• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده ای یک عدد ادکلن مردانه silver scent اصل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
[سلام دوستان . این ادکلنرو 6 ماه پیش از هلند واسم سوغاتی اوردن . کاملا اکبنده . من از عطر چیزی حالیم نمیشه ولی فکر کنم این اصل باشه و با این فیکای تو بازار فرق داشته باشه . عکساشو تا چند دقیقه دیگه میزارم خودتون ببینید.
این لینکای فروشش تو امازون و ایبی:
SILVER SCENT By BOGART for Men EDT 3.33oz/100ml SEALED. | eBay

Amazon.com: Silver Scent by Jacques Bogart: Beauty
و اینم یه لینک فروش تو ایران که فکر نکنم این اصل باشه:

خرید اینترنتی ادکلن Silver Scent by Jacques Bogart

با توجه به قیمت اصلش که نزدیک به 50 دلاره و اینکه خودتون میدونید تو ایران ادکلن اصل به سختی گیر میاد و احتمالا این 65 تومن قیمت تقلبیشه ( با یه دو دوتا چهارتای ساده میشه فهمید اگه اصلشو قرار بود تو ایران بدن با توجه به نرخ ارز بالای 100 تومن میدادن !! پس 100% این 65تومنیه تقلبیه !! ) ،>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
من اتیش به مالم میزنمو قیمت پایرو میزارم 45 تومن ( چون پول لازمم و وقتم کمه دارم ارزون میدم )
خداییش خیلی مفت دارم میدمش. خواهشا پایینتر پیشنهاد ندین

گام افزایش: 3000 تومان. قیمت خارج از مزایده 55000 تومان میباشد و به اولین پیشنهاد فروخته خواهد شد.
پایان مزایده : یک هفته ی دیگه
ترجیحا تهران و حضوری میفروشمش.

اینم عکس:
برای اینکه دیگه خیالتون راحت راحت بشه که اصله پایین جلدشو یکم باز کردم و از بارکدش عکس گرفتم. الان به راحتی میتونید با یک نرم افزار بارکدخوان که توی همه موبایلا ریخته به اصل بودنش پی ببرید . من بارکدو زدم همه چیز اوکی بود و نوشت که ساخت کشور فرانسس.
ATTACH=CONFIG]109315[/ATTACH]

فایل های ضمیمه

• DSC00038.JPG
    DSC00038.JPG
    310.9 KB · نمایش ها: 233
  • DSC00040.JPG
    DSC00040.JPG
    220.7 KB · نمایش ها: 221
  • DSC00045.JPG
    DSC00045.JPG
    65.7 KB · نمایش ها: 215
Last edited:

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
قیمت خارج از مزایده 70 تومان میباشد و به اولین پیشنهاد فروخته خواهد شد.

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
سلام ؛
دادا این عکست با عکس تو سایت ebay مغایرت داره ...
یه نگا بنداز...

نه دادا نگاه کردم . اینا جفتش یکیه . تو ebay سمت چپیه خود شیشه ادکلنه و راستیه جعبشه که واسه منم جعبشه و چون بازش نکردم نمیتونم عکس خود ادکلنرو براتون بزارم. اگرم منظورتون اون یه خط نوشته ی ریز روی جعبس واسه منم داره اگه دقت کنید معلومه . اینجا به خاطر فلاش تار افتاده.

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
عکس جدید هم برای رفع سوء تفاهمات به پست اول اضافه شد .

lethal

Registered User
لایک‌ها
47
دوستانی که میخوان بخرن شک نکنن خیلی بوی توپی داره خدایی من خودم 1 ماه پیش داشتم 1 پیس میزنی 2 روز میمونه خیلی عالیه آپ واسه شما

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
برای اینکه دیگه خیالتون راحت راحت بشه که اصله پایین جلدشو یکم باز کردم و از بارکدش عکس گرفتم. الان به راحتی میتونید با یک نرم افزار بارکدخوان که توی همه موبایلا ریخته به اصل بودنش پی ببرید . من بارکدو زدم همه چیز اوکی بود و نوشت که ساخت کشور فرانسس. حتما بارکدو تست کنیییییییییید. عکسش به پست اول اضافه شد

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
داداشی شرمنده،این ادکلن تو فروشگاه های ایران 40 تومنه!

