• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مردم دکتر خوب چطوری پیدا میکنن؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
تو سایت نوبت دهی همه کامنت ها فیک و 5 ستاره، یک نفر کامنت منفی نزاشته
اینستاگرام میری یا خلوته یا با یوزر فیک کامنت گذاشتن یا کامنت ها رو بستن
نینی سایت رفتم یه عده یوزر فیک تبلیغ میکنن خیلی ماهرانه و بدون بک لینک که فکر کنی آدم واقعیه ولی نگاه که میکنی طرف با یوزر تکراری همه جا همین حرف رو زده و جالب اینکه به اصول تبلیغات مسلط هستن من دیدم چطور حرفه ای روش های بازاریابی رو استفاده کردن کسی شک نکنه تبلیغه o_O
رفتم گوگل مپ دیدم یکی نوشته دکتر پول داده کامنت گوگل مپ خریده. دیدم راست میگه بیشتر اونایی که 5 ستاره گذاشتن اولین کامنتشونه 💩
چون کسی نمیتونه از گوگل شکایت کنه یا نمیان فیلترش کنن، آزادی بیان خودش رو داره میشه نظرات واقعی رو فهمید

خب حالا نظرتون چیه؟ نظرات واقعی گوگل مپ رو خوندم آدم حالش بهم میخوره، بجای مطلب، قصابی زدن. حتی ارزش موش آزمایشگاهی هم ندارید. جیبتون هم تا ته خالی میکنن
حتی یه دونه دکتر خوب و قابل اعتماد پیدا نکردم. مگر اینکه پست و مقام داشته باشید یا دکتر آشناتون باشه، مگرنه عین قصابیه

دکتر واسه خرگوش و سس نمیخواستم، پست سسکی بزارید فرقی با اونی که پول میگیره کامنت 5 ستاره میزاره ندارید :mad:

واسه یه نفر دکتر میخواستم دیدم نمیشه پیدا کرد همشون عین همن یک نفر باوجدان نیست

از پول پرستیشون نگم براتون، اگه بریزن خونه زندگیتون رو جارو کنن برن ارزون تر درمیاد تا اینکه گیر بیمارستان بیوفتید
کلا گفتم درد بدیه تو این مملکت. رحم بهتون نمیکنن

درد بزگتر اینکه سایت یه دکتر دستم بود
بهم گفت میخواییم مریضامون زیاد بشن
شما نمیدونید این جمله زیاد شدن مریض چه درد بدی داره :(
بماند که طرف با میلیارد ها پول، اونقدر گدا بود که پول نداد منم براش کار نکردم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
طبق رسم این روزهای جامعه دکترها هم تعداد زیادیشون شدن پول پرست و ماشین تولید پول .هرچند هنوز هم عده ای دکتر خوب و با وجدان هستن که خدا عمرشون رو زیاد کنه.

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
با کون پارگی میشه دکتر خوب پیدا کرد.
دکترای تخماتیک هزارتا نسخه و دارو و آزمایش برات مینویسن بگا بری.

پیشنهاد : معمولا دکترهای سن بالا و مخصوصا مرد رو کمی میشه روشون حساب کرد. اگه پزشک خانواده هم دارید برید پیشش بهتون معرفی میکنه.

اگه خدای ناکرده بیماری خاصی دارید تا بیشتر راهنمایی کنم؟

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
نینی سایت رفتم یه عده یوزر فیک تبلیغ میکنن خیلی ماهرانه و بدون بک لینک که فکر کنی آدم واقعیه ولی نگاه که میکنی طرف با یوزر تکراری همه جا همین حرف رو زده و جالب اینکه به اصول تبلیغات مسلط هستن من دیدم چطور حرفه ای روش های بازاریابی رو استفاده کردن کسی شک نکنه تبلیغه o_O
رفتم گوگل مپ دیدم یکی نوشته دکتر پول داده کامنت گوگل مپ خریده. دیدم راست میگه بیشتر اونایی که 5 ستاره گذاشتن اولین کامنتشونه 💩
چون کسی نمیتونه از گوگل شکایت کنه یا نمیان فیلترش کنن، آزادی بیان خودش رو داره میشه نظرات واقعی رو فهمید

