• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مديريت چند ايميل با يک آی دی در ياهو

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سه ايميل در ياهو دارم و هميشه مجبورم برای سرکشی روزانه به هرسه‌شون سر بزنم. آيا در ياهو راهی نيست که از طريق يک ايميل، به بقيه هم سرکشی کرد، يا مثلا نامه‌ها از يک ايميل ديگه هم به طور خودکار به ايميل دوم من ارسال بشه؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
برای این کار من سرویسی ندیدم تو یاهو حالا شاید من نمیدونم .سرویس pop یاهو هم که پولیه مگه اینکه پول بدی این سرویسو بگیری

behrooz2006

Registered User
لایک‌ها
7
منم دنبالش بودم ولی فقط با آپگرید شدش میشه اینکارو کرد .

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ولی یادمه یه برنامهای بود که با اون میشد ایمیلهای یاهو رو هم تو outlook چک کنی یعنی در اصل اون برنامهه نقش pop و smtp رو بازی میکرد یادم نیست ولی کجا دیدمش

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعنی هيچ راهی نداره؟
اون نرم‌افزاری که گفتی، YPOPs! هست و من دارمش. من مدت‌ها به وسيله اون سه تا اکونت ايميلم توی ياهو رو با اوت‌لوک‌اکسپرس مديريت می‌کردم. اما از وقتی که کار با اوت‌لوک رو گذاشتم کنار، دنبال روشی می‌گردم که تو همون سايت ياهو و در هر سيستمی، بشه با ورود به يکی از ايميل‌هام، نامه‌های اون دوتای ديگه رو هم دريافت کرد.
هيچ راهی برای فوروارد کردنش وجود نداره؟
راستی، چند وقت پيش شنيدم که اين امکان در ياهو بتا وجود داره. اما گويا ياهوبتا دعوت‌نامه‌ايه و حالاحالاها به ما نمی‌رسه. کسی اطلاعی داره در اين رابطه؟

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا کسی جواب نمی ده؟

behrooz2006

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز من از ساپورت خود یاهو پرسیدم خیالت راحت این امکان وجود نداره. بعدشم اگه بود که دیگه کسی نمی رفت به یاهو پول بده !:D

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behrooz2006 :
دوست عزیز من از ساپورت خود یاهو پرسیدم خیالت راحت این امکان وجود نداره. بعدشم اگه بود که دیگه کسی نمی رفت به یاهو پول بده !:D

آ ره! مثل اينکه حق با شماست. :(

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
ولی در میل بتا که دارم وقتی میرم تو بعضی مواقع اون کنار مینویسه مدیریت اسان چند میل . به عنوان مزیت . صبر کن تا میل بتا به تو هم بدن

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از varg :
يعنی هيچ راهی نداره؟
راستی، چند وقت پيش شنيدم که اين امکان در ياهو بتا وجود داره. اما گويا ياهوبتا دعوت‌نامه‌ايه و حالاحالاها به ما نمی‌رسه. کسی اطلاعی داره در اين رابطه؟
ولی مال من همینطوری بتا شده :blink:
بدون خواهش و تمنا :D

warmwind

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من مدت‌ زياديه که از outlook دارم استفاده مي‌کنم. 6 تا mail هم دارم که هميشه به Outlook چکشون مي کنم . خيلي خوب و راحته!‌اما همه‌ي ميل هاي ياهو pop3 ندارن. فقط اونايي که زبونشون رو ENglish-USA انتخاب نکردن مي تونن از pop3 بهره ببرن. من زبونش رو english-UK انتخاب کرده بودم . البته دامينش ميشه @yahoo.co.uk اگه فرانسوي هم انتخاب کني مي شه yahoo.co.fr که حتما بايد وقتي EMailet رو به اين و اون مي دي روش تاکيد کني . به هر صورت فکر کنيم بهترين راه اينه که يک Email جديد بسازي با زبون Englis- UK و بعد بري تو options تموم ميل هات و تنظيم کني که mial ها رو به اون forward کنن . بعدش هم برو pop3 ميلي رو که ساختي فعال کن . yahoo مشهصات pop3 رو تو يکي از قسمت هاي options گفته . بعد هم outlooket رو تنظيم کن رو اون. البته Gmail هم pop3 به همه مي ده . اگه Gmail داري مي توني mail هات رو به اون فروارد کني. تازه تنظيماتش هم راحت تره.
فقط يه نکته است که انگار سرور هاي ايران اجازه نمي دن که با استفاده از outlook ميل بفرستي و مجبوري واسه اين کار بري تو ميلت.

