• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام به همه ی دوستان
من چند قلم جنس از علی اکسپرس سفارش دادم یه گوشی با یه پاوربانکه میخواستم بدونم گمرک مشهد چه جوریاست میشه پیچوندش؟؟؟:D
اگه نشه پیچوند چقدر هزینه های گمرکی و... در میاد؟
راه های پیچوندن هم اگه کسی میدونه دریغ نکنه ممنون...
در مورد پست سنگاپور و پست چاینا پست ایر میل و هنگ کنگ پست ایر میل اطلاعات مختصر و مفید میخواستم...
حتما !
البته هنوز نوبتتون نرسیده
زنبیل نذاشته بودی !

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام
یکی از دوستام تو بیرمنگام انگلیس هستش قراره بیاد ایران گفته چیزی میخوای بگو برات بگیرم چه از ابی چه امازون چه همونجا
بنظرتون چی بگم بیاره که سود داشته باشه؟بنظرتون گمرگ میگیرن تو فرودگاه؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام
یکی از دوستام تو بیرمنگام انگلیس هستش قراره بیاد ایران گفته چیزی میخوای بگو برات بگیرم چه از ابی چه امازون چه همونجا
بنظرتون چی بگم بیاره که سود داشته باشه؟بنظرتون گمرگ میگیرن تو فرودگاه؟
هیچی
ایبی انگلیس گرون میافته برات

Empyrium

Registered User
لایک‌ها
15
سلام !
دوستان بنده می خواستم از چین گوشی سفارش بدم . می خواستم ببینم ارزون ترین راهی که بیشتر از ۱۵ روز اینا بیشتر طول نکشه چی هست و حدودا چقدر هزینه اش میشه ؟‌ وزن بسته هم حدود ۷۰۰ گرم حساب کنید شما !‌
موفق باشید :)

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام !
دوستان بنده می خواستم از چین گوشی سفارش بدم . می خواستم ببینم ارزون ترین راهی که بیشتر از ۱۵ روز اینا بیشتر طول نکشه چی هست و حدودا چقدر هزینه اش میشه ؟‌ وزن بسته هم حدود ۷۰۰ گرم حساب کنید شما !‌
پست ems

sh*m

Registered User
لایک‌ها
64
@glc_engineer
سلام من یه سوال دارم ...ظاهرا نمیشه گفتگو داشت با شما، اگر ممکنه خودتون یه گفتگو شروع کنین من سوالمو بپرسم ممنون

Empyrium

Registered User
لایک‌ها
15
سلام مجدد !
عزیز حدود هزینه پست EMS رو میشه بفرمایید ؟‌
با تشکر !

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
سلام !
در مورد مالیاتی که ازت میگیرن سوال کردی از پست ؟
من از مامور پست ( که بسته میاره ) پرسیدم گفت از این سایتای اینترنتی میخوای بخری ؟ گفتم آره . گفت نخر وقتی برسه هزینه کارشناسی و هزینه گمرکی ازت میگیرن که پشیمونت میکنه میگی کاش از تهران میخریدم .
دیگه دقیق و با جزئیات نگفت اگه شما آمار دقیق داری به منم خبر بده . گفت برای اطلاعات دقیق تر باید برم خود اداره .

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
حتما !
البته هنوز نوبتتون نرسیده
زنبیل نذاشته بودی !
چقدر بده نا امید کردن بقیه...
خوبه یه اطلاعات از این پست های خارجی خواستیم اگه چیزه دیگه میخواستم کلا فوشم میدادید نه:eek:
زنبیل چیه داداش!؟
بقیه دوستان منو همراهی کنن...
یا علی

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
چقدر بده نا امید کردن بقیه...
خوبه یه اطلاعات از این پست های خارجی خواستیم اگه چیزه دیگه میخواستم کلا فوشم میدادید نه:eek:
زنبیل چیه داداش!؟
بقیه دوستان منو همراهی کنن...
یا علی
نه چه بدی داره یکی میاد میپرسه چطور گمرک رو بپیچونیم ؟
چه بد داره یکی که ظاهرا الکترونیک خونده حواسش به فیدبک نیست !!!
چه بدی داره آدم یه مثنوی هفتاد منو بیاد تو دوتا جمله بپرسه بعد فکر نکنه یه دفعه آمپر می پره یا فیوز میسوزه !
چه بدی داره یه دوستی یا استادی این زحمتو نده چند تا صفحه قبلی رو بخونه ؟
کلا احترام وادب داریم فحش چیه همشهری
ما همراه بقیه دوستان هستیم

