• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مروری بر تاریخ باشگاههای فوتبال ایران

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
باشگاه فرهنگی ورزشی ملوان نیروی دریایی بندر انزلی در سال ۱۳۴۸ و فقط در رشته فوتبال، با حمایت ناوبان کریم رستگاری راد (رییس وقت تربیت بدنی نیروی دریایی انزلی) و با مربیگری آقای بهمن صالح نیا که بازیکن تیم ملوان نیز بود، تاسیس گردید.[۲] صالح نیا که معلم ورزش مدارس انزلی بود تیم را با جمعی از شاگردان خود تشکیل داد. ملوان که کار خود را از مسابقات دانش آموزی کشور و مسابقات استانی شروع کرده بود طی مدت کوتاهی پا به عرصه لیگ دسته اول کشور گذاشت و از همان ابتدا با ارائه بازیهای زیبا و کسب نتایج شایسته، توجه همگان را به خود جلب نمود. ملوان از سال ۵۲ به بعد در تمام ادوار لیگ ایران حاضر بود و تنها در سال ۷۵ بود که برای اولین بار در مسابقات لیگ فوتبال سقوط را تجربه کرد. ملوان در سال ۷۸ برای دومین بار سقوط کرد. آنها برای سومین بار در سال ۸۱ به دسته اول سقوط کردند. با اینحال یک کارنامه مثبت برای همیشه از ملوان در تاریخ فوتبال ایران ثبت شده‌است، ملوان تا سال ۸۰ بهترین تیم شهرستانی تاریخ لیگ ایران بوده‌است. گرچه بعد از آن سپاهان و فولاد ملوان را به پله سوم سکوی افتخار شهرستانیها بردند اما هنوز ملوان با کسب سه عنوان قهرمانی در جام حذفی کشور و چهار نایب قهرمانی، دو مرتبه حضور در بازیهای آسیایی و کسب عناوین متعدد بهترین شهرستانی در لیگ ایران و در جام تخت جمشید صاحب رکوردی قابل توجه در تاریخ فوتبال کشور است

این عکس سیروس با اون زردی بالاش رو من خودم اسکن کردم گذاشتم تو پی تی... :دی به چشم بر هم زدنی تو نت پر شد... اصلش رو هم دارم :rolleyes:

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
این عکس سیروس با اون زردی بالاش رو من خودم اسکن کردم گذاشتم تو پی تی... :دی به چشم بر هم زدنی تو نت پر شد... اصلش رو هم دارم :rolleyes:
دیگه دیگه
دست بالایه دست بسیار است ;)
رو عکس میزدی armf - archive دیگه این جوری سو استفاده نمیشد و کپی رایتو رعایت میکردن ;)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دیگه دیگه
دست بالایه دست بسیار است ;)
رو عکس میزدی armf - archive دیگه این جوری سو استفاده نمیشد و کپی رایتو رعایت میکردن ;)

ایتا رو هم تازه دارم میزنم... هرچند به لطف فوتوشاپ به کسری از ثانیه محو میشه. یه بار خبر آنلاین یه عکس از علی پروین رو که من آپ کرده بودم کار کرد. پایین عکس کامنت گذاشتم که آقا لااقل بگید عکس رو تو نت پیدا کردید. نگید داشتیم... انگار نه انگار... ;)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
football (56) copy.jpg

پاس تهران فاتح جام پنجم تخت جمشید... حسن حبیبی، حسین فرکی، محمود حقیقیان، مهدی دینورزاده، همایون شاهرخی، مجید حلوایی ، حسین گازرانی و مهدی مناجاتی رو شناختم...

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
ایتا رو هم تازه دارم میزنم... هرچند به لطف فوتوشاپ به کسری از ثانیه محو میشه. یه بار خبر آنلاین یه عکس از علی پروین رو که من آپ کرده بودم کار کرد. پایین عکس کامنت گذاشتم که آقا لااقل بگید عکس رو تو نت پیدا کردید. نگید داشتیم... انگار نه انگار... ;)
باز شما خوبه ارشیو دارید
کیهان ورزشی و دنیای ورزشی ما بین سالهای 54 یا 55 تا اواخر 57 تقریبا تمام شماره هاش رو موجود داشتم ( صفحات رنگی روغنی با کیفیت مطلوب )
نپرس که اونا به چه سرنوشتی دچار شدن :(

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
باز شما خوبه ارشیو دارید
کیهان ورزشی و دنیای ورزشی ما بین سالهای 54 یا 55 تا اواخر 57 تقریبا تمام شماره هاش رو موجود داشتم ( صفحات رنگی روغنی با کیفیت مطلوب )
نپرس که اونا به چه سرنوشتی دچار شدن :(

نگو آقا تصورش دردناکه... من چندسال پیش تقریبا همه آرشیو کاغذیم رو اسکن کردم... واقعا همه رو داشتی؟:(:eek:hno:

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917

پاس تهران فاتح جام پنجم تخت جمشید... حسن حبیبی، حسین فرکی، محمود حقیقیان، مهدی دینورزاده، همایون شاهرخی، مجید حلوایی ، حسین گازرانی و مهدی مناجاتی رو شناختم...

محمد صادقی و اگه اشتباه نکنم - مائیس میناسیان درسته علی اقا اون پشت ایستاده البته زیاد مشخص نیست ولی شباهت عجیبی داره

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بله به احتمال فراوان درسته... محمد صادقی اون پایین رو من اطمینان نداشتم...

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
نگو آقا تصورش دردناکه... من چندسال پیش تقریبا همه آرشیو کاغذیم رو اسکن کردم... واقعا همه رو داشتی؟:(:eek:hno:
بله از دایی جان به ما رسیده بود تقریبا 60 یا 70 جلدی میشد دقیقا یادم نیست شایدم کمتر ولی دقیقا یادمه مبارزات محمد علی کلی با جو فریزر و فورمن و رو با عکس های رنگی روغنی داشتم
همچنین پوسترهایی از استقلال - پرسپولیس و بیشتر پروین - حجازی و مهدی مناجاتی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
شاهین بیانی ، محمد پنجعلی ، مرحوم سیروس قایقران

1360822563.jpg

بالا