• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجعي كامل براي سوالات در مورد دوربين فيلمبرداري

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Niaz :
بله شايان جان , پيشنهاد خيلي خوبيه و اتفاقا منم داشتم به همين موضوع فكر ميكردم :) من به زودي نظر Admin هارو جويا ميشم .
اين لطف و درايت و توجه شما رو به نظرات كاربران و اهميت به اونها مي دونه . بنظر من انجمن دوربينهاي فيلمبرداري
تنها حتما نياز هست

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
انجمن دوربين هاي فيلمبرداري ... %100 ... به زودي , در آينده خيلي نزديك :) من از طرف خودم قول ميدم ... فكر كنم Admin ها هم مايل به ايجاد اين انجمن باشن :)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Niaz :
انجمن دوربين هاي فيلمبرداري ... %100 ... به زودي , در آينده خيلي نزديك :) من از طرف خودم قول ميدم ... فكر كنم Admin ها هم مايل به ايجاد اين انجمن باشن :)
انشاالله به اميد تخصصي تر شدن پرشين تولز چا جايي كه اميدوارم واسه ي رشته ي ما ( تدوين و فيلمسازي ) هم
يك انجمن بسازن ! ( ديگه داريم پر رو مي شيم )

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب ديگه اين كار ه خوده نياز هست ... منم ميتونم پشتيباني كنم از اين قضيه ! ::D

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
آقا من اینجا کلی چیزای جدید یاد گرفتم
از جناب کورتانا خیلی ممنونم بابت اطلاعات بسیار مفید و کاربردیشون

arghavan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با تشكر كه پاسخ داديد
منظور من از ساخت تيزر -تيزر ارزان در حد شهرستان است كه چندان روي ان حساب نكنيد بيشتر براي تصوير برداري از كنفرانس ها وسالنهاي اجتماع است كه بايد از چندتا دوربين استفاده كنيم همچنين براي مجالس عروسي تاپ كه با دوربين هاي لگن ما (سريmd9000) ها جواب نمیده دستگاه تدوین من DV500 با پخش کننده JVC DVS3 است DP170 رو دیدم خوب بود اینجا رطوبت زیاد است و اصولا پاناسونیک قفل میکند. یه مدل که دوشی باشه وطوری باشه که مردم با هندی کم اشتباه نگیرند رو برام معرفی کنید با تشکر راستی معایب md9000 خروجی دی وی خیلی زود میسوزد قفل میکند وسچوره زیاد میکند وفیلم رو شطرنجی میکندو............. :eek:

باز هم تشکر میکنم

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از arghavan :
با تشكر كه پاسخ داديد
منظور من از ساخت تيزر -تيزر ارزان در حد شهرستان است كه چندان روي ان حساب نكنيد بيشتر براي تصوير برداري از كنفرانس ها وسالنهاي اجتماع است كه بايد از چندتا دوربين استفاده كنيم همچنين براي مجالس عروسي تاپ كه با دوربين هاي لگن ما (سريmd9000) ها جواب نمیده دستگاه تدوین من DV500 با پخش کننده JVC DVS3 است DP170 رو دیدم خوب بود اینجا رطوبت زیاد است و اصولا پاناسونیک قفل میکند. یه مدل که دوشی باشه وطوری باشه که مردم با هندی کم اشتباه نگیرند رو برام معرفی کنید با تشکر راستی معایب md9000 خروجی دی وی خیلی زود میسوزد قفل میکند وسچوره زیاد میکند وفیلم رو شطرنجی میکندو............. :eek:

باز هم تشکر میکنم
آقا حالا هي نظر تو سره md 9000 . ما هم يك دوره باهاش كار كرديم و اونقدرهاهم كه ميگين بد نيست . اگه اشتپ
نكنم ميني دي وي رو ميگين ديگه ؟ اگه مي خواي ملت با هندي كم اشتباه نگيرن همين دوربينه خودت خوبه اما اگه
مي خواي هم خوب باشه هم با هندي كم قاطي نشه بايد يك 7 ميليون بدي و بري يك دي وي كم بنام dsr 370
بگمونم بخري .

sensareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من يه سوال دارم. ميشه قيمت دوربين هاي D.V.Cam را هم بنويسي. براي ساخت فيلم كوتاه ولي حرفه اي مي خوام. ممنون ميشم

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از sensareh :
آقا من يه سوال دارم. ميشه قيمت دوربين هاي D.V.Cam را هم بنويسي. براي ساخت فيلم كوتاه ولي حرفه اي مي خوام. ممنون ميشم
چرا نمیشه
من به شما Sony PD170 رو معرفی می کنم که قیمتش حول و حوش 3 میلیون و ایناست
الان دقیق قیمت ندارم

symbolic

Registered User
لایک‌ها
0
يکي از دوستان من بتازگي دوربين هندي کم مدل dcr-DVD708 خريداري کرده . از نظر کيفيت تصوير خيلي خوبه
ولي مشکلي که داره توي فيلمبرداري خيلي صفحه لرز داره ! سوال من اينه که مگه اين دوربينها لرزش گير ندارند ؟ يا شايد بايد گزينه اي براي اينکار انتخاب کرد ؟
من که خودم دوربين قديمي سوني FX دارم که آنالوگه و ماله 7-8 سال پيشه لرزشش از اين کمتر بود .

سوال ديگه من اينه که زير 500 تومان چي بگيرم خوبه که هم کيفيت تصويرش خوب باشه هم لرز نداشته باشه و هم اينکه بدون کپچر بشه به کامپيوتر منتقلش کرد؟

m0hammad

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

جایی هست که فرمت betacam SX به DVCAM تبدیل کنه ؟

behnam218

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
من یه سوال راجب همه دوربین ها داشتم آیا دستگاهی است که بشه هنگام فیلم برداری همزمان یعنی همون زنده از طریق بی سیم به تلویزیون فرستاد با فاصله 2 کیلومتر با موانع زیاد البته اصلا همچین چیزی امکان داره یا نه؟

Mobinasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اميدوارم كسي باشه و بتونه راهنمايي كنه .من يه هندي كم دارم digital8 الان ايراد نوار ميگيره،همش ميگه نوار رو چك كنيد كسي ميتونه كمكم كنه ممنون ميشم

بالا