معمولا كارهاي گروهي اينجوريه. همه منتظرن استارت بخوره بعد وارد بشن/
اگه مجلتون به شماره 4 رسید منم هستمخوب .. جالبه که از این همه آدم که اعلام آمادگی کردند دو نفر پاسخ دادند که آن دو هم در زمینه خود مجله نمی توانند کمک کنند ( البته در حاشیه بسیار مفید خواهند بود )
مثل اینکه مجبورم اینکار و هم تنهایی انجام دهماشکال نداره
اگه مجلتون به شماره 4 رسید منم هستم![]()
--
امیدوارم اینم مثل اون ویکی نمیدونم چی چی بود , مثل اون نشه![]()
اینم یه کار گروهی هست , کارهای گروهی زیاد شروع شدن تو ایران و هیچکدوم به نتیجه نرسیدن,![]()
البته نمیخوام منفی باشم , فقط حقیقت بود که گفتم , بهرحال امیدوارم این یکی مثل اونا نشه !
اینجاست که باید گفت :
ای ول ای ول داش بهروزو ای ول...
اگه بشه بهش تخصص گفت كلاً هر چيزي كه توش كامپيوتر باشه. تجارب برنامه نويسي وب و غير وب. اتوماسيون صنعتي مدت زيادي كار كردم. در ترجمه يك كتاب همكاري كردم. دو سه تا مطلبم تو يك روزنامه چاپ شده. در حال حاضر كه فقط كار وب ميكنم : php + mysql + ajax .خوب هرکی تخصصش رو بنویسه . حالا هرچی که هست.
اگه بشه بهش تخصص گفت كلاً هر چيزي كه توش كامپيوتر باشه. تجارب برنامه نويسي وب و غير وب. اتوماسيون صنعتي مدت زيادي كار كردم. در ترجمه يك كتاب همكاري كردم. دو سه تا مطلبم تو يك روزنامه چاپ شده. در حال حاضر كه فقط كار وب ميكنم : php + mysql + ajax .
من میتونم توی بخش
اخبار دنیای آی تی
معرفی نرم افزار جدید بازار
آموزش کار با نرم افزارها
ترفند ها
جواب دادن درصدی از سوالات خواننده های مجله
ودر آخر بازاریابی برای تبلیغات داخل مجله
فعالیت کنم
من میتونم پزشکی را بچسبونم به کامپیوتر بعدشم یه روبوت درست کنم.
حالا جدی میگم من تو هیچی تخصص ندارم.از هرچیزی تو کامپیوتر یه چیزایی سرم میشه اما تخصص هیچی.