• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع مشاوره و راهنمایی در خصوص چند روش خاص کسب درآمد اینترنتی

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
با سلام
دوستان عزیز میخواستم در خصوص چند روش کسب درآمد از اینترنت ازتون راهنمایی و مشورت بگیرم
ممنون
خواهش میکنم اگه میخواین روشی رو معرفی کنید یا پیشنها بدین با توجه به سوالاتم کمی درموردش توضیح بدین

مورد اول سایت های بازدید خودکار هستن که به صورت اتوسورف عمل میکنن میخواستم ببینم کسی از دوستان هست که سایت معتبری رو بشناسه که پرداختی داشته باشه الان؟ مصرف ترافیک این سایتها چقدر؟ با توجه به اینکه من اینترنتم نامحدود نیست فعالیت در این سایتها میتونه به صرفه باشه؟ با چقدر روشن بودن سیستم در یک روز چند تومن میشه درآورد؟

مورد دوم پرداخت به ازای خواندن هست PTR که به ازای خواندن ایمیل ها مبلغی رو سایتها پرداخت میکنن مثل donkeymails کسی با این سیستم کار کرده؟ سایتی هست که به پرفکت مانی پرداخت کنه؟ آیا مبلغ پرداختی برای هر ایمیل قابل توجه و به صرفه هست؟

مورد سوم سایتهایی هیت که به ازای آپلود فایل پول میدن... با این سیستم چطور؟ کار کردین؟ سایت معتبری رو میشناسین؟ ایرانی باشه یا اگه خارجیه به پرفکت مانی پرداخت داشته باشه

مورد چهارم سایتهایی هستن (اکثرا خارجی) که میتونیم محصولاتمون رو اونجا برای فروش بذاریم از یک عکس دیجیتال گرفته تا اشیا و هرنوع وسیله یا خدماتی که بشه فروختش و سایت یه پورسانتی از فروشش رو برمیداره و الباقی رو به فروشنده پرداخت میکنه البته اطلاعات من در این یه مورد خیلی کمه آیا از دوستان کسی هست راجع به این سیستم چیزی بدونه یا دیده باشه؟

مورد پنجم هم که باز زیاد ازش نمیدونم کسب درآمد از شیسبوک هستش که با ایجاد یه صفحه به ازای لایکی که از طرف سایر کاربرا برای نوشته هامون و مطالبمون دریافت میکنیم بشه درآمد کسب کرد و هرچی پست و مطالب بیشتر لایک بشن و کامنت بخورن درآمدمون هم بیشتر بشه

دوستان در خصوص هر مورد هر گونه اطلاعی دارین لطفا بگین
خوشحال میشم راهنماییم کنید
ممنون

Last edited:

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
با سلام
دوستان عزیز میخواستم در خصوص چند روش کسب درآمد از اینترنت ازتون راهنمایی و مشورت بگیرم
ممنون
مورد اول سایت های بازدید خودکار هستن که به صورت اتوسورف عمل میکنن میخواستم ببینم کسی از دوستان هست که سایت معتبری رو بشناسه که پرداختی داشته باشه الان؟ مصرف ترافیک این سایتها چقدر؟ با توجه به اینکه من اینترنتم نامحدود نیست فعالیت در این سایتها میتونه به صرفه باشه؟ با چقدر روشن بودن سیستم در یک روز چند تومن میشه درآورد؟
مورد دوم پرداخت به ازای خواندن هست PTR که به ازای خواندن ایمیل ها مبلغی رو سایتها پرداخت میکنن مثل donkeymails کسی با این سیستم کار کرده؟ سایتی هست که به پرفکت مانی پرداخت کنه؟ آیا مبلغ پرداختی برای هر ایمیل قابل توجه و به صرفه هست؟
مورد سوم سایتهایی هیت که به ازای آپلود فایل پول میدن... با این سیستم چطور؟ کار کردین؟ سایت معتبری رو میشناسین؟ ایرانی باشه یا اگه خارجیه به پرفکت مانی پرداخت داشته باشه
مورد چهارم سایتهایی هستن (اکثرا خارجی) که میتونیم محصولاتمون رو اونجا برای فروش بذاریم از یک عکس دیجیتال گرفته تا اشیا و هرنوع وسیله یا خدماتی که بشه فروختش و سایت یه پورسانتی از فروشش رو برمیداره و الباقی رو به فروشنده پرداخت میکنه البته اطلاعات من در این یه مورد خیلی کمه آیا از دوستان کسی هست راجع به این سیستم چیزی بدونه یا دیده باشه؟
مورد پنجم هم که باز زیاد ازش نمیدونم کسب درآمد از شیسبوک هستش که با ایجاد یه صفحه به ازای لایکی که از طرف سایر کاربرا برای نوشته هامون و مطالبمون دریافت میکنیم بشه درآمد کسب کرد و هرچی پست و مطالب بیشتر لایک بشن و کامنت بخورن درآمدمون هم بیشتر بشه

دوستان در خصوص هر مورد هر گونه اطلاعی دارین لطفا بگین
خوشحال میشم راهنماییم کنید
ممنون
سلام

سایت های معرفی کردم تو امضا م هستش ایرانی و پرداخت اتوماتیک و با ازای مطلب و.......

