• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزايده دوربين ديجيتال

omiiiid

Registered User
لایک‌ها
211
من داداش کسی نيستم .

Last edited:

omiiiid

Registered User
لایک‌ها
211
آگه قبول داری که خودم اومدم و گفتم ولينک دادم بهت . پس دوست دارم بقيه قضاوت کنن . من حرفی زدم که بازار گرمی کردم ؟نگفتم سرچ کنيد تو گوگل مدلش هم از عکس معلومه ؟ الان شروع کردی شلوغش کردی برا چی؟ مثلا 85 هم بالا بوده از نظر تو که اومدی 73 تومن قيمت دادی قيمت درستش الان اينه؟ نصف قيمت لينکی که گذاشتی؟ .اونم تازه به قول خودت شبيه اونه ؟ الان درستش چيه؟ مزايده ای که هزار تومن بالاتر قيمت بدی ؟ يا نصف قيمت فروختنم درسته و اصلش اينه 85 کلاه برداری بوده؟ بگو ببينيم؟

Last edited:

omiiiid

Registered User
لایک‌ها
211
Last edited:

omiiiid

Registered User
لایک‌ها
211
اين 149 تومن با مشخصات اون 289 تومن يکی هست جفتش هم 16 مگا پيکسله! جفتش هم مال همون سايتی هست که خودت قبول داشتی ولينک دادی.

Last edited:

omiiiid

Registered User
لایک‌ها
211
Last edited:

alilotos

Registered User
لایک‌ها
414
اولا شما هیچ لینکی از قیمت ندادی مخصوصا تو تاپیک قبلی .
دوما اگه شما 85 تومن فروشنده بودی تو پخ نمیگفتی 120 تومن .
سومن دوربین نیکون با دوربین شما فرق داره. این دوتارو یکی نکن.
بعدشم شما کامل بخون بعد بگو 73 قیمت دادی. من گفتم اگر اون دوستمون که بالاتر خواستن منصرف شدن من این قیمت خریدارم زیر پایه هم نبوده قیمتم .پس دلیلی نداره 85 بالا باشه یا پایین من قیمتی که برام میصرفرو گفتم شما 200 تومنم مشتری داشته باشی من بالاتر نمیخرم .
دوربینی هم که گفتم دقیقا با دوربین شما مطابقت داره تو شرایطی که یه جنسی تولید نمیشه معیار نزدیکترین مشخصات به جنس شما میشه . حالا شما دوست داری بگی دوربینت از چند سال پیش تا الان ارزون نشده بحسش جداست.
جمعه شبم تموم شد 85 تومن بالاترین قیمت بود شما هم موظفی به اون آقا بفروشی حالا اگه می خوای بزنی زیر حرف خودت دیگه خودت میدونی.

omiiiid

Registered User
لایک‌ها
211
چون قيمتی نداره لينک ها همه لينک ها مر بوط به گذشته هست .يا ناموجود زده کالا رو يا قيمت قديم . من سه تا لينک کالا به شما فرستادم که ميتونيد اون سه لينک رو همينجا بزاريد . من نياز نيست بگم .سرچ بشه مشخصه .دوما پرسيدی فروش فوری . گفتم 120 . حالا شما چی پيش خودت فکر ميکنی و برداشت ميکنی کار ندارم. سوم دوربين فوجی هم لينک گذاشتم که هم مشخصات دوربين من هست و قيمت بالاتر از 149 شما .باز شما اون لينک رو هم نميخوای ببينی . چهارم دوربين فوجی من با فوجی شما که لينک دادی فرق داره مدلش . پس اگه مشخصات مهمه نگاه بنداز که برند مهم نبايد باشه چون هر چيزی که مشخصاتش شبيه هست رو ميشه مقايسه کنی.اگه برند مهمه پس همون مدل باهمون مشخصات قيمت بالاتر هم داره. فرق حتما هست چه تو يک برند چه برند ديگه .مشخصات وکارايی پس ملاک نيست .من مشتری داشته باشم .يا نداشته باشم به شما نميفروشم . من کاری به صرفيدنت ندارم که به خاطرش اجازه ميدی به خودتون اگهی رو خراب کنيد وتوهين کنيد چون باب ميلت نبوده ونصرفيده بالاترين قيمت 85 بود .پايين تر نبايد ميدادی قيمت .شما هی خودت رو دستگير ميکنی نميدونم چرا . دوربين رو ميای لينک ميزاری با مشخصات نزديک به دوربينم که اونم زير سوال هست کارت اما ملاک نوشتن پيکسل فقط نيست شايد يه جنسی در ظاهر مشخصاتش يکی باشه اما حتی جنس بدنه فرق داشته باشه که قيمت رو اصلا دچار تغيير ميکنه .که اون بحث دقيق و فنی هست که شما سر در نمياری انگار ازش . جدا هست بحثش. اما من لينک خود برند فوجی رو هم گذاشتم با مشخصات دوربين خودم و از سايتی که خودت لينک گذاشتی اون رو هم قبول نداری . اخر نفهميديم جنسی که مشخصاتش نزديک به مشخصات جنس من باشه رو بايد ملاک قرار داد يا نه ؟ اگه اينطوره که لينک های مختلف براتون ميزارم با مشخصات دوربين خودم با قيمت های بالا تر . اگه مشخصات مهمه که برند مهم نيست به قول شما .اگه برند مهمه پس هر مدلی قيمتی داره پس. سوما هر مدلی هم امکان داره از نظر فنی فرق هايی داشته باشه وازنظر ظاهر وامکانات يکی باشه و تو قيمت فرق داشته باشه که توی هر وسيله ای اين هست . مثلا من سشوار يه مارکی رو خريدم 250 مدل بالاتر اون به عدد روش حک شده بود و با امکانات بالاتر حتی همون مارک رو 25 تومن از بانه :) . حالا اون عزيزی که 85 خواستن .من در خدمتشم . من به زور که نميتونم فروشنده باشم.در ثانی شما شک انداختيد تو ذهن يوزرهاو تا دفاع کنم از خودم دليل بيارم زمان مزايده ام تموم شد . اگه قانع شدن که شما در اصل ضرر زديد و خراب کرديد اگهی من رو وحتی طلب کار هم شديدقبول نداريد حتی مزايده رو خراب کرديد . اون معياری که شما گذاشتی برای جنس من که ملاک قيمت اون جنسی هست که شبيه به جنس منه . من دراوردی هست .جايی عرف نيست. در آخر هم شما برا من تعيين تکليف نکنيد . چون اگهی خودمه و به شما مربوط نيست و شما اينجا حد وحدود تعيين نکنيد برا بقيه .شماهم يه کابر عادی هستيد مثل بقيه کاربرهای عادی ديگه .

Last edited:

tiger1

Registered User
لایک‌ها
171
داداش بالاترین پیشنهاد تا الآن چند بوده ؟؟؟؟؟؟

بالا