• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
دوستان سلام

اگر کسی برای من یک cd یا dvd موسیقی ارسال کنه به ایران پست گیر نمیده؟ یعنی اجازه میدن بسته رو دریافت کنم یا نه؟

xco21r

Registered User
لایک‌ها
0
من میخواستم از سایت aliexpress یک نمونه کابل کامپیوتر تهیه کنم . کمترین مقدار سفارش 20 عدد هست . که مبلغ اون میشه $40 دلار .

1.گمرک پست از من واسه 20 عدد گمرکی میگیره ؟
2
.اگر من 100 عدد از این نوع کابل سفارش بدم چطور ؟
وزن 100 عدد میشه 1.5 کیلو و کلا داخل یک جعبه 20*20 جا میشه و قیمتش حدود $200 میشه .

ممنون از دوستان منتظر پاسختون هستم .

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
من میخواستم از سایت aliexpress یک نمونه کابل کامپیوتر تهیه کنم . کمترین مقدار سفارش 20 عدد هست . که مبلغ اون میشه $40 دلار .

1.گمرک پست از من واسه 20 عدد گمرکی میگیره ؟
2
.اگر من 100 عدد از این نوع کابل سفارش بدم چطور ؟
وزن 100 عدد میشه 1.5 کیلو و کلا داخل یک جعبه 20*20 جا میشه و قیمتش حدود $200 میشه .

ممنون از دوستان منتظر پاسختون هستم .

برای 100 عدد امکانش خیلی خیلی کمه که خودتون بتونید ترخیصش کنید و باید ترخیص کار بگیرید
برای 20 عدد خودم یکبار خرید 20 تایی از یک کالا داشتم که به دلیل وزن پایین و ارزش کم رفت گمرک پست و خودم گمرکیش رو دادم و دریافتش کردم

ali-h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دوستان
کالایی داشتم به حجم تقریبا 80 کیلو(5 کارتن)
میخواستم بدونم بهترین گزینه برای ارسال از اهواز به چالوس کدومه که هزینه بار زیادی هم به جنسم تعلق نگیره
اگه بدم باربری میتونه از اهواز بیاره تا چالوس یکسره؟یا فقط تا تهران میبره و از اونجا به بعدش به عهده خودمه؟
میشه به باربری اطمینان کرد؟یعنی به جنس ناخنک نمیزه؟

ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

ali-h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان
لطفا اگه کسی میدونه من رو در این مورد راهنمایی کنه
واقعا به راهنماییتون نیاز دارم
مرسی

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام دوستان
کالایی داشتم به حجم تقریبا 80 کیلو(5 کارتن)
میخواستم بدونم بهترین گزینه برای ارسال از اهواز به چالوس کدومه که هزینه بار زیادی هم به جنسم تعلق نگیره
اگه بدم باربری میتونه از اهواز بیاره تا چالوس یکسره؟یا فقط تا تهران میبره و از اونجا به بعدش به عهده خودمه؟
میشه به باربری اطمینان کرد؟یعنی به جنس ناخنک نمیزه؟

ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

باید برید باربری ترمینال بپرسید . کالتون رو مهر و موم کنید موردی پیش نماد

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام
می خواستم از این سایت Cell Phone Accessories and Cases, Electronic Gadgets, PC Components, Free Shipping Worldwide - OBOstore.com خریدی انجام بدم.
قبلا خرید کردم و دریافت هم داشتم.حدود 1 یا نهایتا 2 ماه پیش.
اما بعدا شنیدم که درگاه پی پال تحریم هستیم و امکان خرید نیست.
من خرید قبلیم با ویزا بوده و از درگاه پیپال.
آیا مقصد رو ایران قرار بدهم مشکلی پیش میاد؟
سپاس

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام
می خواستم از این سایت Cell Phone Accessories and Cases, Electronic Gadgets, PC Components, Free Shipping Worldwide - OBOstore.com خریدی انجام بدم.
قبلا خرید کردم و دریافت هم داشتم.حدود 1 یا نهایتا 2 ماه پیش.
اما بعدا شنیدم که درگاه پی پال تحریم هستیم و امکان خرید نیست.
من خرید قبلیم با ویزا بوده و از درگاه پیپال.
آیا مقصد رو ایران قرار بدهم مشکلی پیش میاد؟
سپاس

بعیده مگر اینکه فروشنده تو پیش فاکتوری که میده به پیپال قید کنه ایران و اون ها هم حساس بشن

به هر حال اگه خرید داشتید بنده میتونم انجام بدم

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
سلام

آقا من یه سوال دارم لطفا راهنمایی کنین

مسافر از تایلند یا چین مثلا بخواد بیاد با خودش چقدر میتونه جنس بیاره؟؟؟ کیلیویییه؟ مثلا ساعت مچی بخوام بیارم تو ساک چند تا میشه آورد؟؟؟؟؟ اگه گیر بدن بهش چی میشه/؟؟؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام

آقا من یه سوال دارم لطفا راهنمایی کنین

مسافر از تایلند یا چین مثلا بخواد بیاد با خودش چقدر میتونه جنس بیاره؟؟؟ کیلیویییه؟ مثلا ساعت مچی بخوام بیارم تو ساک چند تا میشه آورد؟؟؟؟؟ اگه گیر بدن بهش چی میشه/؟؟؟
سلام عزیز
ببینید اگه میخواید تجاری بیارید ینی تعداد خیلی بالا ریسکش بالاست
اما اگه منظورتون از تعداد مثلا 10 عدده مشکلی نداره بنده بارها به تعداد ساعت و وسایل دیگه با این ابعاد اوردم . اما اگه تعدادش خیلی بالا باشه و ساکتون از گیت هم رد شه و مامور اونجا هم سر حال نباشه و .... میفرستنش گمرک که باید گمرکیش رو بدید و تحویل بگیرید

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
سلام عزیز
ببینید اگه میخواید تجاری بیارید ینی تعداد خیلی بالا ریسکش بالاست
اما اگه منظورتون از تعداد مثلا 10 عدده مشکلی نداره بنده بارها به تعداد ساعت و وسایل دیگه با این ابعاد اوردم . اما اگه تعدادش خیلی بالا باشه و ساکتون از گیت هم رد شه و مامور اونجا هم سر حال نباشه و .... میفرستنش گمرک که باید گمرکیش رو بدید و تحویل بگیرید

مثلا 20/30 تا ساعت بیاری بگی سوغاته و ازین حرفا نمیشه؟؟؟ اگه بفرستن گمرک حدودا برا هر ساعت چقد میگیرن؟؟؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
مثلا 20/30 تا ساعت بیاری بگی سوغاته و ازین حرفا نمیشه؟؟؟ اگه بفرستن گمرک حدودا برا هر ساعت چقد میگیرن؟؟؟

بسیار بستگی به مود اون روز مامور فرودگاه داره . اخه هیچ کس 30 تا ساعت برای سوغاتی نمیاره ضمنا اونا با یک نگاه به بارتون میفهمن که سوغاتی نیست اما میتونم بگم 80 درصد حتی گیر هم نمیدن و اینی که من میگم حالت سختگیرانشه . به نظر اگه میخواید برای فروش بیارید چند عدد ساعت با ارزش بیارید و از تعدادش کم کنید
تعرفه ورودی ساعت مچی 4 درصد هستش . البته اگه تعدادش جوری باشه که حجم تجاری محسوب نشه اجازه ترخیص شخصی بهتون میدن

irtk

Registered User
لایک‌ها
33
سلام دوستان چند تا گوشی هست برام فرستادن احتمالا هفته اینده میرسه تهران
احتمال زیاد با کارت بازرگانی باید ترخیض شه کسی هست انجام یده؟ پخ بدین

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام دوستان چند تا گوشی هست برام فرستادن احتمالا هفته اینده میرسه تهران
احتمال زیاد با کارت بازرگانی باید ترخیض شه کسی هست انجام یده؟ پخ بدین

سلام
آخه برای ترخیصش مدارک حمل میخواد! اصطلاحا shipping docuuments لازمه اگر نه ترخیص نمیشه!!

irtk

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
آخه برای ترخیصش مدارک حمل میخواد! اصطلاحا shipping docuuments لازمه اگر نه ترخیص نمیشه!!

والا من سری قبل هم که خرید کرده بودم (موجودی ویزام رو نقد کرده بودم)
اومد خودشون ترخیص کردن گمرکی گرفتند

گفتم جریان تو گمرک پست به چه صورته
گفتند
تا 200 دلار بدون کارت بازرگانی ترخیص میکنیم
از 200 تا 1000 دلار با کارت بازرگانی
بالای 1000 دلار هم که مطابق معمول ثبت سفارش و...........

البته اونجا هست ترخیص کار گفتم از بچه های Pt باشه هم برای ما ارزونتر دربیاد هم یه سودی به اون دوستمون برسه

amir_fahrenheit

Registered User
لایک‌ها
264
سلام...
من از یه سایت چینی 2تا دونه بازی Playstation خریدم که کلا با هزینه ی پست هوایی چین و ... شد 50$!
آدرسم ایران بوده (ارسال مستقیم داشت) و یکی از دوستانم با Paypal برام خرید رو انجام داده و خلاصه بسته ارسال شد.

1.الان 8روز از ارسالش میگذره،با پست هوایی چین (یه تیک داشت که رجیستر (registerd) میکرد،اون رو هم زدم!!) چند روزه به دستم میرسه؟ پست با EMS هم داشت و 40دلار هزینه پستش میشد
2. وزنش 350گرم و ابعادش نهایتا 30x25سانت باشه! به نظرتون بهش حق گمرک میخوره؟یا مامور پست یه هزینه ای میگیره؟iهزینه ش چقدر میشه حدودا؟(بگید که آمادگیشو داشته باشم!!!!:D)
3. از اونجا که به صورت کادو (Gift) خریدمش،احتمال داره که بازش کنند؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
والا من سری قبل هم که خرید کرده بودم (موجودی ویزام رو نقد کرده بودم)
اومد خودشون ترخیص کردن گمرکی گرفتند

گفتم جریان تو گمرک پست به چه صورته
گفتند
تا 200 دلار بدون کارت بازرگانی ترخیص میکنیم
از 200 تا 1000 دلار با کارت بازرگانی
بالای 1000 دلار هم که مطابق معمول ثبت سفارش و...........

