Vaioman
Registered User
- نوشتهها
- 1,166
- لایکها
- 192
قابل شما رو ندارم.تقدیم میشه.٤ ماله من
قابل شما رو ندارم.تقدیم میشه.٤ ماله من
بله دوست عزیز روش مینونید به راحتی ویندوز نصب کنید و بدون هیچ مشکلی هم استفاده کنید.در ضمن در اسکن دقیق هم هیچ اروری نداره.فقط تو تب Health ارور بد سکتور داره.اونم تعداد خیلی کم.هارد شماره 3 مطمئنین هیچ مشکلی نداره ؟؟؟
با ولتاژ دیفالت که 1.275 هست انلاک میشه.این پردازنده Phenom II هستش و 6 مگ کش L3 داره و لاک نیست.در مورد تست هم براتون پ خ کردم.ممنونم دوست عزیز. اگه مقدوره این دوتا سوالم رو پاسخ بدین
رو چه ولتاژی انلاک میشه باندل اول و آیا l3 کش هم آنلاک میشه؟ یا فقط تعداد هسته ها؟
و میتونین یه تست پایداری یکی دو ساعته ا prime 95 بگیرین؟ ممنون
مورد یک ، DDR3 تا 1866 ساپورت میکنه.اینم لینک کولر شاید تکی فروختم ولی فعلا نه:سلام مورد یک ddr 3 ساپورت می کنه؟
مدل کولر ocz رو می گید؟ تکی هم میفروشید کولر رو؟
5 مال من.
با ولتاژ دیفالت که 1.275 هست انلاک میشه.این پردازنده Phenom II هستش و 6 مگ کش L3 داره و لاک نیست.در مورد تست هم براتون پ خ کردم.
مورد 1 به قیمت پایه برای شما تا اینجا.اما مورد 9 رو باید یه گام اضافه کنید یعنی 42 تومن چون پایه پیشنهاد داره..اگر موافقید اعلام کنید.در ضمن منظورتون از سرعت رو نفهمیدم.این باکس USB3 هستش و سرعت تا 10 برابر USB2 هست.مورد 1 و 9 برا من
البته میشه بگید سرعت مورد 9 چنده؟
باکس هارد بستگی به کیفیتشون از سرعت 40 تا 88 متغیر هست تا اونجایی که من دیدممورد 1 به قیمت پایه برای شما تا اینجا.اما مورد 9 رو باید یه گام اضافه کنید یعنی 42 تومن چون پایه پیشنهاد داره..اگر موافقید اعلام کنید.در ضمن منظورتون از سرعت رو نفهمیدم.این باکس USB3 هستش و سرعت تا 10 برابر USB2 هست.
دقیق نمیدونم چون مال من نیست و مال یکی از دوستان هستش.اگر خیلی مهمه براتون بپرسم؟باکس هارد بستگی به کیفیتشون از سرعت 40 تا 88 متغیر هست تا اونجایی که من دیدم
برا همین میخوام بدونم سرعت رید و رایت باکس چقدره؟
داداش مطمئنی مورد 1 رو درست نوشتی مدلش رو؟
اون مدلی که شما نوشتی DDR2 هستش
اطلاعات براتون پ خ میشه.متشکرم.هارد باراکودا براي بنده...