• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
پست ایران مثل زمین فوتبال هست بسته های پستی شوت میشن این ور اون ور و تو حمل و نقل هم اصلا دقت نمیکنن . برای بسته های کوچک تیپاکس سرویس بهتری میده و بیمه هم میکنه یرای بسته های بزرگ باربری وطن توصیه میشه . پست برای کاغذ و .... مناسب هست البته اگر تبلت اسیب دیده مطمعنا بسته بندی شما مناسب نبوده اگر خوب بسته بندی کنید تو ضربه های که تو پست میخوره مقاوم میشه
بله کاملا دیدم چجور حمل میکنن
متاسفانه اطراف شیراز بودن دیگه گفتم تیپاکس سخت میشه براشون منتها چیزی که تو تیپاکس ممکنه تو پست نه اینه که تو تیپاکس میشه خودم بسته بندی کنم اما تو پست طرف پکیج رو کامل میگرده ببینه چیز خلافی نیست بعدم خودش بسته بندی میکنه .
منم چون چندمین بار بود که از این دفتر میفرستادم و تا حالا مشکلی نداشتم بهشون اعتماد کردم اما ظاهرا...

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
بله کاملا دیدم چجور حمل میکنن
متاسفانه اطراف شیراز بودن دیگه گفتم تیپاکس سخت میشه براشون منتها چیزی که تو تیپاکس ممکنه تو پست نه اینه که تو تیپاکس میشه خودم بسته بندی کنم اما تو پست طرف پکیج رو کامل میگرده ببینه چیز خلافی نیست بعدم خودش بسته بندی میکنه .
منم چون چندمین بار بود که از این دفتر میفرستادم و تا حالا مشکلی نداشتم بهشون اعتماد کردم اما ظاهرا...
ما بسته هایی که با پست ارسال میکنیم خودمون بسته بندی میکنیم و تحویل دفتر خدمات ارتباطی میدیم . فکر میکنم تا حدودی مقصر شما هستید که از بسته بندی خوبی استفاده نکردید و آسیب دیده تبلت ولی ممکنه تو ضربه کابل ال سی دی در اومده باشه و یه باز و بسته کنید مشکلش رفع بشه .

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
ما بسته هایی که با پست ارسال میکنیم خودمون بسته بندی میکنیم و تحویل دفتر خدمات ارتباطی میدیم . فکر میکنم تا حدودی مقصر شما هستید که از بسته بندی خوبی استفاده نکردید و آسیب دیده تبلت ولی ممکنه تو ضربه کابل ال سی دی در اومده باشه و یه باز و بسته کنید مشکلش رفع بشه .
بعضی اعتمادا هستن که اعتماد نیستن ، حماقت اند...
اگه درست نشه لاقل تجربه میشه که دیگه با پست نفرستم یا اگه مجبور شدم خودم بسته بندی کنم
در ضمتچن طبق گفته خریدار موقع وصل کردن تبلت به شارژ تبلت داغ میشه.(گرچه من با شارژ ۱۰۰٪ ارسال کرده بودم)

hassanmackie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
برای واردات حتما باید کارت بازرگانی داشته باشیم ؟ در حدود 1000 عدد

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
پیرو فرمایش دوستمون هانتر همین تبلت ها و لپ تاپ ها
با بسته بندی حرفه ای از کارخانه به تمام کشورهای دنیا ارسال میشه صحیح و سالم هم میرسه
پس مشکل از بسته بندی های ما در ایرانه !

hassanmackie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برای گمرک مگه فرقی میکنه چی باشه ؟ همین جوری گفتم هنوز چیز خاصی مد نظرم نیست فعلا در حال پرسو جو و کسب اطلاعات در زمینه واردات هستم.
من شنیدم میشه بدون کارت بازرگانی هم جنس اورد ولی شرایط و قوانین خاصی داره ؟ داریم همچین چیزی؟
من به اطلاعاتی در زمینه کارت بازرگانی و واردات نیاز دارم اگه دوستی میتونه منو راهنمایی کنه لطفا پیام بده .
مرسی

