Sadeegh
Registered User
- نوشتهها
- 1,247
- لایکها
- 132
سلام و عرض ادب.سلام، لطفا شمارتون رو لطف كنيد و اينكه مدل
کتونی اورجینال Nike Roshe Run Pink Women 2014
سبز رنگش موجود نيست؟
چه سايزي ميخواين؟
سلام و عرض ادب.سلام، لطفا شمارتون رو لطف كنيد و اينكه مدل
کتونی اورجینال Nike Roshe Run Pink Women 2014
سبز رنگش موجود نيست؟
٣٩ لطفاسلام و عرض ادب.
چه سايزي ميخواين؟
٣٩ از سبز و صورتي موجوده٣٩ لطفا
حقيقتا براي مامانم ميخوام، من خودم يه جفت كفش اسكچرز دارم خيلي نرم و راحته، كلا فكر كنم اسكچرز ها راحتن، اين مدل نايكي هم از نظر راحتي خوبه؟ يعني رويه ي كفش، از داخل نرم و راحته؟ چون اسخون كنار پاشون درد ميگيره اگر راحت نباشه٣٩ از سبز و صورتي موجوده
مدلهاي نايك فري؛ نايك راش؛ نايك سولار سافت از نظر راحتي و سبكي فوق العاده هستن.حقيقتا براي مامانم ميخوام، من خودم يه جفت كفش اسكچرز دارم خيلي نرم و راحته، كلا فكر كنم اسكچرز ها راحتن، اين مدل نايكي هم از نظر راحتي خوبه؟ يعني رويه ي كفش، از داخل نرم و راحته؟ چون اسخون كنار پاشون درد ميگيره اگر راحت نباشه
كدوم مدل پسند شد؟پس لطفا صادق خان، شماره کارتتون رو لطف کنید و اینکه مبلغی که باید تقدیم کنم به علاوه ارسال با پست پیشتاز رو هم بفرمایید. فردا پس فردا که پست تعطیله، شما میتونید حتما چهارشنیه صبح لطف کنید بفرستید تا شاید انشالله پنج شنبه ظهر برسه دست من؟
كدوم مدل پسند شد؟
قيمت اون مدل ٣١٠ بوده. اما چون آخريشه ٢٦٠ تقديم ميشه+١٠ تومن هزينه ي ارسالNike Roshe Run Pink Women 2014 سبز سایز ۳۹ لطفا.
بله. خدمتتون ارسال كردمممنون. لطفا شماره کارتتون رو پخ کنید + چهارشنبه صبح میتونید ارسال کنید دیگه؟:دی آخه شنبه نیاز دارم بهش! میخوام حداقل ۵ شنبه برسه مشهد که بتونم برم از پست هم اگر شده بگیرمش.
صادق جان قهوه ای 42 نیاوردی؟دادا از كترپيلار سايز ٤٢ موجوده. از نيم بوت اكو قهوه اي سايز ٤٣ موجوده![]()
قهوه ايشو خير متاسفانه. ولي مشكي رو براتون نگه داشتمصادق جان قهوه ای 42 نیاوردی؟
بار جدید نرسیده هنوز؟قهوه ايشو خير متاسفانه. ولي مشكي رو براتون نگه داشتم
خير. ديگه تعطيلات بوده فعلا جديد نمياريمبار جدید نرسیده هنوز؟
ممنون
سلام و عرض ادبسلام
کفش Wmn Nike Free 5.0 Tr Fit 4 Prt - Black/White دخترونه حساب میشه؟؟
غیر از این رنگ..رنگه دیگه ای دارید؟؟؟؟؟؟
سلام و عرض ادبسلام رفیق
قیمت آخر این کفش هارو لطف کنین بگین:
نیم بوت بینظیر چرم طبیعی مردانه اکو ecco
کتونی بینظیر Nike Air90 +87 HYP PRM
کتونی اورجینال 2014 Nike air max motion nsw
کتونی اورجینال Nike hyperdunk low
اولی سایز 44 باشه ؛ بقیه سایز 43
ممنون