• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

Nelson

Registered User
لایک‌ها
14
در مورد ترخیص موبایل مثلا تا 400 500 دلار چه طوری هست کلا اگه یدونه هم بخوان بیارن بازم گمرک میخوره؟
1 2 مگه استفاده شخصی حساب نمیشه؟

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان از أمريكا به ايران اير ميل هست ؟ يا فقط TNT & dhl

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
از طریق یکی از دوستان در انجمن از یکی از فروشندگان معتبر علی اکسپرس خرید داشتم ، خرید چهارعدد کاور تبلت ایسوس بوده .از تاریخ خرید (تاریخ ارسال شاید ده روز بعد تر بوده بدلیل تعطیلاتسال نوی چینی)چهل روز میگذره خبری از رسیدن بسته نشده. ارسال توسط پسن هنگ کنگ بوده و ترک نامبر اصلا کار نمیکنه (فروشنده ادعا میکنه ارسال شده و تعطیلات و...) . امکان داره بسته رسیده باشه و در گمرک مانده باشه و اطلاع نداده باشند؟ در تهران این بسته ها کجا قرار دارند و برای دانستن اینکه بسته وارد کشور شده چه باید کرد مرجع در تهران کجاست؟ یا هنوز وقت برای رسیدن بسته هست؟

سپاس

Nasrin007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
واسه صادر کردن گلیم بدون کارت بازرگانی چقد باید عوارض به ازای هر کیلو پرداخت کنم؟(واسه مثلا 100 کیلو) و اینکه اصن میشه بیشتر از حد مجازی که اعلام کردن گلیم فرستاد؟ کلا مراحل گمرکیش چیه؟ سپاس

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
از طریق یکی از دوستان در انجمن از یکی از فروشندگان معتبر علی اکسپرس خرید داشتم ، خرید چهارعدد کاور تبلت ایسوس بوده .از تاریخ خرید (تاریخ ارسال شاید ده روز بعد تر بوده بدلیل تعطیلاتسال نوی چینی)چهل روز میگذره خبری از رسیدن بسته نشده. ارسال توسط پسن هنگ کنگ بوده و ترک نامبر اصلا کار نمیکنه (فروشنده ادعا میکنه ارسال شده و تعطیلات و...) . امکان داره بسته رسیده باشه و در گمرک مانده باشه و اطلاع نداده باشند؟ در تهران این بسته ها کجا قرار دارند و برای دانستن اینکه بسته وارد کشور شده چه باید کرد مرجع در تهران کجاست؟ یا هنوز وقت برای رسیدن بسته هست؟

سپاس
سلام
از سایت post.ir پیگیری کنید در ایران اگر باشه اونجا زده

مدیر وب سایت easytrading.ir

shams03

Registered User
لایک‌ها
512
تعرفه گمرکی هارد اکسترنال چقدره؟
ممنون میشم سریع جواب بدید
Sent from my Lumia 925 using Tapatalk

Ehsan_faraji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
واسه ماشين يك تاپيك ديگه هم بود.ولي به صورت خلاصه ليست ماشينهاي مجاز رو مي تونيد از اداره صنايع استان بگيريد.
بقيش هم كاراي گمركيه.
مورد دوم هم بگو با dhl بفرستن.گمرك نمي خوره.ولي 25000 تومن موقع تحويل مي گيرن.
مورد سوم هم من با tnt فرستادم رسيد انگليسي خواستم دادن.

Dhl كه از امريكا جنس نمياره !!
من از خودشون شنيدم / البته در مورد خريد اينترنتي از سايت هاي امريكايي بود

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام
کسی اطلاع داره چطور می تونم از آمازون خرید کنم؟
ویزا کارت دارم. و همینطور گیفت کارت آمازون.
حدود 900 دلار خریده فیزیکی هست.(دوربین عکاسی)
دوربین عکاسی گمرکیش چند در صد هست؟

Ehsan_faraji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
کسی اطلاع داره چطور می تونم از آمازون خرید کنم؟
ویزا کارت دارم. و همینطور گیفت کارت آمازون.
حدود 900 دلار خریده فیزیکی هست.(دوربین عکاسی)
دوربین عکاسی گمرکیش چند در صد هست؟

والا تا جايي كه من سوال كردم از سايت هاي امريكايي جنس نميارن ايران ، از يه سايت اوروپايي خريد كن يا سايت هاي دوبي ، راحت هم مياد ، يكي هم گمركي نداره فك كنم ، اگه بار در حد تجارت باشه گمركي ميخوره ///