البته اونجا هست ترخیص کار گفتم از بچه های Pt باشه هم برای ما ارزونتر دربیاد هم یه سودی به اون دوستمون برسه

سلام جدد خدمت دوست عزیزم
برداشت شخصی من از این رفتار متناقض پست اینه که:
قانون اینه که تا هزار دلار رو باید در خود پست ترخیص کنند اون هم بدون داشتن اسناد حمل یا همون به اصطلاح shipping documents که طبیعتا ثبت سفارش و گواهی مبدا و سایر اسناد حمل رو لازم نداره و صرفا با یک ارایه فاکتور و ارایه کارت بازرگانی ترخیص میشه و شاید نیاز به ثبت سفارش باشه که خب ثبت سفارش نه کار مشکلیه و نه هزینه ای به اون صورت داره فقط یک کارت بازرگانی میخواد و بس...
اما چرا پست به من . ویکی از دوستانم گفته بود که نمیتونید۳ تا تنه دوچرخه بیارید!? در حالی که شما تا الان اینجوری جنس آوردید!
به نظر من پست دنبال دردسر نیست فکر میکنه با آوردن مثلا ۳تا تنه دوچرخه ما نمیخوایم گمرکش رو بدیم برای همین میگه نمیشه و اینا...
اما حقیقت اینه که میشه جنس تا سقف هزار دلار بیاری فقط میمونه ترخیصش که خب با یک ثبت سفارش کوچولو حداکثر انجام میشه

irtk

Registered User
لایک‌ها
33
سلام...
من از یه سایت چینی 2تا دونه بازی Playstation خریدم که کلا با هزینه ی پست هوایی چین و ... شد 50$!
آدرسم ایران بوده (ارسال مستقیم داشت) و یکی از دوستانم با Paypal برام خرید رو انجام داده و خلاصه بسته ارسال شد.

1.الان 8روز از ارسالش میگذره،با پست هوایی چین (یه تیک داشت که رجیستر (registerd) میکرد،اون رو هم زدم!!) چند روزه به دستم میرسه؟ پست با EMS هم داشت و 40دلار هزینه پستش میشد
2. وزنش 350گرم و ابعادش نهایتا 30x25سانت باشه! به نظرتون بهش حق گمرک میخوره؟یا مامور پست یه هزینه ای میگیره؟iهزینه ش چقدر میشه حدودا؟(بگید که آمادگیشو داشته باشم!!!!:D)
3. از اونجا که به صورت کادو (Gift) خریدمش،احتمال داره که بازش کنند؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
باز کردن که بازش میکنند ولی بعید میدنم گمرک بخوره بهش
فقط 25 هزار تومان بابت هزینه انبار داری و پست ایران میگیرن ازتون درب منزل(اگر گمرک نخوره)

irtk

Registered User
لایک‌ها
33
سلام جدد خدمت دوست عزیزم
برداشت شخصی من از این رفتار متناقض پست اینه که:
قانون اینه که تا هزار دلار رو باید در خود پست ترخیص کنند اون هم بدون داشتن اسناد حمل یا همون به اصطلاح shipping documents که طبیعتا ثبت سفارش و گواهی مبدا و سایر اسناد حمل رو لازم نداره و صرفا با یک ارایه فاکتور و ارایه کارت بازرگانی ترخیص میشه و شاید نیاز به ثبت سفارش باشه که خب ثبت سفارش نه کار مشکلیه و نه هزینه ای به اون صورت داره فقط یک کارت بازرگانی میخواد و بس...
اما چرا پست به من . ویکی از دوستانم گفته بود که نمیتونید۳ تا تنه دوچرخه بیارید!? در حالی که شما تا الان اینجوری جنس آوردید!
به نظر من پست دنبال دردسر نیست فکر میکنه با آوردن مثلا ۳تا تنه دوچرخه ما نمیخوایم گمرکش رو بدیم برای همین میگه نمیشه و اینا...
اما حقیقت اینه که میشه جنس تا سقف هزار دلار بیاری فقط میمونه ترخیصش که خب با یک ثبت سفارش کوچولو حداکثر انجام میشه

بله حق با شماست.....

amir_fahrenheit

Registered User
لایک‌ها
264
سلام
باز کردن که بازش میکنند ولی بعید میدنم گمرک بخوره بهش
فقط 25 هزار تومان بابت هزینه انبار داری و پست ایران میگیرن ازتون درب منزل(اگر گمرک نخوره)

حدودا با اون پست کی میرسه دستم؟ (Airmail)
8روز پیش ارسال شده... تا کی باید منتظر بمونم حدودا؟ تو خود سایت زده Up to 21Days ، این نوع ارسال قابل پیگیری از طریق اینترنت نیست ولی یه کد رهگیری (Tracking Number) بهم دادن که نمیدونم از کجا وکی باید آمارش رو بگیرم:blush:

بالا