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
به خدا آدم نمی دونه چی بگه .... اینقدر این بازار لعنتی آشفته شده که هر کسی هر قیمتی دلش میخواد رو جنسش میذاره و هیچ کسی هم نمی تونه حرفی بزنه !!!! 70 تومن ؟؟؟؟!!!!! چند تا می خوای از این ادکلن ، اصلش رو !!! برات بیارم 30 تومن ؟؟؟؟؟

Silver Scent by Jacques Bogart - فروشگاه عطر و ادکلن تمامی مارک ها پرفیوم شاپینگ
http://atrafshan.com/index.php?page=product&cmd=view&id=1034
::عطر تهران ::فروش عطر و ادکلن - عطر و ادکلن مردانه - Jacques Bogart - Silver Scent

یه نیگاه به این لینکها بنداز ...... همشون هم موجود دارن ..... گرون فروشترینشون داره میده 40 تومن ..... ولی حتی 29 هم قیمت میدن !!! عطرفروش سر کوچه ما ( خونمون نزدیک خونه دکتر نیست !!!) میده 30 تومن ..... کوچه مروی می تونی تا 24 تومن هم بگیری ..... درست نیست بخدا !!!!

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
دست اسپمرهای عزیز برای اپ کردن درد نکنه .همه میدونن تو کل ایران یدونه ادکلن اصل وجود نداره . بلا نسبت شما یه الاغ هم میتونه بفهمه جنس 50 دلاریرو تو ایران بدن 30 تومن 100% تقلبیه !!!

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
بخدا ادم میمونه چی بگه !!!!

مودبانه ترین حالت برای ریاضی دانان عزیز :

ادکلن 45 دلاری در ebay = ذلار45 * تومن 1900 = 85500تومان (بدون حساب کردن هزینه حمل نقل و گمرک و سود و ...) => درنتیجه ادکلن اصل در ایران در مغازه بگیم عمده هم خریده باشه میشه در بهترین حالت میشه همین 80 تا 90 تومن !!!!!!!!!!!

حالا میایم در واقعیت بازار ایران : ادکلن رو میدن بین 30 تا 50 تومن ولی ادکلن در اروپا 50 تا 45 دلاره !!! اونوقت اینی که تو ایرانه حتما اصله دیگه :wacko: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
دست اسپمرهای عزیز برای اپ کردن درد نکنه .همه میدونن تو کل ایران یدونه ادکلن اصل وجود نداره . بلا نسبت شما یه الاغ هم میتونه بفهمه جنس 50 دلاریرو تو ایران بدن 30 تومن 100% تقلبیه !!!

انسان شریف ..... اگه شما نمی تونید ادکلن اصل و تقلبی رو از هم تشخیص بدید و همواره ادکلن تقلبی رو به جای اصل به شما قالب می کنند ، ایراد از شماست ، لطفا" جمع نبندید ......

بخدا ادم میمونه چی بگه !!!!

مودبانه ترین حالت برای ریاضی دانان عزیز :

ادکلن 45 دلاری در ebay = ذلار45 * تومن 1900 = 85500تومان (بدون حساب کردن هزینه حمل نقل و گمرک و سود و ...) => درنتیجه ادکلن اصل در ایران در مغازه بگیم عمده هم خریده باشه میشه در بهترین حالت میشه همین 80 تا 90 تومن !!!!!!!!!!!