خب حالا نظرتون چیه؟ نظرات واقعی گوگل مپ رو خوندم آدم حالش بهم میخوره، بجای مطلب، قصابی زدن. حتی ارزش موش آزمایشگاهی هم ندارید. جیبتون هم تا ته خالی میکنن
حتی یه دونه دکتر خوب و قابل اعتماد پیدا نکردم. مگر اینکه پست و مقام داشته باشید یا دکتر آشناتون باشه، مگرنه عین قصابیه

دکتر واسه خرگوش و سس نمیخواستم، پست سسکی بزارید فرقی با اونی که پول میگیره کامنت 5 ستاره میزاره ندارید :mad:

از پول پرستیشون نگم براتون، اگه بریزن خونه زندگیتون رو جارو کنن برن ارزون تر درمیاد تا اینکه گیر بیمارستان بیوفتید

مشکل چیه بیزی خوب واضح تر توضیح بده

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
معمولا رو حساب تجربه میشه دکتر خوب رو پیدا کرد یا رو حساب توصیه و تجربه های دیگران

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738

من قبلا اینجا در مورد نظرات سایت های نوبت دهی و ... صحبت کرده بودم
من از طریق همین سایت ها و با خوندن نظرات مثبتشون یه نوبت گرفتم و رفتم
اول اینکه قیمتی که اونجا برا ویزیت از من گرفتن خیلی گرونتر بود و با اینکه گفتم از فلان سایت نوبت گرفتم و قبلش زنگ زدم باهاتون هماهنگ کردم اما بازم قیمت خودشونو گرفتن
و در مورد دکتر هم هیچ کاری برام انجام نداد و حرف خودشو میزد و حتی یه دقه هم نذاشت حرف بزنم و سریع گفت مریض بعدی
رفتم تو سایت نوبت دهی و نظرمو نوشتم و تک ستاره دادم اما تایید نکردن
چند بار هم زنگ زدم اما تایید نکردن و ظاهرا علاوه بر کامنت های فیک ۵ ستاره، پول دادن که کامنت های واقعی منتشر نشه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
-از دکتر هایی که مطب شیک و جای گرون دارن باید فاصله بگیری..
اینها موفق های تجارت در پزشکی هستن..
مثل مساور املاکی.. دکتر هم باید جایی بری که زیاد مکانش مجلل نباسه..
اون دکتر معلوم نیست مجرب هست یا نه ولی قطعا تاجر و تیغ زن تیست..

با پرس و جو هم میشه دکتر های مجرب رو پیدا کرد..

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008

یعنی دکتری ک مطبش داره رو سر مریض خراب میشه دکتر خوبیه؟ 🥲 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

smiley60

Registered User
لایک‌ها
2,266
رفتم گوگل مپ دیدم یکی نوشته دکتر پول داده کامنت گوگل مپ خریده. دیدم راست میگه بیشتر اونایی که 5 ستاره گذاشتن اولین کامنتشونه [emoji90]

ایران بهشت پزشکانه
قانون شکایت ندارن
مالیات نمیدن
انقدر ادم میکشن و فلج میکنن تا تجربشون زیاد میشه از ایران مهاجرت میکنن
بصورت کلی تنها دلیلی که در ایران انقلابی اتفاق نمیافته همین بی قانونیش هستش که همه ازش بهره میبرن
بصورت کلی باید خدا خیلی دوستت داشته باشه که اتفاقی برات نیفته

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
یعنی دکتری ک مطبش داره رو سر مریض خراب میشه دکتر خوبیه؟ 🥲 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
نه..
منظورم اینه که مطب با محیط معمولی الزاما مطب بدی نیست..

الان یه پزشک عمومی قدیمی تو منطقه مون هست..
بمب شرافت و تجربه ست..
اگه میخواست بخاطر شهرت و اعتبارش مطب مجلل بزنه و ویزیت زیاد بگیره الان میلیونر بود..

