• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
آقا ما سه تا کوله پشتی سفارش دادیم که ظاهرا هرکدوم وزنشون ۱ کیلوگرم هستش و با china air mail رایگان ارسال شدن. قیمتشون حدود۱۰۰ دلار میشه کلا. کسی میدونه چقد گمرک میخوره حدودا؟
فکر نمی کنم گمرکی بخوره

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام دوستان من می خواستم یک سری مواد مصرفی (کلراید زیرکنیا) که مربوط به یکی از تجهیطات پطشکی می شه بیارم در حجم کم (50 عدد که می شه 20 کیلو حداکثر) کسی می تونه کار وارد کردنش رو برام انجام بده؟
اگر حجم و ارزش کالا کمه خودت به راحتی میتونی این کار رو انجام بدی

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
یه بنده خدا از امریکا میخواد یک ایفون کارکرده برام بفرسته
میخواستم بدونم هزینه پستش چقدر میشه؟از امریکا به ایران؟؟؟؟
اگر یک ای پد هم بگم بفرسته چقدر میشه؟
ایا برای اجناس کارکده باید هزینه گمرک داد؟

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
دوستان من بخوام یک دستگاه مینی cnc هزار دلاری از علی اکسپرس وارد کنم هزینه گمرکش چقدر میشه؟ پول پستش هم حدود 150 دلار

asgtmc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان سلام
یه سمینار رایگان بورس داره برگزار میشه ، مدرسش مهندس جعفری هست، از بهترین اساتید بورس و از اساتید اتاق بازرگانی و مجتمع فنی تهران ، هم حضوری و هم اینترنتی ، از این لینک میتونید ثبت نام کنید.
سایتش هم wwww.tsetmc.info هست.
تحلیل و خبر و هم رو سایتش میذاره.

ehsanmohamadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر حجم و ارزش کالا کمه خودت به راحتی میتونی این کار رو انجام بدی
ارزشش در حدود 5000 دلاره وتعدادشم حدود 60 تا اما من می ترسم اونجا تو گمرک از من مدارک قانونی مربوط به واردات تجهیزات پزشکی رو بخان ممنون می شم اگر کسی راهی بلده به من راهنمایی کنه

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
یه بنده خدا از امریکا میخواد یک ایفون کارکرده برام بفرسته
میخواستم بدونم هزینه پستش چقدر میشه؟از امریکا به ایران؟؟؟؟
اگر یک ای پد هم بگم بفرسته چقدر میشه؟
ایا برای اجناس کارکده باید هزینه گمرک داد؟
هزینه پست آمریکا با ایران را بگو همون بنده خدا برای باری که میخواه بفرستی در بیاره
طبق قانون واردات قطعات دست دوم فقط در صورتی که لوازم شخصی باشه مجازه و درغیر اینصورت ممنوعه
اگر ثابت بشه که لوازم شخصیه گمرکی نمی خواد
اگر با کارتن اصلی بفرسته بنا بر سلیقه پست ایران معمولا
20 تا 25 درصد هزینه می گیرن ازت ...

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
دوستان من بخوام یک دستگاه مینی cnc هزار دلاری از علی اکسپرس وارد کنم هزینه گمرکش چقدر میشه؟ پول پستش هم حدود 150 دلار
هزینه گمرکیش دقیقا زمانیکه عملیات ترخیصش تمام بشه معلوم میشه
حدودا 20 تا 25 درصد شما حساب کن
ضمنا احتمالا احتیاج به ثبت سفارش داره
فعلا بین علما اختلافه در مورد هزینه مالیات بر ارزش افزوده که الان 8 درصدشده

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
ارزشش در حدود 5000 دلاره وتعدادشم حدود 60 تا اما من می ترسم اونجا تو گمرک از من مدارک قانونی مربوط به واردات تجهیزات پزشکی رو بخان ممنون می شم اگر کسی راهی بلده به من راهنمایی کنه
کلرید زیرکنیا فرمول شیمیایش چیه
دوره شیمی ما در دبیرستان اینجوری نمی گفت
اگر مواد اولیه ای است که در صعت کاربرد داره که مجوز پزشکی نمی خواد
در هر صورت با توجه به میزان کم ارزش چنانچه خودتون میتونین بخرین بخرین اینجا بگین یه ترخیص کار خبره براتون ترخیص کنه
تو بچه های این فوروم هستن
اگر اطلاعات تکمیلی میخوای ÷یش فاکتور کالا رو به همراه اچ اس کد اون از فروشنده بگیر برات توضیح بدم

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
هزینه پست آمریکا با ایران را بگو همون بنده خدا برای باری که میخواه بفرستی در بیاره
طبق قانون واردات قطعات دست دوم فقط در صورتی که لوازم شخصی باشه مجازه و درغیر اینصورت ممنوعه
اگر ثابت بشه که لوازم شخصیه گمرکی نمی خواد
اگر با کارتن اصلی بفرسته بنا بر سلیقه پست ایران معمولا
20 تا 25 درصد هزینه می گیرن ازت ...
20 تا 25 درصد هزینه می گیرن ازت ؟؟؟؟؟؟یعنی گمرک ایران جول حوش 180 هزار تومان پول میگرن چون مثلان ایفون نوعش 900هزارتوامن

KYLIMO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان من دنبال کسی هستم که بتونه خریدهایی که از طریق وبسایت‌های ترکیه‌ای انجام می‌دم رو در ترکیه دریافت کنه و بیاره یا یه جوری بفرسته به ایران، و بدونه در مورد گمرک باید چیکار کنه. همکاری طولانی مدت. پیام خصوصی بدین.

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
دوستان کسی هست اینجا من از چین خرید کنم بعد با قیمت مناسب واسم ترخیص کنه؟یا بفرسته دبی از اونجا بیاره ایران واسم؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

kaaro.ir

Registered User
لایک‌ها
117
سلام من یه بسته 7 کیلویی از آمریکا دارم که با پست USPS دیروز accept شده چقدر طول میکشه به ایران برسه ؟ شیراز ؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام من یه بسته 7 کیلویی از آمریکا دارم که با پست USPS دیروز accept شده چقدر طول میکشه به ایران برسه ؟ شیراز ؟
10 تا 15 روزه میرسه ایران ( 10 روز کاری)
3-5 روز هم طول میکشه که پست ایران بسته شما یا قبض اونو تحویلت بده

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
ممنون
اگر مشمول گمرکی بشه چجوری به من اطلاع می دن ؟
اگر گمرکی کالات کم باشه( معمولا بالای 100 دلار و قانونا بالای 50 دلار تا 500 دلار و به صورت سلیقه ای )خودشون ترخیص میکنن با یه قبض هزینه بستتو بهت میدن و هزینه را میگیرن
اگر گمرکی کالا زیاد باشه ( کالا تجاری تشخیص داده بشه) یه قبض میارن به آدرستون که کالات اومده و در گمرک پسته و بیا و ترخیصش کن
اگر مبلغ کالات بالای 500-1000 (سلیقه ای ) دلارباشه باید یه ترخیص کار با کارت بازرگانی برات ترخیص کنه
اگر کالات نمونه کالا باشه و یا مثلا مجوزی چیزی داشته باشی احتیاج به کارت بازرگانی نداری

kaaro.ir

Registered User
لایک‌ها
117
ممنون
گفتم که روش نوشته بشه for testing purpose یعنی فقط جهت تست ، در اینصورت هم گمرکی بهش تعلق می گیره ؟ آخه فاکتور هم همراش هست 500$
اگر گمرکی کالات کم باشه( معمولا بالای 100 دلار و قانونا بالای 50 دلار تا 500 دلار و به صورت سلیقه ای )خودشون ترخیص میکنن با یه قبض هزینه بستتو بهت میدن و هزینه را میگیرن
اگر گمرکی کالا زیاد باشه ( کالا تجاری تشخیص داده بشه) یه قبض میارن به آدرستون که کالات اومده و در گمرک پسته و بیا و ترخیصش کن
اگر مبلغ کالات بالای 500-1000 (سلیقه ای ) دلارباشه باید یه ترخیص کار با کارت بازرگانی برات ترخیص کنه
اگر کالات نمونه کالا باشه و یا مثلا مجوزی چیزی داشته باشی احتیاج به کارت بازرگانی نداری

stc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام ،یه سری کالا هست از کره میخوام بیارم ایران،نو نیستن،چنتا سوال داشتم،کسی از اساتید می تونه پاسخ بده؟
1 به کالا های دست دوم گمرگ تعلق میگیره؟
2 ارزش کالا برای محاسبه گمرک به قیمت نو است یا دست دو(چند درصد گمرگ میگیره؟)(کالا مخابراتی هستش)
3 چنانچه کالا ها شبیه به هم باشند یعنی از یک نمونه به تعداد چند تا ارسال بشه تو گمرگ اذیت میکنن یا فرقی نداره؟
این کالا ها دست یکی از دوستانم تو کره هستش،راحترین راه برای ارسالش و ارزونترین راه چی هستش؟ارزششم حد اکثر 5000 دلار بیشتر نمیشه.....
در سال چند مرتبه میتونم واردات کنم؟
برای واردات باید شخص حقیقی باشه یا حقوقی؟
یا علی

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام ،یه سری کالا هست از کره میخوام بیارم ایران،نو نیستن،چنتا سوال داشتم،کسی از اساتید می تونه پاسخ بده؟
1 به کالا های دست دوم گمرگ تعلق میگیره؟
2 ارزش کالا برای محاسبه گمرک به قیمت نو است یا دست دو(چند درصد گمرگ میگیره؟)(کالا مخابراتی هستش)
3 چنانچه کالا ها شبیه به هم باشند یعنی از یک نمونه به تعداد چند تا ارسال بشه تو گمرگ اذیت میکنن یا فرقی نداره؟
این کالا ها دست یکی از دوستانم تو کره هستش،راحترین راه برای ارسالش و ارزونترین راه چی هستش؟ارزششم حد اکثر 5000 دلار بیشتر نمیشه.....
در سال چند مرتبه میتونم واردات کنم؟
برای واردات باید شخص حقیقی باشه یا حقوقی؟
یا علی
سوال یک کالای دسته دوم ممنوعه جز در موارد خاص و یا با اخذ مجوز از مراکز مربوطه
ارزش کالا قیمت نو به اضافه هزینه حمل مبنای اولیه تعیین ارزش تعرفه گمرکی می باشد
سوال سه مشکلی نداره
سوال 4 هوایی به صورت اکسپرس
هر تعداد که دلت بخواد
فرقی نمیکنه
یا باید کارت بازرگانی داشته باشی یا به شخص یا شرکتی که کارت بازرگانی داره وکالت بدی برای ترخیص

نکته بسیار مهم اکثر تجهیزات مخابراتی برای واردات یا ترخیص مجوزهای خاصی احتیاج دارن

بالا