• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مدیا اد واریزی داره؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
واقعا متاسفم برای این مملکت دیگه هیچ انگیزه ای نیست برای ادامه فعالیت
میا اد فقط 10 درصد پولی که از تبلیغ دهنده میگیره رو میده به نمایش دهنده البته اونم نمیده و واریز نمیکنه

مدیا اد و یکتا نت و صبا ویژن همگی دزد هستن خدا لعنتشون کنه
صبا ویژن چطوریه؟

Milad vahedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که میخوان با مدیا اد ( متقلب با اعمال فریبکارانه ) فعالیت کنند تجربه خودم رو میگم
یک ماه کد همسان رو در بیشتر جایگاه های سایت فعال کردم و نزدیک دو تومن باید واریز میکردند
اما بعد از سر رسید ایمیل اومد که سایت شما از سیستم حذف شده
با پیگیری متوجه شدم که به ظاهر ( اینم جز عوامل فریبکارنشونه ) یکی از تبلیغ دهنده ها گفته در تاریخ 29/12/1398 یکی از تبلیغات توسط یک شخص 14 بار کلیک شده ( دقت کنید تنها یکی از تبلیغات )
و به همین دلیل کل حساب رو مسدود کردن و اعلام کردن که مبلغ واریز نمیگردد
بعد از پیگیری از اینماد بایدبه این دقت کنید که داخل سایت متقلبانشون که یکطرفه همه مفاد به نفع خودشون هست مرجع دیگی رو که از خودشونه به عنوان حل و اختلاف مطرح کردن
و عملا اینماد هم از رسیدگی به شکایتتون شانه خالی میکنه
کلا طی تجربه ای که طول یکماه با مدیا اد ( متقلب و فریبکار ) داشتم پیشنهاد میکنم که باهاشون فعالیت نکنید
تصاویر اسکرین کردم که متوجه کل ماجرا شوید

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
سیستم های تبلیغاتی با کلیک تکراری مقابله میکنن و محاسبه نمیکنند. ضد تقلب هستن. احتمالا کلیک شما بیش از حد بوده و براشون بازدهی نداشته .. به همین خاطر سریع سایت رو حذف میکنند. چون اینجوری میتونند بقای خودشون رو تضمین کنند. اصلا واسشون مهم نیست که وبمستر تقلب نکرده. فقط به فکر منافع خودشون هست چون پیش خودشون میگن چیزی که زیاده سایتی هست که وبمستر به این سیستم ها معرفی میکنه..باید یه راضیت حداکثر از تبلیغ دهندگان براشون ایجاد بشه. باید در سایت حد اعتدال تبلیغات رو رعایت کرد. یعنی سایت رو به این دلیل که ممکنه هر لحظه دچار افت بشه یا اتفاقی بی افته نباید پر از تبلیغات و کد تبلیغاتی کرد. رعایت حد اعتدال در تبلیغات باعث میشه هم کلیک تبلغات کمتر بشه . و بازدید کنندگان هدفمند تر روی تبلیغات کلیک میکنند. نرخ پرش کمتر میشه با اپدیت گوگل ممکنه سایتم کمتر دچار افت بشه.درامد کمتر میشه ولی از هیچی بهتر هست. الان دو تا شرکت که بیشتر نیست که بشه بهشون امیدوار بود بقیه چنگی به دل نمیزنه.خودم سایتم داشتم پر از تبلیغات کردم ولی الان تا حدودی تجربه ام بیشتر شده . اینکه بگی سایتم افت کرد چرا تبلیغات بیشتری نذاشتم حرف مفته.باید برنامه ریزی کنی اگر مشکلی پیش اومد هم قبول کنی نه اینکه حسرت بخوری.از این پولا همه این سیستم ها زیاد خوردن مشکلی هم واسشون پیش نیومده.از من رو ادنگاه بالا کشید الان کجاست توی قبرستون فضای مجازی دفن شد.

Last edited:
بالا