• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<< مرکز فروش و واردات دوربین و سیستم های مداربسته + ارسال رایگان به سراسر کشور >>

aliazv

Registered User
لایک‌ها
75
سلام در سایت فروشتون یک پک کامل شامل دو عدد دوربین 800tvlو یک دی وی ار و 20 متر کابل اماده زدید 425000 تومان. اما نوع دی وی ار را مشخص نکرده اید مدلش چیست؟با تغییرات زیر قیمت چند در میاد؟ فقط کابل ها تغییر کردند.
1-یک دی وی ار فول hdmi +چهار تا تا تصویر+4 تا صدا با تاریخ شمسی و منوی فارسی نوع با دوام .
2-دو عدد کابل اماده تصویر و برق 20 متری.
3-دو عدد اداپتور 2 امپر.

AmniatKala

Registered User
لایک‌ها
56
سلام در سایت فروشتون یک پک کامل شامل دو عدد دوربین 800tvlو یک دی وی ار و 20 متر کابل اماده زدید 425000 تومان. اما نوع دی وی ار را مشخص نکرده اید مدلش چیست؟با تغییرات زیر قیمت چند در میاد؟ فقط کابل ها تغییر کردند.
1-یک دی وی ار فول hdmi +چهار تا تا تصویر+4 تا صدا با تاریخ شمسی و منوی فارسی نوع با دوام .
2-دو عدد کابل اماده تصویر و برق 20 متری.
3-دو عدد اداپتور 2 امپر.
سلام قربان
DVRفوق چهارکانال و یک کانال صداهست، همچنین html نداره، واسه پک مدنظر شما چند مورد را واستون پخ میکنم
موفق باشید

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوربین خوب و با کیفیت دید در شب برای مغازه میخوام(موبایل فروشی)
چی پیشنهاد میدید

T_E_X_A_S

Registered User
لایک‌ها
142
دوربین خوب و با کیفیت دید در شب برای مغازه میخوام(موبایل فروشی)
چی پیشنهاد میدید

دوست عزیز با کیفیت باشه به طوری که چهره شخص قابل تشخیص باشه واسه من هم بپخ

aliazv

Registered User
لایک‌ها
75
سلام رابط های اداپتور 1 به 4 و 1 به 2 را دارید؟ چون در سایتتون نبود.اگر امکانش هست در مورد پاور های صنعتی بیشتر توضیح بدهید چون در بعضیها امپراژ یکسان اما قیمت متفاوت دارند تفاوت در چیست؟ کابلهای اماده تصویر و تغذیه دارای شیلد و فویل{محافظ} هستند؟ با تشکر

AmniatKala

Registered User
لایک‌ها
56
سلام رابط های اداپتور 1 به 4 و 1 به 2 را دارید؟ چون در سایتتون نبود.اگر امکانش هست در مورد پاور های صنعتی بیشتر توضیح بدهید چون در بعضیها امپراژ یکسان اما قیمت متفاوت دارند تفاوت در چیست؟ کابلهای اماده تصویر و تغذیه دارای شیلد و فویل{محافظ} هستند؟ با تشکر
سلام دوست عزیز
بله 1به4 و 1به2 هم موجود داریم
کابلهای آماده دارای شیلد مس هستند ولی فاقد فوبل هستند، این کابل ها سوکت خورده فابریک و پرسی هستند.
در مورد آداپتور و پاورها هم، ببینید شما وقتی که در یک مکان صنعتی قصد نصب دوربین دارید، تعداد دوربین ها زیاد هستند و متراژ هم بالا، پس شما نیاز به یک منبع تغذیه مرکزی دارید، برای این کار شما نباید از آداپتور استفاده کنید، چون سیستم نیاز به کشش توان بالاتری دارد و احتمال قطعی و مشکلات واسه آداپتور وجود داره که درصورت قطع آداپتور مرکزی تمام دوربین ها از کار میفتند.
کلا هرگاه که شما بخواهید منبع تغذیه مرکزی واسه تعداد زیادی دوربین قرار بدید از صنعتی باید اسفاده بشه که تا احتمالات کمبود و افت آمپر و ولتاژ در طول مسیر و اتصالات ایجاد نشه.
یک پاورصنعتی نسبت به یک آداپتوری که هم آمپر و ولتاژ باشند دارای تفاوت هایی مثل وجود فیوز، بدنه ارت دار، توان تحملی بالاتر که در صورت کشش بیش از حد داغ و قطع یا افت نکنند و این که اگر آمپر و ولتاژ این آداپتور ها را بررسی کنید میبینید که خودکار تغییراتی را ایجاد میکند.کلا تفاوت هایی بیشتری دارن ولی عمده تفاوت های آن ها این موارد هست.

