faridhitman
Registered User
- نوشتهها
- 615
- لایکها
- 79
[سلام دوستان . این ادکلنرو 6 ماه پیش از هلند واسم سوغاتی اوردن . کاملا اکبنده . من از عطر چیزی حالیم نمیشه ولی فکر کنم این اصل باشه و با این فیکای تو بازار فرق داشته باشه . عکساشو تا چند دقیقه دیگه میزارم خودتون ببینید.
این لینکای فروشش تو امازون و ایبی:
SILVER SCENT By BOGART for Men EDT 3.33oz/100ml SEALED. | eBay
Amazon.com: Silver Scent by Jacques Bogart: Beauty
و اینم یه لینک فروش تو ایران که فکر نکنم این اصل باشه:
خرید اینترنتی ادکلن Silver Scent by Jacques Bogart
با توجه به قیمت اصلش که نزدیک به 50 دلاره و اینکه خودتون میدونید تو ایران ادکلن اصل به سختی گیر میاد و احتمالا این 65 تومن قیمت تقلبیشه ( با یه دو دوتا چهارتای ساده میشه فهمید اگه اصلشو قرار بود تو ایران بدن با توجه به نرخ ارز بالای 100 تومن میدادن !! پس 100% این 65تومنیه تقلبیه !! ) ،>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
من اتیش به مالم میزنمو قیمت پایرو میزارم 45 تومن ( چون پول لازمم و وقتم کمه دارم ارزون میدم )
خداییش خیلی مفت دارم میدمش. خواهشا پایینتر پیشنهاد ندین
گام افزایش: 3000 تومان. قیمت خارج از مزایده 55000 تومان میباشد و به اولین پیشنهاد فروخته خواهد شد.
پایان مزایده : یک هفته ی دیگه
ترجیحا تهران و حضوری میفروشمش.
اینم عکس:
برای اینکه دیگه خیالتون راحت راحت بشه که اصله پایین جلدشو یکم باز کردم و از بارکدش عکس گرفتم. الان به راحتی میتونید با یک نرم افزار بارکدخوان که توی همه موبایلا ریخته به اصل بودنش پی ببرید . من بارکدو زدم همه چیز اوکی بود و نوشت که ساخت کشور فرانسس.
ATTACH=CONFIG]109315[/ATTACH]
این لینکای فروشش تو امازون و ایبی:
SILVER SCENT By BOGART for Men EDT 3.33oz/100ml SEALED. | eBay
Amazon.com: Silver Scent by Jacques Bogart: Beauty
و اینم یه لینک فروش تو ایران که فکر نکنم این اصل باشه:
خرید اینترنتی ادکلن Silver Scent by Jacques Bogart
با توجه به قیمت اصلش که نزدیک به 50 دلاره و اینکه خودتون میدونید تو ایران ادکلن اصل به سختی گیر میاد و احتمالا این 65 تومن قیمت تقلبیشه ( با یه دو دوتا چهارتای ساده میشه فهمید اگه اصلشو قرار بود تو ایران بدن با توجه به نرخ ارز بالای 100 تومن میدادن !! پس 100% این 65تومنیه تقلبیه !! ) ،>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
من اتیش به مالم میزنمو قیمت پایرو میزارم 45 تومن ( چون پول لازمم و وقتم کمه دارم ارزون میدم )
خداییش خیلی مفت دارم میدمش. خواهشا پایینتر پیشنهاد ندین
گام افزایش: 3000 تومان. قیمت خارج از مزایده 55000 تومان میباشد و به اولین پیشنهاد فروخته خواهد شد.
پایان مزایده : یک هفته ی دیگه
ترجیحا تهران و حضوری میفروشمش.
اینم عکس:
برای اینکه دیگه خیالتون راحت راحت بشه که اصله پایین جلدشو یکم باز کردم و از بارکدش عکس گرفتم. الان به راحتی میتونید با یک نرم افزار بارکدخوان که توی همه موبایلا ریخته به اصل بودنش پی ببرید . من بارکدو زدم همه چیز اوکی بود و نوشت که ساخت کشور فرانسس.
ATTACH=CONFIG]109315[/ATTACH]
فایل های ضمیمه
Last edited: