مبدل windows-1256 به unicode

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
دوستان کسی مبدل windows-1256 به یونیکد به زبان php می شناسه.

اونی که توی iranphp.net رو دیدم ولی کار نکرد. نمی دونم مشکلش چیه ولی اگه کسی سراغ داره لطفا خبر بده.
 

siavash79

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 آپریل 2003
نوشته‌ها
47
لایک‌ها
0
منظورت از يونيكد كدوم استانداردشه؟
ی
يا
utf-8
اينو اگه بهم بگي شايد بتونم كمكت كنم
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
سلام

منظورم UTF-8 است.
 

amirnezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 جولای 2003
نوشته‌ها
136
لایک‌ها
0
يك راه خيلي راحت استفاده از OFFICE 2000 روي ويندوز هاي فارسي و يا OFFICE XP روي ويندوز XP است. هنگام SAVE كردن مي توني كاراكتر مپ Unicode رو انتخاب كني! اگر هم فايل رو روي ويندوز فارسي فايل رو به صورت TEXT ذخيره كني اين فايل به فرمت 1256 است
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
آره اونو بلدم ولي مشكل من اينه كه مرتبا يك سري اطلاعات از عربي به يونيكد بايد تبديل بشه.
 

amirnezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 جولای 2003
نوشته‌ها
136
لایک‌ها
0
خوب اگه VBA بلدي ميتوني يه برنامه خيلي ساده بنويسي كه اين كار رو روي يك سيستم كه WORD روش نصب شده برات انجام بده!
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
بلد نيستم بعدش من برنامه تحت وب مي خوام
 

shankimout

Registered User
تاریخ عضویت
17 می 2004
نوشته‌ها
1,491
لایک‌ها
3
محل سکونت
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
یک ظرب امثل کهن میگه که : احه احه ... امممم . ماهی رو هر وقت از اب بگیرید باید تازه باشه !! :D

جوابت اینجاس : http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=39475 تبلیغ خودمو میکنم :D
 

shankimout

Registered User
تاریخ عضویت
17 می 2004
نوشته‌ها
1,491
لایک‌ها
3
محل سکونت
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
نیگا کردی تاپیک ماله کی هست ؟ :D من عمدا رفتم دنبال زیر خاکی

اخه شایان گفته هرکی زیرخاکی بلند کنه بن میشه . منم میخام طعم بن شدن رو بچشم

البطه قدیما یه بار بن شدم . بچه های گفتگو ازا کودتا کردن منو از زندان اوردن بیرون:D
 

sama_sally

Registered User
تاریخ عضویت
5 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,598
لایک‌ها
1
سن
31
محل سکونت
Essen, Deutschland
حقشونه!!! کی تو رو بن میکنه؟! میزنمش!

(البته جرم تاپیک منحرف کردنم کمتر از زیرخاکی بیرون کشیدن نیست!)
 

Parsa_361

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 آگوست 2005
نوشته‌ها
889
لایک‌ها
10
محل سکونت
Isfahan, php.ini
دوستان ! :D
ایشون که نمی خواد متن رو تبدیل به کد html (هگزادسیمال) کنه !
میخواد تبدیل به UTF-8 کنه !
این دو تا باهم فرق فوکولن ! :D
 

Parham

Registered User
تاریخ عضویت
24 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,036
لایک‌ها
1
سن
38
به نقل از Parsa_361 :
دوستان ! :D
ایشون که نمی خواد متن رو تبدیل به کد html (هگزادسیمال) کنه !
میخواد تبدیل به UTF-8 کنه !
این دو تا باهم فرق فوکولن ! :D
دقیقا تایید میشه. برای این کار هم یک کلاس هست که تمام کدپیجها رو به هم تبدیل میکنه! اینجا معرفی کرده بودم: http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=535784#post535784
 

shankimout

Registered User
تاریخ عضویت
17 می 2004
نوشته‌ها
1,491
لایک‌ها
3
محل سکونت
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
ها اینجاس که معلوم میشه اصلا اون فایلو باز نکردین !! چون من 2 تابع دیگه برای اینکار توش گزاشتم . یه نیگا بکن بعد پست بزن و ابروی یکی رو ببر !!
 
بالا