• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مدت زمان شارژ تبلت

bingo55521

Registered User
لایک‌ها
20
داداش گلکسی اس4 باتریش 2600 میلی امپره.خیلی بعیده شارژرش 2000میلی امپری باشه. ولی ممکنه 1500 میلی باشه. اگه 1500 میلیه تو 4 ساعت مناسبه از 20 به 100
راستی من با شارژر خودم که امپرش کمتره میزنم هم از ببست تا صدش چهار ساعته با این شارژرم دوستم هم باز همونقدر طول کشبد

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
باور کن مشکلی نیست باتری شما ظرفیتش بالاس
شارژرت 20 آمپر هم باشه سازنده ی گوشی هرچقدر جریان معین کرده باشه که موقع شارژ کشیده بشه می کشه و بقیش استفاده نمیشه.
اگه دستگاه ایسوس هست نگران نباش کارش درسته.

یه بحث یکم طولانیه حسش نیست تایپ کنم نگران نباش مشکلی نیست باور کن.

موفق باشی.

داداش گلکسی اس4 باتریش 2600 میلی امپره.خیلی بعیده شارژرش 2000میلی امپری باشه. ولی ممکنه 1500 میلی باشه. اگه 1500 میلیه تو 4 ساعت مناسبه از 20 به 100

باتری ظرفیت داره و ظرفیت رو با واحد "میلی آمپر ساعت" می سنجن چون که واحد سنجش انرژی میلی آمپر ساعت یا بهترش وات ساعت هست ، شارژر هرچی جریانش بالاتر باشه هیچ آسیبی به دستگاه نمی رسونه.

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
شارژرت 20 آمپر هم باشه سازنده ی گوشی هرچقدر جریان معین کرده باشه که موقع شارژ کشیده بشه می کشه و بقیش استفاده نمیشه.

موفق باشی.

باتری ظرفیت داره و ظرفیت رو با واحد "میلی آمپر ساعت" می سنجن چون که واحد سنجش انرژی میلی آمپر ساعت یا بهترش وات ساعت هست ، شارژر هرچی جریانش بالاتر باشه هیچ آسیبی به دستگاه نمی رسونه.

مام نگفتیم آسیبی میرسونه
کفتیم شارژر اس4 بعیده 2000 میلی امپری باشه
ایشونم میگفت قبلا با شارژر خودش 6 7 ساعت طول میکشیده شارژ بشه

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
مام نگفتیم آسیبی میرسونه
کفتیم شارژر اس4 بعیده 2000 میلی امپری باشه
ایشونم میگفت قبلا با شارژر خودش 6 7 ساعت طول میکشیده شارژ بشه

بله 2 آمپری هست.
هرچی زمان شارژ طولانی تر باشه هم عمر باتری بیشتر میشه هم به باتری فشار نمیاد.

تا میتونید با ولتاژ 5 ولتی روی 0.5 آمپر شارژ کنید.

bingo55521

Registered User
لایک‌ها
20

موفق باشی.

داداش ابن اخرین سوالمه ممنون میشم ج بدی
الان بعضیا تبلتشون با همین مدل زودتر شارژ میشه۰
ز زدم نمایندگی گفتم شارژم از بیست تا صد چهار ساعت یا چهارو نیم ساعت طول میکشه یکی از اپراتور های شاسگول بعد وسل کردن من به تلفن اپراتور فنی و ۰۰۰ گفت شارژت باید دوساعتو نیم طول بکشه بعد عید بیار درست کنیم۰
به نظر شما با این احوالات با شارژر ۱/3امپر از بیست به صد توی چهار ساعت و نبم و از صفر تا صد تو پنج ساعت عادیه?
ممنون میشم ج بدید

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
داداش ابن اخرین سوالمه ممنون میشم ج بدی
الان بعضیا تبلتشون با همین مدل زودتر شارژ میشه۰
ز زدم نمایندگی گفتم شارژم از بیست تا صد چهار ساعت یا چهارو نیم ساعت طول میکشه یکی از اپراتور های شاسگول بعد وسل کردن من به تلفن اپراتور فنی و ۰۰۰ گفت شارژت باید دوساعتو نیم طول بکشه بعد عید بیار درست کنیم۰
به نظر شما با این احوالات با شارژر ۱/3امپر از بیست به صد توی چهار ساعت و نبم و از صفر تا صد تو پنج ساعت عادیه?
ممنون میشم ج بدید

بله عادیه و هیچ مشکلی نداره و نمایندگی خواسته شما رو بکشونه اونجا و هزینه اضافی رو دستت بذاره ، ناسلامتی باتری شما 4000 میلی آمپر ساعتی هست بایدم یکم طول بکشه.
تازه با اینکه مدل دستگاه شما و دیگران همینه ولی دلیل نمیشه باتری هاشون عملکرد دقیقا یکسانی بدن چون به هر حال محاله یه شرکت باتری ساز بتونه تمام باتری ها رو دقیقا با یک کیفیت و یه ظرفیت در بیاره.
شما اینقدر نگران طول کشیدن شارژ نباش ببین چند ساعت با کارکرد های مختلف از دستگاه شارژ می گیری این مهمه.

bingo55521

Registered User
لایک‌ها
20
بله عادیه و هیچ مشکلی نداره و نمایندگی خواسته شما رو بکشونه اونجا و هزینه اضافی رو دستت بذاره ، ناسلامتی باتری شما 4000 میلی آمپر ساعتی هست بایدم یکم طول بکشه.
تازه با اینکه مدل دستگاه شما و دیگران همینه ولی دلیل نمیشه باتری هاشون عملکرد دقیقا یکسانی بدن چون به هر حال محاله یه شرکت باتری ساز بتونه تمام باتری ها رو دقیقا با یک کیفیت و یه ظرفیت در بیاره.
شما اینقدر نگران طول کشیدن شارژ نباش ببین چند ساعت با کارکرد های مختلف از دستگاه شارژ می گیری این مهمه.
درسته مرسی داداش۰کارکردش که عالیه با صفحه داعم روشن و وایفای داعم روشن ۲۴ ساعت نگه میداره دقیقا

Amoo Mohsen

Registered User
لایک‌ها
30
این تبلت ها معمولا همینقدر شارژ نگه میدارن اگه شارژ بیشتر میخواین باید تبلت هایی که باطری قوی دارن مثل گلکسی بخرین

بالا