• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

Ocellatus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
برای من یک بسته از امریکا با پست USPS فرستاده شده، خیلی کوچک و سبک هست ( 4 تا دونه واشر پلاستیکی ) ارزش اعلامی به پست هم 5 دلار بوده. این هم لینک رهگیری که نشون میده 8 روز پیش از امریکا خارج شده.
حالا من با قسمت های مربوطه پست و گمرک تماس گرفتم، رهگیری کردن گفتن وارد ایران نشده هنوز. یکیشون میگفت LJ پست معمولی هست و ممکنه خیلی دیر برسه یا اصلاً نرسه!!! priority mail مگه پست پیشتاز نیست؟ ( هزینه پست 24 دلار بوده )
یکی دیگه میگفت از امریکا معمولاً با کد LS ( یا همچین چیزی ) برای ایران میفرستن و LJ نشنیدم تا حالا.
کسی میدونه داستان از چه قراره؟

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوستان میخوام 10 تا دی وی دی بفرستم بجنورد(اصفهانم)و اون هزینه رو وقتی گرفت بده پست همچین امکانی داره؟تیپاکس چی؟باربری چی؟ کلا هرجوری میشه لطفا بفرمایید با هزینش ممنون

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام دوستان
برای من یک بسته از امریکا با پست USPS فرستاده شده، خیلی کوچک و سبک هست ( 4 تا دونه واشر پلاستیکی ) ارزش اعلامی به پست هم 5 دلار بوده. این هم لینک رهگیری که نشون میده 8 روز پیش از امریکا خارج شده.
حالا من با قسمت های مربوطه پست و گمرک تماس گرفتم، رهگیری کردن گفتن وارد ایران نشده هنوز. یکیشون میگفت LJ پست معمولی هست و ممکنه خیلی دیر برسه یا اصلاً نرسه!!! priority mail مگه پست پیشتاز نیست؟ ( هزینه پست 24 دلار بوده )
یکی دیگه میگفت از امریکا معمولاً با کد LS ( یا همچین چیزی ) برای ایران میفرستن و LJ نشنیدم تا حالا.
کسی میدونه داستان از چه قراره؟

اگه با دی اچ ال یا ارامکس فرستاده بودن 4 الی 7 روزه دستتون میرسید ولی پست معمولی بین 15 تا 30 روز باید صبر کنید تا دستتون برسه 6 مارچ تحویل دادن 10 مارچ خارج شده از پست و این وسط تا برسه ایران خودش کلی زمان بر هست بعد تا برسه دستتون بازم زمان میبره . شما حداکثر 20 روز برای دریافت صبر کنید اگر دستتون نرسید بعد پیگیری کنید

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
سلام

آقا ما اگه از چین یه باکس که مثلا 50 یا 100 تا ساعتی عینکی .....(به اندازه یه جعبه کفش) 4/5 کیلو وزن...زیزه 1000 دلار ارزش

توش بخریم!!! چطوری اینجا باید تحویل بگیریم؟؟؟

اگه با پست بیاد خود پست گمرکیش رو میده؟؟؟ چطور گمرکیش رو حساب میکنن؟؟؟ یا خودم باید کار ترخیصش رو انجام بدم؟؟؟

Omidll

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام
حدود دو-سه تا آیفون 4s با جعبه از آلمان میخوان برام بفرستن (شهر دقیقا معلوم نیست) برای تهران.
1- لطفا بگید هزینه حدودی پست و گمرکی چند دلار یا یورو میشه؟
2- حدودا هر آیفون چقدر هزینه بردار هست ارسالش؟ میخوام حساب کنم مثلا اگر چهارتا بفرستن چقدر میشه یا یکی بفرستن چقد.
3- اگر به همراه جنس‌های دیگه برام بفرستن هزینه گمرکی ارزون‌تر میشه(منظور اینه که هزینه پخش بشه بین جنس‌ها و برای آیفون‌ها کمتر بشه)؟ یا فرقی نداره تنها همین آیفون‌ها رو بفرستن هزینه پست و گمرک همونه؟
4- ترفندی هست که هزینه‌ها رو کمتر کنه؟ (ضمن اینکه قانونی باشه)

