• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان
بالاخره بسته من با 16 روز گیر کردن در گمرک ایران دیروز بدستم رسید
هیچ کسی هم پاسخگو نبود، مخصوصا مسئول این قضیه در گمرک بسته های زیر 2 کیلو، آقای طیبی و خانم هاشمی در چهار راه لشگر
بسته 170 دلار ارزش داشت 50 دلار کم کردن بخاطر اینکه اولین گوشی بود که در سال خریدم
بسته 120 دلاری را 7% ارزش گمرکی گرفتن 20 هزار تومان
و 3 تا قیمت جدا هم تو برگه سبز گمرک زدن نمیدونم برای چی یه 19000 تومان و 9500 تومان و 1500 تومان مجموعا پول گمرک 50 هزار تومان + 18094 تومان هزینه پست = جمعا 70 هزار تومان پول گمرک گوشی redmi note 2 + گلس nillkin
سلام،
خدا رو شکر که بسته بالاخره سالم رسید! ;)
بالاخره بسته رو با پست آوردن یا حضوری از گمرک گرفتید؟
سه تا مبلغ آخر برای 9 در صد مالیات بر ارزش افزوده هست ( 6 درصد + 3 درصد) و یک 0.5 درصد اضافه.

Ashkan.Dejagah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی تو این هفته بسته تبلت داشته که رسیده باشه ایران ؟
مثه اینکه جدیدا نمیدونم چشونه که تبلته ا رو از تهران همون روزی که میرسه برگشت میزنن!!!!
هر چی هم تماس میگیری میگن ما نمیدونیم چرا برگشت خورده یکی میگه خالی بوده یکی میگه آدرس نداشته اما مطمئنا هیچکدوم از این دلایل نیست فقط طبق جستجوهایی که از افراد مختلف کردم تا الان 5 تا بسته پیدا کردم که تو همین هفته برگشت خورده از تهران!!!
آخه اینا چه مرگشونه
گمرکشون رو که میگیرن مالیات ارزش افزوده و حق توزیع پست هم میگیرن!! دیگه برگشت زدنشون چیه؟!
اینا فقط میخان که جنس قاچاف بیاد و هیچ چیزی واسش پرداخت نشه!!!؟
دوستان اگر اطلاعی دارن از این وضعیت لطفا ما رو هم درجریان بزارن.
آیا این جریان قرار ادامه دار باشه؟!
بسته هایی که برگشت خورده طبق پیگیری من همه تبلت بودن . و خودشون هم نمیدونن چرا برگشت زدن!!!!
این خانوم هاشمی و آقای طیبی هم چندین بار تماس گرفتم .... اما میگن نمیدونیم

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
سلام،
خدا رو شکر که بسته بالاخره سالم رسید! ;)
بالاخره بسته رو با پست آوردن یا حضوری از گمرک گرفتید؟
سه تا مبلغ آخر برای 9 در صد مالیات بر ارزش افزوده هست ( 6 درصد + 3 درصد) و یک 0.5 درصد اضافه.
ممنون، خداروشکر سالم هست
و با پست درب منزل تحویل دادن

e4gle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
مکمل بدنسازی برای مصرف شخصی چطور هست وارداتش؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
کسی نبود راهنمایی بکنه؟
نه

هزینه پست پیشتار و سفارشی براسه یک بسته 50 گرمی چقدره
با مراجعهبه اداره پست محل سکونت با ذکر مبدا و مقصد پیگیری بفرمائید

سلام یه سوال داشتم
این سایت اداره پست خودمون یا سایتی فارسی نیست بشه توش مثلا ده تا کد رهگیری رو همزمان پیگیری کرد؟
من تا به حال ندیدم

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
سلام
داستان این علی اکسپرس شیپینگ چیه؟
عین همون yanwen میمونه؟داخل ایران ترک نمیشه؟

Sent from my SM-E700F using Tapatalk

wickey2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به استاتید گرامی
من یک سوال داشتم
بسته ای از یک سایت خارجی خریداری کردم که چینی بود ولی از مقصد هلند برای من ارسال کردند.
الان حدود 8 روز کاری که معادل 11 روز غیر کاری است در بخش گمرک پست ایران مانده (چهارراه لشکر) البته تلفنی متوجه شدم.
بسته من حدود 1.5 کیلو حداکثر وزن داره و محتوی اسباب بازی (هلی کوپتر کنترلی+ریموت البته بدون دوربین و تجهیزات اضافی است)است.
در بخش هایی متوجه شدم شاید نیاز داشته باشه حضوری بروم و جاهایی قید شده با پست به مقصدی که روی بسته در تهران قید کردم ارسال میشه و نیاز به پیگیری حضوری نیست البته تلفنی هم خیلی سخت جواب میدن.
و بعضی جاها نوشته شده نیاز به پلمپ شدن و گرفتن تایید از سازمان تنظیم مقررات رادیویی داره.
میخواستم از تجربیات ارزشمند شما بهره مند بشم.

maryamrm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به اساتید محترم
من یک چهار کالا از aliexpress خریداری کردم یکی از بسته ها 22 روزه رسید سه تای دیگه بعد از گذشت یک ماه هنوز نیومدن
اطلاعاتی که پست چین میده من حس میکنم باید جابجا باشه یا بسته رسیده باشه ایران اما توی سایت پست ایران میگه هنوز نرسیده!!! گیج شدم این بسته کجاست کی میرسه؟
1.JPG 2.JPG 3.JPG

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
سلام به استاتید گرامی
من یک سوال داشتم
بسته ای از یک سایت خارجی خریداری کردم که چینی بود ولی از مقصد هلند برای من ارسال کردند.
الان حدود 8 روز کاری که معادل 11 روز غیر کاری است در بخش گمرک پست ایران مانده (چهارراه لشکر) البته تلفنی متوجه شدم.
بسته من حدود 1.5 کیلو حداکثر وزن داره و محتوی اسباب بازی (هلی کوپتر کنترلی+ریموت البته بدون دوربین و تجهیزات اضافی است)است.
در بخش هایی متوجه شدم شاید نیاز داشته باشه حضوری بروم و جاهایی قید شده با پست به مقصدی که روی بسته در تهران قید کردم ارسال میشه و نیاز به پیگیری حضوری نیست البته تلفنی هم خیلی سخت جواب میدن.
و بعضی جاها نوشته شده نیاز به پلمپ شدن و گرفتن تایید از سازمان تنظیم مقررات رادیویی داره.

هرگونه Drone نیاز به اخذ مجوز و طی مراحل قانونی داره که باید برید دنبالش، حتی اگه اسباب بازی باشه.

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
سلام به اساتید محترم
من یک چهار کالا از aliexpress خریداری کردم یکی از بسته ها 22 روزه رسید سه تای دیگه بعد از گذشت یک ماه هنوز نیومدن
اطلاعاتی که پست چین میده من حس میکنم باید جابجا باشه یا بسته رسیده باشه ایران اما توی سایت پست ایران میگه هنوز نرسیده!!! گیج شدم این بسته کجاست کی میرسه؟
مشاهده پیوست 873614 مشاهده پیوست 873615 مشاهده پیوست 873616
رسیده تهران. تا زمانی که بسته به ایران نرسیده باشه، توی سایت پست ایران اطلاعاتی نمیده، اما از زمانی که میرسه فرودگاه، اطلاعاتش میره تو سایت پست ایران. وضعیت بسته توی سایت پست ایران هم معمولا با چند ساعت تاخیر آپدیت میشه.

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
سلام به استاتید گرامی
من یک سوال داشتم
سلام دوست گرامی،
با توجه به اطلاعاتی که دادید به نظر نمیرسه مشکلی وجود داشته باشه. خوب بود قیمت دلاری بسته رو هم اعلام کنید.
نگران نباشید تو یک مورد اخیر بسته بعد از 16 روز سالم به دستشون رسیده بود. (چند تا پست قبل رو مطالعه کنید)
به هر حال پیگیری حضوری ممکنه تاثیر داشته یاشه.
موفق باشید

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
سلام به اساتید محترم
مشاهده پیوست 873614 مشاهده پیوست 873615 مشاهده پیوست 873616
سلام به شما،
من با بررسی کد رهگیری مرسوله شما، متوجه شدم که بسته هنوز به تهران نرسیده (یا حداقل در تهران ثبت نشده) و به عبارت دقیق تر هنوز در راه ایران هست.
البته به نظرم گفته دوستمون در مورد اینکه چون اطلاعات در سایت پست نمایش داده شده پس مرسوله در ایران هست، دقیق نیست هر چند برای بعضی مرسوله ها همین طوره. بلکه نمایش اطلاعات تو سایت پست به این دلیله که اطلاعات مرسوله شما تو سیستم جهانی EDI ثبت شده.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام به استاتید گرامی
من یک سوال داشتم

