• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع مسائل مربوط به هاستینگ ، آپلود ، انتقال دیتابیس به هاست ، پرمیشن ها و ....

shirani

Guest
لایک‌ها
0
خيلي ممنون از راهنمائي هاي شما

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
باز هم فرقی نمیکنه . از همین DTS هم می تونی برای فرستادن اطلاعات رو سرور استفاده کنی.

به شکل زیر :
باز DTS رو باز کن
Next بزن
پایگاه داده خودت که نوعش SQL server هست را انتخاب کن و Username AND Password احتمالی بر روی لوکال رو بزن
بعد Next کن
در این مرحله در بخش سرور IP سرور رو بزن
Username AND Password دیتابیست رو روی سرور بزن (این دیتابیس رو باید قبلا تو پنلهای هاستینگ مثل heml , hosting controller , plesk ساخته باشی)
بر روی Refresh کلیک کن
اندکی صبر کن
لیست دیتابیس های روی سرور می آد دیتابیس خودتو انتخاب کن
بقیه مراحل هم که مثل اولی است

چند نکته :
بعضی سرورها دارای SQL Server , Application server مجزا هستند مثل پارس دیتا . یعنی اگر شما از سايت پینگ بگیری و آی پی سرور را در بیاری نمی تونی به SQL Server وصل بشی چون SQL Server روی یک سرور فیزیکی دیگری است خوب در این موارد خود سرویس دهنده اعلام می کنه که آی پی چیه ، البته در این جور موارد در کانگشن استرینگ هم باید آی پی رو بزنی به جای لوکال هاست
بعضی سرویس دهنده ها هم از پورت دیفالت خود SQL Server استفاده نمی کنند مثل سرور انگلیس شرکت فراهاست:blush: برای اینم باید ازشون پورت موردنظر را سوال کنی بعد از IP یک دونقطه بزاری و پورت را بزنی . در کانگشن استرینگ هم بعد از لوکال هاست باید دو نقطه و سپس پرت را بزاری که بتونی وصل بشی به سرور

Hosting Controller خودش قابلیت Restore کردن دیتابیس های SQL Server را دارا می باشد . میتونی از دیتابیس روی لوکال بک آپ بگیری آپلود کنی روی سايتت بعد از طریق hosting controller آن را Restore کنی
اما پلسک و helm هم چین چیزی ندارند . :blush:

با تشکر از توضیحات شما دوست عزیز

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من که سرویسی که بهم اجازه نده که به SQL Server وصل نشم اصلا نمیگیریم چه معنی داره :eek: :blink:
بستگی به سرویس داره
من از یکی از بهترین دیتا سنتر های امریکایی سرویس گرفتم
همه چیزش عالیه هیچ وقت داون نیست
خب حالا این یه ایرادو داره
اونم خودشون در کمتر از 30 دقیقه برات ReStore میکنن
ولی بله اگه بخوام از ایران بگیرم هیچ وقت چنین خطایی نمیکنم چون وضعیت ساپورتش معلوم نیست

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
بستگی به سرویس داره
ولی بله اگه بخوام از ایران بگیرم هیچ وقت چنین خطایی نمیکنم چون وضعیت ساپورتش معلوم نیست

مواردی پیش میاد که آدم مجبوره به سرور وصل بشه ، به خاطر همین میگم من نمی گیریم ، چون واقعا تجربه اش را داشته ام که نیاز بوده به سرور وصل بشی که سرور همچین چیزی نداشته ، پس کلا تعطیل !!!!
در مورد سرویس دهنده داخلی هم تر و خشک را با هم نسوزون ، ما سرویس دهنده های خوبی داخل کشور داریم ، حال من یک نمونه که مشکلم را حتی سرویس دهنده های خارجی عقل کل هم نتونستند رفع کنند را میگم :

سایتی بود که با استفاده از تکنولوژی ASP.net نوشته شده بود . سايت به مدت یک هفته بدون هیچ مشکل و با متوسط بازدید روزانه 1000 نفر کار می کرد

بعد از یک هفته خطائی بر روی تمامی صفحات سايت ظاهر می شد ، من ایمان داشتم که برنامه مشکلی ندارد ، لذا تمام فایل ها را از سرور پاک کردم و فایل های تستی که خود سرور برای تست صحت نصب تکنولوژی ها بر روی هاست کپی می کرد را تست کردم ، جالب است آن هم ارور می دادند :blush: ارور چی بود ؟ می گفت به یک پوشه دسترسی ندارم نه در داخل وب سايت بلکه در یکی از شاخه های تمپ ویندوز.

