Web.Masterr
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 84
- لایکها
- 60
چرا دموی آنلاین نداره؟
سلامدوستان از هر آدرسی به غیر از farjad.co خرید کنید نسخه تقلبی هست
امروز هم آپدیت نسخه 2 منتشر میشه :
حل مشکل جدیدترین اخبار
اضافه شدن دو آیکن دسته بندی و آر اس اس به باکس ها
اضافه شدن ابزار نمایش تعرفه ارز
بهینه سازی عملکرد نمایش اخبار زنده
آپدیت شد ولی آیکن دسته و فید در محلی که باید نمایش داده نمیشه علت چیست ؟
قسمت نرخ ارزها نوشته منبع قيمت ها : شاپ تاک رو نمایش میده ولی در عکسی که شما نمایش دادین این مورد نیست ؟!
سلام دوست عزیز یک مورد سفارش داد شد لطفا بررسی نمایید
اين سامانه تحت وردپرس راه اندازی مي شود . یک پوسته اختصاصی توسط شرکت فرجاد برای این منظور طراحی شده است و برای قرار دادن بازی ها از امکانات خود وردپرس استفاده شده است و از افزونه ای برای اینکار استفاده نشده است.بازی ها باید به فرمت swf باشند و هر بازی نیاز به یک عکس نیز دارد در بخش سوالات متداول آموزش کار با این سامانه موجود است . همچنين اگر كاربری تمايل داشته باشد نصب و تنظيمات اوليه توسط ما قابل انجام است. برای ارسال بازی حتما در قسمت سوالات متداول نحوه ارسال بازی را مشاهده کنید 50 بازی اماده به نصب در انجمن پشتیبانی رایگان قرار داده می شود که مشتریان می توان دریافت و بر روی سایت خود قرار دهند
قیمت به همراه 50 بازی آماده : 10 هزار تومان
[ توضیحات بیشتر و دمو و لینک خرید در سایت ]
اقا در مورد این بازی ها
اینا رو روی یه صفحه ایجاد میشه ؟
من سایت وردپرس بازی دارم میخوام اینا رو روی یه صفحه داشته باشم
سئو ش توی چه حدی هستش ؟
اقاجون این سایت ما رو ببین cheatha.com سمت راستت بازی های فلش هستش که به صورت دستی توی سابدایرکتوری ریختمبازی ها در جایگاه پست های وردپرس هست
یک بهینه سازی هم این هفته روش انجام میشه و آپدیش رو رایگان میدیم
اقاجون این سایت ما رو ببین cheatha.com سمت راستت بازی های فلش هستش که به صورت دستی توی سابدایرکتوری ریختم
حالا با این سیتم شما میشه توی یه پیج اینا رو اضافه کرد ؟ یا چطوره ؟من میخوام روی پیج یا سابدایرکتوری باشه نه صفحه اصلی
بازی های فلش سمت راست رو دستی اپلود کردیم روی فولدر توی هاستمن متوجه نشدم ساز و کار سایت شما چی هست
این چیزی که ما زدیم یه پوسته هست که باید روی وردپرس نصب بشه به همراه پلاگین هاش
بازی ها هم همون پست های وردپرس هست
حالا شما ببین میشه روی این سایت قرار داد یا نه
ببین برادر این افزونه ای که آقا فرجاد گذاشته خودش میتونه یه سایت بازی آنلاین درست کنهبازی های فلش سمت راست رو دستی اپلود کردیم روی فولدر توی هاست
امکان ثبت رکورد داره؟ اگه نه امکان پیاده سازیش هست؟