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
برای گمرک مگه فرقی میکنه چی باشه ؟ همین جوری گفتم هنوز چیز خاصی مد نظرم نیست فعلا در حال پرسو جو و کسب اطلاعات در زمینه واردات هستم.
من شنیدم میشه بدون کارت بازرگانی هم جنس اورد ولی شرایط و قوانین خاصی داره ؟ داریم همچین چیزی؟
من به اطلاعاتی در زمینه کارت بازرگانی و واردات نیاز دارم اگه دوستی میتونه منو راهنمایی کنه لطفا پیام بده .
مرسی
هزار تا چی کالای 1 دلاری یا 10000 دلاری گمرک ملاکش تعداد نیست ارزش کالا هست در هر صورت شما نیاز به کارت بازرگانی داری فقط کالاهایی که ارزششون زیر 1000 دلار هست نیاز به ثبت سفارش ندارن و پروسه ترخیص مقداری ساده تر هست ولی گمرکی رو باید بدید انبار داری و......

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
مرسی
پشت دستمو داغ کرده بودم که وقتی یکی اینجوری جواب میده هیچی نگم !
شما برای اینجور کارها نیا اینجوری سوال بپرس
یا کننده ای خلق الله را سرکار میذاری
یا کننده نیستی هرچی که شنیدی برو پهلوی همون و از همون بخواه گفته هاشو برا توضیح بده
وقت بقیه را میگیری
برای چی ؟
نه برای گمرک فرقی نمیکنه چیه
گمرک کیلویی پول میگیره شما طلا بیاری یا پنبه براش فرقی نمیکنه !!!!
همینجوری چیزی رو نگو
اینجا قسمت سرمایه و تجارته
عجب روزگاری شده !

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
هزار تا چی کالای 1 دلاری یا 10000 دلاری گمرک ملاکش تعداد نیست ارزش کالا هست در هر صورت شما نیاز به کارت بازرگانی داری فقط کالاهایی که ارزششون زیر 1000 دلار هست نیاز به ثبت سفارش ندارن و پروسه ترخیص مقداری ساده تر هست ولی گمرکی رو باید بدید انبار داری و......
هانتر جان وقت اضافه داری !
یکی که به خودش احترام نمیذاره
وقت نذار براش
برای گمرک مگه فرق میکنه چی باشه !!!!

hassanmackie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از اینکه باعٍث ناراحتی شدم شرمنده ولی دوست عزیز چرا ناراحت میشید
اول عرض کردم که فعلا درحال پرسو جو هستم هرکسی یه جیزی میگه .
شاید کسایی که من پرسیدم بلد نبودن شاید هم دوست نداشتن بقیه یاد بگیرن اطلاعات غلط دادن
اینجا سوال پرسیدم که شما دوستان در این زمینه تجربه دارید حداقل اطلاعاتی به من بدید .
خلاصه اگر منابع خوبی میشناسید که بتونه منو راهنماییی کنه ممنون میشم معرفی کنید ( قبل از اینکه با حرفام کسی دیگه ای ناراحت کنم)
بازم عذرخواهی میکنم
شب خوش
یا حق

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
آقا من یه بسته از انگلیس برایم فرستاده شده.
هنوز به دستم نرسیده.
مقصد بسته آبادان است.
اما امروز رفتم سایت رو چک کردم این رو زده.
screen.jpg

چرا مقصد رو اهواز زده؟
ممکنه بسته اشتباهی تحویل داده شده باشه؟
من اصلا توی آدرس گیرنده اصلا اهواز درج نشده بوده چطور ممکنه اهواز تحویل داده شده باشه؟!

