بسته شما تحویل پست محلتون شده و اونها به جای شما رسید دادن..برای مشتریهای من خیلی این سوال پیش میاد...دو روز دیگه میاد دم در خونتونسلام دوستان.. این دفعه ی سوم هست که از خارج از کشور دارم خرید میکنم
سری های پیش راحت به دستم رسید و تو سایت پست زد که رسیده
اما ایندفعه بسته ای بهم نرسید،ولی تو سایت زده که امروز ساعت 12:04am رسیده به دستم!!! (12شب؟؟!!)
داستان چیه به نظر شما؟ اشتباه شده یا زدن تو گوشش؟؟!! امروز هم که تعطیله کلا نمیشه پیگیری کرد![]()
حاجی نری سمت لباس ها...هم کیلویی و هم دونه گمرک میزنن اونم صد در صددرود به دوستان
جدیدا واردات پوشاک آزاد شده تو سایت گمرک تعرفه رو با کد كد تعرفه: 68129100كد سيستم هماهنگ: 68129100 زده 15 اما
رفتم از گمرک پرسیدم میگه ما تعرفمون کیلویی 20 هزار تومن هست و گفت بهش ارز مبادله ایی تعلق میگیره با توجه به اینکه پوشاک اولویت 10 هست علاوه بر تعرفه دو برابر سود بازرگانی شامل ش میشه حالا این دو برابر سود بازرگانی چیه اگه دوستان لطف کننن توضیح بدن ممنون میشم . واسه واردات لباس از ترکیه چه راهی پیشنهاد میدین قانونی یا .... اگه قانونی خودم کارت بازرگانی بگیرم یا بدم کسی واسم ترخیص کنه
حالا این دو برابر سود بازرگانی چیهحاجی نری سمت لباس ها...هم کیلویی و هم دونه گمرک میزنن اونم صد در صد
مدیر وب سایت easytrading.ir
خبراش هست که داره متوفق میشه عزیز.حالا این دو برابر سود بازرگانی چیه
تو ضمینه لباس آوردن از ترکیه کسی اطلاعاتی داره
حالا اگه قاچاق بیارم چی خیلی گیر میدن آخه شنیدم کسایی هستن که واست کیلویی 24میارن بعد از سه راه خوی تحویلت میدن
یه سوال دیگه شرمنده میدونم موضوعش به تاپیک بی ربطه : طرح شبنم متوقف شده
گمرک "کوله پشتی" را هم جزو "لباس" طبقه بندی می کند؟؟حاجی نری سمت لباس ها...هم کیلویی و هم دونه گمرک میزنن اونم صد در صد
مدیر وب سایت easytrading.ir
اونم گمرکش بالاست عزیز.یکیو گیر نمیدن.بیشترو گمرکی میزننگمرک "کوله پشتی" را هم جزو "لباس" طبقه بندی می کند؟؟
من دارم می رم چین از اونجا اگه با خودم یه دونه imac بیارم چی کار کنم که گمرکی نخوره
به متر میشه چقدر میشه ؟نحوه ارسال کالاهای خاص به شرح ذیل میباشد :
1-ارسال فرش دستباف حداکثر 50 (پنجاه )تخته در ماه به دفعات با رعایت دیگر مقررات توسط اشخاص حقیقی و حقوقی بدون تخصیص هر گونه مزایای صادراتی بلا مانع است .
2-دارو به میزان تعیین شده از طرف وزارت بهداشت :
قرص وکپسول (3بسته)-آمپول ،ویال (10 عدد)-شربت،سوسپانسیون (5عدد)-کرم ،پماد ،ژل(5عدد)-قطره (5عدد).
3-سنگهای نیمه گرانبها از قبیل فیروزه و عقیق در حد متعارف .
4-زیور آلات ساخته شده از نقره در صورتیکه قدیمی و عتیقه نباشد ودر حد متعارف وظروف نقره در صورتیکه قدیمی و عتیقه نباشد حداکثر سیصد گرم .
5-زیور آلات ساخته شده از طلا بدون نگین به میزان پنج گرم .
6-پول رایج کشور حداکثر پنجاه هزار ریال ،اسکناس وارز تا یکصد دلار ومعادل آن .
7-آثار صوتی و تصویری ورایانه ای شامل نوار کاست ،نوار DVD-CD-VHS غیر(آثار غیر حرفه ای و تک نسخه ای ) غیر تجاری .
8-کتاب ومطبوعات (غیر از کتب خطی قدیمی و چاپ سنگی ).
9-کلیه سازها و ادوات موسیقی ساخت داخل که جنبه هدیه و مصرف شخصی داشته باشد .
10-تمبرهای یادبود و کلیه تمبرهای جاری که توسط پست جمهوری اسلا می ایران منتشر شده باشد بدون اعمال محدودیت مقداری (تا سقف تجاری ).
11-سیگار (ایرانی یا خارجی ) حداکثر دو بسته 10تایی(دو باکس
امیدوارم تا حدی کمکتون کنه
نحوه ارسال کالاهای خاص
سلام
من یه بسته قطعات موبایل دارم به ارزش 150 دلار.
ساکن بوشهر هستم.
این گمرک ارزش بسته رو از کجا می دونه؟!!
اگر گمرک گیر داد باید برم کجا آزادش کنم؟
وزنش زیاد نمیشه. احتمال گرفتن گمرکی هست؟
@
مشکل خاصی برای ارسالش وجود ندارهمن میخوام یه دونه گلیم برای کانادا بفرستم اجازه فرستادن بهم میدن؟
اگر کالا برای استفاده شخصی باشه و نشون بده که مستعمله .خوب قاعدتا طبق قانون نباید بهش گمرکی بخورهکسی جواب نمیده؟
Sent from my Lumia 925 using Tapatalk
آخه یه نفر بهم گفت صنایع دستی اگه چیزی بخوای بفرستی یه مجوز میخواد که باید بری کجا بگیری و این حرفا که من گفتم یه دونه گلیم میخوام سوغات بفرستم بابا مجوز چی برم بگیرممشکل خاصی برای ارسالش وجود نداره