• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده آیفون 5S طرح با بالاترین کیفیت (قابلیت اجرا بازی HD)

hamid.pajand

Registered User
لایک‌ها
23
حالا ایشالله که تا فردا شب پیشنهاد بیشتر براش ثبت بشه ولی اگر نشد خوشحال میشم با هم معامله کنیم/
داداش خودتو خسته نکن ایشون کلا مبانی مزایده براشون تعریف نشده اول قیمت پایه رو زده بود صد تومن تا جمعه وقت گذاشت بعد دید کسی زیاد تمایل نداره اگه همون صدتومن باشه ممکنه ضرر کنه در جواب بنده هم گفتند که من هیچوقت صد تومن نمیدم خب ملت مگه وقتشونو از سر راه آوردن بخوان فقط قیمت شمارو ببرن بالا خب یه پایه قیمت باید بذاری که اگه مشتری فقط واسه پایه بود بخوای بفروشی به همون قیمت در غیر اینصورت دیگه چه معنایی داره مزایده؟!

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
داداش خودتو خسته نکن ایشون کلا مبانی مزایده براشون تعریف نشده اول قیمت پایه رو زده بود صد تومن تا جمعه وقت گذاشت بعد دید کسی زیاد تمایل نداره اگه همون صدتومن باشه ممکنه ضرر کنه در جواب بنده هم گفتند که من هیچوقت صد تومن نمیدم خب ملت مگه وقتشونو از سر راه آوردن بخوان فقط قیمت شمارو ببرن بالا خب یه پایه قیمت باید بذاری که اگه مشتری فقط واسه پایه بود بخوای بفروشی به همون قیمت در غیر اینصورت دیگه چه معنایی داره مزایده؟!
خیلی ها قیمت پایه رو میزارن 1000 تومن آیا میدن 1000 تومن؟
بدشم من اگه کسی قیمت ثبت کرده بود هیچ وقت قیمت پایه رو عوض نمیکردم چون این حقو نداشتم اما حالایی که کسی پیشنهاد نداده هر کاری دلم بخواد میکنم.
شما هم اگه خریدار بودی وقتی قیمت 100 تومنو که پول یه گوشی نوکیا 107 ساده هست میدیدی میزدی پایه واسه من.
من گوشی رو اگه کسی به همین قیمت پایه بخواد و کسی بالاتر نخواد تا فردا میدم.

hamid.pajand

Registered User
لایک‌ها
23
خیلی ها قیمت پایه رو میزارن 1000 تومن آیا میدن 1000 تومن؟
بدشم من اگه کسی قیمت ثبت کرده بود هیچ وقت قیمت پایه رو عوض نمیکردم چون این حقو نداشتم اما حالایی که کسی پیشنهاد نداده هر کاری دلم بخواد میکنم.
شما هم اگه خریدار بودی وقتی قیمت 100 تومنو که پول یه گوشی نوکیا 107 ساده هست میدیدی میزدی پایه واسه من.
من گوشی رو اگه کسی به همین قیمت پایه بخواد و کسی بالاتر نخواد تا فردا میدم.
من دلیلی برای بحث با شما نمیبینم مشکل اینجاست شما زمان معین کردی برای مزایده و طبق اخلاق فروش حق تغییر پایه تا قبل اتمام زمان مزایده رو نداشتی بنده منتظر بودم دوستان پیشنهاداتشونو بدن تا بنده قیمت آخرو بدم ولی متاسفانه شما پاییند به اصول فروشندگی نیستید واقعانم صدتومن هیچ ارزشی برای بحث نداره مال شماست حق فروش به هرقیمتی دارید ولی نباید اخلاق رو زیر پابذارید

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
اصلا اشتباه تایپی بوده تصحیح شده
کسی هم پیشنهادی نداده که مدعی باشه خدارو شکر

vorojak0151

Registered User
لایک‌ها
311
فداتشم من خیلی ووقته تو این انجمنم دیگه قیمتا دستمه قصدمم جسارت نبود/
الانم خواستی ایفون 4 اصل در حد رو برات 400 میارم.
خلاصه این قیمت من بود اگر مایل بودید.
ففیلمی هم که گزاشتید لیکش سالمه ولی خوده فیلم پخش نمیشه
من ایفون ۴ اصل در حد ۴۰۰ میخام

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
سلام موجوده. ولی اون نیست اون که ایفون 5 هست این 5s هست عزیز

saeid.bs=badbakht

Registered User
لایک‌ها
246