mak3798
کاربر تازه وارد
سلام به شما،
گمرکی که حتما میخوره.
تعداد برد ها چند تا هست؟
نیاز به ترخیص رسمی بستگی به این داره که کالا تجاری محسوب بشه یا نه؟
1000 تا
سلام به شما،
گمرکی که حتما میخوره.
تعداد برد ها چند تا هست؟
نیاز به ترخیص رسمی بستگی به این داره که کالا تجاری محسوب بشه یا نه؟
با این شرایط قاعدتاً کالا تجاری محسوب میشه و باید کالا رو اظهار کنید و از سیستم کارت بازرگانی و ثبت سفارش استفاده کنید.1000 تا
جمعه پست کار نمی کنه.دوستان یه سوال:
یه بنده خدایی دیروز (پنجشنبه) بسته ای رو از تهران برام با پست ویژه فرستاده و گفتن یه روزه میرسه و رویه رسیدش هم نوشته حداکثر تا ساعت 12 روزه بعد میرسه. اما امروز جمعه است و اداره پست هم تعطیل. و ساعت از 12 هم گذشت اما نرسید. وقتی دمه ظهر کد رهگیری رو تویه سایت اداره پست زدم نوشت رسیده به مرکز استانمون ولی هنوز برای شهرمون ارسال نشده بود. اما الان که مجددا کد رهگیری رو زدم قسمت تاریخ و شماره دپش و... زده Label. یعنی چی؟
ست ویژه چند روزه باید برسه و اینکه ایا جمعه هم توزیع میشه مگه؟
اگر به فرض محال اومده باشن و من نبوده باشم برگشت میخوره سریع؟
دوستان یه سوال:
یه بنده خدایی دیروز (پنجشنبه) بسته ای رو از تهران برام با پست ویژه فرستاده و گفتن یه روزه میرسه و رویه رسیدش هم نوشته حداکثر تا ساعت 12 روزه بعد میرسه. اما امروز جمعه است و اداره پست هم تعطیل. و ساعت از 12 هم گذشت اما نرسید. وقتی دمه ظهر کد رهگیری رو تویه سایت اداره پست زدم نوشت رسیده به مرکز استانمون ولی هنوز برای شهرمون ارسال نشده بود. اما الان که مجددا کد رهگیری رو زدم قسمت تاریخ و شماره دپش و... زده Label. یعنی چی؟
ست ویژه چند روزه باید برسه و اینکه ایا جمعه هم توزیع میشه مگه؟
اگر به فرض محال اومده باشن و من نبوده باشم برگشت میخوره سریع؟
شاید منظورشون یک روز کاری هست ...خوده پست هم گفت جمعه کار نمیکنه. رفتم امروز (شنبه) گرفتم.
موندم اگه کار نمیکنه چرا الکی میگن بزن ویژه بیست و چهار ساعته میرسه و کلی پول پست میگیرن؟!!!
سلام،سلام خدمت همه
دوستان یه بار می خوام بخرم از چین که تعدادی pcb برد الکترونیکی هست به ارز 1200 دلار و زیر 20 کیلوگرم
با dhl قرار فرستاده بشه
سوالم اینه که گمرکی هم می خوره؟ باید ترخیص بشه؟ اگه گمرکی میخوره تقریبا چقدر میشه هزینه اون؟
و برای ترخیص دوستانی که میتونند کمکم کنند پ.خ. بدند لطفا
ممنون
بستگی به مرکز پست داره در شهر های مختلف ممکنه متفاوت رفتار کنن برای جمعه ها!!!خوده پست هم گفت جمعه کار نمیکنه. رفتم امروز (شنبه) گرفتم.
موندم اگه کار نمیکنه چرا الکی میگن بزن ویژه بیست و چهار ساعته میرسه و کلی پول پست میگیرن؟!!!
سلام، تا یک شنبه نمیرسه!یه کفش میخام بخرم من شهرستان میبد یزد هستم میخام تا یکشنبه برسه پست ویژه کنه سریع میاد؟
سلام،سلام به همه
یه باری از چین میخوام سفارش بدم چندتا سوال داشتم
1- با dhl سفارش بدم بهتره یا aramex
2- بار رو که بخوام تحویل بگیرم علاوه بر هزینه حمل هزینه دیگه ای هم باید پرداخت کنم؟(هزینه گمرک و ...)
حزینه حمل و گمرک چطوری محاسبه میشه؟
زمان تحویل DHL با ARAMEX تفاوت چندانی نداره!سلام به همه
یه باری از چین میخوام سفارش بدم چندتا سوال داشتم
1- با dhl سفارش بدم بهتره یا aramex
2- بار رو که بخوام تحویل بگیرم علاوه بر هزینه حمل هزینه دیگه ای هم باید پرداخت کنم؟(هزینه گمرک و ...)
حزینه حمل و گمرک چطوری محاسبه میشه؟
سلام دوستان
با پست سفارشی برای من یک سی دی ارسال کردن در تاریخ 12/25 ولی هنوز نرسیده و وضعیتش به این صورت هست.
مشکل چی هست؟
متشکرم
(بسته هم پرداخت در محل بود)