به بخش پشتیبانی ایمیل زدم و آنها گفتند که سايت را آپلود کن ما بر روی سايت تست می کنم ، به گفته خود نتوانسته بودند مشکل را حل کنند لذا سايت را پاک کرده و دوباره درست کرده بودند و فایل ها را در آنجا قرار داده بودند .
بعد مشکلی که بود این بود که تمامی صفحات وب سايت (متون) علامت سوال شده بودند ، بنده های خدا چند بار دیگر هاست را پاک کرده بودند (!!!!!!!!!) بعد ایمیل زدند که شرمنده ما نمی دانیم مشکل از چیست؟
من کشف کردم مشکل از چیه؟
بنده های خدا در هنگام پاک کردن سايت از طریق پلسک پایگاه داده من بدبخت را هم پاک کرده بودند:eek: دمشون گرم . بعد از طریق پلسک فایل Web.config را ویرایش کرده بودند و اطلاعات دیتابیس جدید را به بخش مربوطه داده بودند (به گفته خودشان) سايت کار می کرد ولی همه چیز علامت سوال بود
من رفتم فایل Web.config را دانلود کردم که ببینم پسورد پایگاه داده چیست تا یکی از SP ها را ویرایش کنم دیدم بلههههههههههههه دلیل این علامت سوال های خوشگل مامانی چیزی نیست جز اینکه پلسک یا خودشان بخش globalization را پاک کرده اند .
آن را گذاشتم همه چیز درست شد . بعد یک ایمیلی زدم آنها هم از خماری در آمدند کلی حال کردند

ولی سرویس دهنده های خارجی به ایرانی ترجیح داده می شود ولی پیغمبر نیستند آنها ، آدم هستند مثل من و شما

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
مواردی پیش میاد که آدم مجبوره به سرور وصل بشه ، به خاطر همین میگم من نمی گیریم ، چون واقعا تجربه اش را داشته ام که نیاز بوده به سرور وصل بشی که سرور همچین چیزی نداشته ، پس کلا تعطیل !!!!
در مورد سرویس دهنده داخلی هم تر و خشک را با هم نسوزون ، ما سرویس دهنده های خوبی داخل کشور داریم ، حال من یک نمونه که مشکلم را حتی سرویس دهنده های خارجی عقل کل هم نتونستند رفع کنند را میگم :

سایتی بود که با استفاده از تکنولوژی ASP.net نوشته شده بود . سايت به مدت یک هفته بدون هیچ مشکل و با متوسط بازدید روزانه 1000 نفر کار می کرد

بعد از یک هفته خطائی بر روی تمامی صفحات سايت ظاهر می شد ، من ایمان داشتم که برنامه مشکلی ندارد ، لذا تمام فایل ها را از سرور پاک کردم و فایل های تستی که خود سرور برای تست صحت نصب تکنولوژی ها بر روی هاست کپی می کرد را تست کردم ، جالب است آن هم ارور می دادند :blush: ارور چی بود ؟ می گفت به یک پوشه دسترسی ندارم نه در داخل وب سايت بلکه در یکی از شاخه های تمپ ویندوز.

به بخش پشتیبانی ایمیل زدم و آنها گفتند که سايت را آپلود کن ما بر روی سايت تست می کنم ، به گفته خود نتوانسته بودند مشکل را حل کنند لذا سايت را پاک کرده و دوباره درست کرده بودند و فایل ها را در آنجا قرار داده بودند .
بعد مشکلی که بود این بود که تمامی صفحات وب سايت (متون) علامت سوال شده بودند ، بنده های خدا چند بار دیگر هاست را پاک کرده بودند (!!!!!!!!!) بعد ایمیل زدند که شرمنده ما نمی دانیم مشکل از چیست؟
من کشف کردم مشکل از چیه؟
بنده های خدا در هنگام پاک کردن سايت از طریق پلسک پایگاه داده من بدبخت را هم پاک کرده بودند:eek: دمشون گرم . بعد از طریق پلسک فایل Web.config را ویرایش کرده بودند و اطلاعات دیتابیس جدید را به بخش مربوطه داده بودند (به گفته خودشان) سايت کار می کرد ولی همه چیز علامت سوال بود
من رفتم فایل Web.config را دانلود کردم که ببینم پسورد پایگاه داده چیست تا یکی از SP ها را ویرایش کنم دیدم بلههههههههههههه دلیل این علامت سوال های خوشگل مامانی چیزی نیست جز اینکه پلسک یا خودشان بخش globalization را پاک کرده اند .
آن را گذاشتم همه چیز درست شد . بعد یک ایمیلی زدم آنها هم از خماری در آمدند کلی حال کردند

ولی سرویس دهنده های خارجی به ایرانی ترجیح داده می شود ولی پیغمبر نیستند آنها ، آدم هستند مثل من و شما
مطلبت مفید بود
هواسم باشه اگه مشکلی پیش اومد یاد این نکته هم بوفتم
خب منم الان با ساپورت هاستم صحبت کردم گفت خیلی وقته این امکان رو اضافه کردیم :D

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
خوب حالا بگو قیمتش چجوریاست / چه پلنی رو داری / روی پلن چیا میدند .

این Thread به ناکجا آباد داره میره / شرمنده

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خوب حالا بگو قیمتش چجوریاست / چه پلنی رو داری / روی پلن چیا میدند .

این Thread به ناکجا آباد داره میره / شرمنده
عیب نداره صاحب تاپیک که به جوابش رسید
ماهی 12$ هست که چون من 6 ماهه گرفتم ماهی 10$ میوفته
فضا و پهنا نامحدوده (البته خیلیا میگن غیر ممکنه ولی خودشون میگن به خاطر تکنولوژی جدید به نام SAN Technology امکان پذیره) ولی خب من توی فوروم های خارجی بررسی کردم احدی نگفته که واسه مصرف زیاد بهم گیر دادند
.NET 1و 2 رو جفتشو میده و میدوتونی توی یک اکانتت تا 10 دامین اد کنی البته یه پلن هم داره نامحدود وب سایته و میتونی یه دامین دات نت 1 باشه اونیکی 2 به انتخاب خودت
SًQL Server 2000 داره و از معدود هاستینگ ها هست که روی سرور ویندوزش Crystal Report رو هم میده اونم ورژن 11
حتی DiscountASP هم نمیده کریسال ریپوز رو
کنترل پنلشم یه چیز اختصاصیه واسه خودشه که اسمش یادم رفته واقعا من که 100 جا تاحالا هاست داشتم کنترل پنل به این کاملی ندیدم
روی هر هاست هم یه آیپی اختصاصی میده الان شما Articleg.com که واسه من هست رو Whois بگیری زده Dedicated البته سایتم ظاهرش زیا خوشگل نیستا :D
ولی مطالب مفیدی داره به درد بچه های اینجا شاید بخوره
آموزش Python , java script , sql server
یِه ذره هم واسه خودنم تبلیغ کنم :D
بهتر از همه اینه که شاید باور نکنی که من تو این چند ماه حتی یک لحظه سایتم داون نبوده
پشتیبانی همیشه انلاین داره هم چت هم میل هم تلفن
و تا کارت راه نیوفته ولت نمیکنن
من میشد فقط یه نوبت چتم باهاشون 2 ساعت میکشید
خدایی کسی واسه جنس خودش اینجوری تبلیغ نمیکنه که من واسه اینا تبلیغ کردم :D
خدایی چون کارشون خوبه میخوام بقیه هم استفاده کنن
البته یه ایراد داره واسه ایرانیا
اونم اینکه حتما باید با کردیت کارت پرداخت کنی خودشون گفتن دبیت قبول نمیکننن
برای وریفای کردن هم یا پاسپورت یا کپی گواهینامه رانندگی میخواد
اینم آدرسش
HostDepartment.com

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
بستگی به سرویس داره

شروین جان لطف میکنین و نام و آدرس هاست رو بهم پی ام بزنین ؟؟:) :) :) :)

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
شروین جان لطف میکنین و نام و آدرس هاست رو بهم پی ام بزنین ؟؟:) :) :) :)
HostDepartment.com
شروین جان شما این سرویس را گرفتی درسته ؟
http://hostdepartment.com/nolimitdeveloper.html

بله همین پلن
ستون سومیش
خدایی چیزی دیگه هست بخوایو نداشته باشه؟ :D

kohyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من يك بانك اطلاعاتي اكسس روي هاست گذاشتم و اطلاعات را وارد اون مي كنم و از بانك يك back up روي سي دي رايت كردم
حالا زمانيكه بانك روي سي دي رو توي www كامپيوترم كپي مي كنم تا باهاش كار كنم error ، object is read only مي دهد يا حتي زمانيكه همين بانك رو از روي ftp سايتم تو www كامپيوترم كپي مي كنم بازم همين error رو ميده
اينم بگم من روي بانك اكسس Properties مي گيرم ولي read only تيك خورده نيست
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان :blush:
من اولين پستي هست كه تو فروم مي زنم ... اميدوارم كمك كنيد ...
من از پرشين تولز هاست و دامين گرفتم ... حالا مي خوام سايتم رو آپلود كنم ولي بلد نيستم
113.gif

كسي مي تونه بهم كمك كنه ؟
سايتم رو با sqlserver2000 و asp.net1.1 نوشتم ...مي خوام حالا آپلود كنم و سايتم كار كنه :( ولي هيچي نمي دونم ...
چه جوري بايد ديتابيسم رو به سايتم وصل كنم ؟؟
connection string چي ميشه ؟ چي كارش بايد بكنم و كجا ؟
كلا همه چيزو بهم بگين من هيچي بلد نيستم ... تو رو خدا زودتر
254.gif

ممنون

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من از پرشين تولز هاست و دامين گرفتم ... حالا مي خوام سايتم رو آپلود كنم ولي بلد نيستم
113.gif

سايتم رو با sqlserver2000 و asp.net1.1 نوشتم ...مي خوام حالا آپلود كنم و سايتم كار كنه :( ولي هيچي نمي دونم ...
254.gif

ممنون

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان
من يك بانك اطلاعاتي اكسس روي هاست گذاشتم و اطلاعات را وارد اون مي كنم و از بانك يك back up روي سي دي رايت كردم
حالا زمانيكه بانك روي سي دي رو توي www كامپيوترم كپي مي كنم تا باهاش كار كنم error ، object is read only مي دهد يا حتي زمانيكه همين بانك رو از روي ftp سايتم تو www كامپيوترم كپي مي كنم بازم همين error رو ميده
اينم بگم من روي بانك اكسس Properties مي گيرم ولي read only تيك خورده نيست
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد
permission مربوط به folder که فایل شما داخلش هست رو تنظیم کنید.

write access for

IUSR_Machiname

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
113.gif

254.gif

ممنون
شما از هر جا account SQL Server بگیرید، آدرس سرور و user , pass میده به شما، اونا رو جا گذاری کنید به جای connectionstr که الان رو لوکال دارید . به database م کانکت کنین و از هر روش که بلد هستید، table ها رو روی db بسازید مثل لوکال ..

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از راهنماييتون.
بله من آدرس سرور و يوزر و پسورد رو دارم ...چيو جايگذاري كنم ؟؟
مي شه يه نمونه مثال فرضي از connection string‌برام بنويسي كه بتونم درستش كنم و ياد بگيرم ؟ مرسي

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
ممنون از راهنماييتون.
بله من آدرس سرور و يوزر و پسورد رو دارم ...چيو جايگذاري كنم ؟؟
مي شه يه نمونه مثال فرضي از connection string‌برام بنويسي كه بتونم درستش كنم و ياد بگيرم ؟ مرسي

کد:
connectionString="Data Source=sql.server.com; Initial Catalog=<Given>;Network=DBMSSOCN;User Id=<Given>;Password=<Given>;"

kohyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزير
ببين اگر از اينترنت با مودم استفاده مي كني كه كاري نداره
تو آدرس بار اكسپلورر بزن
بعد از اون يك صفحه ظاهر ميشه كه user و password ، اف تي پي سايت تو رو ازت مي خواد كه بايد بعد از خريدن فضا پرشين تولز بهت داده باشه
بعد از اينكه وارد محيط ftp شدي فايلهات رو تو شاخه www كپي كن
به همين راحتي
فقط يادت باشه بايد سطح دسترسي پايگاه داده را full بذاري كه اگر خودت نمي توني به پشتيباني پرشين تولز زنگ بزن واست درست كنن
اميدوارم بهت كمكي كرده باشم

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Graveworm‌مرسي از كمكت ...

kohyar ممنون

ولي مشكلم حل نشد

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اين ارور چيه ؟

Parser Error
Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately.

Parser Error Message: Could not load type 'nemoone1.Global'.

Source Error:

Line 1: <%@ Application Codebehind="Global.asax.cs " Inherits="nemoone1.Global" %>

بالا