a.aligoli
کاربر تازه وارد
باید بررسی بشه، شوخی نیست.
بهشون غذا یا مواد خوراکی چی داده بودید ؟
وقتی مردن زیر شکمشون سبز بود ؟
بهشون غذا یا مواد خوراکی چی داده بودید ؟
وقتی مردن زیر شکمشون سبز بود ؟
ماهی مگه خون داره؟!کلر توی اب از طریق ابشش ها وارد خون ماهی میشه و ماهی میمیره .اب تنگ ماهی رو باید 2-3 رو نگهداری راکد بمونه تا کلرش بره .از اکواریوم فروشی ها هم میتونید قطره ضد کلر بخرید اون زمان که من میخریدم دونه ای هزار تومن بود
این ماهی ها هم سر فرصت ببرید بندازید توی یه دریاچه یا رودخونه ای که توی شهرتون هست
ماهی مگه خون داره؟!
من سر یه ماهی قرمز رو کندم ازش خونی نیامد بصورت کلی و مطلب علمی هم خونده بودم که ماهی خون نداره و اگر هم داره قرمز نیست!
حتی مگس و پشه هم خون دارن چه برسه به ماهی !
پ.ن: جهت کنجکاوری شما رشته دانشگاهیتون چیه ؟
داداش سر یه گوسفند 100 کیلویی رو میبرن 2 دقیقه خون میاد ... حالا یه ماهی 50 گرمی انتظار داری چقدر خون داشته باشه که بزنه بیرون ؟ کلا طبق قائده 8 درصد وزن بدن تقریبا خونه .یعنی یه ماهی 50 گرمی کلا حدود 4 سی سی خون داره ! خون ماهی چون هموگلوبین داره قرمزه .من سر یه ماهی قرمز رو کندم ازش خونی نیامد بصورت کلی و مطلب علمی هم خونده بودم که ماهی خون نداره و اگر هم داره قرمز نیست!
آیتی
ماهی من که 1 سیسی هم خون نداشت. حالا اون یکی ماهی دیگه رو می رم کالبد شکافی می کنم ببینم می تونم ازش خون بکشم بیرون یا نهداداش سر یه گوسفند 100 کیلویی رو میبرن 2 دقیقه خون میاد ... حالا یه ماهی 50 گرمی انتظار داری چقدر خون داشته باشه که بزنه بیرون ؟ کلا طبق قائده 8 درصد وزن بدن تقریبا خونه .یعنی یه ماهی 50 گرمی کلا حدود 4 سی سی خون داره ! خون ماهی چون هموگلوبین داره قرمزه .
اگر رشته تجربی بودی مفصل از خجالت دستگاه تنفسی و گردش خون و قلب ماهی در میومدی !