• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده ای یک عدد ادکلن مردانه silver scent اصل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
همین رو توی مغازه سر کوچه ما میده 25000 تومان :lol:

ایشالله خوب بفروشی

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
ببین وقتی یه چیزی رو نمی دونی اگه بگی نمی دونم خیلی بهتره تا اینکه یه باطلی رو بپرونی و واسه توجیهش توهین کنی ......
در ضمن لینکهای سایت ebay رو یه بار دیگه بخونید .... به وضوح نوشته silver scent cologne by ..... این یعنی چی ؟؟؟

دیگه کم اوردی شعر نگو !!

چند کلاس سواد داری ؟؟ eau de cologne همون ادکلن خودمونه که اونا خلاصه میگن cologne به همون معنای عطر . تو اون لینکم میگه این عطر فلان !! تو همون لینکم تو توضیحات و خود جعبه زده eau de toilette . اگه همچین محصولی که میگی تو لینکات بود بیا ادکلن واسه تو.

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
آقایون ببخشید دخالت میکنم
eau de cologne و eau de toilette با هم متفاوت هستن ولی خیلی کم
در eau de cologne مقدار ماده اصلی عطر 1تا3 درصد هست و در toilette ها بین 3 تا5 درصد!
در قیمت هم کمی تفاوت دارند و toilette گرانتره!
.............
ویرایش:
دوست عزیز میشه بفرمایید این اطلاعات گرانبها رو از کجا بدست اوردی؟؟؟؟
کی گفته تولیت از کلونگ رقیقتره؟؟ واقعا که......
خوب شد گفتید :D
toilette و cologne رو برعکس نوشتم
شرمنده دوستان
درست کردم

Last edited:

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
دیگه کم اوردی شعر نگو !!

چند کلاس سواد داری ؟؟ eau de cologne همون ادکلن خودمونه که اونا خلاصه میگن cologne به همون معنای عطر . تو اون لینکم میگه این عطر فلان !! تو همون لینکم تو توضیحات و خود جعبه زده eau de toilette . اگه همچین محصولی که میگی تو لینکات بود بیا ادکلن واسه تو.

شما درست میگی ..... به هر حال هم سواتت از ما بیشتره و هم شعورت !!! پس حتما" جنسی هم که میاری گرونتره !!!! غرض اطلاع رسانی بود که کردیم .....

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
شما درست میگی ..... به هر حال هم سواتت از ما بیشتره و هم شعورت !!! پس حتما" جنسی هم که میاری گرونتره !!!! غرض اطلاع رسانی بود که کردیم .....

واقعا که از درک و عقل بویی نبردی !! من ازت لینک خواستم !! میشه بگی کوش >؟؟؟؟؟ ازین که تاپیکو اپ میکنی ممنونم . اگه سواد داری این مدلو همه جا سرچ کن . به هیچ وجه این طرح و این مدل EAU DE COLOGNE وجود ندارد.

بازم بابت اپ کردن ممنون

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
در eau de toilette مقدار ماده اصلی عطر 3تا4 درصد هست و در cologne ها بین 4 تا6 درصد!
در قیمت هم کمی تفاوت دارند و cologne گرانتره!
.............

ممنون از نظرتون حرف شما کاملا متین و صحیح است . مشکل ما اینجاست که از این مدل اصلا EAU DE COLOGNE وجود نداره که بخواد ارزونتر باشه یا گرونتر.

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
همین رو توی مغازه سر کوچه ما میده 25000 تومان :lol:

ایشالله خوب بفروشی

خوب برادر عزیز خودت یکم فکر کن، چطور جنس کم کم 30 دلاریرو اینجا تو مغازه میدن 25 تومن !؟؟ کاملا واضحه که تقلبیه دیگه !!

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
در eau de toilette مقدار ماده اصلی عطر 3تا4 درصد هست و در cologne ها بین 4 تا6 درصد!
در قیمت هم کمی تفاوت دارند و cologne گرانتره!
.............

دوست عزیز میشه بفرمایید این اطلاعات گرانبها رو از کجا بدست اوردی؟؟؟؟:D
کی گفته تولیت از کلونگ رقیقتره؟؟ واقعا که......:blink:

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
دوست عزیز منم این عطرو دارم. این مال شرکت جاکواس بوگارت هست که تو عکس یه مدل دیگشم هست.
من از هر2 تاش راضیم. منتها اون سبزرو 14 خریدم و اون سیاهه 25 خریدمش. بوی اون سیاهرم خیلی دوست دارم. 1 روز هم میمونه میانگین. پخش بوشم نسباتا بد نیست. زیر شیششم هک شده eau de toilette 3.33 fl.oz made in france
اگه قیمت اومد پایین به من حتما خبر یدید. ممنون.

http://up6.iranblog.com/images/87146152397343542664.jpg

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
دوست عزیز منم این عطرو دارم. این مال شرکت جاکواس بوگارت هست که تو عکس یه مدل دیگشم هست.
من از هر2 تاش راضیم. منتها اون سبزرو 14 خریدم و اون سیاهه 25 خریدمش. بوی اون سیاهرم خیلی دوست دارم. 1 روز هم میمونه میانگین. پخش بوشم نسباتا بد نیست. زیر شیششم هک شده eau de toilette 3.33 fl.oz made in france
اگه قیمت اومد پایین به من حتما خبر یدید. ممنون.

http://up6.iranblog.com/images/87146152397343542664.jpg

اگه جعبش هنوز موجوده میشه یه لطفی کنین و بارکدشو اعلام کنید ؟

درضمن میشه بدونم کی این قیمت خریدین ؟؟

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
اگه جعبش هنوز موجوده میشه یه لطفی کنین و بارکدشو اعلام کنید ؟

درضمن میشه بدونم کی این قیمت خریدین ؟؟

شرمنده. جعبشو انداختم دور. ولی همون موقع که خریدم با ایفونم زدم با برنامه redlaser عکس و قیمتشو اورد. من حدود 1 ماه پیش خریدم.

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
با توجه به اینکه استقبالی نشد و من پول لازمم . تنها به قیمت 35 تومان میفروشمش !!!!!!!!!!!!!!!!!!

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
با توجه به اینکه استقبالی نشد و من پول لازمم . تنها به قیمت 35 تومان میفروشمش !!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا که خیلی پررویین که به من سر قیمت دارین گیر میدین !!! دیگه دارم مفت میدمش واقعا !! این تاپیکی که تو همین سایت زدنو قیمت 60 تومان دادن !!!!!! : http://forum.persiantools.com/t223689.html

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
قیمت نو این ادکلن 25 تومنه که با توجه به گرونی ها الان 30 شده ( باور ندارین برین مغازه های مختلف بپرسین )
واقعا یه آدم چقدر میتونه پر رو باشه !

faridhitman

Registered User
لایک‌ها
79
قیمت نو این ادکلن 25 تومنه که با توجه به گرونی ها الان 30 شده ( باور ندارین برین مغازه های مختلف بپرسین )
واقعا یه آدم چقدر میتونه پر رو باشه !

اندازه ی تو با اون امضات !!!:blink:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا