• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
همونطور که میدونید در صورتی که بخواهید کالایی رو وارد کنید یا از سایتی خارجی کالایی رو خرید کنید، اگر قیمت اون جنس از 50 دلار بالاتر باشه باید گمرک اون کالا رو پرداخت کنید (البته طبق قانون وگرنه ممکنه بالاتر باشه و گمرک نگیرند) امّا مشکلی که هست اینه که نمیدونید اون جنسی که میخواید بخرید تعرفه گمرکیش چنده و اصلاً صرف میکنه اون کالا رو به صورت تکی بیارید یا نه؟ چون وارد کننده ها جنس رو کلی و همچنین با کشتی میارن که هزینه اش به مراتب خیلی کمتره. بنده بعداز کلی گشت و گذار بالاخره کتاب تعرفه های گمرکی رو گیر آوردم که به صورت PDF هست و قیمتش کتابش در بازار 35000 تومنه هرکس میخواد من فایل هاشو 5000 تومن میفروشم. اگر خواستید جهت دریافت شماره حساب پ.خ بزنید. جهت اطمینان یک فصل از سال 89 و یک فصل از سال 90 ضمیمه میکنم.

فایل های ضمیمه

• قسمت 3 سال 90.pdf
    518.9 KB · نمایش ها: 67
  • فصل 24 سال 89.pdf
    93.8 KB · نمایش ها: 26
Last edited:

zolmat

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
همونطور که میدونید در صورتی که بخواهید کالایی رو وارد کنید یا از سایتی خارجی کالایی رو خرید کنید، اگر قیمت اون جنس از 50 دلار بالاتر باشه باید گمرک اون کالا رو پرداخت کنید (البته طبق قانون وگرنه ممکنه بالاتر باشه و گمرک نگیرند) امّا مشکلی که هست اینه که نمیدونید اون جنسی که میخواید بخرید تعرفه گمرکیش چنده و اصلاً صرف میکنه اون کالا رو به صورت تکی بیارید یا نه؟ چون وارد کننده ها جنس رو کلی و همچنین با کشتی میارن که هزینه اش به مراتب خیلی کمتره. بنده بعداز کلی گشت و گذار بالاخره کتاب تعرفه های گمرکی رو گیر آوردم که به صورت PDF هست و قیمتش کتابش در بازار 35000 تومنه هرکس میخواد من فایل هاشو 5000 تومن میفروشم. اگر خواستید جهت دریافت شماره حساب پ.خ بزنید. جهت اطمینان یک فصل از سال 89 و یک فصل از سال 90 ضمیمه میکنم.

با عرض معذرت فکر نمی کنم یک خدمت رایگان که در اینترنت موجوده رو حقش باشه که به کاربرای پی تی فروخت . واسه دوستانی که علاقه دارند می تونن به این لینک مراجعه کنند .

کتاب مقررات واردات و صادرات سال 90 آن لاین

ارادتمند

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
آقا کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
من چند تا عینک خریدم به ارزش 50 دلار از هنگ کنگ . فروشنده با china post و ارزون ترین سرویس برام فرستاده الان 2 ماهه نرسیده به دستم . امکانش هست گمرک برشون داشته باشه یا ...
هیچ اطلاعی هم ندادن که من یه بسته دارم
آخه سری های قبلی اگه میومد گمرک اطلاع میدادن . در ضمن با همون بسته یه چیز دیگه از انگلیس خریدم که 20 روز بعد اومد در خونه دقیقا
ممنون میشم راهنمایی کنید

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
آقا کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
من چند تا عینک خریدم به ارزش 50 دلار از هنگ کنگ . فروشنده با china post و ارزون ترین سرویس برام فرستاده الان 2 ماهه نرسیده به دستم . امکانش هست گمرک برشون داشته باشه یا ...
هیچ اطلاعی هم ندادن که من یه بسته دارم
آخه سری های قبلی اگه میومد گمرک اطلاع میدادن . در ضمن با همون بسته یه چیز دیگه از انگلیس خریدم که 20 روز بعد اومد در خونه دقیقا
ممنون میشم راهنمایی کنید
کد رهگیری سایتی چیزی نداره ؟

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
نه پست عادی بوده

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
شرکت پستی یو پی اس آمریکا به رقیبی جدی برای شرکت دی اچ ال آلمان در اروپا تبدیل شده است.

به گزارش انتخاب، شرکت بزرگ خدمات پستی یو پی اس آمریکا با خرید شرکت تی ان تی اکسپرس هلند حضور خود را در اروپا تقویت کرد. هیئت مدیره شرکت تی ان تی اکسپرس هلند با پیشنهاد پنج میلیارد و دویست میلیون یورویی شرکت آمریکایی موافقت کرد.

یو پی اس که بزرگترین شرکت جهان در زمینه خدمات پستی است از مدتها پیش قصد داشت این شرکت هلندی را خریداری کند. ماری کریستین لومبارد مدیر عامل فرانسوی شرکت تی ان تی اکسپرس هلند گفت: امروز، روز بزرگی است و این دو شرکت به گروهی پیشتاز و بدون رقیب در جهان تبدیل می شوند.

یو پی اس تا قبل از این فقط هفت و هفت دهم درصد بازار مرسولات پستی اروپا را در اختیار داشت. شرکت دی اچ ال آلمان و تی ان تی اکسپرس هلند نیز به ترتیب هفده و شش دهم و نه و شش دهم درصد بازار اروپا را در اختیار داشتند. به این ترتیب اکنون به سالها گمانه زنی درباره آینده شرکت تی ان تی اکسپرس هلند پایان داده شد. افت عملکرد مالی و چشم انداز نامناسب فعالیت در سال دو هزار و دوازده، مدیران شرکت تی ان تی اکسپرس را تحت فشارهای فزآینده سهامدارانش قرار داده بود.

hmffam

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آقا من یه nintendo 3ds خریدم و شرکت پستیم آرامکس هستش قیمت کالا هم 180$
آیا گمرک میخوره و چقدر؟
آرامکس شرکت بدیه؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام
آقا من یه nintendo 3ds خریدم و شرکت پستیم آرامکس هستش قیمت کالا هم 180$
آیا گمرک میخوره و چقدر؟
آرامکس شرکت بدیه؟

گمرکی که می خوره ولی آرامکس یکی از بهترین شرکتهای Delivery هست و خودش هم کارای گمرکیش در صورتیکی که گمرکی بخوره انجام میده و کالای شما دم در خونه به شما تحویل میده به شخصه اگر کالایی رو دبی بخوام تحویل بگیرم فقط و فقط با آرامکس کار میکنم :happy:

hmffam

Registered User
لایک‌ها
0
مفت مفت حلش نمیکنه
30% میگیره

hmffam

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ipad 2 چی؟؟
کسی تا حالا ipad 2 یا iphone 4 یا led tv یا ps3 یا laptop نخریده؟؟؟؟؟
یعنی کسی نمیتونه بمن بگه چه جنسی رو از خارج بگیرم میسرفه؟؟؟

arash company

Registered User
لایک‌ها
128
سفارشم 22 اسفند بدست مشتری رسیده و مبلغ 250 هزار به مامور پست داده ولی توی سیستم زده ارسال شده

این طبیعی هست که 22 روز طول بکشه تا توی سیستم ارسال شده رو به توزیع شده و وصول شده تغییر نده؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
تعطیلات عید هست + بستگی به شهر مقصد داره

با شرکت واسطه تماس بگیرید

mohamadsa

Registered User
لایک‌ها
5
آقا كسي ميدونه تعرفه تبلت چقدر حساب ميشه؟

بالا