• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
سلام
4 تا کتونی دیدم تو آمازون تخفیف هم داره و قیمتش برای من مناسب هست
حالا اگه اینا رو بگم فامیلی تو آلمان برای من بگیره پست کنه با چه پستی بفرسته و چند روزه میرسه و گمرک میخوره یا نه ؟
معمولا یک کتونی که میاد البته برای من نه برای یکی از دوستام مستقیم میره در خونه
حدودا هزینه پستش مثلا dhl اکسپرس باشه چقدر میشه نهایتا 4 کتونی 2 کیلو باشه؟
ممنونم

تا جایی که من از DHL پرسیدم، بسته زیر 1 کیلو حدود 100 هزار تومان هست ارسالش به اروپا. از اونجا به ایران رو باید فرستنده از مبدا چک کنه.

mainy_harry2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
دوستان کسی میدونه تعرفه گمرک برای واردات لپ تاپ چند درصد هستش ؟از دبی .

zolmat

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
درود
دوستان کسی میدونه تعرفه گمرک برای واردات لپ تاپ چند درصد هستش ؟از دبی .

فقط 4 درصد .

كد تعرفه: 84713020
كد سيستم هماهنگ: 84713020
شرح: ماشين هاي خودکار دا ده پردا زي شخصي( pc)کيفي (note book)
حقوق ورودي: 4
سال: 1389

Last edited:

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
ظلمت جان این گمرکی اسباب بازی خیلی زیاد نیست؟ شاید من اشتباه میکنم؟ نوشته گمرک اسباب بازی: 55 درصد! اینکه خیلی زیاده. میشه شما هم یه چک کنی شاید من اشتباه میکنم.

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
سلام کسی می دونه هزینه پست از کانادا به ایران چقدر هست؟ یه ایپد میخوان واسم بفرستن میگن پست گفته 240$ میشه!
بعد ممکنه تو گمرک گیر کنه کسی میدونه تعرفه گمرکی تبلت چنده؟

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
ظلمت جان این گمرکی اسباب بازی خیلی زیاد نیست؟ شاید من اشتباه میکنم؟ نوشته گمرک اسباب بازی: 55 درصد! اینکه خیلی زیاده. میشه شما هم یه چک کنی شاید من اشتباه میکنم.

55 درصد + 4 درصد مالیات ارزش و افزوده و غیر افزودنیها مجاز خوراکی = 59 درصد؟

tasbih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه چیز بهت می گم و خلاصت کنم!
به شدت دنبال خرید از شرکت های چینی هستم اما همشون کلاه بردارن!
برای اثبات حرفم با نمایندگی اصلی dhl در ایران حرف زدم گفت تا چیزی به اسم خرید اینترنتی برای پست نشده و اینکه این سایت ها اسم dhl رو میارن برای جلب اعتماد شماست که پول رو بریزین!
خیلی باهالی که می خوای 1000 دلار رو همینجوری بدی دستشون!
اگر 1000 دلارت رفت می خوای بری خره کیرو بچسبی؟
من می خوام یه موبایل 100 دلاری بخرم از چین دارم کل اینترنت رو واسه تحقیق می ذارم زیر پا!
وسترن آنیین یک حواله بانکی بی نام و نشان هست برای کلاه برداری چون دیگه نمی تونی پیگیری کنی که پولت به کجا میره و نمی تونی اگر بهت جنس رو ندادن پیگیری کنی چون اصلا پیگیری نداره!
اما پی پال رو می تونی تا حدی پیگیری کنی!کلا گول صادر کردن فاکتور و این حرف ها رو نخور که همش دروغ!
از دو سایت چینی زیر بخر که مطمئن هستن و پی پال هم دارن و عمده هم می فروشن و سایت واسطه بین خریدار و فروشنده هستن:
www.dhgate.com
www.alibaba.com
البته یادت باشه که اگر با پی پال خرید کردی و مقصد رو زدی ایران قید پولت رو بزن چون هم حساب خریدار رو می بنده پی پال هم فروشنده می تونه خیلی راحت واست جنس رو نفرسته چون ایران تحریمه!
پس بهترین و مطمئن ترین راه این هست که از 2 سایت بالا که گفتم خرید کنی و با پی پال خرید کنی و به ایران هم نفرستی اول بفرستی دبی بعد واست بفرستن ایران!
شرکت ایران دلیور داره این کار رو انجام میده که خودم هم می خوام باهاشون شروع به کار بکنم!
این ها تجربه 2 3 هفته تحقیق من برای خرید از چین بود!

