• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مروري بر نتايج فوتبال

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آقا از اونجاييكه شما الماني هستيد فكر مي كنيم ساليقتون خيلي به برادر بزرگترم نزديك باشه اين ليست تيمهاي مورد علاقه اونه ببينيد شما چقدر بهش نزديك هستيد انشالله كه زياد نباشه اين تشابه:D
ملي : هلند - آلمان تيمهاي اصليش بودند و تيم اولش هم هلند فكر كنم بعد از اون به مجارستان - لهستان و انگلستان هم علاقه داشت
در باشگاه ها : رئال مادريد و آژاكس ( تقريبا هم اندازه تيمهاي اصليش بودند ) - اشتوتكارت - مونشن گلاد باخ ( يادش بخير چه تيمي بود) - آرسنال( بعد از رئال و آژاكس) - تاتنهام - فاينورد - مارسي و بوردو - اف سي بروژ - ميلان هم در رده آزاكس بود براش
فعلا اينا يادم مياد.
نه استاد . سلیقه ام به برادرتون هم نمیخوره :دی
ملی: آلمان - آرژانتین در باشگاهها : منچستریونایتد ، یوونتوس ، رئال مادرید - دورتموند - آژاکس - نانت !!- مارسی - اندرلشت ، ادیت : رم رو یادم رفت . سالهای دهه 80 از این رم هم خوشم میومد :دی

اما الان فقط در باشگاهها : منچستریونایتد - یووه - رئال و ملی هم همونها .

پ.ن: شرمنده تاپیک رو منحرف کردیم رفت :دی

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
این فاینورد چند فصل خیلی پر فراز نشیب شده نتایجش
توقع نداشتم از خرونتنخن 6 تا بخوره! البته با اخراج فرناندز اگه اشتباه نکنم 10 نفره شده بودن اما 6 تا هم دیگه ...! . آژاکس هم این فصل خوب کار نکرده اما آلکمار تا اینجا عالی بوده!

کلا همه تیم های هلندی رو (تو صحنه های بین المللی) دوس دارم اما به PSV بیشتر از بقیه علاقمندم و بعدشم آژاکس.
آقا دمت گرم پي اس وي رو خيلي خوب اومدي
يادش بخير زماني كه با مربيگري هيدينگ تازه كار كه كسي نميشناختش قهرمان اروپا شدند حرف خيلي سال پيشه بازهم يادش بخير
فكر كنم فينال رو به اندرلخت خورده بودند كه دست برقضا من طرفدار هر دو تيم بودم اما خب زور آيند هوون بيشتر مي چربيد و فكر كنم در ضربات پنالتي هم قهرمان شدند البته اصلا مطمئن نيستم

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
نه استاد . سلیقه ام به برادرتون هم نمیخوره :دی
ملی: آلمان - آرژانتین در باشگاهها : منچستریونایتد ، یوونتوس ، رئال مادرید - دورتموند - آژاکس - نانت !!- مارسی - اندرلشت

اما الان فقط در باشگاهها : منچستریونایتد - یووه - رئال و ملی هم همونها .

پ.ن: شرمنده تاپیک رو منحرف کردیم رفت :دی
عجب آقا شما كه در بعضي جاها به طرز معجزه آسايي به بنده نزديك هستيد بخصوص اون نانت و اندرلشت
يادمه فيفا 2006 كه اومده بود من چون بازيم از نزديكان بهتر بود تا مدتها با نانت بازي مي كردم يه بازيكن هم داشت كه موهاش دم اسبي بودند و سيستمم رو هم 4-5-1 ميزاشتم كه لح همه رو در مياورد و اون پيراهن زرد رنگ كه خيلي ازش خوشم ميومد حيف كه تيممون الان چند سالي هست دسته دو تشريف دارند هر وقت هم مياند بالا فقط يه سري ميزنند و بر ميگردند دسته دو
البته بعدها بازي هم رشد كرد و ديگه يه زماني رسيد كه بازيها بين رئال و رئال برگزار ميشد:D

درباره انجراف تاپيك هم كه اصلا مهم نيست چون من تاپيك نويسي به سبك ازاد رو خيلي دوست دارم صداقتش ايناسم رو هم چون نميدونستم چي بزارم براي تاپيك انتخاب كردم اما در واقع به نوعي همون وبلاگ نويسي استت كه قبلا راه انداخته بودم:blush:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عجب آقا شما كه در بعضي جاها به طرز معجزه آسايي به بنده نزديك هستيد بخصوص اون نانت و اندرلشت