با تشکر

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام

آقا ما اگه از چین یه باکس که مثلا 50 یا 100 تا ساعتی عینکی .....(به اندازه یه جعبه کفش) 4/5 کیلو وزن...زیزه 1000 دلار ارزش

توش بخریم!!! چطوری اینجا باید تحویل بگیریم؟؟؟

اگه با پست بیاد خود پست گمرکیش رو میده؟؟؟ چطور گمرکیش رو حساب میکنن؟؟؟ یا خودم باید کار ترخیصش رو انجام بدم؟؟؟

بهترین کار این هست که بگید با پست براتون بفرستن اگر زود میخواهید برسه aramex - dhl پنج روزه دستتون میرسه و اونها کالا رئ ترخیص میکنند و گمرکی رو حساب میکنند و بهتون اطلاع میدن که گمرکی فلان قدر شده و شما پول رو پرداخت میکنید و کالا رو تحویل میگیرید بهتره بگید که حتما فاکتور با مهر با کالاتون ارسال بشه و اینکه مقداری کاهش بدن قیمت فاکتور رو .( فروشنده ) فکر میکنم برای هر کیلو 25 تا 30 دلار هزینه ارسال میشه که با فروشنده چک کنید حتما

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
با سلام
حدود دو-سه تا آیفون 4s با جعبه از آلمان میخوان برام بفرستن (شهر دقیقا معلوم نیست) برای تهران.
1- لطفا بگید هزینه حدودی پست و گمرکی چند دلار یا یورو میشه؟
2- حدودا هر آیفون چقدر هزینه بردار هست ارسالش؟ میخوام حساب کنم مثلا اگر چهارتا بفرستن چقدر میشه یا یکی بفرستن چقد.
3- اگر به همراه جنس‌های دیگه برام بفرستن هزینه گمرکی ارزون‌تر میشه(منظور اینه که هزینه پخش بشه بین جنس‌ها و برای آیفون‌ها کمتر بشه)؟ یا فرقی نداره تنها همین آیفون‌ها رو بفرستن هزینه پست و گمرک همونه؟
4- ترفندی هست که هزینه‌ها رو کمتر کنه؟ (ضمن اینکه قانونی باشه)

با تشکر

1- هزینه پست رو اون ور پرداخت میکنند و میتونید قبلش ازشون استعلام بگیرید فکر نمیکنم کیلویی 25 دلار کمتر بشه درباره گمرکی هم معلوم نمیکنه واقعا چقدر گمرکی میگیرن
2-بهتره تک تک یا دو تا دو تا ارسال کنند که کالا تجاری نشه و زیاد بهش گمرکی نخوره
3-هرکالایی بیاد به جز کالاهای زیر 50 دلار یا کالاهایی که عنوان هدیه و سوغاتی دارند مثل کیف و کفش و ... گمرکی بهش نمیخوره
4-هیچ ترفندی در کار نیست و هر مقدار گمرکی تعیین کردن باید پرداخت کنید

موفق باشید

Omidll

Registered User
لایک‌ها
14
1- هزینه پست رو اون ور پرداخت میکنند و میتونید قبلش ازشون استعلام بگیرید فکر نمیکنم کیلویی 25 دلار کمتر بشه درباره گمرکی هم معلوم نمیکنه واقعا چقدر گمرکی میگیرن
2-بهتره تک تک یا دو تا دو تا ارسال کنند که کالا تجاری نشه و زیاد بهش گمرکی نخوره
3-هرکالایی بیاد به جز کالاهای زیر 50 دلار یا کالاهایی که عنوان هدیه و سوغاتی دارند مثل کیف و کفش و ... گمرکی بهش نمیخوره
4-هیچ ترفندی در کار نیست و هر مقدار گمرکی تعیین کردن باید پرداخت کنید

