سلام بر برو بچ se باز
من تازه به جمع شما اضافه شدم . از اسمم هم معلومه که عشقه چی هستم .
سوالی هم داشتید در خدمتم .
ضمناً توهین به p990 و سونی اریکسون مساوی با گناه کبیره می باشد و مجازات ان اعدام توسط یک سری گوشیه نوکیا می باشد .
به هر حال تحویل بگیرید .
سلام دوستان ! منم بازي .... البته من از وقتي اين انجمن درس شد پيگيري مي كردم اينجا رو ... گوشيم دبليو 800 هست و جزو اولين دبليو 800 هايي كه خريده شد !!!
مي خوام يه مموري 2 گيگ واسش بگيرم ... هر كي يه چيزي مي گه ! يكي مي گه هنگ مي كنه .... يكي مي گه نمي كنه ... يكي مي گه اگه مموري اصل باشه هنگ نمي كنه ! خلاصه من نمي دونم كي راس مي گه !! فقطم مي خوام مموري 2 گيگ بخرم !
دوستاني كه مي دونن و به حرفشون اطمينان دارن لطفا " بگن من بخرم يا نه ؟! قيمت مموري 2 گيگم بگن ! مرسي ...
وضعیت آنتن دهی گوشی P990 چطوره؟
مقدار StandBy و Talk Mode باطری آن چند روز است ؟
آیا با آپدیت فیرمور جدید Performance آن بهتر می شود ؟ اگر بهتر می شود لطفا بگویید چه چیزهایی بهتر می شود؟
سلام بر برو بچ se باز
من تازه به جمع شما اضافه شدم . از اسمم هم معلومه که عشقه چی هستم .
سوالی هم داشتید در خدمتم .
ضمناً توهین به p990 و سونی اریکسون مساوی با گناه کبیره می باشد و مجازات ان اعدام توسط یک سری گوشیه نوکیا می باشد .
:f34r: به هر حال تحویل بگیرید .
والا من که تازه اومدم .... داشتم درگیر یه سری بحث الکی با این نوکیا بازهای لوس می شدم ... ولی دیدم از کلاس یه se باز خارجه که با اونها بحث کنه ......
پس عشق است p990i
والا من که تازه اومدم .... داشتم درگیر یه سری بحث الکی با این نوکیا بازهای لوس می شدم ... ولی دیدم از کلاس یه se باز خارجه که با اونها بحث کنه ......
پس عشق است p990i
با سلام و خوشامدگويي خدمت شما بايد عرض كنم كه اين P990i بعد از آخرين آپديت چه كرده...عالي...محشر...هر روز داره بهتر از قبل ميشه
داداش ما گوشیتو خودت آپ میکنی ؟؟ یامیبری جایی
من حوصله گارانتیو ندارم آخه 3 روز طول میکشه