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا! پس چرا مال من بتا نشده هنوز؟ چه‌طوری می‌تونم ميل خودم رو بتا کنم؟ کسی راهی به نظرش نمی‌رسه؟

warmwind

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، من که از اول ميلم pop3 داشت از 6-7 سال پيش. فکر نکنم که yahoo! mail beta امکان pop3 رو داده باشه. اون قدر هم چيز تحفه اي نيست يه چند وقت ديگه مال تو هم بتا مي شه. عجله نکن!

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از warmwind :
سلام من مدت‌ زياديه که از outlook دارم استفاده مي‌کنم. 6 تا mail هم دارم که هميشه به Outlook چکشون مي کنم . خيلي خوب و راحته!‌اما همه‌ي ميل هاي ياهو pop3 ندارن. فقط اونايي که زبونشون رو ENglish-USA انتخاب نکردن مي تونن از pop3 بهره ببرن. من زبونش رو english-UK انتخاب کرده بودم . البته دامينش ميشه @yahoo.co.uk اگه فرانسوي هم انتخاب کني مي شه yahoo.co.fr که حتما بايد وقتي EMailet رو به اين و اون مي دي روش تاکيد کني . به هر صورت فکر کنيم بهترين راه اينه که يک Email جديد بسازي با زبون Englis- UK و بعد بري تو options تموم ميل هات و تنظيم کني که mial ها رو به اون forward کنن . بعدش هم برو pop3 ميلي رو که ساختي فعال کن . yahoo مشهصات pop3 رو تو يکي از قسمت هاي options گفته . بعد هم outlooket رو تنظيم کن رو اون. البته Gmail هم pop3 به همه مي ده . اگه Gmail داري مي توني mail هات رو به اون فروارد کني. تازه تنظيماتش هم راحت تره.
فقط يه نکته است که انگار سرور هاي ايران اجازه نمي دن که با استفاده از outlook ميل بفرستي و مجبوري واسه اين کار بري تو ميلت.

رفيق جان. اگه می‌شه دقيق توضيح بده که در کدام قسمت option ايميل ياهوی خودم، می‌تونم مشخص کنم که نامه‌ها به ايميل ديگه‌ام Forward بشه؟

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يکی نيست که جواب ما رو بده؟! :(

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shankimout :
ولی در میل بتا که دارم وقتی میرم تو بعضی مواقع اون کنار مینویسه مدیریت اسان چند میل . به عنوان مزیت . صبر کن تا میل بتا به تو هم بدن

آقا من ميلم بتا شده. حالا بگيد چطور می‌تونم چند تا ايميل رو باهاش مديريت کنم؟

webmastercc

Registered User
لایک‌ها
19
من تو مجله آنلاین پرشین در این مورد یه مقاله نوشتم
البته برای مدیریت چند ایمیل به درد نمیخوره ولی باهاش می تونید یه دو ایمیل رو با یه حساب چک کنید (ایمیل دوم باید جدید باشه)

ساخت آدرس ایمیل جدید در ایمیل قبلی | مجله آنلاین سرگرمی و اطلاع رسانی

کار عکس و آموزش هم با خودم بوده لطفا در صورت کپی منبع با لینک فراموش نشه
متشکرم

(بعد از ارسال متوجه نبش قبر غیر عمدl شدم :D ، بهرحال ممکنه خیلیا این مشکل رو داشته باشن )

بالا