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
نه چه بدی داره یکی میاد میپرسه چطور گمرک رو بپیچونیم ؟
چه بد داره یکی که ظاهرا الکترونیک خونده حواسش به فیدبک نیست !!!
چه بدی داره آدم یه مثنوی هفتاد منو بیاد تو دوتا جمله بپرسه بعد فکر نکنه یه دفعه آمپر می پره یا فیوز میسوزه !
چه بدی داره یه دوستی یا استادی این زحمتو نده چند تا صفحه قبلی رو بخونه ؟
کلا احترام وادب داریم فحش چیه همشهری
ما همراه بقیه دوستان هستیم
داداش 3 تا جمله خلاصه تو پست اولت به من گفتی اصلا معلوم نبود که با منی یا با کسی دیگه...!
آره داداش لیسانس الکترونیکم فیدبک هم مربوط به سیستم های حلقه بسته کنترل پذیر است. چه ربطی داره...!
شاهنامه مثنوی داره نه تاپیک;)... آمپر پروندن و فیوز سوزوندن ماله ماشینه;)...!
میشه یه برادر یا همشهری بهینه کار کنه و از همان ابتدا همینو بگه. نــــــــــــــــــــــــــــه...!
بله ادب و احترام شرط اول است...
شما همراه اول من هم همراه دوستان:D...
یـــــــا علی

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
داداش 3 تا جمله خلاصه تو پست اولت به من گفتی اصلا معلوم نبود که با منی یا با کسی دیگه...!
آره داداش لیسانس الکترونیکم فیدبک هم مربوط به سیستم های حلقه بسته کنترل پذیر است. چه ربطی داره...!
شاهنامه مثنوی داره نه تاپیک;)... آمپر پروندن و فیوز سوزوندن ماله ماشینه;)...!
میشه یه برادر یا همشهری بهینه کار کنه و از همان ابتدا همینو بگه. نــــــــــــــــــــــــــــه...!
بله ادب و احترام شرط اول است...
شما همراه اول من هم همراه دوستان:D...
یـــــــا علی
با شما بودم دقیقا
ربطش به اینه که وقتی میای از خلق الله میپرسی چطور گمرک رو بپیچونم یه کار غیر قانونی و تخلفه به همین راحتی
ربطش هم اینه امثال من نوعی نمیام وقت بذاریم راهنمایی بکنیم شما دوستانو تا کار خلاف بکنی
درس خوندی ولی احترام نمی ذاری به خلق الله تو مهندسی
و فکر میکنی افرادی که در کار بازرگانی هستن قاچاقچی هستن یعنی شب خوابین صبح بلند شدن شدن قاچاقچی
ضمنا از اون لیسانس شما اینجانب فوقش رو دارم از نوع الکترونیک و بازرگانی و...انداختمش تو کمد چون فهمیدم که هیچی نیستم
آمپر پروندن و فیوز پروندن هم توی همه سیستم های دارای فیوز هست نه فقط ماشین ...!
الان هم به صراحت میگم نه .
یه زحمت هم بکش در مورد سوالات پستی که اطلاعات در مورد انواع پست ها خواستی برو از چند صفحه قبل تا الان رو بخون
مثنوی هفتاد من رو برای مثال استفاده میکنن
صلوات
الهم صلی علی محمد و آل محمد

dr.alii

Registered User
لایک‌ها
199
آقا یه نفر داره واسه رضای خدا اینجا وقت میذاره عوض دستت درد نکنتونه؟
ما ایرانیا چرا قدرشناس نیستیم واقعا؟؟!!
واسه سلامتی مهندس صلواااااات :-D

dr.alii

Registered User
لایک‌ها
199
سلام به همه ی دوستان
من چند قلم جنس از علی اکسپرس سفارش دادم یه گوشی با یه پاوربانکه میخواستم بدونم گمرک مشهد چه جوریاست میشه پیچوندش؟؟؟:D
اگه نشه پیچوند چقدر هزینه های گمرکی و... در میاد؟
راه های پیچوندن هم اگه کسی میدونه دریغ نکنه ممنون...
در مورد پست سنگاپور و پست چاینا پست ایر میل و هنگ کنگ پست ایر میل اطلاعات مختصر و مفید میخواستم...
بنده زیاد اطلاعات ندارم
اما:
اگه نذاری پست بیاره در خونه بله میشه تا حدودی پیچوندش.
بسته رو رهگیری کن وقتی رسید مشهد قبل اینکه گمرکش رو محاسبه کنن برو خودت ازشون تحویل بگیر. اینجا دوستانی بودن بم گفتن شده مثلا 1000دلار رو اینجوری با 20-30تومن تحویل گرفتیم. نمیدونم ولی چیزی که من فهمیدم گمرک ایران قانون نداره. عشقیه. برو بگو بسته شخصیه و ازین حرفا زیاد واست نمیزنن ;-)
البته اساتید اگه اشتباه میگم تصحیح کنن :-D

