سلامسلام
از طریق یکی از دوستان در انجمن از یکی از فروشندگان معتبر علی اکسپرس خرید داشتم ، خرید چهارعدد کاور تبلت ایسوس بوده .از تاریخ خرید (تاریخ ارسال شاید ده روز بعد تر بوده بدلیل تعطیلاتسال نوی چینی)چهل روز میگذره خبری از رسیدن بسته نشده. ارسال توسط پسن هنگ کنگ بوده و ترک نامبر اصلا کار نمیکنه (فروشنده ادعا میکنه ارسال شده و تعطیلات و...) . امکان داره بسته رسیده باشه و در گمرک مانده باشه و اطلاع نداده باشند؟ در تهران این بسته ها کجا قرار دارند و برای دانستن اینکه بسته وارد کشور شده چه باید کرد مرجع در تهران کجاست؟ یا هنوز وقت برای رسیدن بسته هست؟
سپاس
واسه ماشين يك تاپيك ديگه هم بود.ولي به صورت خلاصه ليست ماشينهاي مجاز رو مي تونيد از اداره صنايع استان بگيريد.
بقيش هم كاراي گمركيه.
مورد دوم هم بگو با dhl بفرستن.گمرك نمي خوره.ولي 25000 تومن موقع تحويل مي گيرن.
مورد سوم هم من با tnt فرستادم رسيد انگليسي خواستم دادن.
سلام
کسی اطلاع داره چطور می تونم از آمازون خرید کنم؟
ویزا کارت دارم. و همینطور گیفت کارت آمازون.
حدود 900 دلار خریده فیزیکی هست.(دوربین عکاسی)
دوربین عکاسی گمرکیش چند در صد هست؟
بالای 80 دلارهدوستان سلام.یکی از اقوام من که توی آمریکا دانشجو هست یک تبلت دل به همراه کیف و کاور وکیبورد در مجموع به ارزش 1000 دلار برای من از طریق usps ارسال کرده ایران.در سایت پسپ تو قسمت رهگیری مرسولات پستی که میرم و همچنینی سایت رهگیری مربوط به usps نوشته شده که برای بررسی تحویل گمرک شده.این فامیل ما موقع ارسال نوع بسته رو personal computer زده والبته قبلا جعبه شو باز کرده و تبلت رو به نام خودش و به آدرس خودش در آمریکا رجیستر کرده.می خواستم بدونم که با این شرایط گمرک بهش میخوره و اگر میخوره چقدر می شه.ممنون می شم اگر راهنمایییم کنیم.
اگر هنوز به دستت نرسیده باشهسلام
از طریق یکی از دوستان در انجمن از یکی از فروشندگان معتبر علی اکسپرس خرید داشتم ، خرید چهارعدد کاور تبلت ایسوس بوده .از تاریخ خرید (تاریخ ارسال شاید ده روز بعد تر بوده بدلیل تعطیلاتسال نوی چینی)چهل روز میگذره خبری از رسیدن بسته نشده. ارسال توسط پسن هنگ کنگ بوده و ترک نامبر اصلا کار نمیکنه (فروشنده ادعا میکنه ارسال شده و تعطیلات و...) . امکان داره بسته رسیده باشه و در گمرک مانده باشه و اطلاع نداده باشند؟ در تهران این بسته ها کجا قرار دارند و برای دانستن اینکه بسته وارد کشور شده چه باید کرد مرجع در تهران کجاست؟ یا هنوز وقت برای رسیدن بسته هست؟
سپاس
اگر در حد هدیه است که کارت بازرگانی نمی خوادواسه صادر کردن گلیم بدون کارت بازرگانی چقد باید عوارض به ازای هر کیلو پرداخت کنم؟(واسه مثلا 100 کیلو) و اینکه اصن میشه بیشتر از حد مجازی که اعلام کردن گلیم فرستاد؟ کلا مراحل گمرکیش چیه؟ سپاس
اگر با خودت بیاری و مستعمل باشه یعنی استفاده شخصیه و گمرکی نمی خواددر مورد ترخیص موبایل مثلا تا 400 500 دلار چه طوری هست کلا اگه یدونه هم بخوان بیارن بازم گمرک میخوره؟
1 2 مگه استفاده شخصی حساب نمیشه؟
فقط تعرف گمرکی 4درصدتعرفه گمرکی هارد اکسترنال چقدره؟
ممنون میشم سریع جواب بدید
Sent from my Lumia 925 using Tapatalk