• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سوال من
بنده قصد دارم یه دوچرخه 100 دلاری بیارم که قطعه هاش جدا شدن توی یه کارتن مثل کارتن تلویزیون lcd . میخاستم بپرسم واسه ترخیص کجا باید اقدام کنم؟ گمرک فرودگاه یا گمرک شیراز ؟
اگه با پست سفارشی بیاری اونا کاراشو میکنن پولشو میگیرن ازت ولی اگه پست معمولی با ادرس شیراز بدی میاد گمرک شیراز و اگه کم باشه که میان دم خونه پولشو میگیرن ولی اگه تشخیص بدن گرونه خودت باس کاراشو بکنی

Leon5260

Registered User
لایک‌ها
63
سلام.
دوستان "تجزیه مبادلات خدمات ماشینی" چی هست؟!(یا اینکه کجا هست؟! )
یه بسته برای من فرستادن،رفته تجزیه و مبادلات لشکر و مقصد بعدی رو زده تجزیه مبادلات خدمات ماشینی.
برا من بسته زیاد میفرستن ولی اولین باری هست که اسم این رو میبینم.......
(محتویات بسته هم یه سری بازی و سریال روی دی وی دی بوده،ممکنه داخل بسته رو بگردن؟)
بسته هم داخل شهری بوده(یعنی اون فردی که فرستاده تهران هست،منم تهران هستم)

kazemjoon

Registered User
لایک‌ها
48
اگه با پست سفارشی بیاری اونا کاراشو میکنن پولشو میگیرن ازت ولی اگه پست معمولی با ادرس شیراز بدی میاد گمرک شیراز و اگه کم باشه که میان دم خونه پولشو میگیرن ولی اگه تشخیص بدن گرونه خودت باس کاراشو بکنی
خب china post air mail پست سفارشی محسوب میشه یا پست معمولی؟ فکر کنم معمولی باشه چون بیشتر از 20 روز طول میکشه بیاد. چجوری میتونن تشخیص بدن؟ من به فروشنده میگم قیمت روی کارتن رو کمتر بنویسه مثلا 70 یا 80 دلار
راستی ممنون از جوابتون

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
در مورد واردات خودرو به ايران
و هزينه هاي گمرگ ميخواستم بدونم

ماشين جيپ هست با قيمت 30 هزار دلار ...
ميخواستم بدونم آخرش چند در مياد واسه ما ؟!

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
خب china post air mail پست سفارشی محسوب میشه یا پست معمولی؟ فکر کنم معمولی باشه چون بیشتر از 20 روز طول میکشه بیاد. چجوری میتونن تشخیص بدن؟ من به فروشنده میگم قیمت روی کارتن رو کمتر بنویسه مثلا 70 یا 80 دلار
راستی ممنون از جوابتون

چطوری میفهمن? من یک دفعه نمونه یک جنس وارداتی رو دادم دست معاون گمرک مشهد ییک نگاه بهش کرد گفت خودکارت تو بازار هزار تومنه نه?
فکم افتاده بود دقیق زد به هدف...دوست عزیز ارزیاب هایی تو گمرک هستن که قیمت جنس شما رو از خودتون بهتر میدونن حتی میدونن طرفتون بهتون گرون داده یا به قیمت داده!!

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
راستي يه سوال ديگه !
من يه كالاي زناشويي سفارش دادم از چين
ميخواستم بدونم اين برسه ايران بازديد ميشه ؟!!

چقدر احتمالش هست توقيف بشه ؟!

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
راستی ممنون از جوابتون
خیر پست چین و هنگ کنگ و سنگاپور مجانی هستن و بسته به پست شهرتون میاد خود اونها میفهمن که پستت مجانی هست
بعدش ارزیاب گمرک چک میکنه اگه مشکوک باشه ( بسته به محتویات ، وزن و قیمت روی فاکتورش ) بازش میکنن و ارزیاب خودش بر اساس قانون من دراوردیش مبلغی میبره که برای اعضای اینجا تا حالا از 0 تا 20 هزارتومن برای بسته های کوچیک و برای گوشی و تبلت تا 200 هزار بریدن
ضمنا مبلغی که فروشنده برات مینویسه روش خیلی تاثیر نداره بهتره بنویسه که این جنس سمپل هستش و برای فروش یا مقاصد تجاری نیست که البته همه این ها شانسیه ! در هر صورت اگه تعداد و مبلغ و وزن بالا نباشه بعیده گمرک بخوره اصلا

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
راستي يه سوال ديگه !

اگه دیلدو باشه میفهمن !
لعنتی این پست مودیه یه روز یه آدم توشه که همه چیرو چک میکنه یه روزم یکی مثل خودمون بیخیال !
به هر حال اینجور کالا ها چون اجبار وزارت بهداشت رو دارن حتی اگه شخصی خریداری بشه امکان گیر کردنش هست ! شانسیه !

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
در مورد واردات خودرو به ايران
و هزينه هاي گمرگ ميخواستم بدونم

ماشين جيپ هست با قيمت 30 هزار دلار ...
ميخواستم بدونم آخرش چند در مياد واسه ما ؟!
اگه بخوای ماشین رو پلاک کنی باید ببینی اصلا تو لیست ماشین های مجاز برای واردات هست ؟ تنها ماشین هایی پلاک میشن ( طبق قانون وگرنه اگه پارتی داشته باشی یا آدم کلفت 100 درصد هر ماشینی پلاک میشه ) که نمایندگی یا عدم منع وارداتی داشته باشن ! این جیپی که شما میگی اگه نمونش نباشه تو مملکت قیدشو بزن !

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
راستي يه سوال ديگه !

اگه چیزی باشه که تو ایران هم پیدا بشه بهت میدن ولی اگه چیزی باشه که خودت میدونی تو ایران نیست و مشکل داره قطعا توقیف میشه خیالت راحت...حمه بسته ها تا جایی که پلمپ نداشته باشن باز میشن دوست عزیز

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
اگه دیلدو باشه میفهمن !
لعنتی این پست مودیه یه روز یه آدم توشه که همه چیرو چک میکنه یه روزم یکی مثل خودمون بیخیال !
به هر حال اینجور کالا ها چون اجبار وزارت بهداشت رو دارن حتی اگه شخصی خریداری بشه امکان گیر کردنش هست ! شانسیه !

خیر دوست عزیز این کالایی که شما میگید وارداتش هوزیعش و فروشش ممنوعه...حتی اگه هزارتا مجوزم براش داشته باشی نمیذارن بیاد ایران

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
آقا پس پولمون سوخت :دی

در مورد ماشین ... آره جیپ رنگلر هست !

11443157641574053564.jpg

اگه پارتی داشته باشیم هم نمیشه ؟!
تو حفاظت کل منطقه ...آشنا داریم !

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
خیر دوست عزیز این کالایی که شما میگید وارداتش هوزیعش و فروشش ممنوعه...حتی اگه هزارتا مجوزم براش داشته باشی نمیذارن بیاد ایران
دیل*و رو 100 درصد نمیزارن میدنم !
ولی اگه به جز ابزار مثلا کرمی چیزی باشه حتما باید مجوز بهداشت بگیره که داستانه خودش !

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
آقا پس پولمون سوخت :دی

در مورد ماشین ... آره جیپ رنگلر هست !

مشاهده پیوست 441990

اگه پارتی داشته باشیم هم نمیشه ؟!
تو حفاظت کل منطقه ...آشنا داریم !

این ماشین رو میتونی گذر وارد کنی ولی واسه پلاک کردنش باس بری پیش کل گنده ها ! نمیدونم اون شخص میتونه یا نه باید ببینی چقدر نفوذ داره ! وگرنه فراری هم تو ایران پلاک شده ولی خوب دیگه خودت میدونی !
اما اگه بتونی بیاریش مدل اسپرتش که 22 هزارتاس واست 140 تا حداقل آب میخوره !
نمونه این ماشینا هوندا بود که تا 2 سال پیش نمیتونستی بیاری با این که ماشین شرقی هم هست اما الان همون کل گنده ای که تویوتا میاره هوندا رو هم داره پلاک میکنه !

