smpd
Registered User
همین رو توی مغازه سر کوچه ما میده 25000 تومان :lol:
ایشالله خوب بفروشی
ایشالله خوب بفروشی
ببین وقتی یه چیزی رو نمی دونی اگه بگی نمی دونم خیلی بهتره تا اینکه یه باطلی رو بپرونی و واسه توجیهش توهین کنی ......
در ضمن لینکهای سایت ebay رو یه بار دیگه بخونید .... به وضوح نوشته silver scent cologne by ..... این یعنی چی ؟؟؟
خوب شد گفتیددوست عزیز میشه بفرمایید این اطلاعات گرانبها رو از کجا بدست اوردی؟؟؟؟
کی گفته تولیت از کلونگ رقیقتره؟؟ واقعا که......
دیگه کم اوردی شعر نگو !!
چند کلاس سواد داری ؟؟ eau de cologne همون ادکلن خودمونه که اونا خلاصه میگن cologne به همون معنای عطر . تو اون لینکم میگه این عطر فلان !! تو همون لینکم تو توضیحات و خود جعبه زده eau de toilette . اگه همچین محصولی که میگی تو لینکات بود بیا ادکلن واسه تو.
شما درست میگی ..... به هر حال هم سواتت از ما بیشتره و هم شعورت !!! پس حتما" جنسی هم که میاری گرونتره !!!! غرض اطلاع رسانی بود که کردیم .....
آقایون ببخشید دخالت میکنم
eau de cologne و eau de toilette با هم متفاوت هستن ولی خیلی کم
در eau de toilette مقدار ماده اصلی عطر 3تا4 درصد هست و در cologne ها بین 4 تا6 درصد!
در قیمت هم کمی تفاوت دارند و cologne گرانتره!
.............
همین رو توی مغازه سر کوچه ما میده 25000 تومان :lol:
ایشالله خوب بفروشی
آقایون ببخشید دخالت میکنم
eau de cologne و eau de toilette با هم متفاوت هستن ولی خیلی کم
در eau de toilette مقدار ماده اصلی عطر 3تا4 درصد هست و در cologne ها بین 4 تا6 درصد!
در قیمت هم کمی تفاوت دارند و cologne گرانتره!
.............
دوست عزیز منم این عطرو دارم. این مال شرکت جاکواس بوگارت هست که تو عکس یه مدل دیگشم هست.
من از هر2 تاش راضیم. منتها اون سبزرو 14 خریدم و اون سیاهه 25 خریدمش. بوی اون سیاهرم خیلی دوست دارم. 1 روز هم میمونه میانگین. پخش بوشم نسباتا بد نیست. زیر شیششم هک شده eau de toilette 3.33 fl.oz made in france
اگه قیمت اومد پایین به من حتما خبر یدید. ممنون.
http://up6.iranblog.com/images/87146152397343542664.jpg
اگه جعبش هنوز موجوده میشه یه لطفی کنین و بارکدشو اعلام کنید ؟
درضمن میشه بدونم کی این قیمت خریدین ؟؟
شرمنده. جعبشو انداختم دور. ولی همون موقع که خریدم با ایفونم زدم با برنامه redlaser عکس و قیمتشو اورد. من حدود 1 ماه پیش خریدم.
با توجه به اینکه استقبالی نشد و من پول لازمم . تنها به قیمت 35 تومان میفروشمش !!!!!!!!!!!!!!!!!!
قیمت نو این ادکلن 25 تومنه که با توجه به گرونی ها الان 30 شده ( باور ندارین برین مغازه های مختلف بپرسین )
واقعا یه آدم چقدر میتونه پر رو باشه !