• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

محصولات آنتی ویروس کمترین قیمت در ایران

skywalker1362

Registered User
لایک‌ها
6
آقا خیلی ممنون لیسانس دریافت شد.

M.fazel

Registered User
لایک‌ها
0
کاسپر اسکای 3 کاربره برای منم بفرستید ممنون

LetMeKnow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بهتر است صبر کنید تا ورژن 5 بیاد بعد از تست جوابش را در این تاپیک اعلام خواهم کرد

سلام
من ایمیل زدم از ESET سوال کردم
بعد از چند روز جواب دادند.
البته سوال من چند مورد بود که مختصر شده مورد مرتبط رو اینجا میزارم.
In case you decide to purchase full version of our product (4th version of our products), the credentials (username and password) will be able to use for 5th version of our products when they are available as full versions.
می بینید که گفتند لایسنس نسخه 4 برای 5 هم قابل استفادهست.
پس لطف کنید اطلاعات سه کاربر سه ساله برای اسمارت سکیوریتی را برای بنده ارسال بفرمایید.
با تشکر.

Last edited:

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
من ایمیل زدم از ESET سوال کردم
بعد از چند روز جواب دادند.
البته سوال من چند مورد بود که مختصر شده مورد مرتبط رو اینجا میزارم.
In case you decide to purchase full version of our product (4th version of our products), the credentials (username and password) will be able to use for 5th version of our products when they are available as full versions.
می بینید که گفتند لایسنس نسخه 4 برای 5 هم قابل استفادهست.
پس لطف کنید اطلاعات سه کاربر سه ساله برای اسمارت سکیوریتی را برای بنده ارسال بفرمایید.
با تشکر.

سلام
ارسال شد

Vahid_cezar

Registered User
لایک‌ها
5
سلام عزیز
لطفا شرایط 3 کاربره Kaspersky Anti Virus 2011

p30tip

Registered User
لایک‌ها
0
لطفاً اگر ممکن هست شرایط 1 کاربره Norton Antivirus 2011 و Bitdefender Antivirus 2011 رو برام بفرستید.

mahdimadad

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
شما هنوز فروش دارید؟
من یه دونه Kaspersky Internet Security 2012 میخوام
شرایط و شماره حساب رو برام ارسال کنید

upload_section

Registered User
لایک‌ها
58
شرایط و شماره حساب برای Kaspersky Internet Security 2011 تک کاربره

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
دوست عزیز فروش ( ESET NOD32 4.2 Antivirus به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 15000 تومان ) میخوام . لطفا شماره حسابتون ترجیحا بانک ملی اعلام کنین تا فردا صبح به حسابتون واریز کنم .

حیف شد 3 کاربره برای 3 سال ندارین .... :(

Last edited:

latari

Registered User
لایک‌ها
86
یه سوال داشتم آدم میتونه مثلا یه لایسنس یک ساله بگیره بعدش اونو وارد کرد یه یک ساله دیگه بگیره و دوباره اونم اضافه کنه و مثلا بشه دو سال همچین چیزی میشه

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
دوست عزیز فروش ( ESET NOD32 4.2 Antivirus به صورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر به مدت 1 سال 15000 تومان ) میخوام . لطفا شماره حسابتون ترجیحا بانک ملی اعلام کنین تا فردا صبح به حسابتون واریز کنم .

حیف شد 3 کاربره برای 3 سال ندارین .... :(

ارسال شد
در ضمن نود 3 ساله به تعداد محدود موجود می باشد

Antikasper

Registered User
لایک‌ها
451
یه سوال داشتم آدم میتونه مثلا یه لایسنس یک ساله بگیره بعدش اونو وارد کرد یه یک ساله دیگه بگیره و دوباره اونم اضافه کنه و مثلا بشه دو سال همچین چیزی میشه

خیر به دلیل اینکه وقتی که شما لایسنسی رو در برنامه کاسپرسکی فعال کرده باشید و به طور مثال 10 ماه از اعتبارش هم باقیست وقتی که میخواهید یک لایسنس 1 ساله دیگر را به آن اضافه کنید زمانی که لایسنس جدید را به برنامه معرفی کنید کاسپرسکی به شما پیام اخطار میدهد و میگوید که وقتی 2 هفته به اتمام لایسنس قدیمیتون زمان باقیست این کار را بکنید اما اگر شما به اخطار اعتنایی نکردید و لایسنس جدید را اضافه کردید همش دو هفته از لایسنس قدیمیتون رو اعتبار میده و با 365 روز لایسنس جدید میشود نزدیک 390 روز و دیگر به شما بیشتر از این اعتبار نمیدهد

بالا