• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مردم دکتر خوب چطوری پیدا میکنن؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
یکی از راههای تشخیص ، مراجعه حضوری به مطب اون دکتر و صحبت با بیماران و مراجعان قبلی هست .
ضمنا دکتری که بگه مریض بعدی باید جلوش وایساد و اعتراض کرد ، معنی نداره سرسری جواب بده ، طبق قانون خودشون ده یا پونزده دقیقه باید وقت بگذاره .

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
یه دکتر پیدا کردم شماره مطبش رو از این شماره های 909 گذاشته که هر دقیقه کلی پول بیاد روی قبض تلفن از اونم کاسبی کنه!!
اینا دیگه به مریض باید بگن مشتری

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
یه دکتر پیدا کردم شماره مطبش رو از این شماره های 909 گذاشته که هر دقیقه کلی پول بیاد روی قبض تلفن از اونم کاسبی کنه!!
اینا دیگه به مریض باید بگن مشتری
خودت باشی حاضری ربع ساعت فک بزنی واسه هر بار زنگ خوردن ، فی سبیل الله!

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
خودت باشی حاضری ربع ساعت فک بزنی واسه هر بار زنگ خوردن ، فی سبیل الله!
یه دکتر اکه فقط پول ویزیت مطبش رو حساب کنی
هر 10 دقیقه 200 هزار تومن درآمد داره
خب، حالا یه جواب ساده هم نمیخواد بده؟ پس منشی واسه چیه؟
یه فیلم ایرانی دیدم دکتره همزمان دو تا منشی رو آورده بود سیخ بزنه XXX احتمالا منشی فقط واسه استفاده خودشون میخوان

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
بطور کلی پزشک های عضو هیئت علمی که سهمیه ای نباشند، در رشته های غیر جراحی خوبن... اینکه چطور بفهمیم که سهمیه ای نیستن، کار سختیه. چون سهمیه ای ها هم به مرور زمان و کم کم یاد میگیرن که چطور مثل یک پزشک واقعی رفتار کنند😅. از پزشک هایی که به تلویزیون دعوت میشن هم حتی المقدور دوری کنید که همشون سهمیه ای هستن مگر اینکه خلافش ثابت بشه

در رشته های جراحی، بعضی ها بخاطر مهارتشون خوشنام میشن و به اصطلاح پنجه طلایی هستن:D که لزوما هم درست نیست. چون هر بیماری شرایط خودشو داره. به طور کلی در مورد جراحی، تاثیر بیمارستان و امکاناتش و نظمش، شاید از خود جراح بیشتر باشه

در مورد وقت گذاشتن برای گرفتن شرح حال و معاینه، خیلی محتمله که قضاوت شما درست نباشه. ممکنه یک پزشک با یک حرف شما به تشخیص قطعی برسه و نیازی نبینه که ادامه بده یا چیزی ببینه که تشخیص بده قبل از هر شرح حالی لازم باشه آزمایش بدید، یا اون روز 20 تا بیمار دیگه مثل شما داشته و قبل از اینکه شما کامل حرف بزنید بدونه که بیماریتون چیه:p یا اصلا آدم باهوش یا سریع الانتقالی باشه .... معمولا بیمارها این صحبت نکردن طولانی رو به حساب بی ادبی یا کم فروشی پزشک میگذارن، در صورتیکه در 90 درصد موارد اینطور نیست.

شما میخواید بیماریتون معالجه بشه، سوار چرخ و فلک شهربازی نشدید که هرچی بیشتر بهتون وقت بدن، استفاده بهتری از پولتون کرده باشید😅 ... بجای اصرار بر طولانی بودن زمان ویزیت، مختصر صحبت کنید اجازه بدید پزشک ازتون سوال بپرسه. وقتی شما زیاد و از موضوعات متنوع صحبت کنید، مخصوصا همراه های بیمار هم اگر بپرن وسط صحبت، بدتر تمرکز اون پزشک رو بهم میزنید. بیشتر اشتباهات پزشکی در اثر پرت کردن حواس کادر درمانه.