رابی جان برای همینه که کلی دوست داریم دیگه :دی

يادمه فيفا 2006 كه اومده بود من چون بازيم از نزديكان بهتر بود تا مدتها با نانت بازي مي كردم يه بازيكن هم داشت كه موهاش دم اسبي بودند و سيستمم رو هم 4-5-1 ميزاشتم كه لح همه رو در مياورد و اون پيراهن زرد رنگ كه خيلي ازش خوشم ميومد حيف كه تيممون الان چند سالي هست دسته دو تشريف دارند هر وقت هم مياند بالا فقط يه سري ميزنند و بر ميگردند دسته دو
البته بعدها بازي هم رشد كرد و ديگه يه زماني رسيد كه بازيها بين رئال و رئال برگزار ميشد:D

من هم عاشق اون رنگ زرد قناریش بودم. فکر کنم آخرین بازیکن بین المللی کار درستش همون کلود مکلله خودمون بود.

درباره انجراف تاپيك هم كه اصلا مهم نيست چون من تاپيك نويسي به سبك ازاد رو خيلي دوست دارم صداقتش ايناسم رو هم چون نميدونستم چي بزارم براي تاپيك انتخاب كردم اما در واقع به نوعي همون وبلاگ نويسي استت كه قبلا راه انداخته بودم:blush:

کلا ما مخلصیم :)

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
کلا ما مخلصیم
مابيشتر

اون فيفا هم فكر كنم مال قبل از 2006 بود احتمالا 2002 چون سال 2006 ما ديگه هممون PES‌ باز شده بوديم الان هم كه ديگه اصلا يادمون رفته فيفا و PES چي بودند؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آقا دمت گرم پي اس وي رو خيلي خوب اومدي
يادش بخير زماني كه با مربيگري هيدينگ تازه كار كه كسي نميشناختش قهرمان اروپا شدند حرف خيلي سال پيشه بازهم يادش بخير
فكر كنم فينال رو به اندرلخت خورده بودند كه دست برقضا من طرفدار هر دو تيم بودم اما خب زور آيند هوون بيشتر مي چربيد و فكر كنم در ضربات پنالتي هم قهرمان شدند البته اصلا مطمئن نيستم

البته تو همون 6-7 سال قبل هم که گاس مربی psv بود این تیم فوق العاده بود ... حیف ...

بازیکنی مثله ونگور اف هسلینگ یهو خودشو نشون داد که میگفتن ستاره فوتبال هلند میشه اما بعد از یه مصدومیت بطور فجیعی فروکش کرد و دیگه کلا محو شد ..

margbarman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايتاليا سري آ
اما امشب يكي ازاتفاقات نادر فوتبال دراين ليگ رخ داد و از مجموع 7 بازي 5 بازي با نتيجه مساوي بدون گل به پايان رسيد . حداقل من خودم تا به حال با چنين چيزي برخورد نكرده بود كه در اين بين بايد به تساوي بدون گل يووه در زمين كيه وو هم اشاره كرد
همچنين در چارچوب اين رقابتها ديشب هم تيره روزيهاي اينتر ادامه پيدا كرد و اين تيم در زمين كاتانيا با وجود اينكه ابتدا پيش افتاد نهايتا بازي رو 2-1 واگذار كرد. بايد ديد موراتي براي رهايي از اين وضعيت خود ساخته چه تدبيري رو اتخاذ مي كنه بازهم تغيير مربي يا صرف هزينه هاي بيشتر و خريد بازيكنان با كيفيت تر در زمستان
صحبت هايي مبني با انتقال قرضي اتوئو از آنژي به اينتر هم شنيده ميشه چرا كه ليگ روسيه تا چند هفته ديگه به اتمام ميرسه و تعطيلات اونها شروع ميشه از طرفي هم آنژي در رفابتهاي اروپايي حضور نداره
من در سایت 90news.in که یک سایت شرطبندی فوتبال بود عضو بودم .5 میلیون بولم تو سایت بود که نزدیک به 10 روزه بسته شده . کسی میتونه کمکم کنه به بولم برسم؟؟؟؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
Saul-Niguez-celebra-su-golazo-_54425935160_51356729138_352_256.jpg

