• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
وضعیت آنتن دهی گوشی P990 چطوره؟
مقدار StandBy و Talk Mode باطری آن چند روز است ؟
آیا با آپدیت فیرمور جدید Performance آن بهتر می شود ؟ اگر بهتر می شود لطفا بگویید چه چیزهایی بهتر می شود؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام بر برو بچ se باز
من تازه به جمع شما اضافه شدم . از اسمم هم معلومه که عشقه چی هستم .
سوالی هم داشتید در خدمتم .
ضمناً توهین به p990 و سونی اریکسون مساوی با گناه کبیره می باشد و مجازات ان اعدام توسط یک سری گوشیه نوکیا می باشد .
به هر حال تحویل بگیرید .

سلام.خوش اومدی.

mortezagipsy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان ! منم بازي .... البته من از وقتي اين انجمن درس شد پيگيري مي كردم اينجا رو ... گوشيم دبليو 800 هست و جزو اولين دبليو 800 هايي كه خريده شد !!!
مي خوام يه مموري 2 گيگ واسش بگيرم ... هر كي يه چيزي مي گه ! يكي مي گه هنگ مي كنه .... يكي مي گه نمي كنه ... يكي مي گه اگه مموري اصل باشه هنگ نمي كنه ! خلاصه من نمي دونم كي راس مي گه !! فقطم مي خوام مموري 2 گيگ بخرم !
دوستاني كه مي دونن و به حرفشون اطمينان دارن لطفا " بگن من بخرم يا نه ؟! قيمت مموري 2 گيگم بگن ! مرسي ...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام دوستان ! منم بازي .... البته من از وقتي اين انجمن درس شد پيگيري مي كردم اينجا رو ... گوشيم دبليو 800 هست و جزو اولين دبليو 800 هايي كه خريده شد !!!
مي خوام يه مموري 2 گيگ واسش بگيرم ... هر كي يه چيزي مي گه ! يكي مي گه هنگ مي كنه .... يكي مي گه نمي كنه ... يكي مي گه اگه مموري اصل باشه هنگ نمي كنه ! خلاصه من نمي دونم كي راس مي گه !! فقطم مي خوام مموري 2 گيگ بخرم !
دوستاني كه مي دونن و به حرفشون اطمينان دارن لطفا " بگن من بخرم يا نه ؟! قيمت مموري 2 گيگم بگن ! مرسي ...

سلام...خوش اومدی...

2 گیگ اصل ژاپن حدود 80 هست...یکم کم و زیاد ..البته از این چینی ها هم میتونی بگیری که 2 گیگش حدود 45-47 تومن باید باشه...

با گیگ هیچ مشکلی نداره البته اگه اصل بندازی روش....مثل بنز کار میکنه...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
وضعیت آنتن دهی گوشی P990 چطوره؟
مقدار StandBy و Talk Mode باطری آن چند روز است ؟
آیا با آپدیت فیرمور جدید Performance آن بهتر می شود ؟ اگر بهتر می شود لطفا بگویید چه چیزهایی بهتر می شود؟

انتن دهی عالی...زیاد با گوشی ور نری 2 روز و نیم ...یکم زیاد ور بری 1 روز و نیم...بستگی به استفاده داره خب...talk time اش هم خوبه...فکر کنم 6 ساعت رو جواب بده...

سلام بر برو بچ se باز
من تازه به جمع شما اضافه شدم . از اسمم هم معلومه که عشقه چی هستم .
سوالی هم داشتید در خدمتم .
ضمناً توهین به p990 و سونی اریکسون مساوی با گناه کبیره می باشد و مجازات ان اعدام توسط یک سری گوشیه نوکیا می باشد .
:f34r: به هر حال تحویل بگیرید .

:D خوش اومدی....جای خوبی اومدی 90 درصد فروم طرفدار SE هستن...رای گیری بالا مشخص کننده هست...