موفق باشید

سلام، خیلی ممنون و لطف کردید جواب دادید
هزینه پست زیاد مهم نیست. بیشتر بحثم سر گمرکی هست.
1- میشه حدودا بگید چقدر برای هر آیفون میفته؟ (با احتساب اینکه دوتا ارسال بشه و تجاری نشه) حدودا هم بگید ممنون میشم. چون اصلا در مورد گمرک هیچ اطلاعاتی ندارم.
2- ساعتی که بالای 50 دلار باشه گمرکی میخوره؟
3- آیا مرجعی هست که بشه تماس گرفت و از هزینه گمرکی اطلاع پیدا کرد؟
با تشکر

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام، خیلی ممنون و لطف کردید جواب دادید
هزینه پست زیاد مهم نیست. بیشتر بحثم سر گمرکی هست.
1- میشه حدودا بگید چقدر برای هر آیفون میفته؟ (با احتساب اینکه دوتا ارسال بشه و تجاری نشه) حدودا هم بگید ممنون میشم. چون اصلا در مورد گمرک هیچ اطلاعاتی ندارم.
2- ساعتی که بالای 50 دلار باشه گمرکی میخوره؟
3- آیا مرجعی هست که بشه تماس گرفت و از هزینه گمرکی اطلاع پیدا کرد؟
با تشکر

اجناسی که از طریق پست میاد حساب چون ثبت سفارش نمیشن و کد کالا نمیخرن ارزیاب تعرفه گمرکی رو حساب میکنه مقداری گمرکی مضاعف هم میخوره و بعد تحویلتون میده . مرجعی وجود نداره بتونید لیست رو ببنید ولی بهترین کار تماس با شرکت های حمل و نقل از قبیل aramex - dhl نمایندگی تهران است اونها بیشتر میتونن راهنمایی کنند چون روزانه با هزاران مورد در ارتباط هستند

اگر فقط ساعت باشه و به عنوان هدیه باشه گمرکی نمیخوره ولی باید از طرف شخص وو در قالب هدیه ارسال شده باشه و فاکتوری همراهش نباشه و ترجیحا کارت هدیه و چیزی که مرتبط با هدیه باشه همراه ساعت باشه

با تشکر

Omidll

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام خدمت جناب hunter2000

اگر آیفون‌ها با جعبه مسافری از کانادا بیاد، بازم گمرکی میخوره؟ تا چند عدد مجازه و تجاری نمیشه و اذیت نمیکنن؟

خیلی خیلی ممنون از پاسخگویی شما

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
سلام.
میخام یه مقدار زعفران و فرش برای دوستم به کانادا بفرستم.
1-حداکثر چه مقدار از هر کدوم میتونم ارسال کنم که جنبه صادرات پیدا نکنه و هزینش سنگین نشه؟
2-ایا برای این از قبل باید پروسه خاصی طی بشه؟
3-بهترین پست برای این کار کدومه؟
4-حدودا چقدر هزینه داره؟
5-چقدر طول میکشه به مقصد برسه؟
قبلا از راهنماییتون ممنونم

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام.
1-حداکثر چه مقدار از هر کدوم میتونم ارسال کنم که جنبه صادرات پیدا نکنه و هزینش سنگین نشه؟
4-حدودا چقدر هزینه داره؟

برای صادارت در نوع تجاری باید کارت بازرگانی داشته باشید اگر ندارید میتونید با من تماس بگیرید تا کارهاش رو براتون انجام بدم چون نیاز به یکسری مدارک پیش نیاز از قبیل گواهی مبدا و ... داره . فقط مالیات بر فروش به صادارت تعلق نمیگیره ولی ارزش افزوده تعلق میگیره قیمت گذاری هم در گمرک و توسط کارشناس روی کالای شما محاسبه میشه

با تشکر

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
باتشکر از پاسخ شما.ولی من تو سوالم هم گفته بودم چطور این کارو انجام بدم که حالت صادرات نداشته باشه . اگه میشه سوالاتم رو یه بار دیگه بخونید و پاسخشون رو بدین.
ممنون
برای صادارت در نوع تجاری باید کارت بازرگانی داشته باشید اگر ندارید میتونید با من تماس بگیرید تا کارهاش رو براتون انجام بدم چون نیاز به یکسری مدارک پیش نیاز از قبیل گواهی مبدا و ... داره . فقط مالیات بر فروش به صادارت تعلق نمیگیره ولی ارزش افزوده تعلق میگیره قیمت گذاری هم در گمرک و توسط کارشناس روی کالای شما محاسبه میشه

با تشکر

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
با سلام خدمت جناب hunter2000

اگر آیفون‌ها با جعبه مسافری از کانادا بیاد، بازم گمرکی میخوره؟ تا چند عدد مجازه و تجاری نمیشه و اذیت نمیکنن؟

خیلی خیلی ممنون از پاسخگویی شما

من اشنایی زیادی با نحوه محاسبه بسته های پستی ندارم و برای این هم قانون خاصی صدق نمیکنه و همه چیز بستگی به ارزیاب داره بهترین کار این هست که از شرکت dhl - aramex نمایندگی ایران سوال کنید اونها روزانه با هزاران مورد برخورد دارند و میتونن جواب شما رو بدن ولی طبق قانون کالای بالای 50 دلار گمرکی بهش میخوره ولی کالایی هایی هم ممکنه ارزش بیشتری داشته باشن و گمرکی نخوره مثل کفش - کیف - لباس و ....

alireza76

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان به نظرتون پست ویژه امروز تحویل میده؟ چون جمعه ها که میداد حالا امروز که تعطیل هست میاد یا نه نمی دونم. تو قسمت رهگیری هم دست اداره توزیعه ساعت ۷ صبح

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
دوستان به نظرتون پست ویژه امروز تحویل میده؟ چون جمعه ها که میداد حالا امروز که تعطیل هست میاد یا نه نمی دونم. تو قسمت رهگیری هم دست اداره توزیعه ساعت ۷ صبح

سلام . نه
امروز از جمعه از نظر پست تعطیل تر هست . چون شهادت هست
به نظرم تحویل نمیدن . من خودم زیاد مرسوله پست میکنم میدونم
ایشالا باید فردا منتظر باشید

alireza76

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

سلام . نه
امروز از جمعه از نظر پست تعطیل تر هست . چون شهادت هست
به نظرم تحویل نمیدن . من خودم زیاد مرسوله پست میکنم میدونم
ایشالا باید فردا منتظر باشید

آخه تو رهگیری زده اداره توزیع گفتم شاید چون جمعه ها هم تحویل میدن امروز تحویل بدن. بالاخره پست ویژه است شاید یه فرجی شد :D

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74

با تشکر

باتشکر از پاسخ شما.ولی من تو سوالم هم گفته بودم چطور این کارو انجام بدم که حالت صادرات نداشته باشه . اگه میشه سوالاتم رو یه بار دیگه بخونید و پاسخشون رو بدین.
ممنون

4-حدودا چقدر هزینه داره؟

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
دوستان من یه بسته سفارش دادم از تایوان
فقط یدونه شماه پیگیری دارم ازش که تو سایت پست تایوان زدم این اومد:

c8op7s7txeh9dh087ox.png

بعد یارو فروشنده هم ایمیل زذه و گفته:
Please kindly note the parcel will enter to custom for clearance while arrive local place; and will begin to deliver after custom clearance completed by local post.

نمیدونم دقیق باید چیکار کنم
کار خاصی باید انجام بشه؟؟
ممنون

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
نه دوست عزیز فکر کنم منظورش اینه که جنست به گمرک پست میره و باید اونو از گمرک ترخیص کنی. ازش مدارک ترخیص بخواه که برات ارسال کنه اما قبلش بذار برسه شاید اصلا نخواد ترخیص کنی و بتونی با پته درش بیاری!
کلا چیز نگران کننده ای ننوشته..راستی ارزش سفارشت چقدره مگه که فروشنده اینو برات ارسال کرده?

بالا