من سه ايميل در ياهو دارم و هميشه مجبورم برای سرکشی روزانه به هرسهشون سر بزنم. آيا در ياهو راهی نيست که از طريق يک ايميل، به بقيه هم سرکشی کرد، يا مثلا نامهها از يک ايميل ديگه هم به طور خودکار به ايميل دوم من ارسال بشه؟
به نقل از behrooz2006 :دوست عزیز من از ساپورت خود یاهو پرسیدم خیالت راحت این امکان وجود نداره. بعدشم اگه بود که دیگه کسی نمی رفت به یاهو پول بده !![]()
ولی مال من همینطوری بتا شده :blink:به نقل از varg :يعنی هيچ راهی نداره؟
راستی، چند وقت پيش شنيدم که اين امکان در ياهو بتا وجود داره. اما گويا ياهوبتا دعوتنامهايه و حالاحالاها به ما نمیرسه. کسی اطلاعی داره در اين رابطه؟
spical user که میگن همینه !به نقل از mynobar :ولی مال من همینطوری بتا شده :blink:
بدون خواهش و تمنا![]()
به نقل از warmwind :سلام من مدت زياديه که از outlook دارم استفاده ميکنم. 6 تا mail هم دارم که هميشه به Outlook چکشون مي کنم . خيلي خوب و راحته!اما همهي ميل هاي ياهو pop3 ندارن. فقط اونايي که زبونشون رو ENglish-USA انتخاب نکردن مي تونن از pop3 بهره ببرن. من زبونش رو english-UK انتخاب کرده بودم . البته دامينش ميشه @yahoo.co.uk اگه فرانسوي هم انتخاب کني مي شه yahoo.co.fr که حتما بايد وقتي EMailet رو به اين و اون مي دي روش تاکيد کني . به هر صورت فکر کنيم بهترين راه اينه که يک Email جديد بسازي با زبون Englis- UK و بعد بري تو options تموم ميل هات و تنظيم کني که mial ها رو به اون forward کنن . بعدش هم برو pop3 ميلي رو که ساختي فعال کن . yahoo مشهصات pop3 رو تو يکي از قسمت هاي options گفته . بعد هم outlooket رو تنظيم کن رو اون. البته Gmail هم pop3 به همه مي ده . اگه Gmail داري مي توني mail هات رو به اون فروارد کني. تازه تنظيماتش هم راحت تره.
فقط يه نکته است که انگار سرور هاي ايران اجازه نمي دن که با استفاده از outlook ميل بفرستي و مجبوري واسه اين کار بري تو ميلت.
به نقل از shankimout :ولی در میل بتا که دارم وقتی میرم تو بعضی مواقع اون کنار مینویسه مدیریت اسان چند میل . به عنوان مزیت . صبر کن تا میل بتا به تو هم بدن