P990_JUST

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من که تازه اومدم .... داشتم درگیر یه سری بحث الکی با این نوکیا بازهای لوس می شدم ... ولی دیدم از کلاس یه se باز خارجه که با اونها بحث کنه ......
پس عشق است p990i

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
والا من که تازه اومدم .... داشتم درگیر یه سری بحث الکی با این نوکیا بازهای لوس می شدم ... ولی دیدم از کلاس یه se باز خارجه که با اونها بحث کنه ......
پس عشق است p990i

شما خودت رو درگیر نکن...تو امضا من توضیحات کامل هست...:D

P990_JUST

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله خودم متوجه شدم ........ اصلاً بحث کردن با اینا تلف کردنه وقته . حیفه وقته یه se نیست که با کلکل با یه نوکیای زپرتیه خز بگذره ؟؟؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
پس عشق است p990i

با سلام و خوشامدگويي خدمت شما بايد عرض كنم كه اين P990i بعد از آخرين آپديت چه كرده...عالي...محشر...هر روز داره بهتر از قبل ميشه:eek: :eek: :eek:

P990_JUST

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خوشامدگويي خدمت شما بايد عرض كنم كه اين P990i بعد از آخرين آپديت چه كرده...عالي...محشر...هر روز داره بهتر از قبل ميشه:eek: :eek: :eek:

داداش ما گوشیتو خودت آپ میکنی ؟؟ یامیبری جایی
من حوصله گارانتیو ندارم آخه 3 روز طول میکشه

P990_JUST

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه جایی رو بلدی یا میدونی بگو که ما مزاحم بشیم ... امکانش هست ؟؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
داداش ما گوشیتو خودت آپ میکنی ؟؟ یامیبری جایی
من حوصله گارانتیو ندارم آخه 3 روز طول میکشه

من خودم گوشيم را آپديت كردم(همين امروز).تنها جايي كه ميدونم اين كار را انجام ميدن همون شركت گارانتي گوشي هست.بيرون فكر نميكنم اين كار را انجام بدن چون اگر مشكلي در حين آپديت ايجاد بشه فكر نميكنم آنها مسوليت قبول كنند.اگر ADSL داري خودت ميتوني آپديت كني و در غير اينصورت ميتوني از كافي نت براي اينكار استفاده كني.با ADSL 250kbps در مدت تقريبي 50 دقيقه كار آپديت انجام ميشه.
با اين آپديت آخري واقعا گوشي عالي شده.كيفيت صدا به طور محسوسي زياد شده.سرعت اجراي برنامه هاي جاوا خيلي سريعتر شده و موارد ديگه كه بايد تست كنم.

mortezagipsy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بازم سلام ! یه سوال دیگه ... من تا فردا اینترنت وایرلس دارم فقط !!! سرعت دانلودش 110 کیلوبایت در ثانیس !!!!!!!!!!! گفتم تا اینو دارم یه آپدیت بکنم گوشیمو ! می خواستم بدونم وقتی آپدیت شد گوشیم چه فرقی می کنه ؟! با این سرعت چه قد طول می کشه ؟! ورژن فعلیش R1L002 ! می شه یه راهنمایی راجع به آپدیت W800 بکنین ؟! مرسی !

P990_JUST

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس باید ببرم گارانتی ..
ممنون داداش .

farhadoo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
گوشی من بعد از اینکه فلش شد دیگه به my phone explorer وصل نمیشه!!چیکار کنم!300 شماره تلفنی رو که با my phone explorer بک اپ گرفتم چطوری بریزم رو گوشی؟؟:wacko:

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
here it`s coming.....

142fs929864.jpg

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
خيلی عاليه // با 3 موردی که مازيار معرفی کرد از " P , T , S " میشه اميدوار بود // سری S و T که رسما زنده شدن
4643.gif

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
این هم T650»»»»

thumb_IMG_2616.jpg

P990_JUST

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا گوشی جدید ..............

mahdicivic

Registered User
لایک‌ها
6
سلام به همه دوستان
من تازه وارد انجمن se بازها شدم. مدل گوشیم W700 هستش.می خواستم از اساتید این فروم یه سوال کنم.من خیلی اهل sms بازی هستم و مدام گوشی error میده که دیگه جا نداره و 95% فول شده و من مجبورم هی مسیج ها رو پاک کنم.می شه منو راهنمایی کنید که چیکار میتونم بکنم وآیا میشه مشکل را با ریختن برنامه حل کرد....
پیشاپیش هم تشکر میکنم و عرض ارادت دارم خدمت همه عزیزان

بالا