• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مدیا اد واریزی داره؟

Motazedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سوال دوستانی که با مدیا اد کار کردن این شرکت واریزی هاش انجام میشه؟ الان دقیقا وسطه ماهه خبری از واریز نیست!!

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
سلام
ماه پیش هم یه تاپیک زد یکی از دوستان. برای من رو ۱۵ام واریز کردن و این ماه هم تا امروز که نریختن. البته ماه پیش رو هم نمیدونم اونی که تاپیک زده بود دریافت کرد یا نه. سرچ کنید تاپیکش رو پیدا میکنید.

ojen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
من صحبت کردم گفتن شنبه یکشنبه هفته ای که بیاد واریز میکنن و فاکتورهایی که تا هفتم بهشون رسیده رو میزنن بقیه میره واسه ماه بعد.
اما نکته اینجاس که من بهشون گفتم ولی جواب ندادن اینا چهارشنبه دوم مرداد آخر وقت تقریبا ساعت 2 ظهر فاکتور صادر کردن و عملا پنج شنبه میشه و بعدشم جمعه هست. من شنبه فاکتورمو ارسال کردم و مسلما تا هفتم به دستشون نمیرسه و احتمالا از هشتم به بعد میرسه.
این واقعا نامردی هست یعنی ما باید اینجا علاف بشینیم هم فاکتور دادن بدو بدو بریم پست که یکماه تعویق نیوفته پولمون؟؟
بعدشم این قانون مداری برای زمانی هست که وقتی میگن تا هفتم ماه فاکتور بیاد واریز میکنیم یعنی هشتم همه فاکتورها رو واریز میکردن نه اینکه بیستم ماه واریز کنن. با این پولایی که مال مردم هست و تویه حسابشون نگه میدارن چه کارها که نمیشه کرد.
خلاصه به نظرم دارن ناحقی میکنن در حق ناشر.

Motazedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گیر یه مشت کلاه بردار دزد افتادیم اگه میدونستم داستان از این قرار صد سال با این شرکت کار نمیکردم پول ماه بعدو که بگیرم میرم یکتانت

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
من صحبت کردم گفتن شنبه یکشنبه هفته ای که بیاد واریز میکنن و فاکتورهایی که تا هفتم بهشون رسیده رو میزنن بقیه میره واسه ماه بعد.
اما نکته اینجاس که من بهشون گفتم ولی جواب ندادن اینا چهارشنبه دوم مرداد آخر وقت تقریبا ساعت 2 ظهر فاکتور صادر کردن و عملا پنج شنبه میشه و بعدشم جمعه هست. من شنبه فاکتورمو ارسال کردم و مسلما تا هفتم به دستشون نمیرسه و احتمالا از هشتم به بعد میرسه.
این واقعا نامردی هست یعنی ما باید اینجا علاف بشینیم هم فاکتور دادن بدو بدو بریم پست که یکماه تعویق نیوفته پولمون؟؟
بعدشم این قانون مداری برای زمانی هست که وقتی میگن تا هفتم ماه فاکتور بیاد واریز میکنیم یعنی هشتم همه فاکتورها رو واریز میکردن نه اینکه بیستم ماه واریز کنن. با این پولایی که مال مردم هست و تویه حسابشون نگه میدارن چه کارها که نمیشه کرد.
خلاصه به نظرم دارن ناحقی میکنن در حق ناشر.

