من صحبت کردم گفتن شنبه یکشنبه هفته ای که بیاد واریز میکنن و فاکتورهایی که تا هفتم بهشون رسیده رو میزنن بقیه میره واسه ماه بعد.
اما نکته اینجاس که من بهشون گفتم ولی جواب ندادن اینا چهارشنبه دوم مرداد آخر وقت تقریبا ساعت 2 ظهر فاکتور صادر کردن و عملا پنج شنبه میشه و بعدشم جمعه هست. من شنبه فاکتورمو ارسال کردم و مسلما تا هفتم به دستشون نمیرسه و احتمالا از هشتم به بعد میرسه.
این واقعا نامردی هست یعنی ما باید اینجا علاف بشینیم هم فاکتور دادن بدو بدو بریم پست که یکماه تعویق نیوفته پولمون؟؟
بعدشم این قانون مداری برای زمانی هست که وقتی میگن تا هفتم ماه فاکتور بیاد واریز میکنیم یعنی هشتم همه فاکتورها رو واریز میکردن نه اینکه بیستم ماه واریز کنن. با این پولایی که مال مردم هست و تویه حسابشون نگه میدارن چه کارها که نمیشه کرد.
خلاصه به نظرم دارن ناحقی میکنن در حق ناشر.
ساده هست اون همه پول یه روزم بخوابه حساب خودش کلی پول میشه عزیزسلام
منم زود میفرستم همیشه ... چون تهران هم هستم میدونم فردا پس فرداش میرسه دستشون ولی در عین حال هفتهی دوم ماه واریز نمیکنن! خب قرار بود ما هفتهی اول بفرستیم و هفته دوم پولا رو بگیریم. حالا کسی هفته دوم فرستاد هم اصلا هفته سوم واریز کنن، مگه چه قدر کار داره؟ چه دلیلی داره بره ماه بعدی؟ مگه چند نفر نیروی انسانی میخواد این حساب کتاب و واریزی؟!!!!
الان ۱۷ام هست، شنبه یکشنبه هم که ممکنه به دلیل تعطیلی عید قربان که دوشنبه میشه، لق و تق باشه و کارمندا نیان! یعنی شاید پرداخت بره سهشنبه که میشه ۲۲ ... دیگه اصلا شبیه هفتهی دوم نیست بلکه شد هفتهی آخر ماه.
علت این تأخیر زیاد رو نمیفهمم واقعاً.
اشکت در اومدهببین واسه 500 تومن چه بازی سر ادم در میارن... امروز نوزدهم بازم هیچ خبری از واریز نیست
من تو یه نمایشگاه دیدم که بچه های خیلی شیک پوش و با کلاسی به نظر می اومدن @!
ولی باشون کار نکردم ببینم واریزی دارن یا نه
ولی بعید می دونم همچین شرکتی نخواد واریز کنه
واقعا متاسفم برای این مملکت دیگه هیچ انگیزه ای نیست برای ادامه فعالیتسوال دوستانی که با مدیا اد کار کردن این شرکت واریزی هاش انجام میشه؟ الان دقیقا وسطه ماهه خبری از واریز نیست!!