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
نظرات واقعی گوگل مپ رو خوندم

درود
واقعیت بنده برای ارتودنسی به یکی از همین دکتر های نظر-قشنگ مراجعه کردم....ولی متاسفانه طرف به جای دکتر یک تاجر-بی ادب بود...یعنی 100 نفر را اجیر کرده بود که براش گوگل ریوییو بزنه ! تجربه دومم هم در خصوص عمل زانو بود....که به یکی از دکتران نسبتا مسنی که در برنامه های تلویزیون حضور پیدا می کرد مراجعه کردم....که با یک رفتار غیر-حرفه ای خیلی راحت تصمیم داشت جفت پای بنده را متلاشی کنه و هزینه عمل به جیب بزنه....

تا اینکه به یک دکتری مراجعه کردم که اتفاقا مطب شیک و پیکی در بالاشهر تهران داشت(شاید برعکس فرمایش نیما) ولی تا نگاه کرد گفت: عمل نکن! من که از پول بدم نمیاد! ولی تو با این پا بیشتر از من عمر می کنی! o_O کلی هم منو از عمل ترسوند....این در حالی بود که اون شیاد تلویزیونی را در بیمارستان دولتی زیارت کرده بودم...

من در خصوص دکتر ها بیشتر تجربه ام میگه هر دکتری که برای مریضش وقت می گذاره، درست معاینه می کنه و به صحبت هاش گوش میده بیستر قابل اعتماده....
اگر نگم همه ولی اغلب دکترهایی که در صدا و سیما حضور پیدا می کنند یا با بیمار مثل زبونم لال گوسپند برخورد می کنند و با وجود وقت قبلی معطل می کنند و ارزشی برای وقت و شخصیت بیمار قائل نیستند و فقط می خوان دستگاه پوزشون کار کنه ...قابل اعتماد نیستند...

آن دسته دکتران عزیزی هم که رفتارهای شدیدا غیر حرفه ای دارند نظیر اینکه می بینید منشی می فرماید: دستگاه پوزمون کار نمیکنه و کارت به کارت کنید یا منشی رفتار بد و توهین آمیزی داره ولی خود دکترهه در ظاهر گوگولی بنظر میرسه را همان اول کلا فرار کنید... هیچ دکتر با شخصیتی، منشی بی شخصیت نداره مگر ظاهر عوام-فریبی داشته باشه...

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
نه..
منظورم اینه که مطب با محیط معمولی الزاما مطب بدی نیست..

الان یه پزشک عمومی قدیمی تو منطقه مون هست..
بمب شرافت و تجربه ست..
اگه میخواست بخاطر شهرت و اعتبارش مطب مجلل بزنه و ویزیت زیاد بگیره الان میلیونر بود..

شما یک کارگر ساده هستی پایین شهر یا حاشیه شهر ، بعد 5سال ارتقاع پیدا میکنه کارت و رفیقات و ... به طور کل فرهنگت عوض میشه،،، طبیعی که به مکان بهتر میری ..

؟ منم پزشک بودم با توجه به مهارت و رزرومه ای که داشتم منطقه مناسب شهرداری برای مطب بازمیکردم !
----

مشکل اصلی به نظرم ، تفکر ما هست

که برای پیدا کردن طبیب برای حل درد ، که تقریبا چیز عجیبی هم نیست کاملا شناخته شده است دنبال "بهترین یا بهتر " هستیم

نیاز نیست دنبال پزشک خوب از دهن دیگران باشیم ...

برای 99.99 درصد درد ها اگر یک پزشک درس نخون حل نکنه ، پزشک بعدی حل میکنه

پس نیاز نیست پول بیشتر بدیم یا انقدر وسواس به خرج بدیم برای انتخاب بهتر یا بهترین

---
مصداقم همون پزشک محلتون

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
بیماری تو با نی نی سایتی ها چ وجه اشتراکی داشته که از اونجا پرس و جو کردی ! :/

پ.ن : برای درمان قبل از هر عمل یا جراحی بهتره بری چند متخصص اون حوزه ویزیتت کن ببین اجماع رو چه روش درمانی هست.
پول چند ویزیت بدی بهتر از یه جراحی یا تجویز اشتباهه

Last edited:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218

به شدت حرف شما توصیه میشه.