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
سلام. من باز از علی اکسپرس خرید کردم. حدود صد دلار. از چندتا فروشنده. خورده ریز. ساعتو بدلیجاتو اینا. بعد میخوام واسه آدرس گیرنده آدرس داییم که توی اداره پست هست رو بدم که خریدا رو بفرستن پست. خواستم بدونم اینجوری باعث نمیشه پول پست کمتر پامون بیفته یا اصن پولی ندیم؟ ممنون.

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
من چند صفحه ای از این تایپک رو صرفا جهت اطلاع خودم داشتم میخوندم بر خودم وظیفه دونستم از مهندس عزیز و زحمتکش glc_engineer تشکر کنم بابت راهنماییاشون که با گذاشتن وقت زیاد و بدون منت جواب دوستان رو میدن و اطلاعاتشون رو با دیگران تقسیم میکنن
دوست عزیز خسته نباشی ایشا الله همیشه موفق باشی

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام. من باز از علی اکسپرس خرید کردم. حدود صد دلار. از چندتا فروشنده. خورده ریز. ساعتو بدلیجاتو اینا. بعد میخوام واسه آدرس گیرنده آدرس داییم که توی اداره پست هست رو بدم که خریدا رو بفرستن پست. خواستم بدونم اینجوری باعث نمیشه پول پست کمتر پامون بیفته یا اصن پولی ندیم؟ ممنون.
خود پول پست فرقی نمیکنه
فقط به احتمال زیاد کارمندهای پست هوای همکارشون رو دارن و پول کمتری بابات خدمات پستی گمرکی میگیرن !

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
خود پول پست فرقی نمیکنه
فقط به احتمال زیاد کارمندهای پست هوای همکارشون رو دارن و پول کمتری بابات خدمات پستی گمرکی میگیرن !
آها که اینطور. ممنون.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
با شما بودم دقیقا
ربطش به اینه که وقتی میای از خلق الله میپرسی چطور گمرک رو بپیچونم یه کار غیر قانونی و تخلفه به همین راحتی
ربطش هم اینه امثال من نوعی نمیام وقت بذاریم راهنمایی بکنیم شما دوستانو تا کار خلاف بکنی
درس خوندی ولی احترام نمی ذاری به خلق الله تو مهندسی
و فکر میکنی افرادی که در کار بازرگانی هستن قاچاقچی هستن یعنی شب خوابین صبح بلند شدن شدن قاچاقچی
ضمنا از اون لیسانس شما اینجانب فوقش رو دارم از نوع الکترونیک و بازرگانی و...انداختمش تو کمد چون فهمیدم که هیچی نیستم
آمپر پروندن و فیوز پروندن هم توی همه سیستم های دارای فیوز هست نه فقط ماشین ...!
الان هم به صراحت میگم نه .
یه زحمت هم بکش در مورد سوالات پستی که اطلاعات در مورد انواع پست ها خواستی برو از چند صفحه قبل تا الان رو بخون
مثنوی هفتاد من رو برای مثال استفاده میکنن
صلوات
الهم صلی علی محمد و آل محمد
باشه من خلاف کار شما طیب و طاهر...
الان میخوای بدونی که خلاف یعنی چی: یعنی همونایی که تو گمرک نشستن کیلویی دارن گمرک میگیرن!!!
من هیچ بی احترامی نکردم از قدیم گفتن "از کوزه همان طراود که در اوســـــــــت"
نه افرادی هستن ... استغفرالله...:general710:
آره هیچی نیست وقتی کسی نتونه استفاده کنه;)... "زکات علم نشر آن است"
عزیزم من گفتم ماشین نه اتومبیل هر سیستم الکترونیکی یک نوع ماشینه فوق لیسانس عزیز...
آخیش چه عجب دو زاری جا افتاد...
من موندم هر جایی که جر و بحثی میشه افرادی دینو به مسخره میگیرن و میگن صلوات...
اینم از دین و دیانت ما :(
من دیگه با شما هم حرفی ندارم چون وقت بیخودی هدر میره.
یا علی

بالا