...mohammad...

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من یه بسته ارسالی از امریکا دارم که منتظرشم الان 35 روز از ارسالش می گذره ولی هنوز خبری نشده از اونجا انگار با پست معمولی پست کردن نمی دونم این روال طبیعیش هست یا اینکه یه جایی گیر کرده ایا این درباره همه بسته های ارسال شده از امریکا به ایران معمول هست چون تا حالا از امریکا بسته پستی نداشتم اگه کسی تجربه اش رو داره لطفا بگه این بسته برام خیلی مهمه

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
با سلام من یه بسته ارسالی از امریکا دارم که منتظرشم الان 35 روز از ارسالش می گذره ولی هنوز خبری نشده از اونجا انگار با پست معمولی پست کردن نمی دونم این روال طبیعیش هست یا اینکه یه جایی گیر کرده ایا این درباره همه بسته های ارسال شده از امریکا به ایران معمول هست چون تا حالا از امریکا بسته پستی نداشتم اگه کسی تجربه اش رو داره لطفا بگه این بسته برام خیلی مهمه

مگه کد رهگیری نداری عزیز? با چهزپستی فرستادن?

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386

مگه کد رهگیری نداری عزیز? با چه پستی فرستادن?

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام

جدیدا پست ایران بسته ارسالی شامل تبلت و موبایل (بقیه چیزارو نمیدونم) به خارج از کشور رو قبول نمیکنه!!
این مسئولین باجه ها دلیلش رو نمیدونم فقط میگن از گمرک تهران برگشت میخوره و ارسال نمیشه! مربوط به یک شهر هم نمیشه چند تا شهر سئوال شده همینطوره
تا 1 ماه پیش مشکلی نبود
کسی میدونه قضیه چیه؟!!

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام

جدیدا پست ایران بسته ارسالی شامل تبلت و موبایل (بقیه چیزارو نمیدونم) به خارج از کشور رو قبول نمیکنه!!
این مسئولین باجه ها دلیلش رو نمیدونم فقط میگن از گمرک تهران برگشت میخوره و ارسال نمیشه! مربوط به یک شهر هم نمیشه چند تا شهر سئوال شده همینطوره
تا 1 ماه پیش مشکلی نبود
کسی میدونه قضیه چیه؟!!

لطفا بگید شخصا تجربه ای داشتید در این زمینه یا فقط از کسی شنیدید?

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
دعوا نکنید با هم. پست و گمرک هیچوقت قانون درست و حسابی نداشتن و ندارن. با هر مرسوله و محموله ای یجوری رفتار میکنن. اگر هر کسی تجربه شخصی خودش و مبلغی که پرداخت کرده بگه ، برای دیگران هم یه معیار مقایسه به دست میاد.

من خودم تو خریدهای قبلیم هیچوقت پولی به مامور پست ندادم. یعنی یا جنس میرفت چهارراه لشگر که از گمرک ترخیص میشد یا می آمد به آدرس که در این حالت پولی دریافت نمیشد . الان با این وصفی که دوستان میگن ، ظاهرا پول میگیرن. من هم یه سمپل پستی درخواست دادم جدیدا که نتیجش رو همینجا میگم

پست داخلی رو میشه شکایت کرد ، اما پست خارجی رو خیلی سخته پیگیریش . مخصوصا اگر ارزش کالا کم باشه که در ارسال پستی همینطور هم هست.

راستی من یادم رفت نتیجه کارم رو بگم. چند تا قطعه سمپل از علی اکسپرس و دی اچ گیت خریدم ، 13 روز کاری طول کشید تا رسید و 23 تومن هم برای هر بسته ،پست گرفت. وزن بسته ها 250 گرم و 300 گرم بود و ارزششون 30 و 50 دلار بود

بالا