Antikasper
Registered User
سلام.
لطفا شرلیط رو برای خرید Kaspersky Internet Security 2011 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال برای من ارسال کنید.
ممنون
ارسال شد
سلام.
لطفا شرلیط رو برای خرید Kaspersky Internet Security 2011 به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال برای من ارسال کنید.
ممنون
بله لایسنسهای موجود کاملا جدید هستند و برای 2012 درست شدند
پس این سوال پیش میاد که چرا شما در پست اول همچنان قیمت کسپرها رو برای ورژن 2011 زدید ؟! ( و عنوان نشده که برای 2012 هستند ؟! )
این طور تصور میشه که همچنان سریال های 2011 نزد شما برای فروش هست که می توانیم در 2012 نیز استفاده کنیم ، که البته اگر این مورد باشد هر لحظه احتمال بلاک شدن هست ( چون ظاهرا کسپر علاقه دارد سریال هر ورژن برای همان ورژن و همان سال استفاده شود )
آقا ما هنوز منتظر پیام شما در مورد kis 2012 سه کاربره و نحوه خرید اون هستیم!
یک سوال :
من آنتی ویروس کسپر 2011 ام 23 روز دیگر تمام می شود. به نظر شما می توانم الان لایسنس 2012 رو خریداری کنم و 3 هفته ی دیگر آن را در ورژن جدید اکتیو کنم یا اینکه همان طور که در پست یک نوشتید به صورت خودکار بعد از 2 هفته اکتیو می شود ؟!
اگر می توان برای 1 ماه آن را بدون اکتیو کردن ، نگه داشت لطفا قمیت کسپر تک کابره و 3 کاربره برای مدلهای های آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی - ورژن 2012 را اعلام بفرمایید
مرسی
سلام
مبلغ به حسابتون واریز شد پی ام زدم
ممنون
چرا دوست نداره؟ خودم همین کارو کردم!پس این سوال پیش میاد که چرا شما در پست اول همچنان قیمت کسپرها رو برای ورژن 2011 زدید ؟! ( و عنوان نشده که برای 2012 هستند ؟! )
این طور تصور میشه که همچنان سریال های 2011 نزد شما برای فروش هست که می توانیم در 2012 نیز استفاده کنیم ، که البته اگر این مورد باشد هر لحظه احتمال بلاک شدن هست ( چون ظاهرا کسپر علاقه دارد سریال هر ورژن برای همان ورژن و همان سال استفاده شود )
سلام
دوست عزیز لایسنس کسپر سکیوریتی با آی پی ایران اکتیو میشه یا باید آی پی عوض بشه؟
جناب پیغام دادم خدمت شما
دوست عزیز شرایط فروش آکانت های 1 و 3 ساله نود 32 آنتی ویروس رو برای یک کاربر برام بفرستید