باز هم فرقی نمیکنه . از همین DTS هم می تونی برای فرستادن اطلاعات رو سرور استفاده کنی.
به شکل زیر :
باز DTS رو باز کن
Next بزن
پایگاه داده خودت که نوعش SQL server هست را انتخاب کن و Username AND Password احتمالی بر روی لوکال رو بزن
بعد Next کن
در این مرحله در بخش سرور IP سرور رو بزن
Username AND Password دیتابیست رو روی سرور بزن (این دیتابیس رو باید قبلا تو پنلهای هاستینگ مثل heml , hosting controller , plesk ساخته باشی)
بر روی Refresh کلیک کن
اندکی صبر کن
لیست دیتابیس های روی سرور می آد دیتابیس خودتو انتخاب کن
بقیه مراحل هم که مثل اولی است
چند نکته :
بعضی سرورها دارای SQL Server , Application server مجزا هستند مثل پارس دیتا . یعنی اگر شما از سايت پینگ بگیری و آی پی سرور را در بیاری نمی تونی به SQL Server وصل بشی چون SQL Server روی یک سرور فیزیکی دیگری است خوب در این موارد خود سرویس دهنده اعلام می کنه که آی پی چیه ، البته در این جور موارد در کانگشن استرینگ هم باید آی پی رو بزنی به جای لوکال هاست
بعضی سرویس دهنده ها هم از پورت دیفالت خود SQL Server استفاده نمی کنند مثل سرور انگلیس شرکت فراهاست:blush: برای اینم باید ازشون پورت موردنظر را سوال کنی بعد از IP یک دونقطه بزاری و پورت را بزنی . در کانگشن استرینگ هم بعد از لوکال هاست باید دو نقطه و سپس پرت را بزاری که بتونی وصل بشی به سرور
Hosting Controller خودش قابلیت Restore کردن دیتابیس های SQL Server را دارا می باشد . میتونی از دیتابیس روی لوکال بک آپ بگیری آپلود کنی روی سايتت بعد از طریق hosting controller آن را Restore کنی
اما پلسک و helm هم چین چیزی ندارند . :blush:
بستگی به سرویس دارهمن که سرویسی که بهم اجازه نده که به SQL Server وصل نشم اصلا نمیگیریم چه معنی داره :blink:
بستگی به سرویس داره
من از یکی از بهترین دیتا سنتر های امریکایی سرویس گرفتم
همه چیزش عالیه هیچ وقت داون نیست
خب حالا این یه ایرادو داره
اونم خودشون در کمتر از 30 دقیقه برات ReStore میکنن
ولی بله اگه بخوام از ایران بگیرم هیچ وقت چنین خطایی نمیکنم چون وضعیت ساپورتش معلوم نیست
مطلبت مفید بودمواردی پیش میاد که آدم مجبوره به سرور وصل بشه ، به خاطر همین میگم من نمی گیریم ، چون واقعا تجربه اش را داشته ام که نیاز بوده به سرور وصل بشی که سرور همچین چیزی نداشته ، پس کلا تعطیل !!!!
در مورد سرویس دهنده داخلی هم تر و خشک را با هم نسوزون ، ما سرویس دهنده های خوبی داخل کشور داریم ، حال من یک نمونه که مشکلم را حتی سرویس دهنده های خارجی عقل کل هم نتونستند رفع کنند را میگم :
سایتی بود که با استفاده از تکنولوژی ASP.net نوشته شده بود . سايت به مدت یک هفته بدون هیچ مشکل و با متوسط بازدید روزانه 1000 نفر کار می کرد
بعد از یک هفته خطائی بر روی تمامی صفحات سايت ظاهر می شد ، من ایمان داشتم که برنامه مشکلی ندارد ، لذا تمام فایل ها را از سرور پاک کردم و فایل های تستی که خود سرور برای تست صحت نصب تکنولوژی ها بر روی هاست کپی می کرد را تست کردم ، جالب است آن هم ارور می دادند :blush: ارور چی بود ؟ می گفت به یک پوشه دسترسی ندارم نه در داخل وب سايت بلکه در یکی از شاخه های تمپ ویندوز.
به بخش پشتیبانی ایمیل زدم و آنها گفتند که سايت را آپلود کن ما بر روی سايت تست می کنم ، به گفته خود نتوانسته بودند مشکل را حل کنند لذا سايت را پاک کرده و دوباره درست کرده بودند و فایل ها را در آنجا قرار داده بودند .
بعد مشکلی که بود این بود که تمامی صفحات وب سايت (متون) علامت سوال شده بودند ، بنده های خدا چند بار دیگر هاست را پاک کرده بودند (!!!!!!!!!) بعد ایمیل زدند که شرمنده ما نمی دانیم مشکل از چیست؟
من کشف کردم مشکل از چیه؟
بنده های خدا در هنگام پاک کردن سايت از طریق پلسک پایگاه داده من بدبخت را هم پاک کرده بودند دمشون گرم . بعد از طریق پلسک فایل Web.config را ویرایش کرده بودند و اطلاعات دیتابیس جدید را به بخش مربوطه داده بودند (به گفته خودشان) سايت کار می کرد ولی همه چیز علامت سوال بود
من رفتم فایل Web.config را دانلود کردم که ببینم پسورد پایگاه داده چیست تا یکی از SP ها را ویرایش کنم دیدم بلههههههههههههه دلیل این علامت سوال های خوشگل مامانی چیزی نیست جز اینکه پلسک یا خودشان بخش globalization را پاک کرده اند .
آن را گذاشتم همه چیز درست شد . بعد یک ایمیلی زدم آنها هم از خماری در آمدند کلی حال کردند
ولی سرویس دهنده های خارجی به ایرانی ترجیح داده می شود ولی پیغمبر نیستند آنها ، آدم هستند مثل من و شما
عیب نداره صاحب تاپیک که به جوابش رسیدخوب حالا بگو قیمتش چجوریاست / چه پلنی رو داری / روی پلن چیا میدند .
این Thread به ناکجا آباد داره میره / شرمنده
بستگی به سرویس داره
من از یکی از بهترین دیتا سنتر های امریکایی سرویس گرفتم
همه چیزش عالیه هیچ وقت داون نیست
خب حالا این یه ایرادو داره
اونم خودشون در کمتر از 30 دقیقه برات ReStore میکنن
ولی بله اگه بخوام از ایران بگیرم هیچ وقت چنین خطایی نمیکنم چون وضعیت ساپورتش معلوم نیست
HostDepartment.comشروین جان لطف میکنین و نام و آدرس هاست رو بهم پی ام بزنین ؟؟
شروین جان شما این سرویس را گرفتی درسته ؟
http://hostdepartment.com/nolimitdeveloper.html
permission مربوط به folder که فایل شما داخلش هست رو تنظیم کنید.سلام دوستان
من يك بانك اطلاعاتي اكسس روي هاست گذاشتم و اطلاعات را وارد اون مي كنم و از بانك يك back up روي سي دي رايت كردم
حالا زمانيكه بانك روي سي دي رو توي www كامپيوترم كپي مي كنم تا باهاش كار كنم error ، object is read only مي دهد يا حتي زمانيكه همين بانك رو از روي ftp سايتم تو www كامپيوترم كپي مي كنم بازم همين error رو ميده
اينم بگم من روي بانك اكسس Properties مي گيرم ولي read only تيك خورده نيست
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد
شما از هر جا account SQL Server بگیرید، آدرس سرور و user , pass میده به شما، اونا رو جا گذاری کنید به جای connectionstr که الان رو لوکال دارید . به database م کانکت کنین و از هر روش که بلد هستید، table ها رو روی db بسازید مثل لوکال ..سلام دوستان :blush:
من اولين پستي هست كه تو فروم مي زنم ... اميدوارم كمك كنيد ...
من از پرشين تولز هاست و دامين گرفتم ... حالا مي خوام سايتم رو آپلود كنم ولي بلد نيستم
كسي مي تونه بهم كمك كنه ؟
سايتم رو با sqlserver2000 و asp.net1.1 نوشتم ...مي خوام حالا آپلود كنم و سايتم كار كنه ولي هيچي نمي دونم ...
چه جوري بايد ديتابيسم رو به سايتم وصل كنم ؟؟
connection string چي ميشه ؟ چي كارش بايد بكنم و كجا ؟
كلا همه چيزو بهم بگين من هيچي بلد نيستم ... تو رو خدا زودتر
ممنون
ممنون از راهنماييتون.
بله من آدرس سرور و يوزر و پسورد رو دارم ...چيو جايگذاري كنم ؟؟
مي شه يه نمونه مثال فرضي از connection stringبرام بنويسي كه بتونم درستش كنم و ياد بگيرم ؟ مرسي
connectionString="Data Source=sql.server.com; Initial Catalog=<Given>;Network=DBMSSOCN;User Id=<Given>;Password=<Given>;"