فکر نمیکنم برای یکی دو تا گوشی برگ سبز بدن ...سیستم محاسبه اینها اینطوری که شما میفرمایید نیست هر مدل گوشی یه قیمتی براش تو سیستم دارن که بر اساس اون قیمت تعیین میکنن حالا اون ارزیاب از کجا بدونه گوشی شما فیک هست
به همراه گوشی یه برگه سبز هست که تو اون دقیقا نوشته ارزش رو چقدر زدن وچند درصد گمرکی گرفتن
بلهآیا پست ما قبول میکنه یه کالایی رو برگردونیم و دریافتش نکنیم؟
و البته هزینه دریافتشو هم ندیم
فکر نمیکنم برای یکی دو تا گوشی برگ سبز بدن ...
شما گفتی برگه سبز !برای یک عدد گوشی هم پته سبز گمرکی دارم که ارزش و گمرکی و ارزش افزوده محاسبه شده .
فقط با اخذ مجوز اولیه امکانپذیره برای عمدهواردات مواد غذایی مثل شیرخشک و دارو و ... به چه صورت هست؟
جزئی و عمده
ممنون از پاسختون،فقط با اخذ مجوز اولیه امکانپذیره برای عمده
برای جزئی اگر در حد سوقات یا هدیه طبقه بندی بشه مجوزی نمی خواد
جزئیات بیشتری بگین بیشتر راهنمائیتون کنم
پ.ن
به به به سلامتی فروشگاه ساعتتون رو هم که راه انداختین
تخفیف ویژه هست برای ما
به سلامتیممنون از پاسختون،
نه حقیقتش راه نیافتاده اون سفارش هم به ثمر نرسید و ترخیص نشد با سنگ اندازی مامور گمرک
هنوز تو پست هست...
در حال گرفتن کارت بازرگانی هستم که به مرحله گرفتن کد اقتصادی رسیدم...
انشا... ب زودی اوکی میشه و راه میافته
اتفاقا منم می خوام یه گوشی 200 دلاری بخرم از علی اکسپرس. یکی بم می گفت 40% گمرک می خوره باور نکردم. حالا کیفیت گوشی خوب هست؟ یا از همین سایت های داخلی بخرم؟
TNT به من گفت میگیرن. خودم تا بحال در این زمینه باهاشون کار نکردم.پست های اکسپرس مجوزهای بهداشتی و دارویی رو نمیگیرن !
...
با پست معمولیه
و اینکه تعدادش کمه، یکی دو تا بیشتر نیست، آیا باز هم مشکل به وجود میاد؟
وزن کلیش حدود 2-3 کیلو میشه
چطور میتونم بیارمش؟
ممنون میشم دوستان جواب بدنسلام عزیزان
گوشی آیفون من خراب شده و میخوام پستش کنم برای دوستی در کانادا تا ببره نمایندگیش برای تعویض
فقط خود گوشی رو میفرستم و کارتن و شارژرو... نمیفرستم، یعنی یه بسته کوچیک نیم کیلویی تقریبا
با چه پستی بفرستم؟ هزینه ش چقدر میشه؟
کسی از دوستان مسافر کانادا نیست؟
ممنون میشم جواب بدین
موفق باشین
فقط در حد سمپل و نمونه تجاری رو ترخیص میکننTNT به من گفت میگیرن. خودم تا بحال در این زمینه باهاشون کار نکردم.
اما کالای دیگه که نیاز به مجوز داشته رو کار کردم و گرفتن ( البته بهداشتی و دارویی نبوده )
سلام
من چطور میتونم از دبی از یه مغازه که باهاش طی کردم جنس بخرم؟
یعنی چطوری میتونم برام تا تهران بفرسته زیاد نیست یه ابزاره
فکر نمیکنم مشکل بوجود بیاد.
پیش اومده یکی از دوستان یک قلم فلزی بلند خریده ترخیص نکردن بخاطر اینکه گفتن میتونه لوله اسلحه باشهاما در عین حال شده ژتون پوکر ( chips ) خریدن براحتی دم در خونه تحویل دادن.
با توجه به قیمت خود جنس و قیمت فروشی که مد نظر دارید تو ایران، حساب بکنید ببینید هزینه حملش تا چقدر باشه هنوز میصرفه ؟
حجمش رو هم بگید.