• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

متن ویدئو های کتاب های انترچنج

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
سلام بر دوستان

کسی میدونه کجا میتونم متن کامل ویدئو های همه کتابهای اینترچنج(ویرایش سوم) رو پیدا کنم؟

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
یعنی هیچکی نیس اینجا که بتونه یه کمکی کنه به ما؟:((

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام مجید جان.من تو قسمت کتاب هم دیدم درخواستتو. قبلا نوشته بودم متن ویدئوهای اینتر 3 رو خودم ولی ندارمش الان.
من چیزی پیدا نکردم.باز یه سرچی میکنم برات.

ادیت :پولیشو پیدا کردم.hold on

Last edited:

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
سلام مجید جان.من تو قسمت کتاب هم دیدم درخواستتو. قبلا نوشته بودم متن ویدئوهای اینتر 3 رو خودم ولی ندارمش الان.
من چیزی پیدا نکردم.باز یه سرچی میکنم برات.

ادیت :پولیشو پیدا کردم.hold on

ممنون از جوابتون. اون لینک هایی رو که دادید گویا واسه دانلود teachers guide هستش که من دارمشون اما اونجا فقط متن مکالمات صوتی cd هارو نوشته و حرفی از cd های تصوبیری نیس. یه نرم افزار ایرانی هم گرفتم فقط متن مکالنات ویدئو های intro رو داشت و مال بقیه level هارو نداره.:(

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
پس اگر تو تیچرز گاید نیست فکر نمیکنم کتاب دیگه ای باشه.
چون من دیدم تو تیچرز گاید خلاصه تطویری ها رو هم نوشته.
واسه چی میخای حالا ؟مشکلی داری جاییش ؟من قبلا همشو نوشته بودم

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
پس اگر تو تیچرز گاید نیست فکر نمیکنم کتاب دیگه ای باشه.
چون من دیدم تو تیچرز گاید خلاصه تطویری ها رو هم نوشته.
واسه چی میخای حالا ؟مشکلی داری جاییش ؟من قبلا همشو نوشته بودم

اه کجای تیچرز گاید نوشته؟ من اینترچنج third edition رو میگما!! والامن به بچه ها تدریس میکنم و هیچوقت وقت به تصویری نمیرسه و از شاگردام میخوام تو خونه ببینند ولی هی غر میزنند که خیلی جاهاش رو نمی فهمند. خوشبختانه تو کتابهای video book ویرایش جدید لول intro دیدم که script کامل همه cd رو ته کتابشون اضاقه کردن و یچه هارو راحت کردن ولی این کار تو لول های دیگه نشده(شاید هم شده و ویرایش های جدیدتراش دارن ولی تو بازار که چیزی نبود). حالا من گفتم شاید این متن هارو بتونم تو نت پیدا کنم و پرینت کنم واسه شاگردام.
شما که قبلا همشو نوشته بودید یه کپی ازش ندارین آپلود کنین دیگران هم استفاده کنند؟

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
نه والا ندارم،قضیه ماله خیلی وقت پیشه.ولی اگه متن رو به دسته شاگردات بدی که فایده نداره،اینطوری راحت حفظشون میکنن.خودشون اگر نصفه نیمه هم بفهمن خیلی بهتره به نظر من

بالا