آژانس هواپیماییexchanging

مبدل windows-1256 به unicode

شروع موضوع توسط knowhow ‏24 جولای 2003 در انجمن PHP

  1. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    دوستان کسی مبدل windows-1256 به یونیکد به زبان php می شناسه.

    اونی که توی iranphp.net رو دیدم ولی کار نکرد. نمی دونم مشکلش چیه ولی اگه کسی سراغ داره لطفا خبر بده.
     
  2. siavash79

    siavash79 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2003
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    منظورت از يونيكد كدوم استانداردشه؟
    ی
    يا
    utf-8
    اينو اگه بهم بگي شايد بتونم كمكت كنم
     
  3. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    سلام

    منظورم UTF-8 است.
     
  4. amirnezhad

    amirnezhad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2003
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    0
    يك راه خيلي راحت استفاده از OFFICE 2000 روي ويندوز هاي فارسي و يا OFFICE XP روي ويندوز XP است. هنگام SAVE كردن مي توني كاراكتر مپ Unicode رو انتخاب كني! اگر هم فايل رو روي ويندوز فارسي فايل رو به صورت TEXT ذخيره كني اين فايل به فرمت 1256 است
     
  5. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    آره اونو بلدم ولي مشكل من اينه كه مرتبا يك سري اطلاعات از عربي به يونيكد بايد تبديل بشه.
     
  6. amirnezhad

    amirnezhad کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2003
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    0
    خوب اگه VBA بلدي ميتوني يه برنامه خيلي ساده بنويسي كه اين كار رو روي يك سيستم كه WORD روش نصب شده برات انجام بده!
     
  7. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    بلد نيستم بعدش من برنامه تحت وب مي خوام
     
  8. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    یک ظرب امثل کهن میگه که : احه احه ... امممم . ماهی رو هر وقت از اب بگیرید باید تازه باشه !! :D

    جوابت اینجاس : http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=39475 تبلیغ خودمو میکنم :D
     
  9. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    آره knowhow جان! مال شانکیماوت عالیه!
     
  10. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    نیگا کردی تاپیک ماله کی هست ؟ :D من عمدا رفتم دنبال زیر خاکی

    اخه شایان گفته هرکی زیرخاکی بلند کنه بن میشه . منم میخام طعم بن شدن رو بچشم

    البطه قدیما یه بار بن شدم . بچه های گفتگو ازا کودتا کردن منو از زندان اوردن بیرون:D
     
  11. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    حقشونه!!! کی تو رو بن میکنه؟! میزنمش!

    (البته جرم تاپیک منحرف کردنم کمتر از زیرخاکی بیرون کشیدن نیست!)
     
  12. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    دوستان ! :D
    ایشون که نمی خواد متن رو تبدیل به کد html (هگزادسیمال) کنه !
    میخواد تبدیل به UTF-8 کنه !
    این دو تا باهم فرق فوکولن ! :D
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    دقیقا تایید میشه. برای این کار هم یک کلاس هست که تمام کدپیجها رو به هم تبدیل میکنه! اینجا معرفی کرده بودم: http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=535784#post535784
     
  15. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    تایییید وشششددد!
     
  16. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    ها اینجاس که معلوم میشه اصلا اون فایلو باز نکردین !! چون من 2 تابع دیگه برای اینکار توش گزاشتم . یه نیگا بکن بعد پست بزن و ابروی یکی رو ببر !!
     
  17. wild bird irani

    wild bird irani کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    چه فرقی فوکوله؟
     
  18. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    تاپيك زير خاكي كه ميگن به اين ميگن! 2003!