شرمنده اگر حرفی زدم من که حالا یادم نیاد ولی هیچوقت من پیشنهاد بدی به کسی نمیدم
در مورد ایفون هم نمیتونم سر بده حالا شرایط ایفون رو برام پخ کنید
یادمه تا حتی سریالشم از پرسیدی ولی حالا بازم می گم
لاک at&t بوده و پارت نامبر امریکا که خوب انلاک فکتوریش کردم
ظاهرشم خیلییی تمیزه چندتا خش موئی پشتشه که از رو لیبل عمرا تشخیص بدی
دورش و روشم سالمه سالمه
مشکی هم هست
30 سر
اهان یادم اومد خب من از شما سریال رو پرسیدم بعدشم دیدم چیزی که میخوام نیست حتما. که نباید میخریدم الان هم بیشتر قصدم فروشه
سنسیشن رو بزنیم سر ب سر ؟
پخ شد....
راست میگی قیمت ها داره میره همین جور بالاداداش با این وضعیت قیمتا مطئنی میخوای بفروشی!!!!
همینم دیگه نمیتونی بخری!
حالا آپ بگیر شوما
:wacko:
اینو بدون دلار ربطی به گرونی نداره فقط بخاطر کمبود و وارد نشدن کالاها قیمت ها فضایی شدن.من خودم کارم کامپیوتر دیروز تو بازار حتی یدونه موس هم به کسی نمیدادن چون هیچ کس نمیدونست قیمتش چیه.به هر حال موفق باشی
البته داداش کم شدن جنس و فروش نداشتن،به خاطر کمبود واردات و درست تر متوقف شدن واردات هست،توقف واردات هم به خاطر قیمت لحظه ای دلار و درهم هست که که سودی نداره دیگه برای وارد کننده قانونی این کار!! شما که کارت کامپیوتره باید در جریان باشی دیگه عزیزاینو بدون دلار ربطی به گرونی نداره فقط بخاطر کمبود و وارد نشدن کالاها قیمت ها فضایی شدن.من خودم کارم کامپیوتر دیروز تو بازار حتی یدونه موس هم به کسی نمیدادن چون هیچ کس نمیدونست قیمتش چیه.به هر حال موفق باشی
شما هم درست میگیالبته داداش کم شدن جنس و فروش نداشتن،به خاطر کمبود واردات و درست تر متوقف شدن واردات هست،توقف واردات هم به خاطر قیمت لحظه ای دلار و درهم هست که که سودی نداره دیگه برای وارد کننده قانونی این کار!! شما که کارت کامپیوتره باید در جریان باشی دیگه عزیز
در هر صورت استارتر خوب بفروشی داداش
دقیقا تا چه ساعتی هست مزایده؟
ساعت دوازده شب
این رو هم بگم من مجبور به فروش هستم ولی اگر افرادی که سنسیشن رو خواستن از خدام هست که منصرف بشن ممنونشون هم میشم
Lنظورشون من بودم احتمالا
من به علت نیاز به پول نتونستم معامله کنم گوشی رو با محمد جان
پخ شد.....................فک کنم هر دو رو بردارم پ.خ ر. چک کنید