زنگ میاد ;)

ولی مشکلی که من گفتم در تمام حالاته! حتی وقتی که تو صفحه اصلی هستم!
خیلی ناراحتم :( نمی دونم چی شده که اینجوری شده! :wacko:

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
هان ؟
چي ؟
چرا ؟ من 3 روز پيش يه دونه ! W700 خريدم كلي هم باهاش حال ميكنم !
مشكلش چيه ؟؟؟؟؟

Bax_021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به طرفداران بهترین گوشی های جهان
من تا حدود 2 تا 3 هفته ی دیگه با خرید یه w810i به جمع گرم شما می پیوندم
فقط یه سوال
810 چند ساعت قابلیت ضبط فیلم داره ؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام به طرفداران بهترین گوشی های جهان
من تا حدود 2 تا 3 هفته ی دیگه با خرید یه w810i به جمع گرم شما می پیوندم
فقط یه سوال
810 چند ساعت قابلیت ضبط فیلم داره ؟
حساب کن دیگه ، هر 3 دقیقه فیلم حدود 1 مگ حجم داره

مموری که با 810 ارایه میشه هم 512 مگابایته+25 مگ حافظه داخلی

Bax_021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورم این ضرب و تقسیم ها نبود که
مثلا 3250 می تونه 1 ساعت فیلمو ضبط کنه (بدون قطع کردن و پشت سر هم )
بعضی گوشی ها 30 دقیقه اند
کسی نمی دونی w810i چقدر می تونه فیلم ضبط کنه ؟

بالا