اتلتيكومادريد 4 - رئال‌مادريد 0

اولین گل با اشتباه مسلم کاسیاس ، دومین گل ضربه برگردون بازیکن اتلتیکو .
همین دو گل بد و زود هنگام کافی بود تا رئال نیمه اول رو بازنده به رختکن بره ، نیمه دوم هم با اشتباه واران گریزمان از پشت اومد و گل سوم رو زد .
جالبه ، رائول گارسیا قبل از اومدن به زمین و موقع گرم کردن کارت زرد گرفت !
بیرون کشیدن ایسکو هم در نوع خودش جالب بود ، بیل اومده بود داشت کار هافبک وسط انجام میداد .

LONDON-ENGLAND-FEBRUARY-07-Har_54425933741_51356729138_352_256.jpg

تاتنهام 2 - آرسنال 1
آرسنال بد موقعی باخت ، تازه رو دور برد افتاده بود .
اورتون 0 - ليورپول 0
بازی خیلی قشنگی نبود ، آخرین دربی استیون جرارد گلی نداشت .
درروزی که آرسنال هم باخت و امتیاز از دست داد ، راجرز استفاده نکرد .

MANCHESTER-ENGLAND-FEBRUARY-07_54426972976_51356729138_352_256.jpg

Branislav-Ivanovic-celebra-con_54425937309_51356729138_352_256.jpg

استون ويلا 1- چلسي 2
در روزی که آرسنال باخت و من سیتی مساوی کرد این برد خیلی ارزشمند بود .

KAR009-Freiburg-Germany-07-02-_54425940424_51356729138_352_256.jpg

فرایبورگ 0 - دورتمند 3
بعد از مدتها دورتمند یه برد دشت کرد ، یه برد قاطع .

Marcelo-Bielsa-entrenador-del-_54425939098_51356729138_352_256.jpg

رن 1- مارسی 1
بیلسا خوش شانس نبود و تو خونه تیم 10 ام جدول مساوی کرد .
همین تساوی باعث شد صدر جدولو از دست بده .

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
استرالیا 2 _ آلمان 2 (دوستانه)
آفرین به استرالیا ، آبروی آسیا رو در مقابل قهرمان جهان خرید ، تازه آلمان دقلیق پایانی گل تساوی رو زد . نویر هم دو تا گل بد خورد .

هلند 1 _ ترکیه 1 (مقدماتی یورو)
این هلند معلوم نیست چشه ، نه خوب بازی میکنه و نه خوب امتیاز میگیره ، ترکیه واقعا عالی بازی کرد ، حقش بیشتر از تساوی بود .
فاتح تریم مربی بزرگیه ، کاش باشگاههای ایران جذبش میکردن ، یه زمانی پرسپولیس خیلی بهش نزدیک شده بود .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ولسبورگ قهرمان سوپرکاپ آلمان شد ، نکته جالبش زدن گل تساوی تو 2 دقیقه مونده به اتمام و اونهم توسط بنتنر !
مهمترین گل عمرش رو زد و تو پنالتی ها هم پنالتی آخر رو خودش زد . دی بروین هم بعد از دریبل سرپای نویر دروازه خالی رو نیمه اول زد بیرون .
نه بن عطیه و نه نویر امشب تو باغ نبودن . از بایرن هم پنالتی رو آلونسو خراب کرد و ولسبورگی ها همه رو گل زدن . کاستا گوش چپ بایرن هم بسیار بازیکن خوبی نشون داد .

1438455890_938159_1438458584_album_grande.jpg

نویر دیدنی شده ، ولی قیافه دی بروین اسف بار تره :دی

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
i

خب بایرن یه جورایی انتقام گرفت و 5-1 ولسبورگ رو له کرد .
نیمه اول 1-0 به نفع ولسبورگ تموم شده بود !
لواندوفسکی که نیمه دوم به زمین اومد تو 9 دقیقه هتریک کرد و تو 15 دقیقه 5 گل به ثمر رسوند ، ما که به امید پیروزی ولسبورگ تی وی رو روشن کرده بودیم حکایتمون مثل فوتبال دیدن آقوی همساده شد .

427974_386161658081777_1412096377_n.jpg

.

بالا