هرگونه Drone نیاز به اخذ مجوز و طی مراحل قانونی داره که باید برید دنبالش، حتی اگه اسباب بازی باشه.
نظر دوستمون تایید میشه
سلام دوست گرامی،
با توجه به اطلاعاتی که دادید به نظر نمیرسه مشکلی وجود داشته باشه. خوب بود قیمت دلاری بسته رو هم اعلام کنید.
نگران نباشید تو یک مورد اخیر بسته بعد از 16 روز سالم به دستشون رسیده بود. (چند تا پست قبل رو مطالعه کنید)
موفق باشید

سلام به شما،
من با بررسی کد رهگیری مرسوله شما، متوجه شدم که بسته هنوز به تهران نرسیده (یا حداقل در تهران ثبت نشده) و به عبارت دقیق تر هنوز در راه ایران هست.
البته به نظرم گفته دوستمون در مورد اینکه چون اطلاعات در سایت پست نمایش داده شده پس مرسوله در ایران هست، دقیق نیست هر چند برای بعضی مرسوله ها همین طوره. بلکه نمایش اطلاعات تو سایت پست به این دلیله که اطلاعات مرسوله شما تو سیستم جهانی EDI ثبت شده.

در مورد آلات پروازی حتی اسباب بازی به شدتن سخت گیری میشه
احتمالا کالای ایشون در حال بررسی گمرکی است

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324

maryamrm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به شما،
ممنون از پاسخگویی هر رو دوست عزیز، ولی اینکه انقدر طول کشیده به ایران برسه آیا عادی هست؟ بیشتر از یک ماه هستش، چطوری میتونم پیگیری کنم؟ اصلا امکانش هست یا دیگه باید بیخیال مرسوله بشم؟

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
ممنون از پاسخگویی هر رو دوست عزیز، ولی اینکه انقدر طول کشیده به ایران برسه آیا عادی هست؟ بیشتر از یک ماه هستش، چطوری میتونم پیگیری کنم؟ اصلا امکانش هست یا دیگه باید بیخیال مرسوله بشم؟
طبیعیه. من الان دوتا بسته از چین دارم که با پست سنگاپور ارسال شده و بیشتر از 40 روز میگذره و هیچ خبری ازشون نیست.

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
خواهش. از زمان ارسال مرسوله شما حدود 14 روز میگذره (10/16) و این زمان خیلی غیر متعارف نیست. برای تحویل کالا از Aliexpress زمان رو تا 45 روز هم اعلام می کنن.
به نظرم یه هفته دیگه هم صبر کنید و اگر وضعیت تغییری نکرد، میتونید سرنوشت مرسوله رو از شرکت پست فرستنده استعلام کنید. اصطلاحاً investigation انجام بدهید برای تعیین تکلیف مرسوله.

wickey2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آیا از مراحل کسب مجوز اطلاعی دارید؟ شخص حقیقی بدون مدرک خاص و بدون کارت بازرگانی هم مجوز بگیره ؟ کجا باید مراجعه کنم و مراحلش چیه و حدودا هزینه و زمانش چقدره؟ البته هنوز از پست اطلاع مشخصی به من نداند و گفتند اگر نیاز باشه حضوری مراجعه کنید از پست براتون دعوت نامه با پست پیشتاز میارند محل ی که آدرس دریافت بسته را قید کردید.هلی کوپتر هم جزو گرو Drone ها محسوب میشوند؟
وزن بسته من حدود 1.25 کیلو شده و ارزش بسته $ 99.99 است.

wickey2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست گرامی،
موفق باشید
قیمت بسته من 99.99 دلار است و تصویر هم پیوست کردم

فایل های ضمیمه

• heli.JPG
    heli.JPG
    22.2 KB · نمایش ها: 21

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
قیمت بسته من 99.99 دلار است و تصویر هم پیوست کردم
دوست گرامی،
با توجه به ارزش اعلام شده به بسته شما گمرک تعلق میگیره.
در مورد مقررات هلیکوپتر اطلاع دقیق ندارم ولی اگر وارداتش قانونی باشه، اصولا مشکلی نداره.
از اینکه بارتون تو گمرک هست مطمئن هستید؟ میتونید کد رهگیری رو اعلام کنید یا پ.خ. کنید.
معمولا یک زمان نسبتا طولانی بین خروج بسته از گمرک کشور مبدا تا ورود به گمرگ کشور مقصد طول میکشه.

بالا