طرف یه عمر به باباش بدی کرده، توی آی سی یو میاد به پر و پای کادر درمان میپیچه که وجدان خودش رو آروم کنه که ببینید من چقدر بابامو دوست دارم:p ... مرتیکه دروغگو. تو تا دیروز داشتی سر پول شکم باباتو پاره میکردی، حالا بابادوست شدی:p:ROFLMAO:

این بود تجربیات من. من که خودم همه خانواده ام پزشک هستن، وقتی به پزشک غریبه مراجعه میکنم توی کارش دخالت نمیکنم. اجازه میدم کار تخصصیش رو با تمرکز کامل انجام بده. تا حالا هم نتیجه خوب گرفتم

پ.ن: مجددا طبق تجربه من که در این تاپیک هم شاهدش هست:p، مردم ایران بیشتر از اون که به معالجه بیماریشون اهمیت بدن به 2 چیز اهمیت میدن. یکی درآمد پزشک و دومی رفتار پزشک.... یعنی شمای پزشک به بیمار و همراهش احترام فوق العاده بذار، مطب و درمانگاهت هم خلوت باشه که احساس کنن پولدار نیستی، بعد بزن بیمار رو بکش، میان ازت تشکر هم میکنن:ROFLMAO:... ولی با بنز بیا توی بیمارستان، جواب سلام همراه مریض رو هم نده، از اون طرف بیمار سرطان ریه اش رو جوری درمان کن که بره دوی ماراتن المپیک شرکت کنه، آخرش میرن پزشکی قانونی شکایت میکنن که چرا بیمارمون رکورد یوسین بولت رو نمیتونه بزنه:D

Last edited:

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
تو کشوری که همزمان بیمارستان بقیه الله و بیمارستان گاندی رو باهم داره دنبال پزشک خوب میگرده:)

در حال حاضر هرچه پول بیشتری خرج کنی بیشتر تفاوت ها رو میفهمی.یه چی تو مایه های فرق دارو خارجی با دارو ایرانی ست. هر دو اسم دارو یدک میکشند آما این کجا و آن کجا

پ ن : هنوز به پزشک میگیم دوکتور

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
واقعیت اینکه یک متخصص یا فوق تخصص یک مطب خیلی شیک بالاشهر میزنه کلی هم مشتری داره
دلیل بر خوب بودنش نیست
اول اینکه تعداد زیادی از دانشجوهای پزشکی با سهمیه اومدن یا انتقالی از خارجن یا پردیسن
در مقطع تخصص و فوق که خییییلی وضع بدتره!
اونوقت میبینی فلان استاد قلب یا فلان استاد نورولوژی که به شدت هم با سواده نه مطب لاکچری داره نه شهر درست حسابی زندگی می کنه

رشته های جراحی قضیه اش فرق داره
مثلا استاد ایکس که رئیس بیمارستان هست از نظر علمی خیلی خوبه ولی سس دسته 🤣 از اون طرف مورد داریم رزیدنت سال چهار همیشه چشماش سرخه :ROFLMAO: اما دستش از همه بهتره

تا حدودی رشته‌های جراحی دار از اطرافیان بپرسی مشخص میشه کی خوبه کی بده ولی رشته‌های علمی واقعا سخته
از طرفی تا دو سال دیگه ظرفیت پزشکی به 17 هزار میرسه جمعا با (دندون و دارو 25 هزار میرسه) که تقریبا با هر رتبه‌ای میشه قبول شد پس مطمئن باش تا 10 سال دیگه پزشک خوب پیدا کردنش خیلی سخت میشه

Last edited:

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
تو کشوری که همزمان بیمارستان بقیه الله و بیمارستان گاندی رو باهم داره دنبال پزشک خوب میگرده:)

در حال حاضر هرچه پول بیشتری خرج کنی بیشتر تفاوت ها رو میفهمی.یه چی تو مایه های فرق دارو خارجی با دارو ایرانی ست. هر دو اسم دارو یدک میکشند آما این کجا و آن کجا

پ ن : هنوز به پزشک میگیم دوکتور

دقیقا اینطوری نیست به غیر از برای جراحی ها

خیلی از این دکترایی که بالاشهر مطب می زنن سهمیه ای هستن و از اون بیشتر انتقالی از خارج هستن
یعنی چی مثلا 7 سال عمومی یک سال رفته روسیه عشق و حال 6 سالش رو اومده اینجا
بعد فارغ التخصیلی ددی بهترین مطب رو براش میزنه

از اون طرف میبینی فلان اتند قلب که در شهرستانه از نظر علمی قابل مقایسه با اون فرد نیست

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دکترا خودشون دکترای خوب ( هم صنفی ) رو میشناسن برید پیش یکیشون بگید یک دکتر خوب معرفی کن ...
اکثر دکتر ها کلا اسم 10 تا 15 تا دارو رو بلدن هرکی بره پیششون از همونایی که بلدن 3 یا 4 تاش رو مینویسن

بالا