mehrashkan
Registered User
راهنمایی کنید دوستان
سایتش برام آشناست ولی خانومه تی شرت سبزه حس میکنم خنده قشنگی دارهدوستان کسی در خصوص لیبرتا گیا اطلاعاتی داره؟
http://portal.libertagia.com
سایتش برام آشناست ولی خانومه تی شرت سبزه حس میکنم خنده قشنگی داره
سلام
لیبرتا
یه ابر هاست هست +شبکه اجتماعی +نتورک مارکتینگ+لاتاری یا همون قرعه شکی فصلیه که ماشینو خونه...جایزه میده البته باید کارت قرعه کشی بخری +ماینر و سایت کلیکی.....
فقط به شماره حساب پرداخت داره
محدودیتی برای استفاده از یک ای پی نداره همین طور یک شماره حساب
عضویت رایگان
از کشور برزیله
سال 2013 باز شده
خیلی از نتورک ر های بزرگ دارن توش فعالیت میکنن
هندی ها علاقه زیادی به این سایت نشون دادن
به اعضای خودش 10 گیگ فضای رایگان میده
حد اقل پرداختش 320 دلاره اگه اشتباه نکرده باشم
روزی سه دلار تبلیغ کلیکی برای هر نفر میفرسته البته 3 دلار برای پلن رایگانه
قبلا یه برنامه ماینر داشته که بیت کوئین استخراج میکردن بعد جمع شد یه سری امکانات برای ماینر هم اجاره میدادن مثل سیپیو کارت گرافیگ مجازی
چند تا پلن داره رایگان
نقرهای
برنز
گلدن
الماس ور رویای
قابلیت ریفرال گیری هم داره همون اوایل من باهاش کار کردم وقت نشد ادامه بدم ولش کردم
شاید دیر جواب دادم ولی خوب.......
موفق باشید
من از این سایت در یافتی نداشتمشما مطمئنی پرداختی داره؟
دوست عزیز روشهایی که بیان کردید خیلی مبتدین و برای آماتورها مناسبن.درصد بالای کسایی که از این روشها استفاده می کنن وسط کار کنار میکشن چون پولی از توش در نمیاد و فقط برای سایتها نفع داره.بهتره به مقوله کسب درآمد اینترنتی نگاه حرفه ای تری داشته باشید.
وقتی سایتهایی هستن که روزانه از چند صد هزار تومن تا چند میلیون درآمد دارن چرا باید به ازای هر لایک 30 ریال کسب کنیم؟!
گروه تجارت الکترونیک پیشتاز تا الان به افراد زیادی مشاوره داده.توی وبلاگمون هم مطالب مفیدی در مورد کسب و کارهای اینترنتی رو منتشر می کنیم.
خوشحال میشیم به دوستان در این زمینه کمک کنیم
سلام دوست عزیز کاش یه چشمه از توانایی هاتون رو نشون میدادایدگروه تجارت الکترونیک پیشتاز تا الان به افراد زیادی مشاوره داده
داداش اینم یه مدل و سبک خاصهسلام دوست عزیز کاش یه چشمه از توانایی هاتون رو نشون میداداید