حالا میایم در واقعیت بازار ایران : ادکلن رو میدن بین 30 تا 50 تومن ولی ادکلن در اروپا 50 تا 45 دلاره !!! اونوقت اینی که تو ایرانه حتما اصله دیگه :wacko: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چه ربطی داره ؟؟؟!!!!! هر محصولی برای هر بازاری یه قیمتی داره ...... کجا گفتند یه جنس قیمتش تو کل دنیا یکیه ؟؟؟!!!! خدا یکی ، زن یکی ، قیمت اجناس هم یکی ....!!!! ها ؟؟؟؟ تو آمریکا یا اروپا جنس رو بر مبنای حقوق 2000 دلاری کارگر قیمت گذاری می کنن ، اینجا هم باید همون قیمت باشه ؟؟؟تو کره جنوبی یه کارگر ساده داره 1500 دلار در ماه حقوق می گیره .... میدونی قیمت لوازم خونگی سامسونگ یا ال جی تو کره چنده ؟؟؟؟

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
Amazon.com: SILVER SCENT by Jacques Bogart EDT SPRAY 3.4 OZ for MEN: Beauty
Amazon.com: Silver Scent By Jacques Bogart For Men Edt Spray 3.4 Oz: Beauty
http://www.amazon.com/New-SILVER-Jacques-Bogart-177145/dp/B005JNN3PW/ref=pd_sim_sbs_bt_2
Silver Scent by Jacques Bogart for Men 3.3 oz / 100 ml (3355991002319) | eBay
Silver Scent By Jacques Bogart Eau De Toilette Spray 3.4 Oz For Men | eBay
Silver Scent Cologne by Jacques Bogart for men EDT 3.4oz/100.ml | eBay
Silver Scent Eau de Toilette 3.4 oz EDT by Jacques Bogart for Men NIB (3355991002319) | eBay
Silver Scent cologne by Jacques Bogart for Men EDT Spray 3.4 oz | eBay

خوب تو این دوتا سایتی که خودتون معرفی کردید هم از قیمت 23 دلار داره تا 50 دلار ...... حالا چجوری مال شما اون گرونه است ؟؟؟؟ در صورتی که دلیلتون قانع کننده باشه حتما" از شما عذرخواهی می کنم ......
چیزی که مسلمه و توی عکس محصول شما واضح میشه دید اینه که مال شما Eau de Toilette هست که ارزون قیمته و اونی که گرونه Cologne هست ..... حتما" فرق این دوتا رو می دونید دیگه ؟؟؟؟؟

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
Amazon.com: SILVER SCENT by Jacques Bogart EDT SPRAY 3.4 OZ for MEN: Beauty
http://www.amazon.com/New-SILVER-Jacques-Bogart-177145/dp/B005JNN3PW/ref=pd_sim_sbs_bt_2
Silver Scent by Jacques Bogart for Men 3.3 oz / 100 ml (3355991002319) | eBay
Silver Scent By Jacques Bogart Eau De Toilette Spray 3.4 Oz For Men | eBay
Silver Scent Cologne by Jacques Bogart for men EDT 3.4oz/100.ml | eBay
Silver Scent Eau de Toilette 3.4 oz EDT by Jacques Bogart for Men NIB (3355991002319) | eBay
Silver Scent cologne by Jacques Bogart for Men EDT Spray 3.4 oz | eBay

خوب تو این دوتا سایتی که خودتون معرفی کردید هم از قیمت 23 دلار داره تا 50 دلار ...... حالا چجوری مال شما اون گرونه است ؟؟؟؟ در صورتی که دلیلتون قانع کننده باشه حتما" از شما عذرخواهی می کنم ......
چیزی که مسلمه و توی عکس محصول شما واضح میشه دید اینه که مال شما Eau de Toilette هست که ارزون قیمته و اونی که گرونه Cologne هست ..... حتما" فرق این دوتا رو می دونید دیگه ؟؟؟؟؟

اولا که همه اون لینکا که دادین و اون لینکایی که من دادم مشخصاتشون از لحاظ ظاهری یکیه و اصلا هیچ کدوم eau de cologne نیستن !!!!

