the raven
Registered User
درود بر دوستان.
این سیستم شخصی خودم هست واسه گیم استفاده میکردم.
دیگه پیر شدیم و حوصله گیم نمونده واسم و میخوام جمع کنم پس خواهشن هی نپرسین دلیل فروش چیه و این چیزا...
همه قطعات کاملا سالم و تضمینی هستند و نه تعمیر دن و نه به مشکلی برخوردن تا حالا.روزی یه ساعت هم گیم نمیزدم باحاش که اونم به روزی 0 ساعت رسده این روزا
مزایده بعد از اولین پیشنهاد در عرض یک هفته به پایان میرسه.(کسی عجله داشت میتونه یه قیمت فوری بگه و برداره)
اول واریز بعد ارسال و هر نوع اعتماد سازی هم بخواین در خدمتم.
همه قطعات جعبه و متعلقاتشون موجوده.
فروش در Lion Computer هم برقراره: http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=45659
قیمت پایه: 3 میلیون تومان
قیمت فوری: 3.100 تومان
هزینه ارسال با خریدار محترم-امکان ارسال از طریق پست و ترمینال مقدوره فقط.
دوستان برنامه عوض شد نیازمند پول هستم و مزائده تا فردا شب ساعت 12 برقراره و به کسی که بالاترین پیشنهاد رو میده تقدیم میشه در غیر اینصورت زمان مزائده دوباره تمدید میشه.
تصاویر:
این سیستم شخصی خودم هست واسه گیم استفاده میکردم.
دیگه پیر شدیم و حوصله گیم نمونده واسم و میخوام جمع کنم پس خواهشن هی نپرسین دلیل فروش چیه و این چیزا...

همه قطعات کاملا سالم و تضمینی هستند و نه تعمیر دن و نه به مشکلی برخوردن تا حالا.روزی یه ساعت هم گیم نمیزدم باحاش که اونم به روزی 0 ساعت رسده این روزا

مزایده بعد از اولین پیشنهاد در عرض یک هفته به پایان میرسه.(کسی عجله داشت میتونه یه قیمت فوری بگه و برداره)
اول واریز بعد ارسال و هر نوع اعتماد سازی هم بخواین در خدمتم.
همه قطعات جعبه و متعلقاتشون موجوده.
فروش در Lion Computer هم برقراره: http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=45659
قیمت پایه: 3 میلیون تومان
قیمت فوری: 3.100 تومان
هزینه ارسال با خریدار محترم-امکان ارسال از طریق پست و ترمینال مقدوره فقط.
دوستان برنامه عوض شد نیازمند پول هستم و مزائده تا فردا شب ساعت 12 برقراره و به کسی که بالاترین پیشنهاد رو میده تقدیم میشه در غیر اینصورت زمان مزائده دوباره تمدید میشه.
CPU : Intel 4th Gen. Core i5 4690K Haswell-Refresh
با گارانتیMobo : ASROCK ّFATAL1TY Z97 Killer
گارانتی مادام العمرMemory : 2x4GB Dual-Channel 1866Mhz CL10 Kingston HyperX Fury
با گارانتیGraphics Card : Sapphire RADEON R9 290 4GB
Hard Drive : Seagte Barracuda 1TB 64MB 7200 R.P.M - Seagate Barracuda 500 GB 32MB 7200 R.P.M
Optical Drive : DVD-RW 24x Samsung
Power Supply : Topower EZ-Smart EZ-600w
Case : Green Falcon+DeepCool RockMaster FAN Controller
CPU cooling : DeepCool Ice Edge Mini v2
Mouse-PAD-Keyboard : TSCO TM2014GA-COUGAR Speed Small-KeyBoard: Product
"Monitor: LG IPS v226 1080p 22
با گارانتیMobo : ASROCK ّFATAL1TY Z97 Killer
گارانتی مادام العمرMemory : 2x4GB Dual-Channel 1866Mhz CL10 Kingston HyperX Fury
با گارانتیGraphics Card : Sapphire RADEON R9 290 4GB
Hard Drive : Seagte Barracuda 1TB 64MB 7200 R.P.M - Seagate Barracuda 500 GB 32MB 7200 R.P.M
Optical Drive : DVD-RW 24x Samsung
Power Supply : Topower EZ-Smart EZ-600w
Case : Green Falcon+DeepCool RockMaster FAN Controller
CPU cooling : DeepCool Ice Edge Mini v2
Mouse-PAD-Keyboard : TSCO TM2014GA-COUGAR Speed Small-KeyBoard: Product
"Monitor: LG IPS v226 1080p 22
تصاویر:

Last edited: