• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجموعه‌ي 178 فیلم برتر سينمايي ایرانی در قالب 11 DVD

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
چرا نمی شه :D

وقتی که کپی رایت نباشه این آشفته بازار پیش میاد دیگه ...

مگه خوده ایشون این فیلم ها را از کجا آوردند ؟

( من این مطلب را اینجا گفتم که ایشون بدونه اگه بخواد طمع کنه و با قیمت بالا بفروشه فردا یکی با نصف قیمت شروع می کنه همین را فروختن ! نمونه این چیز ها که این جا کم نیست ؟ لازمه مثال بزنم ؟! )

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این فیلما احتمالا دانلود شده از سایت های مختلفه! منم همین اندازه داشتم همرو ریختم رو سی دی !! اگه میدونستم قابل فروشه دی وی دی میکردم میفروختم!! همه هم wmv با لوگو هستن . نه ؟

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
خوب یکی از فروشنده های فعال بازارچه بخره و با قیمت 10 تومان بفروشه ! کلی سود می کنه ;)

تایید میشه !
مگه میشه جنس یه نفر رو بخری باز بفروشی ؟ :blink:
نمیشه دیگه بلوهاست جان :happy:
بله! مطمئن باشید اولین بسته که ارسال شه، زودتر از اون تاپیک فروشش ایجاد شده! ;)

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
این فیلما احتمالا دانلود شده از سایت های مختلفه! منم همین اندازه داشتم همرو ریختم رو سی دی !! اگه میدونستم قابل فروشه دی وی دی میکردم میفروختم!! همه هم wmv با لوگو هستن . نه ؟
ایشون که گفتن کیفیت vcd هست، یعنی vcd فیلم ها رو در dvd جمع آوری کردن دیگه! نه؟! :)

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
بله! مطمئن باشید اولین بسته که ارسال شه، زودتر از اون تاپیک فروشش ایجاد شده! ;)
در این که شکی نیست
اما خیلی خوبه که ادم یه کم هم وجدان داشته باشه!!!!!!!! نه اینکه خیلی راحت با این مسئله برخورد کنه و حتی بخواد توجیحش هم بکنه!!!!!!!!!(منظورم با هیچ شخص خاصی نیست!!!! به اساتید برنخوره!!!)

dvd2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمنا فروش فیلمهای ایرانی توی سایتها ممکنه ایجاد دردسر کنه
یه زمانی شنیدم که گفتن اگه بفهمن 1 تومن جریمه می کنن
از طرف این خانه ی سینما و ...
(چون سینمای ایران به لطف ما داشت به F می رفت .)

هرکسی شک داره در این زمینه بگه تا براش جریمه خودمو ایمیل کنم
1500 جریمه دادم
سیستمم ضبط شد
مغازه خدمات کامپیوتریم هم به خاطره ها پیوست...

البته سال 84 بود الانو نیدونم

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
در این که شکی نیست
اما خیلی خوبه که ادم یه کم هم وجدان داشته باشه!!!!!!!! نه اینکه خیلی راحت با این مسئله برخورد کنه و حتی بخواد توجیحش هم بکنه!!!!!!!!!(منظورم با هیچ شخص خاصی نیست!!!! به اساتید برنخوره!!!)
خوب وقتی کپی رایت نباشه همین می شه ! کار هیچکس ارزش نداره ! فقط فروشنده ها و واسطه ها سود می کنند !

( آخه مالکیت مادی و معنوی این فیلم ها مال ایشون نیست که ربطی به وجدان داشته باشه :D )

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
خوب وقتی کپی رایت نباشه همین می شه ! کار هیچکس ارزش نداره ! فقط فروشنده ها و واسطه ها سود می کنند !

( آخه مالکیت مادی و معنوی این فیلم ها مال ایشون نیست که ربطی به وجدان داشته باشه :D )
منظور من چیز دیگه ای بود!!!!!!
به طور مثال اگه فردا خود شما اینجا چیزی رو بفروشید و یه نفر که از شما خریده بیاد در کنار شما شروع به فروش کنه (با قمیت کمی پایینتر).....شما ناراحت نمیشی؟؟؟؟؟؟؟

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
منظور من چیز دیگه ای بود!!!!!!
به طور مثال اگه فردا خود شما اینجا چیزی رو بفروشید و یه نفر که از شما خریده بیاد در کنار شما شروع به فروش کنه (با قمیت کمی پایینتر).....شما ناراحت نمیشی؟؟؟؟؟؟؟
خوب منم برای همین این جا گفتم که این دوستمون قیمتشون را منطقی کنند تا بدا باعث درخوری نشه برای ایشون اگه یکی این کار را انجام داد :)

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یک آرشيو فوق‌العاده از فيلم‌هاي پر سروصدا و معروف از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۸۶ بر روي ۱۱ دي.وي.دي با حجم ۴۰گيگابايت

« مجموعه‌ي 178 فیلم برتر سينمايي ایرانی در قالب 11 DVD » از سال 1361 تا 1386 مخصوص کامپیوتر

:

ایشون که گفتن کیفیت vcd هست، یعنی vcd فیلم ها رو در dvd جمع آوری کردن دیگه! نه؟! :)

فرض که تو هر دی وی دی 23 تا فیلم باشه که مثلا تو یکیش مثه اینکه بود . میشه 23 تا 200 مگابایت . حالا یکی کمتر، یکی بیشتر. پس فرضیه از وی سی دی کپی شدن که غلط در میاد !

