• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

wickey2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته الان مطلع شدم بسته من رفته برای بازبینی و ممکنه توقیف بشه (یه هلی کوپتر کنترلی معمولی) یا شاید برگشت بخوره.
کسی از دوستان استاتید میتونه راهنمایی کنه لطفا.
سپاس از اینکه وقت میگذارید و محبت میکنید پاسخ می دهید.

wickey2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست گرامی،
با توجه به ارزش اعلام شده به بسته شما گمرک تعلق میگیره.
در مورد مقررات هلیکوپتر اطلاع دقیق ندارم ولی اگر وارداتش قانونی باشه، اصولا مشکلی نداره.
از اینکه بارتون تو گمرک هست مطمئن هستید؟ میتونید کد رهگیری رو اعلام کنید یا پ.خ. کنید.
معمولا یک زمان نسبتا طولانی بین خروج بسته از گمرک کشور مبدا تا ورود به گمرگ کشور مقصد طول میکشه.
با تلفن های 61929339 خانم هاشمی پیگیری کردم گفتند رفته برای بازبینی و احتمالا توقیف میشه و حضوری نمیتونید فعلا بروید جهت اقدام تا فردا مجدد پیگیری کنم.از تاریخ 17/10/2015 رسیده ایران و تو گمرک هست و گفتند ارزیابی ش غیر حضوریه.تصویر پیگیری پست هم پیوست کردم.

Ehsan756

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام
بچه ها من میخوام یه دونه لباس عروس از چین وارد کنم
قیمتش حدود 300 دلاره
میخواستم ببینم بهتره از حالت فیری شیپینگ استفاده کنم یا پستهای دیگه
البته میدونم پستهای دیگه مشمول هزینه میشه ولی میخوام زود به دستم برسه
سوال و مشکل اصلیم تو بحث گمرکش هست که حدودا این لباس چند واسه من در میاد؟
واینکه من کارت بازرگانی هم ندارم
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن تو بحث لباس و این چیزا راهنمایی کنن..

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
با تلفن های 61929339 خانم هاشمی پیگیری کردم گفتند رفته برای بازبینی و احتمالا توقیف میشه و حضوری نمیتونید فعلا بروید جهت اقدام تا فردا مجدد پیگیری کنم.از تاریخ 17/10/2015 رسیده ایران و تو گمرک هست و گفتند ارزیابی ش غیر حضوریه.تصویر پیگیری پست هم پیوست کردم.
به نظرم عجیبه که توقیف بکنن چون جزو ممنوعات پستی نیست. به هر حال امیدوارم بتونید بزودی مرسوله رو دریافت کنید.
در ضمن جهت اطلاع دوستان لطفاً نتیجه کار رو اطلاع بدید.

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
قیمتش حدود 300 دلاره
برای یک عدد نیازی به کارت بازرگانی نیست. زمان تحویل برای پستهای مختلف رو هم که خودتون میتونید مقایسه کنید.
گمرکی برای پوشاک رو حدود 100 درصد در نظر بگیرید (مجموع هزینه پست و کالا مشمول حقوق گمرکی میشود).

mr.moham9d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام و احترام
هیچ مشکلی نداره بسته به دستتون میرسه توقیف نمیکنن
اون چیزی که من در ترکینگتون میبینم ارسال کردند به اداره پست

mr.moham9d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
قیمتش حدود 300 دلاره
سلام
فری شیپینگ حدود 20 روزه میاد از چین
بحث گمرکیش اینه که شما میتونید به فروشنده بگید قیمت لباس رو بزنه 40 دلار
حتما بزنه 40 دلار که گمرک گیر نده
اگه 300 دلار بخوره حدودا 170 ازتون میگیرن
اگه کمتر از 50 دلار ارزشیابی بشه که گمرک نمیخوره و فقط هزینه پست توی ایران را دارید که اونم از 4 تومان هست تا 23.500

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
با سلام و احترام
هیچ مشکلی نداره بسته به دستتون میرسه توقیف نمیکنن
اون چیزی که من در ترکینگتون میبینم ارسال کردند به اداره پست

لطفاً اطلاعات غلط ندید دوست عزیز. آخرین وضعیت کد ایشون Send item to customs هست که به معنی ارسال بسته به گمرک می باشد.

wickey2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تشکر و سپاس از پاسخ همه دوستان ، خدمت اساتید عرض کنم بسته من پس از پیگیری های مدام نتیجه : یک نفر می گوید توقیف شده یکی دیگر میفرماید که هیچ اطلاعاتی نیست.با دانستن این مطلب که سفارش من جزء ممنوعات پستی نیست ، در حال حاضر هیچ گونه خبر معتبری نمیتوان کسب کرد.مثل اینکه سفارش من گم شده یا تحویل نمیدهند.آخرین مطلب ی که گفتند قبل تر این بوده که رفته برای بازبینی گمرک.این کالا در بسیاری از فروشگاه های اینترنتی و اسباب بازی فروشی های سطح شهر در حال فروش است.اگر از دوستان تجربه مشابه یا راه حلی دارد لطفا راهنمایی بفرمایید.فعلا که به نظر نمیرسد سفارشی را بتوانم دریافت کنم.

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
تشکر و سپاس از پاسخ همه دوستان ، خدمت اساتید عرض کنم بسته من پس از پیگیری های مدام نتیجه : یک نفر می گوید توقیف شده یکی دیگر میفرماید که هیچ اطلاعاتی نیست.با دانستن این مطلب که سفارش من جزء ممنوعات پستی نیست ، در حال حاضر هیچ گونه خبر معتبری نمیتوان کسب کرد.مثل اینکه سفارش من گم شده یا تحویل نمیدهند.آخرین مطلب ی که گفتند قبل تر این بوده که رفته برای بازبینی گمرک.این کالا در بسیاری از فروشگاه های اینترنتی و اسباب بازی فروشی های سطح شهر در حال فروش است.اگر از دوستان تجربه مشابه یا راه حلی دارد لطفا راهنمایی بفرمایید.فعلا که به نظر نمیرسد سفارشی را بتوانم دریافت کنم.
به نظر بهترین راه مراجعه به گمرک امانات پستی واقع در چهار راه لشکر هست، البته اگر تاکنون مراجعه نکردید. (ساعت کاری تا حدود ساعت 13)
در یک تجربه شخصی، برخورد مناسب و تلاش برای حل مشکل رو از کارمندان دیدم.

wickey2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مراجعه کردم دیروز به پست بعد از کلی پرس و جو منو فرستادن بخش گمرک امام ***** که ساختمان کناری پست لشکرک بود قسمت مراجعین حضوری پست که کسی تشریف نداشت و رفتم از یکی از کارمندان سوال کردم و گفتند باید مراجعه کنم به سرکار خانم هاشمی و تلفنی از همون جا تماس گرفتند و ایشان پاسخ دادند که در حال بررسی هستش و حضوری اجازه ندادند بروم اتاق ایشان.
در نتیجه مراجعه حضوری نیز مانند تماس تلفنی بود و نتیجه چندانی نداشت.

Last edited:

shahab23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان
تبلتی که من سفارش دادم الان 4 روزه که وضعیتش Send item to customs هست
تا چند روز طبیعیه توی گمرک موندنش؟

ممنون
untitled-png.876407

فایل های ضمیمه

• Untitled.png
    Untitled.png
    32 KB · نمایش ها: 126

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322

irking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
ببخشید من می خواهم از علی اکسپرس خرید کنم، 2 عدد کفش ،1 پیراهن و 1 ساعت، قیمت کل هم حدود 70-80 دلار میشه، آیا به این بسته گمرک میخوره؟
اگه اره،میدونید تقریبا چقدر هزینه گمرک میشه؟
مرسی

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
سلام دوستان
ببخشید من می خواهم از علی اکسپرس خرید کنم، 2 عدد کفش ،1 پیراهن و 1 ساعت، قیمت کل هم حدود 70-80 دلار میشه، آیا به این بسته گمرک میخوره؟
اگه اره،میدونید تقریبا چقدر هزینه گمرک میشه؟
مرسی
برای کفش و لباس که بعیده. برای ساعت هم اگه خیلی تجملاتی نباشه (که معمولاً ساعت های چینی اینطور نیستند)، اونم گمرکی نمیخوره.

wickey2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
کسی از اساتید اطلاع داره مراحل ترخیص کالای پستی که از خارج وارد شده و از مرحله گمرک گذشته چیه؟
بسته ای که یکی از دوستانم از سنگاپور سفارش داده بوده (چند عدد تبلت) از گمرک خارج شده و بهش گفتند در انبار هست و شماره ای دادن بهش که مخصوص بسته اش است.
گفتند باید با مدارک شناسایی مراجعه کنه اداره گمرک امانات پستی برای ترخیص و البته کالاش از مرحله گمرک احتمال میدم رد شده باشه.
ممنون میشم اگر دوستان محترم تجربه ای دارند مطرح بفرمایند.
سپاس.

wickey2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
کسی از اساتید اطلاع داره مراحل ترخیص کالای پستی که از خارج وارد شده و از مرحله گمرک گذشته چیه؟
بسته ای که یکی از دوستانم از سنگاپور سفارش داده بوده (چند عدد تبلت) از گمرک خارج شده و بهش گفتند در انبار هست و شماره ای دادن بهش که مخصوص بسته اش است.
گفتند باید با مدارک شناسایی مراجعه کنه اداره گمرک امانات پستی برای ترخیص و البته کالاش از مرحله گمرک احتمال میدم رد شده باشه.
ممنون میشم اگر دوستان محترم تجربه ای دارند مطرح بفرمایند.
سپاس.

maryamrm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان وضعیت بسته من هنوز هیچ تغییری نکرده چیکار کنم؟ ممکنه کلا هیچ وقت به دستم نرسه یا گم بشه؟ آخه از 10/16 تا حالا یعنی واقعا هنوز ایران نرسیده؟ :(((((((((

بالا