• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

محدودیت جدید رپیدشیر: استفاده اشتراکی ممنوع

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سیاست رپیدشیر اینطوریه : اگه دفعات اول همزمان با دو آی پی مختلف از رپید دانلود کنید نادیده میگیره ولی اگه باز ادامه بدید براتون میل زده میشه که از اکانت شما با این آی پی دانلود شده ..

اگه بازم این روند دانلود همزمان ادامه پیدا کنه اکانتتون بسته میشه.

تنها راهشم همینه که صاحب اکانت با پشتیبانی رپیدشیر تماس بگیره و اطلاعات اکانتش رو بگه و مثلا قربانی Phishing شده و اکانتش بسرقت رفته ممکنه اکانت رو بهتون پس بدند.

everblue

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
زماني که همزمان چند IP به اکانت رپيدشير وصل بشن، رپيدشير يا به صاحب اصلي ايميل ميزنه و اخطار ميده و پسورد رو هم عوض ميکنه يا اينکه همون پيغام "چند يوزر از اکانت استفاده کردن" رو ميده و اکانت رو ميبنده. ولي اگه در مواقع مختلف روز با آي پي هاي مختلف وصل شين مشکلي پيش نمياد چون ممکنه صاحب يه اکانت در طول روز از چند جا به اکانتش وصل بشه. درضمن تا سه يا 4 آي پي همزمان هم گير نميده به محض رسيدن به 5 آي پي بلافاصله پيغام مياد براتون. من اين موضوع رو يه هفته‌ست دارم تست ميکنم و به قيمت يه بار بسته شدن اکانتم تموم شد که خب از شرکت رپيدورلد که از اون طريق اکانتم رو شارژ ميکنم درخواست کردم که بهشون ايميل زد و اکانتم رو دوباره باز کردن.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
اين قانون هميشه بوده ولي براي اكانت هاي پولي زياد به اين مسئله گير نميدن . مخصوصا اگر 2 IP از يك ISP باشه . اما اكانت هاي با پوينت رو بيشتر گير ميدن .

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
آخه رپیدشیر چرا اینجوری می کنی؟

darioushjh

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان الان اوضاع چه طوره
تا 4 ماه پیش منم شریکی میگرفتم 2-3 نفر بودیم مشکلی نداشتیم
ولی ارزون شد دیگه تکی گرفتم ولی وباره گرون شده دوباره باید شریک بگیرم
تو این سیستم جدیدیش فرق داره با هنوز همون 4-5 آی پی مختلف در 24 ساعت مجازه؟

بالا