مگر اینکه divx باشه (اطلاعی در مورد کیفیت ایناش ندارم) یا همونی که من گفتم یعنی چیزی که همه سایت ها میذارن : 384 / wmv حجم بین 170 الی 260 مگابایت برای هر فیلم :happy:

پس فقط اگه divx باشه اونم بدون لوگو سایت !! فکر میکنم مناسب باشه.

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
فرض که تو هر دی وی دی 23 تا فیلم باشه که مثلا تو یکیش مثه اینکه بود . میشه 23 تا 200 مگابایت . حالا یکی کمتر، یکی بیشتر. پس فرضیه از وی سی دی کپی شدن که غلط در میاد !

مگر اینکه divx باشه (اطلاعی در مورد کیفیت ایناش ندارم) یا همونی که من گفتم یعنی چیزی که همه سایت ها میذارن : 384 / wmv حجم بین 170 الی 260 مگابایت برای هر فیلم :happy:

نکته جالبی بود !

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
40 گیگ / 178 = 225 مگ :)
چون خود ایشون گفتن کیفیت vcd هست، بنده هم منتظرم که یکم بیشتر در موردش توضیح بدن ;)

Officer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استارتر گم شده :D
یا گرفتنش :wacko:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

اره تابلو كه دانلود شده است از سايت بياتو مزيك قبلي الان تويiranproud.com بريد فيلم ارو ببينيد همين ها است كه دانلود كردند ايشان ومعلومه بايد كيفيت متوسط باشه چند فيلمي كه من دانلود كردم از اين سايت كيفيت به نظرم بد نيست وخوبه ومناسبه
الان يكي داره مي فروشه از قبل HAMED_PT

هرکسی شک داره در این زمینه بگه تا براش جریمه خودمو ایمیل کنم
1500 جریمه دادم
سیستمم ضبط شد
مغازه خدمات کامپیوتریم هم به خاطره ها پیوست...

البته سال 84 بود الانو نیدونم

منظورت 1ميليون است؟به خاطر فروش فيلم ايراني يا فيلم هاي خارجي بدون سانسور:D فيلم رو براي خودشون برداشتند؟:D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

قيمت كم كني خوبه

avan

Registered User
لایک‌ها
207
اول من هركاري مي‌كردم اينجا اصلا لاگين نمي‌شد نمي‌دونم چرا ؟
از خود صبح !
الان درست شد نمي‌دونم چش بود.
-------------------------------------------------------------------------------------
بله دانلود شده از سايت‌ها مختلف هستش و تقريبا كيفيت خوبه (متوسط) و پسوند همه‌ي فيلم‌ها هم wmv هستش.
نه DIVX نيست.
40 گيگابايت روي 11 دي وي دي

بعضي فيلم‌ها واقعا كيفيت خوبي دارند ولي بعضي‌ها هم به نسبت نه !
در كل فكر كنم راضي بشيد.

آقاي omidco2 هم درست ميگن:
یعنی چیزی که همه سایت ها میذارن : 384 / wmv حجم بین 170 الی 260 مگابایت برای هر فیلم پس فقط اگه divx باشه اونم بدون لوگو سایت !! فکر میکنم مناسب باشه.

من مشكلي ندارم از اينكه يكي بياد محصول رو بخره بعد اونم بره بفروشه ! نوش جونش ;)

فقط من بايد يه برآورد بكنم ببينم چطوريه براي پايين آوردن قيمت!
البته بعيد مي‌دونم قيمت بياد پايين.... نمي‌دونم.... پس حق اونايي كه با اون قيمت خريدن چي‌ ميشه؟

فقط اينو بدونيد كه اگه خريدار باشيد با 2 تا پاكت پستي مخصوص و ضد ضربه مي‌فرستم براتون كه توي يكي 1 تا 6 هست و توي ديگري 7 تا 11.

ديگه اينكه حدود 40% فيلم‌ها رو خودم و همكارم طي 2-1 سال گرفتيم و Wmv كرديم و اصلا هم قصد فروش نبوده ولي يهوووو.........

ديگه اينكه قيمت پست پيشتاز هم با خودمون هست كه دقيقا ميشه: 1800 تا 2000 تومان چون 2 تا پاكت پستي هست.
همچنين اگه قيمت بياد پايين احتمالا ديگه ليبل روي دي وي دي ها نخوره.

لطفا هر سئوال ديگه‌اي داريد بپرسيد من تمام و كمال جواب مي‌دم.

فقط يه فرصت چند ساعت بديد به من ببينم چي ميشه.

ممنون

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
حالا آخرش چند
289.gif

یه چیزه
169.gif
دیگه من خودم شخصا یه 60 تا یا 70 تا از این فیلمها رو دارم تکی هم که DVD ها رو نمیشه خرید گرونه
256.gif
خیلی زیاد پس یه چندتایی DVD رو الکی میخرم حالا شما هم بیا راه بیا تخفیف بده بیارش بین 10 تا 13 تومن

پ ن : چقدر سر این چونه زدیم
294.gif
300.gif

پ ن 2 : چرا تو دوتا پاکت من امروز یه بسته از همین پی تی برام رسید 20 تا dVD توی یه پاکتم بود هر دو تا DVD رو گذاشته بودن توی این ضد خشا بعد شده بود 10 تا بعدم هر 5 تا پاکت رو به هم منگنه کرده بودن تا تکون نخوره خیلی هم خوب حالا این که 11 تا هست میشه 6 تا از این ضد خشا به راحتی توی این پاکتهای حباب دار جا میگیره

بالا