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
بچها یه راهنمایی .از همین علی اکسپرس میشه خرید کرد که مستقیم بفرسته به تهران.....(زده رایگان میفرسته به ایران)
led خاصی هست ....
گمرکی ایناش مثلا چقدر میشه

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
ُسلام
اگر کسی تو کار ترخیص کالاهایی که از طریق پست اورده میشه هست به من pm بزنه...خیلی ممنون میشم

ehsanmohamadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام.یکی از اقوام من که توی آمریکا دانشجو هست یک تبلت دل به همراه کیف و کاور وکیبورد در مجموع به ارزش 1000 دلار برای من از طریق usps ارسال کرده ایران.در سایت پسپ تو قسمت رهگیری مرسولات پستی که میرم و همچنینی سایت رهگیری مربوط به usps نوشته شده که برای بررسی تحویل گمرک شده.این فامیل ما موقع ارسال نوع بسته رو personal computer زده والبته قبلا جعبه شو باز کرده و تبلت رو به نام خودش و به آدرس خودش در آمریکا رجیستر کرده.می خواستم بدونم که با این شرایط گمرک بهش میخوره و اگر میخوره چقدر می شه.ممنون می شم اگر راهنمایییم کنیم.

ehsanmohamadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام.یکی از اقوام من که توی آمریکا دانشجو هست یک تبلت دل به همراه کیف و کاور وکیبورد در مجموع به ارزش 1000 دلار برای من از طریق usps ارسال کرده ایران.در سایت پسپ تو قسمت رهگیری مرسولات پستی که میرم و همچنینی سایت رهگیری مربوط به usps نوشته شده که برای بررسی تحویل گمرک شده.این فامیل ما موقع ارسال نوع بسته رو personal computer زده والبته قبلا جعبه شو باز کرده و تبلت رو به نام خودش و به آدرس خودش در آمریکا رجیستر کرده.می خواستم بدونم که با این شرایط گمرک بهش میخوره و اگر میخوره چقدر می شه.ممنون می شم اگر راهنمایییم کنیم.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
لطفا دوستان بسته هاشون رو در پنل پستی ایران پیگیری کنند از دیروز مجددا کدهای رهگیری مرسولات خارجی ثبت میشن

مدیر وب سایت easytrading.ir

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
بالای 80 دلاره
گمرکی میخوره ( به احتمال خیلی خیلی زیاد)
شما حدود 20 تا سی درصد هزینه گمرکی خرید به اضافه هزینه بار رو به عنوان گمرکی حساب کن برای تبلت
هزینه ثبت سفارش و استاندارد هم داره

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام

سپاس
اگر هنوز به دستت نرسیده باشه
احتمالا داره دروغ میگه پست ایران و بقیه کشورها با هم هماهنگن و حتما ترکینگ نامبر باید توی سایت هم کار کنه
پست معمولی بوده یا پیشتاز
مرجع پست در چهار راه لشکر اداره پست مرکزی قسمت مرسولات خارجی است
به فروشنده بگو گزارش ترکینگ نامبر رو بهت بده
این وظیفه فروشندس

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
واسه صادر کردن گلیم بدون کارت بازرگانی چقد باید عوارض به ازای هر کیلو پرداخت کنم؟(واسه مثلا 100 کیلو) و اینکه اصن میشه بیشتر از حد مجازی که اعلام کردن گلیم فرستاد؟ کلا مراحل گمرکیش چیه؟ سپاس
اگر در حد هدیه است که کارت بازرگانی نمی خواد
اگر هم در حد تجاریه خوب برو کارت بازرگانی بگیر شرایطش خیلی سادس
اگر هم نخواستی بده یه شرکت بازرگانی حق العملی برات صادر کنه
برای صادرات گلیم هم عوارض خاصی نمی خواد بدی
صادرات کالاهای معمولی عوارض نداره

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
در مورد ترخیص موبایل مثلا تا 400 500 دلار چه طوری هست کلا اگه یدونه هم بخوان بیارن بازم گمرک میخوره؟
1 2 مگه استفاده شخصی حساب نمیشه؟
اگر با خودت بیاری و مستعمل باشه یعنی استفاده شخصیه و گمرکی نمی خواد
اگر نو با پست بیا خوب دیگه استفده شخصی نیست و میتونی اونو بفروشی
پس گمرکی میخواد

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
چجوری میشه از علی بابا خرید داشت که گمرک نخوره ؟ قصد دارم لوازم جانبی موبایل سفارش بدم (به صورت عمده ) ولی از گمرک و این داستاناش اطلاعات کمی دارم ، ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه جنس ها به منطقه آزاد فرستاده شوند چی ؟ مثلا کیش

بالا