برای کاهش هزینه جهت تشخیص بیماری، کلینیک های دولتی جاهای خوبی هستند.

من آخرین باری که جهت وضعیت دندون عقلم به دندان پزشکی مراجعه کردم جمعا 4 هزار تومان پول دادم و تونستم با دو بار ویزیت رایگان، یک عکس OPG هم بگیرم و کل این پروسه برام 4 هزار تومان خرج ورداشت :D

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
بیماری تو با نی نی سایتی ها چ وجه اشتراکی داشته که از اونجا پرس و جو کردی ! :/
توش هر چی بخوای هست
به شدت حرف شما توصیه میشه.

برای کاهش هزینه جهت تشخیص بیماری، کلینیک های دولتی جاهای خوبی هستند.

من آخرین باری که جهت وضعیت دندون عقلم به دندان پزشکی مراجعه کردم جمعا 4 هزار تومان پول دادم و تونستم با دو بار ویزیت رایگان، یک عکس OPG هم بگیرم و کل این پروسه برام 4 هزار تومان خرج ورداشت :D
کیفیت کار برات مهم نیست؟
مواد
تجهیزات
تخصص
و...

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خوب همینجوری که دارین انتقاد میکنین ، دکترهایی که امتحانشون کردین و خوب بوده تو هر تخصصی رو هم معرفی کنین.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
توش هر چی بخوای هست

کیفیت کار برات مهم نیست؟
مواد
تجهیزات
تخصص
و...

همیشه بخش خصوصی بهترین کیفیت رو ارائه نمیده. بذار یه مثال ساده برات بزنم:

فرض کن که قلبت درد می کنه و تصمیم می گیری بری پیش بهترین دکتر قلب کرمان. بار اول که میری پیش این دکتر قلب، ازت نوار قلب می خواد. نوار قلبی هم که این دکتر تو مطب شخصی اش می گیره با نوار قلبی که تو مراکز دولتی گرفته میشه هیچ تفاوتی نداره ولی چرا باید الکی 2 برابر هزینه کنی؟

در کل یه مقداری همه چیز پیچیده میشه. مثلا من ترجیح میدم قلبم رو تو مرکز دولتی شهید رجایی تهران عمل کنم تا پیش بهترین جراح قلب کرمان!

کیفیت کار تلفیقی از هر دو نوع هست

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
بنظرم پزشکا حق دارن اینطور رفتار کنند, همه مردم همینن
ی نمونش صاحبخونه ها و بنگاهی ها تا دسته فرو میکنن, یا رستوران ها, غذا سفارش بده ببین چی برات میارن, اعـتراض هم کنی میگن پول بیشتر بده تا غذای بهتر بخوری

بازم پزشکا حق دارند کلی درس خوندن, خیلی ها که خوندن نوشتن هم بلد نیستن طوری فرو میکنن که جاشم زخم میشه

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
بنظرم پزشکا حق دارن اینطور رفتار کنند, همه مردم همینن
ی نمونش صاحبخونه ها و بنگاهی ها تا دسته فرو میکنن, یا رستوران ها, غذا سفارش بده ببین چی برات میارن, اعـتراض هم کنی میگن پول بیشتر بده تا غذای بهتر بخوری

بازم پزشکا حق دارند کلی درس خوندن, خیلی ها که خوندن نوشتن هم بلد نیستن طوری فرو میکنن که جاشم زخم میشه
اینجا درموردش توضیح دادم
با این حساب یک کشور ویران داریم که همه تو هم فرو میکنن...
یه چیزی مثل کارما
img_20230323_000316_283_u85i.jpg

وقتی میری تو توالت عمومی یارو ریده اندازه کله پدرش، با خودش میگه نفر بعدی اومد حالش رو بگیرم، مشت نمونه خروار، بخصوص کسی رئیس و مسئول باشه این شرایط بدتره موقع رفتنش گند میزنه به همه چی، کل جامعه همینطوره میخوان یه طوری دیگران و رقیبشون رو از دور خارج کنن یا میگن ما که تحت فشاریم چرا فلانی آزاد باشه، مثل محیط پادگانی
کل ایران یه پادگان بزرگه

2155694-jpg.1209693

بالا