6تا ازون لینکا upcشون item numberشون که همون بار کدش باشه با واسه من فرق داره: http://www.amazon.com/New-SILVER-Jacques-Bogart-177145/dp/B005JNN3PW/ref=pd_sim_sbs_bt_2 وو Amazon.com: SILVER SCENT by Jacques Bogart EDT SPRAY 3.4 OZ for MEN: Beauty وو
Silver Scent cologne by Jacques Bogart for Men EDT Spray 3.4 oz | eBay 3D220905117042%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6297669259378016570 وو Silver Scent Eau de Toilette 3.4 oz EDT by Jacques Bogart for Men NIB (3355991002319) | eBay وو Silver Scent Cologne by Jacques Bogart for men EDT 3.4oz/100.ml | eBay وو Silver Scent By Jacques Bogart Eau De Toilette Spray 3.4 Oz For Men | eBay و چون این محصول اصلش فرانسوی میباشد اینها یا فیکن یا در بهترین شرایط تحت لیسانسن که کیفیت کارخونه ی اصلیرو ندارن.

این یه لینکم تو توضیحاتش نگاه کنید ابعادش کوچکتره :

میمونه یه توضیح در مورد ebay و امازون . همونطور که میدونید در این سایتها همه میان اجناسشونو میزارن واسه فروش . چه شرکت چه ادم عادی !! شرکتها معمولا تعداد محدودیرو با تخفیف میدن که مشتری جلب کنن ادم عادی هم میاد ارزونتر میفروشه که سریعتر به پول برسه !!

حالا بیایم طبق بدترین حالت بگیم این ادکلن 30 دلار داره بفروش میرسه بازم اصلش تو ایران کم کم باید 60 تومن باشه حالا من دارم میدم 55 تومن !!! دیگه چجوری تو سر مال بزنم !؟!؟

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
انسان شریف ..... اگه شما نمی تونید ادکلن اصل و تقلبی رو از هم تشخیص بدید و همواره ادکلن تقلبی رو به جای اصل به شما قالب می کنند ، ایراد از شماست ، لطفا" جمع نبندید ......

چه ربطی داره ؟؟؟!!!!! هر محصولی برای هر بازاری یه قیمتی داره ...... کجا گفتند یه جنس قیمتش تو کل دنیا یکیه ؟؟؟!!!! خدا یکی ، زن یکی ، قیمت اجناس هم یکی ....!!!! ها ؟؟؟؟ تو آمریکا یا اروپا جنس رو بر مبنای حقوق 2000 دلاری کارگر قیمت گذاری می کنن ، اینجا هم باید همون قیمت باشه ؟؟؟تو کره جنوبی یه کارگر ساده داره 1500 دلار در ماه حقوق می گیره .... میدونی قیمت لوازم خونگی سامسونگ یا ال جی تو کره چنده ؟؟؟؟

اولا اینجا ایرانه و هیچ شرکتی اینجا نمایندگی نداره که به قیمت مناسب اجناس فروخته بشه !! و همه چی وارد میشه و طبق قیمت ارز فروخته میشه !! پس لطفا ازین چرندیات نگین !!
درضمن تاحالا تو ایران عطر نخریدم . دوستان و اشنایان که میخرن و یکی از دوستانم که یه مدت مغازه عطر داشت میگفت کمتر ادکلن اصل پیدا میشه !!

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
با توجه به نیازم به پول قیمتها کاهش یافت . قیمت پایه 45000 تومان و خارج از مزایده 55000 تومان

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
اولا اینجا ایرانه و هیچ شرکتی اینجا نمایندگی نداره که به قیمت مناسب اجناس فروخته بشه !! و همه چی وارد میشه و طبق قیمت ارز فروخته میشه !! پس لطفا ازین چرندیات نگین !!
درضمن تاحالا تو ایران عطر نخریدم . دوستان و اشنایان که میخرن و یکی از دوستانم که یه مدت مغازه عطر داشت میگفت کمتر ادکلن اصل پیدا میشه !!

ببین وقتی یه چیزی رو نمی دونی اگه بگی نمی دونم خیلی بهتره تا اینکه یه باطلی رو بپرونی و واسه توجیهش توهین کنی ......
در ضمن لینکهای سایت ebay رو یه بار دیگه بخونید .... به وضوح نوشته silver scent cologne by ..... این یعنی چی ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا