چرا مگه ما شاخ داریم :blink:
نه قربان قضیه از این قراره که یک بنده خدایی البته نه از بچه های این سایت ما براش 5 تا دی وی دی فرستادیم
دیگه به روی خودش ام نیاورد دیگه اصلا تو اون سایتم نیومد :f34r:
من همین الان تا به حال با چند تا از بچه های این سایت که شهرستانم بودند مبادله کردیم و هیچ مشکلی هم
پیش نیومده اون که به خیال خودش خیلی زرنگه نمیدونه با این کارش اعتماد بقیه رو نسبت به خودش سلب میکنه
شما هم بهتر نیست یک مقدار این قوانینی رو که وضع کردید برای مبادله یک مقدار تعدیل کنید به نظر شما اصلا
امکانش هست که حالا فرضا آدم بیاد 100 تا فیلم رو چک کنه ببینه کدومشون وسطش تبلیغ میاد یا سیاه وسفید
میشه . یا در مورد سرعت رایت divx چون به صورت دیتا رایت میشه سرعت رایت هیچ تاثیری در کیفیت نداره
الان دیگه دی وی دی فیلم رو کسی با سرعت 4 نمیزنه دیگه چه برسه به divx . یا در مورد زیر نویس هم شما
به راحتی میتونید زیر نویس فیلم رو پیدا کنید و با نرم افزار bs player روی فیلم لود کنید و ...
البته در مورد کیفیت من خودم هم سعی میکنم کار cam ( پرده ای ) که از خصوصیاتشون دو حاشیه سیاه رنگ در
سمت راست و چپ تصویر و در برخی دیگر رزولوشن خیلی زیاد در حد دی وی دی اصلی 560*720 میباشد به آرشیوم
اضافه نمیکنم اما نسخه dvd screen با dvd rip فرق چندانی از نظر کیفیت تصویر ندارند . هر چند که تقریبا 95 درصد
فیلمهای آرشیوم dvd rip _ xvid هست یعنی نهایت کیفیتی که میشه از یک فایل avi انتظار داشت.