aliazv

Registered User
لایک‌ها
75
سلام قیمت رابط های اداپتور 1 به 2 و 1 به 4 و 1 به 8 چنده؟
با تشکر

aliazv

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوست عزیز لطف کنید قیمت اقلام زیر به انضمام سفارشی که تصویرش در قسمت زیر از سایت شما اپلود کرده ام را بفرمایید .با تشکر
1-فیش تبدیل اداپتور 1 به 2 3 عدد
2- فیش تبدیل اداپتور 1 به 4 4 عدد
3-فیش تبدیل اداپتور 1 به 8 3 عدد
4-فیش اداپتوری نری به ترمینالی 10 عدد
5- فیش اداپتوری مادگی به ترمینالی 10 عدد
6- سوکت نری اداپتور اماده با سیم 10 عدد
7-سوکت مادگی اداپتور اماده با سیم 10 عدد

Untitled.png

AmniatKala

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوست عزیز لطف کنید قیمت اقلام زیر به انضمام سفارشی که تصویرش در قسمت زیر از سایت شما اپلود کرده ام را بفرمایید .با تشکر
1-فیش تبدیل اداپتور 1 به 2 3 عدد
2- فیش تبدیل اداپتور 1 به 4 4 عدد
3-فیش تبدیل اداپتور 1 به 8 3 عدد
4-فیش اداپتوری نری به ترمینالی 10 عدد
5- فیش اداپتوری مادگی به ترمینالی 10 عدد
6- سوکت نری اداپتور اماده با سیم 10 عدد
7-سوکت مادگی اداپتور اماده با سیم 10 عدد
مشاهده پیوست 760656
سلام
بزرگوار لطفا ایمیلتون را پخ بفرمایید تا درخواستتون را واستون ثبت کنیم
با توجه به تعداد زیاد کاربران امکان پیدا کردن شما بدون نام کاربریتان به واقعیت ممکن نیست

aliazv

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
بزرگوار لطفا ایمیلتون را پخ بفرمایید تا درخواستتون را واستون ثبت کنیم
با توجه به تعداد زیاد کاربران امکان پیدا کردن شما بدون نام کاربریتان به واقعیت ممکن نیست

سلام

Last edited:

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177
سلام

من چند تا سوال دارم که خدمتتون پ خ می کنم ! لطفا پاسخ کامل بدین !

با تشکر

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
ارزونترین دستگاه dvr برای فقط یک دوربین چند در میاد؟
اگه دست دوم هم باشه اشکالی

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
سلام عزیز
من راستش برای ویلای شمال یه دوربین میخواستم که قرار بدم برای درب ورودی و کسی زنگ زد بتونم از تو مانیتور ببینم کیه پشت در .
نمیخوام رکورد کنه چیزی رو و فقط میخوام دوربین مستقیم به مانیتور وصل بشه و بتونم ببینم هر موقع خواستم . همچین چیزی ممکنه ؟

AmniatKala

Registered User
لایک‌ها
56
سلام عزیز
من راستش برای ویلای شمال یه دوربین میخواستم که قرار بدم برای درب ورودی و کسی زنگ زد بتونم از تو مانیتور ببینم کیه پشت در .
نمیخوام رکورد کنه چیزی رو و فقط میخوام دوربین مستقیم به مانیتور وصل بشه و بتونم ببینم هر موقع خواستم . همچین چیزی ممکنه ؟
سلام بزرگوار
بله مشکلی نداره. توضیحات را پخ میکنم خدمتتون

بالا