ایران دلیور !!!! چجوری به این سایت ها اعتماد می کنی؟!!! نه ثبتی نه دفتر رسمی ، حتی یه شماره تماس درست و حسابی هم ندارن. واقعا که !!!!

tasbih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته دوست عزیز دقیقا 95 هزار تومان پول پستش شد از آلمان به ایران ! ولی فکر نکنم گمرک بگیره . چون دوستم گفت گزینه هدیه تو فرمی که بود زدم ! یه نفر هم بهم گفت من همینطوری برای دوستم انجام دادم 1 ریال هم گمرک نداد ! اگرم گفت گمرک 1 کم چک و چونه میزنم که هدیه است و از این حرفا :دی
چک و چونه مفهومی نداره.... اگه یه بسته از DHL به گمرک بره شما وقتی متوجه میشی که براش قبض انبار صادر بشه و یا به عبارتی وارد سیستم گمرک بشه .... اگه اینطور هم بشه حتما همه پروسه ترخیص یا مرجوعی باید طی بشه
ببینید اگه با پست DHL برات ارسال کنه هزینه بیشتری بابت هزینه پستی میپردازین ولی تو پست ایران بسته باز نمیشه و مستقیم میارن در خونه تحویلتون میدن و هیچ گمرکی بهش نمیخوره.این حرفو من از یکی از کارمندان پست تهران 4راه لشگر شنیدم راست و دروغش رو نمیدونم.
همه و باز هم می گم همه بسته ها چک یا باز میشه .... اما گاهی اینقدر حرفه ای دوباره می بندن که عمرا متوجه بشی

hossein6076

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها من یه مانیتور خریدم با پست بدم برام بفرستن بهتره یا باربری؟؟از لحاظ ایمنی که بسته خراب نشه اخه تیپاکس نداره شهرمون

Last edited:

azunited

Registered User
لایک‌ها
3
تعرفه وارد کردن ماشین توسط جانبازان در حال حاضر چطوره ؟ ( من شنیدم جانبازان یک ماشین میتونند بدون هزینه گمرکی وارد کنند) . اگه کسی اطلاعات کاملی داره بذاره لطفا .

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوستان روی سایت DHL چطور میشه فهمید بسته گمرک خورده یانه؟
تو این مرحله آیا بسته از گمرک رد شده یا خیر؟
Processed at TEHRAN - IRAN (ISLAMIC REPUBLIC OF)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دوستان روی سایت DHL چطور میشه فهمید بسته گمرک خورده یانه؟
تو این مرحله آیا بسته از گمرک رد شده یا خیر؟
Processed at TEHRAN - IRAN (ISLAMIC REPUBLIC OF)

دی اچ ال کدهای قدیمی رو نگه نمیداره وگرنه برات چک میکردم. بهترین کار اینه که زنگ بزنی ازشون بپرسی. یا وقتی زنگ می زنن آدرس بگیرن خودشون میگن.

به هر حال چه گمرکی خورده باشه چه نخورده باشه کاری از دست گیرنده بر نمیاد. ;)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دی اچ ال کدهای قدیمی رو نگه نمیداره وگرنه برات چک میکردم. بهترین کار اینه که زنگ بزنی ازشون بپرسی. یا وقتی زنگ می زنن آدرس بگیرن خودشون میگن.

به هر حال چه گمرکی خورده باشه چه نخورده باشه کاری از دست گیرنده بر نمیاد. ;)

ممنون عزیز

Vahid1984

Registered User
لایک‌ها
2
سلام،

من یه محصولی خرید کردم آنلاین که قیمت محصول 75$ هست، وزنش 5 کیلو هست، گفتن 41% گمرکی می خوره.

خواستم بدونم این % بر روی قیمت محصول می خوره، یا قیمت محصول + هزینه ارسال؟

هزینه ارسالش هم شده 72$، اما یارو پشت تلفن گفت هزینه گمرک برای هزینه ارسال هم هست.

من از دوستان پرسیدم گفتن اینطور نیست، فقط بر روی محصول می خوره گمرکی.

ممنون می شم یکی این رو تایید کنه، مرسی

Vahid1984

Registered User
لایک‌ها
2
سلام،

من یه محصولی خرید کردم آنلاین که قیمت محصول 75$ هست، وزنش 5 کیلو هست، گفتن 41% گمرکی می خوره.

خواستم بدونم این % بر روی قیمت محصول می خوره، یا قیمت محصول + هزینه ارسال؟

هزینه ارسالش هم شده 72$، اما یارو پشت تلفن گفت هزینه گمرک برای هزینه ارسال هم هست.

من از دوستان پرسیدم گفتن اینطور نیست، فقط بر روی محصول می خوره گمرکی.

ممنون می شم یکی این رو تایید کنه، مرسی

جناب zolmat، پاسخ به این سوال رو تلفنی دادن.

هزینه گمرکی فقط برای کالا هست.

فردا گمرکم، نتیجه رو می گم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مث اینکه هزینه های پستی DHL رفته بالا درسته؟!!!

A@D@E@L

Registered User
لایک‌ها
35
سلام

من يه كارتن مكمل بدنسازي از امريكا اومده واسم كه مسئول گمرك ميگه بايد بري بهداشت تاييدش كنه
...
اگه برگه رو ببرم بهداشت مكملها رو باز ميكنه يا نه فقط تعدي چيزي ميگيرند
كسي ميتونه راهنماييم كنه

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
سلام
دوستان من قصد دارم بازی های PS3 یا خود کنسول ها رو وارد کنم اما هیچی بلد نیستم.......کسی هست که کارت بازرگانی داره و گفت میتونه برام هرکاری از دستش بر بیاد بکنه......اما من هیچی بلد نیستم......حدود یک سال زیر دست پسر داییم که وارد کننده قطعات موبایل از چینه بودم و یک سری چیز ها رو یاد گرفتم اما تنها فرقش این بود که قاچاق میومد :D
حالا قصد دارم بازی و کنسول بیارم.......میخواستم بدونم وقتی جنس ها برسه گمرک چه هزینه هایی رو باید متقبل بشم ؟....ممکنه بگن برو وزارت ارشاد تا تایید کنه ؟ چه دردسر هایی ممکنه داشته باشه ؟
هزینه گمرکیش چه قدره ؟
من شنیدم تک تکه بسته ها باز میشه و چک میشه درسته ؟.....یعنی پلمب دستگاه و بازی ها رو هم باز میکنن ؟....اینجوری که نمیشه چیزی وارد کرد و کاسبی کرد....قضیه چجوریه ؟

Last edited:

maria_mlz

Registered User
لایک‌ها
0
این اشتراک DHL چجورو میشه باز کرد ؟ از چین میخوان برام sample بفرستن گفتن " DHL account Number رو بفرستین چون هزینه پست رو باید خودتون بدین ." یه فرم توی سایت DHL تهران پر کردم اما هیچ جوابی نگرفتم .
راه دیگه ی نداره که اونا بفرستن بعد من اینجا هزینه پستشو بدم ؟

rezafighter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به من یک بسته از نروژ فرستادن که داخلش یک کنسول پلی استیشن 3 و 8 تا بازی اصل و این چند روز که پیگیری پستی می کنم داخل ایران شده و نوشته TEHRAN A وتقریبا 5 روزی هست در تهران ای هست

بالا