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
آقا من یه بسته از انگلیس برایم فرستاده شده.
هنوز به دستم نرسیده.
مقصد بسته آبادان است.
اما امروز رفتم سایت رو چک کردم این رو زده.
مشاهده پیوست 661691

چرا مقصد رو اهواز زده؟
ممکنه بسته اشتباهی تحویل داده شده باشه؟
من اصلا توی آدرس گیرنده اصلا اهواز درج نشده بوده چطور ممکنه اهواز تحویل داده شده باشه؟!
استاد یه زحمت بکش با اداره پست محل سکونت و نهایتا اهواز تماس بگیر برای پیگیری !

x.cod3r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تجربه خرید از چین با آرامکس داشتم چند روز پیش.
مزیت آرامکس اینه که 6-7 روز تحویل میده... کلا کارای ترخیص و تحویلش خیلی سریع هست.از این بابت راضی کننده هست
عیب آرامکس هم هزینه های زیادش هست که اگر آدم خودش بره کارای ترخیص رو انجام بده خیلی پایینتر میفته.

takeitez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلامی دوباره خدمت دوستان زحمت کش این فروم
اگه 20-30 قطعه غیر الکترونیکی با مجموع قیمت حدود 80 دلار از خارج از کشور بخریم و واسمون پست شه , البته قطعات متفاوتی هستم که همشون تکی ان .
مثله پیچ و مهره و چسب و لوله کربنی و از این دست . شرایط گمرکیش چی میشه ؟
در ضمن وقتی میگن هر نفر فلان (50-80 ) دلار معافیت مالیاتی داره , اگه بخوام محصولاتمو تو چند قسمت پست کنم ایران میتونم از معافیت مالیاتی هرکدوم استفاده کنم ؟ (حتی اگه آدرس همه 5 نفر یکسان باشه )

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلامی دوباره خدمت دوستان زحمت کش این فروم
اگه 20-30 قطعه غیر الکترونیکی با مجموع قیمت حدود 80 دلار از خارج از کشور بخریم و واسمون پست شه , البته قطعات متفاوتی هستم که همشون تکی ان .
مثله پیچ و مهره و چسب و لوله کربنی و از این دست . شرایط گمرکیش چی میشه ؟
در ضمن وقتی میگن هر نفر فلان (50-80 ) دلار معافیت مالیاتی داره , اگه بخوام محصولاتمو تو چند قسمت پست کنم ایران میتونم از معافیت مالیاتی هرکدوم استفاده کنم ؟ (حتی اگه آدرس همه 5 نفر یکسان باشه )
گمرک پستی معمولا قانون گمرک رو به صورت سلیقه ای اجرا میکنه
صد درصد نمیشه گفت
ضمنا مورچه چیه که کله پاچش چی باشه
حالا مثلا 80 دلار رو گمرکی ازت بگیرن شاید بشه 10 تا 20 هزار تومن !

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
تجربه خرید از چین با آرامکس داشتم چند روز پیش.
مزیت آرامکس اینه که 6-7 روز تحویل میده... کلا کارای ترخیص و تحویلش خیلی سریع هست.از این بابت راضی کننده هست
عیب آرامکس هم هزینه های زیادش هست که اگر آدم خودش بره کارای ترخیص رو انجام بده خیلی پایینتر میفته.
مزیت خیلی خاصی نداره
توی بعضی مسیر ها ارزونتره بیشتر مسیرهای آسیایی
هر کی هر باری که میخواد بیاره باید استعلام بگیره از همه این شرکتها
هرکدوم مناسب تر بود بیاره
ضمنا هیچ وقت پسکرایه ایران نکنین
پیشکرایه بدین
پسکرایه ایران بعضا سه برابر پیشکرایه کشورهای خارجیه
پریپیمنت کنین

takeitez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
صد درصد نمیشه گفت
حق با شماست ولی بیشتر تعداد مد نظرم بود که گویی مهم نیست.

takeitez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
صد درصد نمیشه گفت

اگه حوصله و وقت داری با جزئیات بیشتری موضوع رو بگم
آقا اصن من چطوری میتونم با شما چت کنم ؟

بالا