سلام
منم زود میفرستم همیشه ... چون تهران هم هستم میدونم فردا پس فرداش میرسه دستشون ولی در عین حال هفته‌ی دوم ماه واریز نمیکنن! خب قرار بود ما هفته‌ی اول بفرستیم و هفته دوم پولا رو بگیریم. حالا کسی هفته دوم فرستاد هم اصلا هفته سوم واریز کنن، مگه چه قدر کار داره؟ چه دلیلی داره بره ماه بعدی؟ مگه چند نفر نیروی انسانی میخواد این حساب کتاب و واریزی؟!!!!
الان ۱۷ام هست، شنبه یکشنبه هم که ممکنه به دلیل تعطیلی عید قربان که دوشنبه میشه، لق و تق باشه و کارمندا نیان! یعنی شاید پرداخت بره سه‌شنبه که میشه ۲۲ ... دیگه اصلا شبیه هفته‌ی دوم نیست بلکه شد هفته‌ی آخر ماه.
علت این تأخیر زیاد رو نمیفهمم واقعاً.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
سلام
منم زود میفرستم همیشه ... چون تهران هم هستم میدونم فردا پس فرداش میرسه دستشون ولی در عین حال هفته‌ی دوم ماه واریز نمیکنن! خب قرار بود ما هفته‌ی اول بفرستیم و هفته دوم پولا رو بگیریم. حالا کسی هفته دوم فرستاد هم اصلا هفته سوم واریز کنن، مگه چه قدر کار داره؟ چه دلیلی داره بره ماه بعدی؟ مگه چند نفر نیروی انسانی میخواد این حساب کتاب و واریزی؟!!!!
الان ۱۷ام هست، شنبه یکشنبه هم که ممکنه به دلیل تعطیلی عید قربان که دوشنبه میشه، لق و تق باشه و کارمندا نیان! یعنی شاید پرداخت بره سه‌شنبه که میشه ۲۲ ... دیگه اصلا شبیه هفته‌ی دوم نیست بلکه شد هفته‌ی آخر ماه.
علت این تأخیر زیاد رو نمیفهمم واقعاً.
ساده هست اون همه پول یه روزم بخوابه حساب خودش کلی پول میشه عزیز

ojen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
الان بین همه سیستمهای کلیکی ایرانی همین دوتا (مدیا اد و یکتانت ) موندن که وبمستر هم باهشون داستان داره. به راحتی کلیک ها قیمتش تغییر میکنه و ما هم نمیتونیم بفهمیم که این کلیک کاربر چقدر درآمد داشته و کم و زیاد شده یا نه. من خودم اومدم از یه سایت جدید مثلا حمایت کنم (ادواژه) تبلیغشو گذاشتم زنگ هم زدن و تشکر کردن و قرار بود کلیکی 200 بدن روز اول و دوم خوب بود که یهو دیدم درآمدم کم شده و کاشف به عمل اومد که چون کلیک ها زیاد بوده قیمت کلیک ها رو کم کردن حالا به قول خودشون میگن چون هنوز اول کاریم نمیتونیم زیاد پرداخت کنیم. خب من سوالم اینجاس که چرا اطلاع نمیدن دوم اینکه این مشکل من نیست . پس چطور میشه اعتماد کرد؟؟

ولی اگر بتونیم کاری کنیم که همه شرکتهای تبلیغاتی به یه اندازه پا بگیرن اونوقت حق انتخاب بیشتری داریم. و به نظرم بهتره وبمسترها از حال هم باخبر باشن و پیگیر قضیه یعنی حتی اگر خواستن شکایتی ثبت کنن 20 نفر شاکی بهتر از یک نفر هست.
نباید بزاریم بازی دربیارن سر وبمستر

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
خیلی جالبه واسم هرچند وقت یکبار یه سری یوزر تازه وارد یا یوزر های بدون فعالیت قدیمی میان در مورد یه موضوعی یا شرکتی یا سایت خاصی نظر میدن یا نظر خواهی میکنن بعدم نتیجه مورد نظر خودشون رو میگیرن میرن دیگه پیداشون نمیشه ! وگرنه کیه که ندونه اصلا نباید با اینجور سایت ها کار کرد ؟! علاوه بر اینکه مشتری مداری و برخورد درست با وبمستررو بلد نیستن نداشتن واریزی منظم , قوانین من درآوردی , لحن بی ادبانه و نگاه از بالا به وبمسترین از مهم ترین ایرادات اینجور سایت هاست ! این وبمسترهان که این سایت های زالو و دلال رو سرپا نگه داشته و دارن از زحمات شما پول درمیارن , بعد موقع خدمات میرسه همیشه یه بهونه ای دارن ! یا یه مقدار پول شمارو ته حساب نگه میدارن که نتونید بردارید , یا انقدر دیر واریز میکنن که پشیمون شید , ولی اگر سفارش دهنده تبلیغات باشید هزارتا فریب و خوش رقصی دارن که براتون کمپین تبلیغاتی میزنیم کاری میکنیم همه جا دیده بشید و ... ! و صد البته که تقصیر شما و امثال شماست که توی اینجور سایت ها فعالیت میکنید !

Motazedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببین واسه 500 تومن چه بازی سر ادم در میارن... امروز نوزدهم بازم هیچ خبری از واریز نیست

artablog

Registered User
لایک‌ها
145
همچنان درخواست ما واریز نشدهo_O
فاکتورم که شنبه رسیده دستشون دیگه چه بهونه ای دارن

golro

Registered User
لایک‌ها
67
من تو یه نمایشگاه دیدم که بچه های خیلی شیک پوش و با کلاسی به نظر می اومدن @!
ولی باشون کار نکردم ببینم واریزی دارن یا نه
ولی بعید می دونم همچین شرکتی نخواد واریز کنه

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
من تو یه نمایشگاه دیدم که بچه های خیلی شیک پوش و با کلاسی به نظر می اومدن @!
ولی باشون کار نکردم ببینم واریزی دارن یا نه
ولی بعید می دونم همچین شرکتی نخواد واریز کنه

صرفاً شرکت در نمایشگاه و داشتن دفتر دستک و این بحثا دلیل نمیشه ... اصلا خیلی از کلاه‌بردارها هم کاملاً شیک‌پوش و باکلاس کلاه آدم رو برمیدارن!

بگذریم، برای من رو امروز واریز کردن. ۲۲ ماه!!!
امیدوارم ماه بعدی دیگه قبل از ۱۵ ماه بریزن چون با همین منوال پیش بره خیلی از وبمسترها دلسرد میشن باهاشون کار نمیکنن.
به خصوص کسانی که تازه همکاری رو شروع کردن و زود میخوان پول رو بگیرن خرج هزار گرفتاری کنن.

ojen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
بله امروز واریز شد. انشالله ماه بعد سریعتر واریزی ها رو انجام بدن.

Motazedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برا ما که هنوز واریز نشده

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
یعنی برای واریزی باید فاکتور پست کرد؟؟ این دیگه چه صیغه ایه؟؟

ojen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
صیغه بدبختی. ولی خب چاره ای نیست سایت دیگه هم نیست. ولی خب همین که پرداخت میکنن خوبه. یکتانت هم خوبه اولین پرداختیم رو خودشون پرداخت کردن بدون دنگو فنگ واقعا ارزش داره این کارشون.
واسه مدیا استرس داریم که زود فاکتورو ببریم که تاخیر نیوفته که پولو ماه بعد واریز نکنن. باز باید تویه پست علاف بشیم و هزینه پست بدیم بخاطر یک برگه. من میگم اگه بقیه شرکتها میتونن اینجوری پرداخت کنن چرا مدیا کارو اینقد سخت کرده؟

persian.sajjad

Registered User
لایک‌ها
65
تا زمانی که وبمسترهای ایرانی نتونن از سیستم های خارجی مثل گوگل ادز استفاده کنن وضع همینه. البته بنده بعد چندین سال کار وبمستری باید بگم یکتانت و مدیا اد از تمام سیستم های کلیکی ایرانی که تا حالا اومدن بهتر هستن هرچند مشکلاتی دارن

sajadbaghayi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سوال دوستانی که با مدیا اد کار کردن این شرکت واریزی هاش انجام میشه؟ الان دقیقا وسطه ماهه خبری از واریز نیست!!
واقعا متاسفم برای این مملکت دیگه هیچ انگیزه ای نیست برای ادامه فعالیت
میا اد فقط 10 درصد پولی که از تبلیغ دهنده میگیره رو میده به نمایش دهنده البته اونم نمیده و واریز نمیکنه

مدیا اد و یکتا نت و صبا ویژن همگی دزد هستن خدا لعنتشون کنه

بالا