از سایت های سورف من با نزدیک 12 ساعت رروش بودن از هر کدوم از سایت زیر ماهانه 60 الی 70 تومن دارم

4 بازدید ساز

میترارنک

و.... که تو .وبلاگم هستش

تو سایت زیر هم میتونی بری با گذاشتن مطلب وخوندن درآمد کسب کنی

من با 3 ساعت در روز 3000 تومان روزی دارم هرچی زحمت بیشتر بکشی بیشترم میشه

میترالینک

سایت واسه آپلود پرداخت به پرفکت ندیدم :)

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
سلام

سایت های معرفی کردم تو امضا م هستش ایرانی و پرداخت اتوماتیک و با ازای مطلب و.......

از سایت های سورف من با نزدیک 12 ساعت رروش بودن از هر کدوم از سایت زیر ماهانه 60 الی 70 تومن دارم

4 بازدید ساز

میترارنک

و.... که تو .وبلاگم هستش

تو سایت زیر هم میتونی بری با گذاشتن مطلب وخوندن درآمد کسب کنی

من با 3 ساعت در روز 3000 تومان روزی دارم هرچی زحمت بیشتر بکشی بیشترم میشه

میترالینک

سایت واسه آپلود پرداخت به پرفکت ندیدم :)

دوست عزیز ممنون بابت اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتین با شما از طریق پ خ در ارتباط خواهم بود برای جزییات دقیقتر
..............................................................................................................................................

ضمنا خواهش میکنم دوستان بجز موارد درخواست شده در پست اول موارد دیگه ایی رو ذکر نکنن ممنون میشم

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام دوست عزیز

به تاپیک زیر یه نگاهی بنداز البته اگه تا حالا مطالعش نکرده باشی و اینکه به زودی یه سایت معتبر دیگه از این نوع معرفی میکنم فعلا این یکی رو داشته باش

کلیک کن

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
سایت کسب در امد از آپلود فایل به پرفکت مانی هم واریزی داره
KingFiles.net - File Sharing and PPD

دوست عزیز
و سایر دوستانی که پیشنهاداشون رو اعلام میکنن
خواهش میکنم اااقل یه توضیحی هم بدین
که با این سایتها کار کردین؟ سابقشون چطوره؟ دریافتی داشتین؟
روش کار کردن باهاشون به چه صورته؟
میزان درآمدشون چقدره؟ و......
ممنونم

Sent from my LG-E975 using Tapatalk 2

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
سایت کسب در امد از آپلود فایل به پرفکت مانی هم واریزی داره
KingFiles.net - File Sharing and PPD

دوست عزیز صندوق پیامهاتون پر بود

در خصوص سایتی که معرفی کردی یه توضیحی میدی؟
خودت باهاش کار کردی؟
پرداخت داشته؟
خودش میگه چیا آپلود کنیم یا خودمون باید انجام بدیم؟ میتونی راهنماییم کنی که چه فایلهایی آپلود کنم و یه توضیحی از کار باسایت بدی؟
ممنون

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یعنی اینجا هیچکسی با این روشهای کسب درآمد آشنا نیست؟
داداش من اگه بیام بگم سایت توی امضام باز همه شاکی میشن ولی فقط محض اطلاع می گم 26 تومن دیگه به زودی به دستم میرسه از این سایت... :)

omdemarket

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من هیچ کدوم از روش هایی که گفتید رو توصیه نمیکنم
به نظرم شما وقت بزارید و یک سایت تفریحی بزنید با حداقل اطلاعات
و یا یک سایت تخصصی با کمی هزینه اون موقع میتونید توقع سود بالایی از سایت داشته باشید
با جذب تبلیغات / فروش کالا / رپرتاژ آگهی و کلی راه دیگه برای کسب درآمد و در آخر هم اگر خواستید میتونید سایت رو به قیمت خوبی بفروشید

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
داداش من اگه بیام بگم سایت توی امضام باز همه شاکی میشن ولی فقط محض اطلاع می گم 26 تومن دیگه به زودی به دستم میرسه از این سایت... :)

نه دوست عزیز من شاکی نمیشم ولی متاسفانه امکان اینکه چندین ساعت پای نت بشینم و کیچا تایپ کنم ندارم
یعنی من در روز دو نوبت میام نت هر بار هم 2ساعت سر جمع 4ساعت
این از این
ساعاتی که نیستم هم در صورتی میتونم اتوسورف انجام بدم که درآمد حاصل شده از مصرف ترافیکم بیشتر باشه چون اینترنت نامحدود ندارم
حالا اگه باز با این اوصاف سایت پیشنهادیتون رو برا من مناسب میدونید پ خ بدید
ممنون

Last edited:

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من هیچ کدوم از روش هایی که گفتید رو توصیه نمیکنم
به نظرم شما وقت بزارید و یک سایت تفریحی بزنید با حداقل اطلاعات
و یا یک سایت تخصصی با کمی هزینه اون موقع میتونید توقع سود بالایی از سایت داشته باشید
با جذب تبلیغات / فروش کالا / رپرتاژ آگهی و کلی راه دیگه برای کسب درآمد و در آخر هم اگر خواستید میتونید سایت رو به قیمت خوبی بفروشید

متاسفانه اطلاعات کافی و مورد نیاز برای انجام این کار رو ندارم
وگرنه خیلی دوست داشتم اینکارو بکنم
بهرحال ممنون

omdemarket

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
متاسفانه اطلاعات کافی و مورد نیاز برای انجام این کار رو ندارم
وگرنه خیلی دوست داشتم اینکارو بکنم
بهرحال ممنون

میزان سرمایه ات رو برام بفرست بهتون پلن کاری بدم

mehrashkan